17 Септември, 2019 19:34, обновена 17 Септември, 2019 19:49 17 523 35

Тежка катастрофа на Околовръстното в София

  • катастрофа-
  • околовръстно-
  • околовръстен път-
  • войната на пътя

Сблъсък между мотоциклет и бус

Тежка катастрофа на Околовръстното в София - 1

Тежка катастрофа е станала на Околовръстния път в София, в района преди детелината със Северната скоростна тангента в посока Нови Искър, предаде bTV.

Според информацията бус и мотоциклет са се сблъскали на отбивката за Костинброд. Инцидентът е станал около 18:00 ч. Мотористът и шофьорът на буса са пострадали и са откарани в болница.

Образувало сe е километрично задръстване от автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно

    38 1 Отговор
    Край няма и все друг е виновен.
  • 2 SAAB

    76 10 Отговор
    Що не ги пазите тиая моторджии........като се движат с +200 км /ч как да са адекватти .......пазети ги щото те са главанаци !

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Живите мъртви на България

    52 1 Отговор
    Щом е пострадал шофьора на буса, веднага с личи как е карал мотоциклетиста
  • 5 "МОТОСПОРТА"

    53 14 Отговор
    ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ, БЕШЕ ПРОЛЕТНА СЪБОТА, ФАНДЪКОВА ЗАТВОРИ ПОЛОВИН СОФИЯ ЗА ДА СЕ ПРОВЕДЕ "МОТОШЕСТВИЕ" / ЗАТВАРЯНЕ НА БУЛ.БЪЛГАРИЯ ОТ ЦЕНТЪРА ДО ОКОЛОВРЪСТНОТО, ХОРАТА НЕ МОЖЕХА ДА СИ ОТИДАТ ПО ВИЛИТЕ, ДО ОБЯД ОГРОМНИ ЗАДРЪСТВАНИЯ И ЦЯЛ ДЕН РЕВ НА МОТОРИ, ТА КАКВА Е ПОЛЗАТА - ЗАРИБЯВАНЕ НА 2-3 ХИЛЯДИ ТИНЕЙДЖЪРИ В "МОТОСПОРТА" А ОТ ТЯХ 5% ЩЕ ЗАГИНАТ И ОЩЕ 5-6% ЩЕ ОСТАНАТ ИНВАЛИДИ ?
  • 6 скутер

    25 64 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    И какво ти попречиха на твоето движение тези със скутерите? Счупиха ти огледалото ли..?? Или просто си говориш ей така от злоба .че е минал преди теб.!!!
    Стига с тази злоба!!!

    Коментиран от #22, #23

  • 7 жалко

    20 4 Отговор
    Прочетох заглавието и си рекох - сигурно е с участието на моторист - и ето на...
  • 8 А бе

    13 21 Отговор
    Жалко че е пострадал шофьора. Инак новината е добра.

    Коментиран от #12

  • 9 Простак

    51 13 Отговор
    другари диктатори и тъпи БГ политици , забранете тези дневни светлини , ще видите , че 70% ще спрат катастрофите + това дневните светлини са вредни за планетета ни , те оделят топлина и разхода на гориво и от там се увеличава въглеродния двуокис , вредно за човечеството
  • 10 антрашпиц

    16 6 Отговор
    А ве ей,шшшшшш! Колко пъти съм ви казал да пазите моториста,а?
  • 11 Гост

    11 32 Отговор
    Много злобеете към мотористите,а те са участни в движението като вас.По бързи са това ви дразни.Много повече от катастрофите с мотористи е по вина на шофьорите.Затова казват(пази моториста)Шофьори като много от вас не ги зачитат въобще.

    Коментиран от #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Илиев

    34 1 Отговор
    Само за това лято съм спасил най-малко 100 моторисчета. Последния беше днес в София на бул."България" .
    Колко малко е нужно на двете колела да излязат от баланс!? Добре , че мина без да се докоснем инак щеше да стане...... ,не ми се мисли. Последно време установявам , че доста машини станаха със специален режим на движение освен законно упоменатите. Това мотори , скутери , тротинетки , бусове, по-голямата част от такситата , джипове пълни с кифли или кроасани изобщо голямо пазене стаа. За нас нормалните хора не остана грам спокойствие на пътя. На всеки се случва понякога да бърза и все пак да се знае . " Белята става, веднъж."
  • 14 Пешо

    16 2 Отговор
    30#от мотористите са без книжки!! А по Околовръстното между 12_2 ч. редовно карат с благословията на КАТ!!

    Коментиран от #19

  • 15 Дгд

    14 4 Отговор
    Аз пъг ги гоня тез морористи да видя колко могат да карат като ме засекът и ако реши да спре бой до откат

    Коментиран от #20

  • 16 Дгд

    4 4 Отговор
    Аз пък ги гоня тез мотористи да видя колко могат да карат като ме засекът и ако реши да спре бой до откат
  • 17 Колега

    9 2 Отговор
    От толкова бой до откат да не си откачил?
  • 18 Гражданин от село

    7 3 Отговор
    Перманентни глупаци са всички избрали подобно идиотско МПС. Падне ли ,дори случайно и на 90% е готов за Пирогов или моргата. Удар в стена,дърво,бордюр или под гумите на колите и толкова... Но ,като няма гънки под каската е така...
  • 19 gvdff

    1 8 Отговор

    До коментар #14 от "Пешо":

    Вероятно си прав за този процент, нямам точна статистика. Но помисли колко от каращите бусове и камиончета имат конкретната категория? Я да задълбаем малко още- Колко от такси шофьорите имат книжка? Колко от тях са напълно редовни? Тези групи карат постоянно и създават опасни ситуации постоянно. Познавам хора, които са ги бутали коли шофирани от водачи с отнето или без СУМПС, но не познавам никой, който да е бутнат от мотор, камо ли без категория или книжка.
  • 20 Такива като тебе после винаги съжалява

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дгд":

    съжаляват и се молят
  • 21 The King

    9 0 Отговор
    Да идва по-бързо зимата и тия главанаци да прибират моторите,че думи нямам!
  • 22 Перушан

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "скутер":

    Докато някои хора приемат движението по пътя като състезание(защо ли?),все някой ще е виновен!По света се ходи на работа с МПС,а при нас как е?Сума ти пишлигари се показват и "доказват" на пътя-тежко ни!
  • 23 James

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "скутер":

    Всеки настръхва, като тръгне да прави маневра и някой двуколесен му изскочи ненадейно. Никой не злобее, просто се страхуваме, че заради някой безсмъртен може да стане ПТП с трагични последици.
  • 24 Коментара

    7 0 Отговор
    Вчера минах от там около 8ч. Имаше репатрак и патрулка, мернах за момент мотора.... или по скоро това което беше останало. Грозна картинка. От пролета - до есента всеки от нас си знае и очите трябва да са на десет в огледалата, но според мен контролът върху мотористите граничи с 0%. Това прави от тех голяма част самонадеяни и опасни.
  • 25 Гост

    3 0 Отговор
    проблемът с бутането на светофарите е че:
    1. мотористите минават от лявата страна => трябва да си леко по в дясно.
    2. колоездачите минават в дясно => трябва да си по в ляво.
    3. Боко преоткри по тесните ленти за да са повече на брой.
  • 26 забележка

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Проблема е, че като се набримчите с 200 и мисълта, ако я има въобще, спира да тече... и после друг ви е виновен... и да си знаеш, само комплексарите си мислите, че изобщо някой нормален ще завижда на по-бързите...
  • 27 SkyT'Hunter

    5 0 Отговор
    Ама какво означава "По-бързи"??
    Аз най-редовно карам с 15-25км/ч над ограниченията, точно за да не преча на никого, но винаги 99%от мотористите ме притискат отвсякъде, явно им се пречкам. При моето шофиране - би трябвало никой да не ме притиска - достатъчно бързо над ограниченията шофирам, ама не...Трябва да сме поне със 100 км/ч в града и 200 извън... Пък колко от двуколесните са с огънати нарочно номера и залепено тиксо по цифрите...Има начин, но няма ЖЕЛАНИЕ!!!

    Коментиран от #28

  • 28 Моторист

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "SkyT'Hunter":

    Аз съм в същото положение . Трябва да карам мотора си с 10 , 20 км / ч над нормата в града , за да не се пречкам на другите МПС-та . Така че , не само мотористите напъват отзад , но и много от водачите на леки автомобили. Карам мотоциклет 125 кубика , който си поддържа скорост до 100 км/ч , която за мен е предостатъчна за придвижване . Правоспособен съм , моторът е регистриран на мое име , има валидна гражданска отговорност и валиден технически преглед . Регистрационният номер е сложен , както трябва и се вижда отдалеч. С мотора много рядко си позволявам да изпреваря , просто защото не обичам.. На светофарите си седя зад колите и не се бутам между тях , за да мина най-отпред ... Така че , не всички мотористи са чак толкова безразсъдни ... Много шофьори на леки автомобили също се правят на състезатели...

    Коментиран от #29, #32

  • 29 Киркор

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Моторист":

    Харесвам и уважавам този тип мотористи!Винаги към такива съм толерантен !!!
  • 30 Мразещия мотористи

    0 0 Отговор
    Природата си знае работата! Амън от безсмъртни мотористи!!!!
  • 31 Асанти

    1 0 Отговор
    Тия боклуци с моторите и за донори не стават....те са умствено увредени
  • 32 gvdff

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Моторист":

    Колега, качи се на кола, няма смисъл да се вреш зад тях и да дишаш всичката гадост от колите, че и прахта от пътя. Възможностите, които дава двуколесното са ги разбрали отдавна всички в европа, дори бележат ръст при продажбите на нови такива. И там карат между колите, и там се врат да са най-отпред, и там карат малко по-бързо. Разликата е, че те имат условия, дали това са ленти, дали маркировка, дали паркоместа(спират си свободно), част от движението са и са приети за такива. Тук хората като видят мотор и се задавят, повечето от злоба разбира се. Тук трябва да имаш специално място за паркиране до колите, които редвоно ти бутат мотора и го повреждат. Последните месеци много глоби за паркиране на тротоар имаше, при положение, че има предостатъчно място за преминаване по тротоара. Тук с мотора не си част от движението, ти си презиран и засичан от всики, както и да караш, колкото и да си редовен и изправен на европейско ниво.
  • 33 гого

    0 0 Отговор
    там си правят гонки, всяка вечер
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Toko

    1 0 Отговор
    Марооууу къде е тая тежка катастрофа ма ? Как така хем тежка хем без жертви ? Лъжеш ли или така си пишете Вие от Факти???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове