Last news in Fakti

18 Септември, 2019 13:19 20 095 76

Легиони от държавни гниди. Корупция до дупка. Това е България

  • бяла мида-
  • иара-
  • бракониерство-
  • корупция-
  • корал-
  • да запазим корал

Бракониерите тралят за бяла мида, гърмят с ракети за паламуда, душат делфините в мрежите, а институциите спят дълбок сън

Легиони от държавни гниди. Корупция до дупка. Това е България - 1
Снимки: Да запазим Корал

Всяка нощ бракониерите в Черно море тралят незаконно за бяла мида на метри от брега, но всъщност са толкова нагли, че вече го правят и през деня. И не им пука. Проблемът е от години, алармират за пореден път от организацията "Да запазим Корал". Но компетентните органи в лицето на ИАРА (Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури) и МОСВ (Министерството на околната среда и водите) спят. Спят дълбок сън.

"Непрекъснато подаваме сигнали на 112 и на ИАРА, без абсолютно никаква реакция цяло лято, камо ли сега. Абсолютно ненужни институции сраснати с тази бракониерска дейност и очеизвадно с опънат чадър върху нея. Докато всичко унищожат и продадат", гневят се от "Да запазим Корал".

Легиони от държавни гниди. Корупция до дупка. Това е България

Тази лодка е рег. номер ЦР 696 (снимката е от 17 септември). Как да им обясниш на тези селяндури, че когато белите миди изчезнат, гниенето вече ще става без участие на кислород и всичко до брега ще замирише на сероводород (развалени яйца). Тези миди се грижат за кислорода в плитките седименти.

Всяка вечер, в която морето позволява, на всеки плаж по Черноморието - де що има орка с мотор - трали като невидяла. След трала нищо не остава - разорано дъно и съсипана среда за живот...

Атанас Русев вярва, че проблемът може да се разреши за един следобед време, а дори и за един час. Но след хиляди сигнали, снимки и свидетелски показания - НИЩО. Та той се чуди дали на българските граждани ни харесва година след година "частните фирми за крадене на пари, наречени държавни институции" да продължават да грабят, също както бракониерите тралят Черно море.

"Този глобален проблем може да се разреши за един следобед време. Дори за час. Изминаха години. Хиляди сигнали, снимки, свидетелски показания, всичко. От страна на "държавата" и нейните "институции" НИЩО ДОСЕГА. Абсолютно нищо. Това са пари. Много пари, които отиват в нечии джобове. За сметка на унищожението на морето и неговите обитатели. Парите се разпределят навсякъде по веригата и всички си траят, включително министрите и онези над тях. Няма полиция, "Гранична полиция", ИАРА, МОСВ, МЗХГ, МС, МП и всякакви измислени изкълчени и ненужни съкращения на частни фирми за крадене на пари под прикритието на името "държавни институции". Как да има като и техните служители са в момента в морето, за да грабят до последно!

Ето, идете сега на Корал или на който и да е друг плаж. Морето е спокойно и в момента стотици лодки тралят навсякъде, на всеки плаж, незаконно за бяла мида, други заграждат километри с мрежи през нощта и гърмят ракети в тях за да се набие "паламуда" в очите на мрежата, трети са на десетки километри навътре и си чистят бракониерските мрежи за калкан от мъртвите делфинчета, удушени в тях...

И това как става и ние го виждаме, и го разбираме, а за цял един оркски легион от държавни гниди това не съществува? Много просто - официална държавна политика. Корупция до дупка. Унищожение на природата до дупка. Това е България сега. Харесва ли ви?


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    226 11 Отговор
    Чичо Бойко кога ще се справим с мафията вече не броя колко хора се самоубиха от вашето управление ГРОБ и ДПС !!! :(

    Коментиран от #3

  • 2 ЕКОТО

    231 2 Отговор
    Диваци всичко унищожават и морето и горите, копаят и земята! Ей го и тоя мазен селяндур на лодката неграмотник.
  • 3 Шаолина

    194 9 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Боко мисли само за цимент и асфалт че там най трудно може да хванеш колко се краде!
  • 4 Borislav Popov

    51 120 Отговор
    Така е, от ден на ден и от час на час, все по вече започваме да приличаме и да се приближаваме до матушката.. до Русия де.

    Коментиран от #16, #38, #50, #71, #72, #75

  • 5 Лекар БГ

    166 10 Отговор
    Точно така е.Това се случва в широк мащаб.
    Мутра начело.Мутренска Държава. Мутренско поведение и манталитет.Природа ли?!Мутри и природа?!
  • 6 Чакайте сега, нещо сте се объркали

    189 1 Отговор
    Предназначението на чиновниците е да получават заплати, а не да вършат работа.
  • 7 6399

    164 2 Отговор
    Има закон, който позволява изкупуването на тази мида /бялата мида/. Забранява се изкупуването и никой няма да отиде в морето да трали, щото никой няма да му я купи, толкова е просто. Проблема е че тези които изкупуват мидата са ТЕХНИ фирми и за тях е направен законЯ!
  • 8 нервен ( разбивача на тролове )

    28 79 Отговор
    Ама защо е написано все едно това е започнало да се случва сега ??? Това не е нито от днес нито от вчера нито от 10 години нито от 30 години ....защо се бие сега тревога за нещо дето се случва от поне 70години а като нищо и от фашистко време ....къде бляхте един век ??

    Коментиран от #73

  • 9 Дедо

    124 1 Отговор
    Лошото е че държавните гниди не са легион а милион!
  • 10 антрашпиц

    102 4 Отговор
    Тъй трябва да бъде! Българският народ не заслужава нищо!!!Не се бори за каквото и да било,как да го заслужи...
  • 11 Гешеф

    68 6 Отговор
    Само Гешеф ще ги оправи. нека само да фани жезъла и глей ко стаа ! всички наред към урановите мини. начело с вожда ?

    Коментиран от #15

  • 12 onq s konq

    70 3 Отговор
    Така е в мутромилиционерската държава. Който има индулгенция от Първия прави каквото си ще. Него закони не го ловят.

    Коментиран от #62

  • 13 Бургазлия

    84 1 Отговор
    До 8. Това е от две три години бе градски. И не се прави на ударен, че местните не знаем кои и откъде са и на кого се кланят. Ние не сме прости като вашта тиква. Ай сиктир.
  • 14 А БЕ

    6 36 Отговор
    ТО ТОВА Е ОТ 1982 год, А ТИ ТОГАВА КЪДЕ БЕШЕ ?!
  • 15 Гешефтаров и Боко

    37 4 Отговор

    До коментар #11 от "Гешеф":

    нали опъват чадъра за закрила на мародерите!
  • 16 Факт

    30 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Там стрелят на месо по бракпниерите бе!

    Коментиран от #57

  • 17 Крум

    55 0 Отговор
    Нема такава пропаднала държава като нашата, но навярно на народа това и още много други неща му харесват, затова чака мирно и тихо без никаква реакция. Ако реши и излезе на улицата няма какво да го спре.
  • 18 Главния трол,

    13 3 Отговор
    как точно смяташ да се саморазбиеш? Само питам!
  • 19 кило горе кило доле

    59 0 Отговор
    ИАРА,лумпени дремещи за заплати осигуряващи чадър на бракониерите срещу солидни суми.Тези лентяй(ШЕФОВЕТЕ НА ЗВЕНАТА)да се уволнят. В морето тралат,в реките ток,по язовирите мрежи,И какво аджеба правят тогава?За какъв джиляк са ни тези водни барони.
  • 20 решението е

    48 2 Отговор
    да се циментира и морето, вярно че асфалта не се яде, но поне ще спасим рибата и морските рапани и миди отдолу, бате има фирми готови да осъществят проекта, само трябва да се изчака европейското финансиране, в някой следващ период от време, поискахте си прост човек за управник, имате си го, тоест дадоха ви го, от 10 години страната пропада всеки ден, въпреки похарчените милиарди евра, да ви е честито, когато се научите да уважавате по-умните и по-трудолюбивите от вас, и да ги поставяте тях по високите места, тогава ще живеете нормално, като бели хора и европейци, дотогава ще лапате паламуда
  • 21 Bubbles

    50 12 Отговор
    ТЕРИТОРИЯТА България е КЛОЗЕТ в пълния смисъл на думата, всеки поне мало нормален човек трябва да си даде сметка за това час по-скоро и да тича с 300 към терминал 2!

    Коментиран от #59

  • 22 Единственият начин е на РЕВОЛЮЦИЯ

    45 4 Отговор
    Да ги избесим всички управлявали страната ни в последните 30г! ЧАС ПО-СКОРО
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анедиволна

    44 4 Отговор
    По цялото Черноморие кметовете са герберски! Какво друго да очакваме, освен грабежи.Айде бургазлии, пак гласувайте за същия кмет.Същото се отнася и за Царево.Искаме промяна!!!
  • 25 Недоволна

    28 7 Отговор
    По цялото Черноморие кметовете са герберски! Какво друго да очакваме, освен грабежи.Айде бургазлии, пак гласувайте за същия кмет.Същото се отнася и за Царево.Искаме промяна!!!
  • 26 Усмивката

    33 0 Отговор
    Обадете се на Бойко пожарникаря.Той ще пусне гневно видео във Фейзбук.И ще назначи проверка.
  • 27 Българин

    13 17 Отговор
    Майка ти и България дайба повръща ми се от тебе и от алчния народ живееш в тебе.
  • 28 Гост

    35 1 Отговор
    То има ли институции, който да работят тук само заплати вземат.

    Коментиран от #74

  • 29 карагьоза

    36 0 Отговор
    Верно,че това е пълно безобразие!Както много др. неща ,след като имахме щастието да ни споходи демокрация.В български вариант.На този от снимката дриш*ьо,и други бракониери ,граничните катери като ги видят да му пуснат един ред пред или зад лодката.Ще излезе на брега светкавично,умирисан с натежали щамповани у кафево бански.И конфискация на лодка и мотор.После пак да влезе да трали!
  • 30 Покана за изпълнение

    16 1 Отговор
    Съгласно договор за кредит с международният валутен фонд в размер на 2,2 милиарда лева вие сте задължени да погасявате кредит в посочените срокове вашият кредит в просрочие от 18 септември за покупка на изтребители f-16 block 70 платени предварително просроченото Ви задължение към 09 септември възлиза на 12 милиона лева в случай на неизпълнение Ви уведомяваме че банката има право да направи кредита предсрочно и изцяло изискуем всичко това е в ущърб на вашия кредитен рейтинг като наличието на негативна кредитна история в централния кредитен регистър към БНБ кредитната история отразява вашата надеждност стабилност и финансова репутация като до нея имат достъп всички банкови и финансови институции.
  • 31 Дъ Клаш

    18 1 Отговор
    Нормално малка държава всеки се познава как да има наказание съд и полиция.
  • 32 Покана за изпълнение

    12 1 Отговор
    Съгласно договор за кредит с международният валутен фонд в размер на 2,2 милиарда лева вие сте задължени да погасявате кредит в посочените срокове вашият кредит в просрочие от 18 септември за покупка на изтребители f-16 block 70 платени предварително просроченото Ви задължение към 09 септември възлиза на 12 милиона лева в случай на неизпълнение Ви уведомяваме че банката има право да направи кредита предсрочно и изцяло изискуем всичко това е в ущърб на вашия кредитен рейтинг като наличието на негативна кредитна история в централния кредитен регистър към БНБ кредитната история отразява вашата надеждност стабилност и финансова репутация като до нея имат достъп всички банкови и финансови институции.
  • 33 ай де бе

    39 2 Отговор
    Ще си позволя да добавя в края на казаното от Атанас Русев:

    "И тoвa кaк cтaвa и ниe гo виждaмe, и гo рaзбирaмe, a зa цял eдин oркcки лeгиoн oт държaвни гниди тoвa нe cъщecтвувa? Мнoгo прocтo - oфициaлнa държaвнa пoлитикa. Кoрупция дo дупкa. Унищoжeниe нa прирoдaтa дo дупкa. Тoвa e ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ в Бългaрия ceгa. Хaрecвa ли ви?"
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Госあ

    37 1 Отговор
    Добре написано Русев ! Легиони от гниди ! Корумпирани, долни и вредни. Лишени от всякакво съдържание. А защо са там ? Защото българина няма никаква хигиена !
  • 36 муха

    27 1 Отговор
    същото и с горите охраната от 9,00 до 17,00 ь ялед това камионите летят неубеспокоявани от нисого корупция брате до шия
  • 37 JustForFun

    29 1 Отговор
    Много ми харесват тези думи "Как да им обясниш на тези селяндури...". За жалост това изречение може да бъде продължено по всякакъв начин и винаги ще бъде доста близо до реалната ситуацията в страна. Дали ще се отнася за политици, бизнесмени, шофьори или пешеходци, все си оставаме "селяци" с глупаво и адски нагло мислене и държане. Не се ли осъзнаем и не променим себе си първо, нищо добро не ни чака като народ и държава.
  • 38 Нин

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Бирискаве, за психичното си.
  • 39 ЪРП

    39 3 Отговор
    БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА ,КАКВО Е УНИЩОЖЕНИЕТО НА ГОРИТЕ В СТРАНДЖА!!!!!!!!
    ДИВАШКА СЕЧ, КОЯТО Е ТОТАЛНО БРАКОНИЕРСТВО НО Е ПОКРОВИТЕЛСТВАНО И "УЗАКОНЕНО БРАКОНИЕРСТВО" ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!!!
    ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ / ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ/ ИЗВЪРШВА НАЙ-МАСОВОТО, НАЙ-ВАРВАРСКОТО И НЕЗАПОМНЕНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ГОРИТЕ В СТРАНДЖА .....И НЕ САМО!!!!!!!!!!!!
    ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СМУЧАТ МИЛИАРДИ БЕЗОТЧЕТНИ ЕВРО ОТ ТОВА ДИВАШКО ВАРВАРСТВО!!!!!!!
    ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ТАЛИБАНИ, КАТО ТАЛИБАНИТЕ ОТ АФГАНИСТАН, КОИТО ИЗСИЧАТ ДИВАШКИ ВСИЧКИ ГОРИ В АФГАНИСТАН, КОГАТО ИДВАТ НА ВЛАСТ....В СЛЕДСВИЕ НА КОЕТО ПРЕВРЪЩАТА В ДЪРЖАВАТА СИ В ТОТАЛНА ПУСТИНЯ!!!!!!!!!!!!...........ТОВА СА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ В КОЛОНИАЛНАТА ТЕРИТОРИЯ .....КОЯТО ВСЕ ОЩЕ НОСИ ИМЕТО БЪЛГАИРЯ!!!!!
  • 40 ЪРП

    26 3 Отговор
    ВАРВАРИТЕ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ, ИЗСИЧАТ СТРАНДЖА В ТОТААААЛНО ПРОТИВ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ СВЪРЗАНИ СЪС ЗАЩИТА НА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ПО НАТУРА 2000!!!!!!!!!!
    ТОТАЛНО ПОГАЗВАНЕ НА "ДИРЕКТИВАТА ЗА ПТИЦИТЕ" И "ДИРЕКТИВАТА ЗА МЕСТООБИТАНИЯТА" НА ЖИВОТНИТЕ И РАСТИТЕЛНИТЕ ВИДОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    КОЙТО МОЖЕ, НЕКА НЕЗАБАВНО ДА УВЕДОВИ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗА ТОВА ДИВАШКО И БАНДИТСКО ВАРВАРСТВО ИЗВЪРШВАНО ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ В БЪЛГАИРЯ!!!!!!!!!!!!!!
    УНИЩОЖАВАТ ПОГОЛОВНО ГОРИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА И ЗАПАДНА СТРАНДЖА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 фен

    7 23 Отговор
    Много е хубаво, на който не му харесва - границите са отворени!!! Вместо да ссе превъзбуждате, отивайте в Германия - там е чисто и подредено , е...само малко киселинни дъждове има, ама какво толкоква! Мидите са защитени, защото отдавна ги няма.... Аман от правила - тук е най-готиното място на света!
  • 42 фен

    19 14 Отговор
    Недоволни, пък не отиват да гласуват!!! Значи положението им харесва! Ако не им харесва, ще отделят 15мин. да отидат да дадат гласа си за светло бъдеще - с Путин например...ама и в Русия не щат да емигрират - там има толкова чиста природа, недокоснати от човека места....Сибир, Арктика, Гулаг, Камчатка....чисти градове в Далечния Север.....отлични условия....ама НЕ - седнали да стоят тук! В Русия белите миди ги има много, има син краб - деликатес....отивайте не се бавете!!!
  • 43 Нормално!

    27 3 Отговор
    В България живеят 80% дебили, които трябва да бъдат изтребени заедно със статуквото, което е озорпирало държавните институции и бизнес!

    Коментиран от #47

  • 44 Анонимен

    19 2 Отговор
    Ами той бай Ганьо мисли за днес , той не мисли за в бъдеще.... Българина стана , неразсъдлив...... А къде са гранична полиция.... Екополиция.....

    Коментиран от #53

  • 45 Умно село

    26 0 Отговор
    Това е то БЕЗХАБЕРТАТА ДЪРЖАВА НА ПЛАСТМАСОВИТЕ ДОМАТИ, НА САМОВЛЮБЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОМПЛЕКСИРАНИ ОБЩИНАРИ.
    НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ КОЙ ЗА КАКВО ОТГОВАРЯ.
    С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА 8-МА ПО РИХТЕР , ТА ДАЛИ ТОГАВА 112 ЩЕ СРАБОТИ ИЛИ ВСИЧКИ ИНТИТУЦИИ ЩЕ СЕ ПАНИРАТ КАТО ПЪРЖЕНИ ЯЙЦА НА ОЧИ, КАТО И ТОГАВА НИКОЙ НЯМА ДА ЗНАЕ КОЙ И ОТ КЪДЕ ДА ПОЧНЕ.
    ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ.
    ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЛОШ СТОПАНИН , НО КОГАТО Я ИМА!
    А КОГАТО Я НЯМА ВСИЧКИ ПРИБЛИЖЕНИ СЕ РЕДЯТ ЗА ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ПАНИЦАТА.
  • 46 МиГ 23

    21 1 Отговор
    Много неща могат да се разрешат, ако дойдат на власт Прогресивни сили и се въведе ред и дисциплина.... На там отиват нещата....
  • 47 Дедо

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Нормално!":

    75,% сочат данните
  • 48 Кочина бг

    11 0 Отговор
    После се чудим защо се топим....
  • 49 Баба Вуна

    4 1 Отговор
    Пък на Гешев баща му беше клисар в Бачковския манастир!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 4рррр

    16 1 Отговор
    Новото робство наложено от гербаджиите милиционери и номенклатурчици на БКП/БСП ще продължи докато и последният българин не умре или емигрира
  • 52 гост

    16 1 Отговор
    Конфискуват им лодките и ги вкарват в ареста да мислят там. Да, ама не. Следователно остава само едно: саморазправа. Може би са гладни, нямат пари, но това не е основание да разрушат и малкото останал хабитат.
  • 53 Jabba the Hutt

    14 1 Отговор

    До коментар #44 от "Анонимен":

    "Гранична полиция" ли? Баш те тралят също извън работно време.
  • 54 Люлин планина

    14 0 Отговор
    От няколко месеца, както и в момента, в Люлин планина се извършва поголовна сеч. Камионите с дърва излизат на пътя между Мало и Големо Бучино. И не е само там.

    Коментиран от #63

  • 55 Умберто

    19 0 Отговор
    Тези ИАРА веднъж им се обадих на яз.Кърджали,защото попаднахме с лодката на мрежа от единия край на язовира до другия и като разбраха на кой е мрежата въобще не дойдоха.Наложи се да я извадим собственоръчно с едно приятелче.Оказа се,че въпросния човек редовно слага мрежа и не го закачат.

    Коментиран от #56

  • 56 Гешев

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Умберто":

    Веднага ми казвай кой е този палячо да го пратя в ареста като Иванчева. Веднага отпрашвам към чиновниците
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Барбой

    10 0 Отговор
    На гнидата Русев му дадоха Корал и той фалира! Аман от некадърни и мързеливи екоталибани!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Петър

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Borislav Popov":

    Я бе, бомбе, запознай ме с руската действителност, че много ме кефите головодниците.

    Коментиран от #70

  • 61 Айдар

    8 0 Отговор
    Преди около 25 г.работих в Балчик.Имаше местни башибозуци в лицето на митничари ,собственици на тралери и политици.Организираха не само контробандата,ами имаше каналджииство на хора от и за Турция,цигари .наркотици и бог знае още какво.От каде знам?Банкетите след работа се правиха в ресторанта кадето работих,а то беше естествено на тогавашният кмет
  • 62 XXXXXXX

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    К'во стана бе?!
    Ти буквално до преди пет минути защитаваше тази мутренско-милиционерска паплач като Матросов на амбразурата. Що обърна палачинката така рязко? Не само първия трябва да бъде обект на прокуратурата ами и втория. Гледам го вчера от милиционер се е превърнал в евроатланик. Частно ДАНС е заформил
  • 63 Усмивката

    8 0 Отговор

    До коментар #54 от "Люлин планина":

    Чух един циганин наскоро да се интересува за камион за да пренесе 15 тона дърва от Котел???? до Бургас???? за камината, лична употреба .....мама казваше.Има ли циганин ,мирише на далавера.
  • 64 Анонимен

    4 12 Отговор

    До коментар #59 от "Бягай пъзльо":

    Територията "България" е незаконно отнета територия от Османската империя, държава "България" няма, престанала е да съществува преди около 600 години, в монента тази територия е... клозет

    Коментиран от #66

  • 65 Bubbles

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "Бягай пъзльо":

    Да беше помислил преди да надрънкаш една камара тъпотии!
    Страната България е чудесна, красива и т.н.
    ОБАЧЕ така наречената ДЪРЖАВА България е КЛОЗЕТ!
    А мен не ме мисли, аз отдавна съм се махнал и там стъпвам само като турист.

    Коментиран от #67

  • 66 Bubbles

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Анонимен":

    Ми то товята логика 90% от Европа е незаконно отнета територия от Римската империя(Днешна Италия), к'о праим ся?

    Коментиран от #68

  • 67 Анонимен

    5 4 Отговор

    До коментар #65 от "Bubbles":

    Цял живот го мисля и цял живот го говоря, само пропуснах да отбележа че "българите" освен всичко са и най-глупавите същесва на тази планета... Къде съм споменал каквото и да е за "страната" България разбирай като територия, умни туристе?
  • 68 Анонимен

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Bubbles":

    Ко прайм? Прайм си всички кастрация, да не се раждат повече тъпи хора, онова което остане като територия го даваме на холандците, побе да го поправят
  • 69 боцмана

    6 0 Отговор
    Не знам кой и как се бори с бракониерите , но знам кой не се бори. Цяло лято в гр. Черноморец стои на кея катер на ИАРА , като за последните три месеца не е мръднал. Бракониерите са в морето а не на кея.
  • 70 Borislav Popov

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Петър":

    Ей сега, ще си оставя работата и ще седна да отварям на някакъв си каскет очите, щом имаш зор, отивай сам и се запознавай.
  • 71 От Пирдоп

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    А що не попиташ Джерами УАЙТ каквому случи на река Амур когато се опита да лови ,,белуга"
  • 72 Трол ГРОБарски

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Има ли пост в който да не намеси Русия? Изкарал гредата от окото си, та чак сламата в окото на Русия все гледа!
  • 73 Хаджи генчо

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "нервен ( разбивача на тролове )":

    Не е вярно нервен
    Аз живея на морето и мога да ти кажа че търсенето на бяла мида започна от 5 или6
    Готини.А нищо не се спомена за релетата които правят дънни тралене и избиват всичко по дъното.До колкото знам дънните риболовни тралове са разрешени само у нас.
    Но какво да се прави всичката помия идва от София а ние можем само да си траем
  • 74 gogo

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    има.НАП🤣🤣🤣🤣
  • 75 Голямата шпатула.

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    На този малоумник пак Русия му е виновна!В Русия се опитай да бракониерстваш още разбереш.Освен това те имат места където не е стъпвал човешки крак а ние където не може да се .стъпи от бетон.Та ще е.докато по нашенско растат такива кухи лейки.
  • 76 мърша

    0 0 Отговор
    оня ден шкорпиловци беше пълно с лодки тралят за бяла мида
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове