Last news in Fakti

20 Септември, 2019 12:12 2 868 26

Нинова: Не знам кой е главанакът в ГЕРБ

  • корнелия нинова

Ние искаме политическа отговорност и истината докрай, каза лидерът на БСП

Нинова: Не знам кой е главанакът в ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Днес ПГ на „БСП за България” внасяме предложение за създаване на анкетна комисия в парламента за случая в БНР, съобщи лидерът на партията Корнелия Нинова в НС.

От три години предупреждаваме за налагане на еднолична власт в България. Вече имаме диктатура в действие. Започна с изключените микрофони на журналистите в Министерския съвет, пресконференция без журналисти, журналисти, водени с белезници на разпити като свидетели. Можем да изреждаме и много случаи на уволнени журналисти за това, че са си позволили да критикуват властта.

От вчера журналисти от БНР говорят за оказван натиск върху тях. Виждаме, че властта се опитва да замаже проблема и да го прехвърли на техническо равнище, но изключването на сигнала на БНР е безпрецедентен случай в историята на България, допълни Нинова.

Ние искаме политическа отговорност и истината докрай. Г-н Борисов се опита да се измъкне и от този случай, казвайки че някой саботира правителството. Това е абсолютно неприемливо, защото СЕМ в мнозинството си е излъчен от ГЕРБ. Този съвет избира ръководството на БНР и БНТ. Отговорността е при тях. От това - дали депутатите на ГЕРБ ще подкрепят нашето предложение за анкетна комисия, ще разберем, дали управляващите искат да се стигне до истината или искат и този случай на посегателство върху свободата на медиите и изразяването на различно мнение да бъде замазан до следващия. Не можем да допуснем повече този поход – и винаги да се измъквате от отговорност по различни начини. По думите на Борисов, срещу правителството бил извършен саботаж – излиза, че той сам на себе си е направил саботаж, защото както казах - и СЕМ, и ръководството на БНР са излъчени и са функция на ГЕРБ. Не ми е в стила да говоря като Борисов, но не знам кой при тях е главанак – но да не ни правят нас всички на такива. Настояваме за анкетна комисия и истината докрай.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койчо

    32 9 Отговор
    Истината няма да излезе наяве. Ще изпържат някой и дотам. НА ТОВА СЕ ВИКА ДИКТАТУРА.
  • 2 Жоро

    34 18 Отговор
    Браво госпожо казвате им го точно но мафията си има държава министри и скоро главен прокурор така че няма оправяне.
  • 3 ИСТИНАТА

    15 24 Отговор
    СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА-"РЕПРЕСИРАНА ПАЧА"
  • 4 гост

    17 35 Отговор
    Отвратителна крушовишка биволица,която вече си изтърва нервите и без повод.

    Коментиран от #19

  • 5 ХА ХА

    20 35 Отговор
    КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ДА НЕ РАЗСЪЖДАВА,А ДА КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА ОТКРАДНА С КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМПЕКС,И ДАЛИ ВЪРНА НАДВЗЕТИТЕ.???
  • 6 Всичко е ясно

    16 7 Отговор
    И магистралите щяхте да тествате в чужди лаборатории, но защо млъкнахте? Що се отказахре от натиска над тиквата? Сега е ясно кво се случва в медиите, ама пак вдигате шум за нищо. Довършете поне едно започнато нещо, тогава следващото. Иначе политическа отговорност от тикви кога си видяла, че да я очакваш сега?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шляхтиц

    18 25 Отговор
    За сметка на това главанаците в БСП са прекалено известни и по цял ден досаждат във всички телевизионни студиа.
  • 9 месара

    13 19 Отговор
    Ние искаме политическа отговорност и истината докрай, каза лидерът на бсп!
    другарко приватизаторка, вие бсп съсипахте държавата България, и още не можем да оправим последствията! кога ше понесете политическата отговорност, кога ше чуем от вас истината докрай за това ?

    Коментиран от #10

  • 10 Койчо

    18 15 Отговор

    До коментар #9 от "месара":

    Ако ГЕРБ продължават да управляват наистина никога няма да се оправим.

    Коментиран от #21

  • 11 Петя

    10 9 Отговор
    Аз пък знам кой е "главанак" в БСП.....Туморът! Той пред цяла България в национален ефир се изрази, че варненски партиец е "тумор"за БСП.
  • 12 Пиф

    8 12 Отговор
    Това беше режисирано, точно от вас!!!!!!! Но за пореден път се провалихте!!!!
  • 13 Усмивката

    13 10 Отговор
    Прави впечатление ,че гербаджии традиционно се изказват чрез обиди и ругатни.Не зная има ли връзка с това,че по антипротестни сборища ,основно при тях има представители на ръгбисти и полукриминални от малцинствата ,но е лоша реклама

    Коментиран от #26

  • 14 Усмивката

    5 3 Отговор
    Другото което забелязвам тук е ,че когато пиша от един телефон ,ми исписва ,,грешен код”, и не съм допуснат до коментар .А когато го правя от друг ме допускат до коментарите......Защо ли
  • 15 Умберто

    10 14 Отговор
    Не знам ,само на мен ли гжа хи-хи-хиНинова ми е смешна?Как рецитира детето чудо...все едно за първи път е на сцената и мнооого,много се старае да не се оплете.

    Коментиран от #16

  • 16 Усмивката

    10 6 Отговор

    До коментар #15 от "Умберто":

    Не Боко е по добър.Неговите смешки са шедьовър.Особено онова с Папите и мостовете и магистралите.
  • 17 ПЕНКО

    8 7 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НОВО МУЛТИПЛИКАЦИОННО ФИЛМЧЕ : " КРАВАТА ЕЗДАЧ" !!!!!!
  • 18 Behemoth

    9 9 Отговор
    Аз знам, ама няма да кажа (само псевдонима мога да споделя ,викат му ТИКВАТА ама шепнешком.....)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Койчо":

    Койчо,не се притеснявай....Нека си управлява Герб....Ние ще те Оправим....вие като не можете,ние можем....И ОЩЕ ще искаш....Казвам ти....Как хубаво ще те ОПРАВИМ.......
  • 22 Възмутен

    6 3 Отговор
    Госпожата с двойния стандарт. Нейното управление в БСП е пълна диктатура а пък обвинява всички други. Пази боже от такива на власт. Моля, не го допускайте. Много я бива като опозиция- да хваща гората, да тараши мандрите за кашкавал и да гори документацията на прегрешилите селски кметове на площада!

    Коментиран от #23

  • 23 Другия с коня

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Възмутен":

    Не и е двоен Стандарта на Нинова....Основната Идеология на БСП/БКП е Диктатура на Пролетариата.....Скравена,Белене и още такива Лагери още стоят..Трябваше Лустрация на ВСИЧКИ Комунисти в БЪЛГАРИЯ..не е късно...
  • 24 Коков

    3 0 Отговор
    В днешно време главанаците учат за сметка на откраднатите от майките им народни и партийни пари в американски университети и работят в американски банки.Там ги търсете госпожо Крушовица
  • 25 Помиярка

    2 0 Отговор
    Лъжи, Обиди, Клевети, Грубости, "ДОБЪР" МЕТОД ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ! Какво ще стане ОТНОВО със България при такива "ПОЛИТИЦИ" - "ДЪРЖАВНИЦИ" !?!?! Алчни, Злобни, Зависливи, Некадърни ! ЧЕРНОБИЛ - Няколко пъти ! Вижте "символа" - БУЗЛУДЖА !!!!!!!
  • 26 тъп по-тъп най-тъп

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Усмивката":

    Крадеца вика дръжте крадеца ! Древна, смешна и жалка упорна точка ! Усмихва се на баба си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове