22 Септември, 2019 09:53 3 132 36

Фандъкова: С Борисов вземаме решения

  • йорданка фандъкова-
  • софия-
  • местни избори

С премиера говорим за това, което сме постигнали и за възможностите за развитие на града, обеляза кметът на столицата

Фандъкова: С Борисов вземаме решения - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова убеждава гражданите, че застава пред тях с готови проекти за развитието на столицата. В сутрешния блок на NOVA тя заяви, че води разговори с премиера Бойко Борисов, с когото взимат решения за развитие на града.

„С премиера Бойко Борисов водим разговори, обсъждаме и вземаме решения. Говорим за това, което сме постигнали и за възможностите за развитие на града. Моите условия като кандидат за кмет на София винаги са свързани с проектите за развитието на града. Никога средствата не идват даром. Трябва много да се работи, да се подготвят проекти и да се защитават и г-н Борисов отлично знае това“, заяви Фандъкова.

„Опитът винаги е полезен, както положителният, така и пропуските стига да си взимаме поука и да знам как да коригираме работата си. За 10 години винаги се допускат грешки. Хората не очакват оправдания, а очакват да дадем решенията и да поправяме тези грешки и да вървим напред. Заставам пред хората с готови проекти, зад които стои много работа и ясни източници на финансиране“, добави Фандъкова.

„Реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев“ беше абсолютно необходима. Хората помнят как изглеждаше улицата. Днес трамвая се движи по-тихо в нормите на шума. Плочките преди бяха разбити. Беше ми неудобно, като минавах по тази улица. Направихме няколко грешки. Днес обаче улицата изглежда по друг начин. Създадоха се неудобства, но днес има резултат“, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 антрашпиц

    53 6 Отговор
    Грешка,Борисов взема решения!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 El chochone

    24 10 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    до БЕДНИЯ Козлодуйски дегенерат смазан от мен, от живота и партия ГЕРБ!!! Ти и копейка не си виждал от партия ГРОБ
  • 8 Коментар📝

    32 7 Отговор
    ГЕШЕВ КАДЕ СИ КУПЕНО ПРОКУРОЧЕ🙄
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Селянина от София

    46 10 Отговор
    ти и Брисов сте за коша вече
  • 11 Kuzmanovv

    41 5 Отговор
    " ... тя заяви, че води разговори с премиера Бойко Борисов, с когото взимат решения за развитие на града." ⏭ дрън дрън ... 😀 .
  • 12 Самоковска крадла

    57 7 Отговор
    Вярно е-Борисов ти посочва на кои негови фирми да предоставяш обществените поръчки и да източвате милиарден бюджет за гадната си шайка герб.
  • 13 Софиянец

    29 0 Отговор
    ОРЛИН говореше с бб, той е реалният кмет а дружинната е проформа.
  • 14 ЗБОГОМ

    39 5 Отговор
    Тия двамата си взимат решения без да се допитват до столичани и каквото им изнася и си прибират парата.

    Коментиран от #28

  • 15 Jacques Yves Moineau

    39 3 Отговор
    С това изказване Фандъкова ви заплашва, че ако тя не е кмет, Борисов ще спре парите за София.
  • 16 Стар софиянец

    23 1 Отговор
    Борисов предлага и взема решения по бай-тошовски. Нито последния, нито тя, нито Борисов са софиянци. Останалите кандидат-кметове - също. С изключение на Иванчва, но защо си мисли пък тя, че без "гръб" някой не я подвежда отново.
  • 17 Бойко

    31 1 Отговор
    За Графа не сме говорили и даскалицата веднага е натворила един глупости там. Но ще й дам още 100 милиона да го позлати
  • 18 Диктаторът от Банкя

    28 0 Отговор
    Взимаме !?!? Пунта Мара, Главанаци... АЗ ! АЗ ! АЗ!..... взимам, само АЗ !
  • 19 бай ви знаете кой

    21 1 Отговор
    Тъй де, за това сме на туй дередже!За да стане още по-гот ползвайте услугите на мозъчния тръст на ЦеЦерон!
  • 20 Браво

    19 0 Отговор
    Хайде след изборите ходете да взимате решения в Банкя

    Коментиран от #23

  • 21 Behemoth

    17 1 Отговор
    Супер!И сега кой носи ОТГОВОРНОСТТА?
  • 22 Данчето фандък

    16 0 Отговор
    Боли ме фъндата за тия избори. Аз си разцъках на който трябва договорчета за 600 милиона, прибрах си комисионните, отчела съм се на бойко, вече и пра-пра-пра внуците съм осигурила.
  • 23 Чудомир.

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "Браво":

    А няма ли да е по хубаво тия двамата капути да вземат решения в затвора???
  • 24 Гост

    3 3 Отговор
    Не се и съмнявам, че Фандъкова ще спечели кметските избори въпреки, че това което успя да направи за това време докато беше кметица са около две-три хиляди допълнителни пешеходни пътеки, нарисувани с блажна боя през 20-30 метра един увеселителен парк две-три детски градини и едно училище.Руснаците действат с биологични и гeнни оръжия рaзпръcквaйки ги oт грaждaнcки caмoлeти /малки флакони с по две-три ампули/ нaд пoчти вcички държaви oт 25 гoдини, но големия кодож е, че засягат точно русофилите от България. Те са на основата на европейския ген, а както знаем русофилите тук нямат капка европейска кръв ХАХАХАХ. Ако се чувствате все по-отпаднали и безсилни с всеки изминал месец, то нямате имунитет срещу биологичните оръжия на Русия, ЕС и САЩ. Обичате братушките, но им хапвате отровите на генните им оръжия, а те не могат да ви помогнат с противоотрови, защото те би трябвало да са в кръвта ви....Американските и гeрмaнcкитe също са на основата на бялата раса - хапвате и тях като десерт:):)

    Коментиран от #25

  • 25 ???

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Явно при теб фразата "Всички пътища водят до Рим"трябва да се разбира "Всички пътища водят до психото".

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 МНОГО ЛОШО ИЗХАРЧЕНИ ПАРИ

    9 2 Отговор
    С бюджет 1760000 много лесно става. Много скъпи и некачествени ЗЛАТНИ ремонти. ,, На гол томбак чифте пищофи" Точно с тази сума Словакия е привлякла 8 автомобилни гиганта от автомобилната промишленост. И благодарение на тях е вдигнала стандарта на живот и БВП . А също е вдигнала технологичното ниво на страната на международно ниво. Това което става в София е точно в стил български бизнесмен. С всички печалби си осигурява първо лукса голям замък, луксозни вили и апартаменти в чужбина с луксозни автомобилни марки и купища прахосани пари за задоволяване то на ЕГОТО му . А бизнесът му едва крета и все реве за европейски помощи и работниците са на минимална заплата. Така че всяка година с това прахосническо харчене ние изоставаме драстично от другите страни. Много лоша стратегия за управление на държавата и на столицата.
  • 28 абе

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "ЗБОГОМ":

    гладна кокошка просо сънува,збогом на куцкова лято
  • 29 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "???":

    Зa мeн e пo-вaжнo чe aмигдaлaтa ти cтaвa вce пo-мaлкa c вcякa изминaлa гoдинa.Уceщaш ли cлaбocттa, уceщaш ли чувcтвoтo зa пocтoянeн грип, уceщaш ли имуннaтa cи cиcтeмa, чe нe мoжe дa ce cпрaви c нaй-дрeбнa нacтинкa, уceщaш ли, чe cтaвaш eднoврeмeннo блeд и във cъщoтo врeмe вce пo-мургaв c вceки изминaл мeceц?? Прoблeмa нe e в твoя тeлeвизoр, нитo в cпeшнoтo oтдeлeниe, прoблeмът e в прoизхoдa ти.... Прoблeмът e в нaличиeтo нa cрeднoaзиaтcки прoизхoд в кръвтa ти.... Eврoпeйcкaтa рaca щe ocтaнe caмa нa тaзи плaнeтa.... Зa cъжaлeниe и руcнaцитe!!!
  • 30 Ха ха

    3 0 Отговор
    Вие вземате решенията, а ние сме потерпевшите.
  • 31 Ох ох

    3 0 Отговор
    Писна ми от тая кукла на конци! А кой е кукловодът, всички го знаем.
  • 32 Кметицата

    1 1 Отговор
    бързо забрави за помощта на най-приближените от ОС и се насочи към помощ от "горе" Уморените коне ги ... нали.Такъв е морала
  • 33 Nik

    0 2 Отговор
    Прочетох "коментарите" на няколко простака,които само "плюят" по кметицата Фандъкова и по премиера Борисов!Очевидно е тоталното безкултурие и олигофренизъм на тези хора!За тези нихилисти всичко се краде в общината и в България,което е абсолютно невярно!Не видях,нито едно доказателство за корупция и кражби в общината!Не видях една добра дума за кметицата Фандъкова,която се справя с работата си много добре и за 10 години бяха направени много неща за София и софиянци!Естествено е част от проектите да бъдат съгласувани с премиера,за да може да се осигури и държавно финансиране!Естествено е да има и грешки,както ремонтът на улица "Граф Игнатиев",за което Фандъкова се извини на софиянци.Питам аз,защо кметицата трябва да се извинява,вместо алчните и некадърни архитекти-проектанти,фирми-изпълнителки и надзорници?Защо се стигна кметицата да ги глобява "солено" за некачествена работа?Защото много хора и фирми в България работят некачествено и некоректно!Факт!Вярвам,че Фандъкова ще реализира новите проекти с помоща на СОС и на премиера Борисов,защото е честна,трудолюбива и уважавана от болшинството от софиянци!

    Коментиран от #35, #36

  • 34 истинко

    1 0 Отговор
    Ехххххх... Фандъкова за олигофрени ли ни вземаш?! БУДА е шефа!
  • 35 истинко

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Nik":

    Еххххх Матросов, Матросов, бегом на амбразурата, че лигите много ти потекоха....!
  • 36 истинко

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Nik":

    Не е нормално да си мениш ника от "Гост" на "Ник"! Това не създава впечатление че сподвижниците на ФЪНДЪКова сте по-вече!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове