Last news in Fakti

22 Септември, 2019 12:36 2 125 28

Корнелия Нинова: Независимостта е състояние на духа

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • независимост на българия

Председателят на БСП с поздрав към гражданите по повод празника

Корнелия Нинова: Независимостта е състояние на духа - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави гражданите по повод 111-ата годишнина от отбелязването на Независимостта на България.

„Нека заедно и смело пазим българщината и отстояваме независимостта си. Честит празник!", написа Нинова в официално обръщение.

"Независимостта е състояние на духа. Ако всеки българин я носи в себе си и има характер да я защитава пред вътрешни и външни сили, то и България ще пребъде като свободна и независима държава", допълни още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 18 Отговор
    Малко преувеличават с годините, всъщност независими сме от 1990-та година. Руснаците действат с биологични и гeнни оръжия рaзпръcквaйки ги oт грaждaнcки caмoлeти /малки флакони с по две-три ампули/ нaд пoчти вcички държaви oт 25 гoдини, но големия кодож е, че засягат точно русофилите от България. Те са на основата на европейския ген, а както знаем русофилите тук нямат капка европейска кръв ХАХАХАХ. Ако се чувствате все по-отпаднали и безсилни с всеки изминал месец, то нямате имунитет срещу биологичните оръжия на Русия, ЕС и САЩ. Обичате братушките, но им хапвате отровите на генните им оръжия, а те не могат да ви помогнат с противоотрови, защото те би трябвало да са в кръвта ви....Американските и гeрмaнcкитe също са на основата на бялата раса - хапвате и тях като десерт:):)

    Коментиран от #5

  • 2 нервен ( разбивача на тролове )

    14 13 Отговор
    Чиста проба наглост председателят на БСП да говори за независимост!!!!

    Коментиран от #19

  • 3 Димитър

    17 3 Отговор
    Какво точно празнуваме днес? От сащ ли сме независими, или от европа? Защото да клякаш и на едните и на другите само когато ти щтрактнат с пръсти, а министри и депутати да ходят на ежеседмичен отчет на Козят не е никаква независимост.
  • 4 Ахмед Доган

    13 1 Отговор
    Да ми е честита новата порция за рапределяне! Който познае какво ще ми подари държавата след Булгартабак, Пристанище Варна и ТЕЦ Варна и един личен плаж, ще получи награда!
  • 5 Дежурен в спешното

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Независимо, че днес честваме Деня на Независимостта, зависимите от професията си лекари работим непрестанно, особено за спешни и тежки случаи на определени заболявания. Заповядай веднага!

    Коментиран от #20

  • 6 Нона

    13 8 Отговор
    Тлъстите банкови сметки правят духа независим. Нали госпожо Нинова, това е целта на борбата! А тези приказки ги разказвай на негрите в Африка. Целта е кокалчето.

    Коментиран от #27

  • 7 Другия с коня

    6 2 Отговор
    Очакваме ,в кръчмата в нашто село, поздрав и към селяните.....Наздраве дотогава....
  • 8 чичо

    8 6 Отговор
    Г-жо Корнелия,едва ли разбирате колко сте права/поне веднъж/,като го казвате това.Че то,ако не беше тъй,как щяхме да преживеем повече от половин век, „демократично" управление на
    БКП - БСП-нали?
  • 9 БСП ДПС Евророма

    10 9 Отговор
    БСП и независимост: кратък виц на деня :-)))
  • 10 БСП

    5 8 Отговор
    НАРОДЕ да наритаме гербаците в ташаците!!!!

    Коментиран от #14, #23

  • 11 Behemoth

    3 1 Отговор
    Е щом Баце има началници а той е нашия началник явно не сме независими...ама иначе самолетите са от хубавите...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 onq s konq

    2 3 Отговор
    След като нинова твърди ТЕАТРАЛНО че "Независимостта е състояние на духа",ЗАЩО УПОРИТО И "НА ВСЯКА ЦЕНА" ИСКА да ОТНЕМЕ "независимостта" на М.Манолова и да я "ОСВОБОДИ" както Русия - България" чрез БСП?
  • 14 Бесен Язовец

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "БСП":

    Гебераците в та-аците, а вас в мъ-урите, дет все ви се виждат, гат се нагъ-урите.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Независимоста е

    0 0 Отговор
    Да скочи народа и да ви изокли сите политици и милиционери
  • 17 Абе мама ти шейба дърта чантоо

    0 3 Отговор
    До кога ше се подигравате с тея де ви хранят бе
  • 18 Независимоста е

    0 0 Отговор
    Да скочи народа и да ви изколи сите политици и милиционери
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "нервен ( разбивача на тролове )":

    На този ден БЪЛГАРИЯ става ЦАРСТВО НА БЪЛГАРИТЕ!
    Сега мнозина се страхуват от този акт и искат да го забравим, като го подменят с безличното клише "независимост".
    Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ на Българското Царство - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а бате Ламбо е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 200 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите изроди и да възстанови суверeнитета си, като върне Търновската (сребърна) Конституция.
  • 20 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дежурен в спешното":

    За мен е по-важно че амигдалата ти става все по-малка с всяка изминала година.Усещаш ли слабостта, усещаш ли чувството за постоянен грип, усещаш ли имунната си система, че не може да се справи с най-дребна настинка, усещаш ли, че ставаш едновременно блед и във същото време все по-мургав с всеки изминал месец?? Проблема не е в твоя телевизор, нито в спешното отделение, проблемът е в произхода ти.... Проблемът е в наличието на средноазиатски произход в кръвта ти.... Европейската раса ще остане сама на тази планета.... За съжаление и руснаците!!!
  • 21 Лэжа Импексова

    4 2 Отговор
    Тебе кога ще те освободи таварищ Решетников от робство

    Коментиран от #26

  • 22 Да каже Корнелия

    2 0 Отговор
    За зависимостите си от хамериканското посолство. Оня ден отново я е навестил посланика на САЩ да я инструктира...
  • 23 ДО 10

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "БСП":

    Единствено болен мозък би написал подобна простотия. Защо не скочихте с/щу комунистите, които ни държаха на тъюно, които съсипаха младостта на хиляди млади хора, които забраняваха западна музика, които ни водеха под строй на манифестации, които умишлено скриха за Чернобил, чийто последствия плащаме и до днес с раково болни невинни деца, с уволнение, ако не дариш доброволно кръв и обикаляха заводи, предприятия и т.н., Лукановата зима и празните магазини, които фалираха 3 пъти държавата, разграбиха държавата чрез масовата приватизация и РМД-та над 100 млрд. $, фиктивни прехвърляния, като К. ИМПЕКСОВА и създаване на мутренското време, употребявали и застрелвайки се един друг млади момчета, олигарси, милионери и т.н., изгорелите 13 войничета, фалиране на банките с участието на РУМЕН ГЕЧЕВ, откраднатият пенсионен фонд, спомнете си ергенският данък, възрастова граница за кандидатстване във ВУЗ? И ДНЕС, най-нагло обвинявате ББ, страхувайки се да признаете истината. 20 г.се изпращаше външният дълг, завещан ни от Т. ЖИВКОВ. ББ наследи рухнала държава, празна хазна, ниски доходи и пенсии И ТРЪГНА ОТ 0-лата. БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО СЕ ВЪЗСТАНОВИ ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЕС, ТЪЙ КАТО ТО БЕ СПРЯНО ЗА КОРУПЦИЯ, ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ И 3-ната коалиция, които изнесоха над 55-60 млрд.евро! КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ, РОБИ НА ТРУДА? ЗАЩО НЕ ОРГАНИЗИРАХТЕ ПРОТЕСТИ НА "ПОЗИТАНО" 20 И ДА СИ ИСКАТЕ ПЕНС.ФОНД? Днес, когато Б-Я е в правилната посока, се стремите да я върнете в далечната 1999 г. БЕЗУМ
  • 24 Ако живееше

    1 0 Отговор
    С доходи, под прага на бедността, както мнозинството пенсионери и работещи, друга песен щеше да пее Нинова. Нейното клише, е вярно , при еднакви други условия.
  • 25 Гост

    1 0 Отговор
    Тази умна мисъл да не би да и е подсказана от Решетников!
  • 26 ДО 21

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Лэжа Импексова":

    Когато си зависим политически роб, си оставаш за цял живот. Всяка нормална личност съзнава, че когато си финансово зависещ роб, измъкване няма. К. ИМПЕКСОВА, М. МАНОЛОВА КОСТИНБРОДСКА съзнават това. Въпрос: Толкова ли е прост, дебилен и с къса памет е бг народът, че са готови отново да предадат СИНЯ СОФИЯ, КОЯТО СИ СПЕЧЕЛИХМЕ СЛЕД УВРЕЖДАНЕ НА 45-70 Г. меко казано зависими от "ЗАТВОРЕН ЖИВОТ, ЗАД ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА" по времето на СОЦА, със съсипаната младост на хиляди. НАГЛОСТ Е, ДА ОБВИНЯВАТЕ ДРУГИ ЗА НЕПОПРАВИМОТО ЗЛО, НАНЕСЕНО ТРАЙНО ОТ КОМУНИСТИТЕ. Същите тези, които разграбиха държавата чрез масовата приватизация и РМД-та, които фалирахабанките и ограбиха вложителите, както се случи с КТБ по времето на ОРЕШАРСКИ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ПРОСТОТИИ. НАГЛОСТ Е ДНЕС, КОМУНИСТИТЕ СЕ ИЗМЪКНАЛИ СЕ БЕЗПРОБЛЕМНО СУХИ ОТ ВОДАТА И ПРЕХВЪРЛЯЙКИ ВИНАТА И ОТГОВОРНОСТТА НА ББ. НАРОД, ГОТОВ ДА ГЛАСУВА ЗА ПРАЗНИ И НЕ ИЗПЪЛНИМИ ОБЕЩАНИЯ, НЕ Е НАРОД! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО АЗ МОГА ДА ВИ ОБЕЩАЯ (комунистическо мото). Същото важи за всички партии, чийто обещания са безплодни, но никой не казва от къде ще дойдат парите. За наследена пълна от ББ, всеки за която никой не се е потрудил, лесно се харчи. КАКВО ЩЕ ПРАВИМ, КОГАТО СЕ ИЗПРАЗНИ...? Ще умуваме при свършен факт, ЛИ? НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ ПРАВЯТ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ И ДА ОЧАКВАМЕ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ! ГРЕШКИТЕ В МИНАЛОТО ГО ДОКАЗВАТ! АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ И ПРА ВНУЦИТЕ МИ ДА ИЗЖИВЕЯТ ЖИВОТЪТ, КОЙТО АЗ НЕ СЪМ ИСКАЛА
  • 27 ДО 6

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нона":

    К. ИМПЕКСОВА НЯМА ДА СЕ ЗАДОВОЛИ С КОКАЛЧЕ, А ТЛЪСТ КОКАЛ! ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГО ИЗДЪРЖА В "СКЪПА" РУСИЯ, ГО ИЗПАТИ В "ЕВТИНИЯТ САЩ"! КАК ЩЕ ГО ИЗДЪРЖА БЕЗ ТЛЪСТИЯТ КОКАЛ (ХАЗНАТА), ЗА КОЙТО НИТО СЕ Е ПОТРУДИЛА, НИТО НОСИ ОТГОВОРНОСТ! ЗАЩО ДА НЕ ОБЕЩАВАТ НА ПРОСТИТЕ ХОРА и ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА И ЛИЧНОТО СИ ЕГО. ПОЛУЧИХТЕ ЛИ % ОТ ТЕХНОИМПЕКС? И СЕГА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЪЩИЯТ %. ХОРА, МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, НЕ ГИ НОСЕТЕ САМО ЗА РАВНОВЕСИЕ! Никой не е виновен за собствените ни грешки. КОМУНИСТИТЕ ОТДАВНА СА УСЕТИЛИ, ЧЕ ПРОСТ НАРОД, НАЙ-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА!!!
  • 28 месара

    1 0 Отговор
    абе ние искаме да сме независими, ама вие от бсп сте ни замислили друго, непрекъснато ни завирате ссср в лицето!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове