Last news in Fakti

25 Септември, 2019 22:40 9 056 49

Румен Леонидов: ДПС управлява и радиото, и телевизията, откакто Цветанов го няма

  • бнр-
  • криза-
  • румен леонидов-
  • мнение

Журналистът Румен Леонидов е на мнение, че по един или друг начин Светослав Костов трябва да освободи поста генерален директор на БНР

Румен Леонидов: ДПС управлява и радиото, и телевизията, откакто Цветанов го няма - 1
Източник: БГНЕС

''Аз мисля, че той не го е писал това писмо. Много мъжествено е като цяло, нехарактерно е за неговото поведение. Това не е решение само на един човек на този пост, за който е абсолютно неподходящ'', това заяви журналистът Румен Леонидов по повод писмото на генералния директор на БНР Светослав Костов, в което той заплашва, че ще съди всеки, който коментира личността му критично. Леонидов направи това си изказване в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Бойко Борисов не се е занимавал специално никога с радиото, това го правеше неговият доскорошен приятел (визира Цветан Цветанов). Сега, когато него го няма, ДПС управлява и радиото, и телевизията'', каза още Леонидов, визирайки Българското национално радио и Българската национална телевизия.

Този човек или трябва да си подаде оставката, или СЕМ да го махне. Това е провал и за СЕМ'', категоричен бе той относно управляващия БНР Светослав Костов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АЛДЕ манафи ЦСЗ

    31 2 Отговор
    Ценко Чоков е с ДПС МАФИЯ !!!
  • 3 10 пъти докладвах

    29 5 Отговор
    за коментари на турски! Никаква реакция! Ееееей журналя, турския ви колега ви е спрял тока на всичките и не смеете да гъкнете! Докъде я докарахме! Моя коментар сега ще го изтриете, а турските писани и от резаците тъй ще си останат! Каквото и да пиша е безмислено, сайта ви е турски, не съм сигурен но сигурно затова се махна Стефанаки, писна му от ислямския ви страх!

    Коментиран от #6, #11, #31

  • 4 Йосарян

    10 13 Отговор
    Абе Чиче! Ние сме роби по природа. И квооо когато резан Пак те Краде? Когато мутрите са мода и светият Тиквонии е нинджа. Траеме си! Ми роби и гяури сме. Тва е. А ще е по Шокар де. Евала, аферим.
  • 5 Станчо

    11 0 Отговор
    По-скоро май държавата вече 30г....
  • 6 Fenasi Kerim

    39 4 Отговор

    До коментар #3 от "10 пъти докладвах":

    И на мен ми омръзна от нашите простотии. За съжаление и аз съм турчин но се срамувам от ДПС, Дост и Местан, Сузанита, Ценко Чоков, Бейзат Яхя, Бойко Борисов и т.нт.

    Коментиран от #20, #33

  • 7 Този откри топлата вода

    32 1 Отговор
    ДПС управлява цялата държава от години. Честита независимост.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гого

    28 3 Отговор
    Че ДПС управлява скрито, отдавна за никого не е тайна.. Те винаги са с власта, стига да са близо до държавната паничка, обществените поръчки и далаверки. Публичното отричане от страна на ГЕРБ, че нямат нищо общо с тях е дълбоко лицемерие. Мантрата БСП-ДПС отдавна е заместена с ГЕРБ-ДПС. В този смисъл не знам какво правят патриотите с ГЕРБ. Ще пожънат само негативите, докато ДПС ще си лапа кротичко в сянка и ще дърпат конците на държавата. И това няма да се промени без мощна активна вълна при гласуване. Тогава електората на ДПС ще намалее по тежест и те ще олекнат. Да ама надали.
  • 10 Йосарян

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Fenasi Kerim":

    Значи трябва да знаеш, кой е Ататьорк.

    Коментиран от #12

  • 11 Фриман

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "10 пъти докладвах":

    Май Леонидов е прав? Пускам Канал 1 хоп турски сериал. Пускам Канал 2 хоп турска сапунка. Пускам канал 3 и хоп, новина как Ел Боко моли корейците да ни правят Самсунг или Хюндай тука, но на турски. Няма да се учудя, ако на БТВ мерна Фъндъкова да моли електората на ГЕРЕБ на турски: Качпара на чосек за вотче, сакате, бре чоджум? Гял по 20-так? Явно бай Доган държи яко бай Гойко с компромати, щом Гойко ремонтира канали с държ. ен Мъней?
  • 12 Fenasi Kerim

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "Йосарян":

    Ататюрк е Държавник. Няма нищо общо с онези които съм изброил.

    Коментиран от #15

  • 13 ДСБ

    21 1 Отговор
    ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОГАН КАЗА ГО НЕКОЙ НО КОЙ ДА ЧУЕ 95%ПРО.....ЦИ ЗАГУБЕНИ ГОДИНИ ЗА ВСИЧКИ И ЯКО ЗАБОГАТЯВАНЕ НА ДС И ДПС
  • 14 Fenasi Kerim

    12 3 Отговор
    Не гледам телевизия. Само новините на Нова по Ютуб да видя какво казва Домузоглу (Герб) и турската NTV. ТОВА Е МОЯТА ТЕЛВВИЗИЯ. Жалко за професор Вучков. Гледах го отвреме на време в Интернет с интерес.
  • 15 Йосарян

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Fenasi Kerim":

    Именно! Но ердоган е фанатик, което е зле.

    Коментиран от #18

  • 16 Джон Уик

    15 2 Отговор
    Днес 25. 9.2019 г по Българска национална телевизия отразиха протеста пред,, Съдебната палата "на 28 минута а на BTV на 8мата минута!!! Това е БНТ която се издържа от дожана на всички нас. БНТ с Кошлуков е една марионетка.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Fenasi Kerim

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "Йосарян":

    Ердоган е фанатик но казва верни неща. Върши правилни неща. Малко като камикадзе. Той говори много пред публика но изпълнява голяма част от обещанията си. Не лъже пред камерите. Той казва това което му е на душата. И се опитва да го изпълни.

    Коментиран от #21, #43

  • 19 Fenasi Kerim

    20 1 Отговор

    До коментар #17 от "Марин":

    Няма да кажа къде живея. Близко е до Паламара. Една вечер този Септември видях как карат тия от НСО. Между другото преди дни Господарите получили видео от някой как автомобили на НСО бутат други на пътя. Имаше статия и линк с видеото в този сайт и изведнъж изчезна. България е Пакистан. Само дето жените нямат разни парцали по главите.

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Йосарян

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Fenasi Kerim":

    Съдбата на всеки диктатор е смърт за народът му. Ердоган е удобен за сега...

    Коментиран от #23

  • 22 Йосарян

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Fenasi Kerim":

    Явно местан ти плаща добре. Защото не си топичен трол. Браво!

    Коментиран от #24

  • 23 Fenasi Kerim

    12 0 Отговор

    До коментар #21 от "Йосарян":

    Има народ и НАРОД. Ако се наложи ще има смърт. Смъртта не е страшна. По добре да умреш един път без да се страхуваш отколкото хиляда пъти със страх в душата. Страхът е най големия враг на Човека. Победиш ли страха, победил си Живота.

    Коментиран от #25, #47

  • 24 Fenasi Kerim

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Йосарян":

    Не го познавам Зидаров. Владимир Зидаров. Така се казва той. Не ми плаща
    Ако пшащаше нямаше да работя 6 дни в седмицата.
  • 25 Йосарян

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Fenasi Kerim":

    Явно си образован. Добре. Това което пишеш е гностическо християнство.

    Коментиран от #26

  • 26 Fenasi Kerim

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Йосарян":

    Важното е да си Човек. Всеки може да се образова.
  • 27 Загрижен

    8 0 Отговор
    Защо не се ядосат журналистите и не започнат да питат и да питат,и да питат,и да питат,докато не получат правилните отговори.
    Ако спрат да ви отговарят политиците и вие спрете да ги отразявате,пълно затъмнение,то и сега са само лъжи,лъжи и пак лъжи.
    Не съм журналист,но ще е добре и ще се радвам,ако всички журналисти покажете,че имате здрав гръбнак и не се огъвате пред никого.
    Ето това ще е новина:Гилдията отново е силна и единна. УСПЕХ.Истината над всичко и всички.
    Словото опазих !!!Дерзайте,струва си за ИСТИНАТА.

    Коментиран от #28

  • 28 Fenasi Kerim

    8 2 Отговор

    До коментар #27 от "Загрижен":

    Не можеш да питаш. Когато човека който искаш да попиташ се вози в брониран автомобил и като си навехне нещо там и го вземат с хеликоптер да го лекуват Ти НЯМАШ право да го питаш! Все едно да питаш Сталин. Ленин. Хитлер. Нямаш това право!
  • 29 Чапкън

    8 0 Отговор
    Токмаци не си играйте на турчин и българин ще ви тегля една дузпа шибаняци такива долни.
  • 30 Йоргасян и Кириш

    1 0 Отговор
    Щматки
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хасан

    3 0 Отговор
    Май ме забравихте уха уха уха
  • 33 Прадядо на пра българин

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Fenasi Kerim":

    До някъде те разбирам! Мохамеданското малцинство в България преди 1989 беше най - облагодетелствано! Не говоря за турско общество! Но вие се занимавахте с един отрасъл на леката промишленост в Соца- тютюнопроизводството! И понеже се придържате към семейната традиция ( семеен бизнес), възнагражденията бяха в пъти по- големи, от тези на останалата част от населението в България! Но признай си!!!!! Всички мохамедани се ползваха с предимство в учебната система! Като Студенти и специалисти! Сега няма икономика, няма препитание за всички, не само за определени етностни групи! И маститите политици, НИ употребяват еднакво, за техните користни цели! Лоши хора няма, има такива, на които им е отнето правото да съществуват нормално и да отглеждат нормални семейства! Слушай песента Йовано Йованкеле !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 гост

    2 4 Отговор
    Хора вие сте болни,как така дпс ще управлява и телевизия,и радио ,и...?Някаква параноя ви тресе,може би за да се избяга от от отговорност се търси под вола теле!

    Коментиран от #36

  • 36 генчев

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    сегали разбрахте за дпс че командва БЪЛГАРИЯ защо НСО харЧи мнго пари за охраната на САРАИТЕ
  • 37 ГрУЮ

    4 0 Отговор
    Те държавата ти управляват с мутри и бивши от силовите ведомства, той се загрижил за радиото
  • 38 Енас Влахус

    2 1 Отговор
    Тази партия съсипа България.....
  • 39 ВЪЗРАСТЕН

    2 4 Отговор
    САМО НЕЗНАМ УМИШЛЕНО ЛИ ПРОПУСНА И БСП, А ИНАЧЕ ТО Е ЯСНО И НА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ЧЕ БСП И ДПС СИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО ИНТИМНИЧАХА ПУБЛИЧНО ?! НЯМА ЕДИН ОСЪДЕН ОТ ТЯХ ПРИ ХИЛЯДИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ПИПАЛАТА НА МАФИЯТА ИМ Е СГРАБЧИЛА ЗА ГРЪКЛЯНА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ !
  • 40 Ели

    6 2 Отговор
    България е окупирана държава - политици, медии, икономика, останките от армия, правосъдие, изпълнителна власт, общинска.

    Мутри в бели якички започнали от анцузи и бухалки - обслужващи васалите на Запада, създадени от ДС - същите сега върли капиталисти и "демократи". А са просто едни крадци.

    Унищожена икономика от 3000 предприятаия 300 - кретащи, унищожена армия, финансово под контрола на МВФ, културно заличена чрез премахването на БГ автори - имахме технологии 6-то поколение.

    Демографският срив е следствие на ограбването на БГ, със закони създадени и лошо преведени - факт, САЩ, и наложени от БГ васалите им - без значение от цвета на политиците на обикновения БГ народ.

    България изчезва... това е истината.

    Коментиран от #42

  • 41 Амиии

    2 1 Отговор
    То самото име говори за тоя , естествено е да пропусне червената мафия!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 руски свине

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Fenasi Kerim":

    Ердоган върна Турция 20 години назад, особено сега с дружбата с руснаците ще разсипе страната, защото, който се хванал с руснаците не е прокопсал!
    Виж социализъма, северна корея, венецуела, сирия (асад), малко са тъпаците, които да им се вържат на простотиите.
  • 44 волен сидеров

    1 1 Отговор
    дпс все виновно-Кажи Мафията
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Шабан

    1 2 Отговор
    Да бе, то на българина все някой друг му ака в гащите!Той света вода ненапита и мирише на тамян. После що изчезваме, що миришим, що джендърстваме и т.н.
  • 47 Урко

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Fenasi Kerim":

    Точно !
  • 48 гост

    1 0 Отговор
    спрете коментарите, Излизайте! От черупкете си,
  • 49 гост

    1 0 Отговор
    спрете коментарите, Излизайте! От черупките си,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове