Last news in Fakti

30 Септември, 2019 11:00 2 038 13

Шофьор блъсна три момичета в Шумен

  • шофьор-
  • шумен-
  • алкохол

Децата са контактни и са откарани в болница за преглед

Шофьор блъсна три момичета в Шумен - 1
Снимка: БГНЕС

70-годишен шофьор блъсна три непълнолетни момичета в Шумен. Децата са контактни и са откарани за преглед в МБАЛ-Шумен.

Лекият автомобил е ударил трите момичета на 15, 16 и 17 години на пешеходна пътека.

Инцидентът стана на бул. „Велики Преслав”. Шофьорът се движел в посока центъра на града. Сигналът е подаден малко след 9 ч. На място са пристигнали екипи на полицията и спешна помощ.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. В момента се изясняват обстоятелствата около пътното произшествие.

Шофьорите да се движат с повишено внимание в района.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 олигофренски

    12 3 Отговор
    пресичат като идиоти и после шофера виновен а оня с 1 крак в гроба къде е трънал да кара
  • 2 смоко

    4 9 Отговор
    Какво има да се изяснява - шофьора е на 70години, не е ли ясно каква е прчината?

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Дежурен в спешното

    4 2 Отговор
    На шофьора освен да му е прилошало внезапно, не виждам основателна причина за сблъсъка и то на пешеходна пътека. Неоснователните са много. Дано за младежите няма трайни последствия.
  • 4 Професионален

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "смоко":

    На същите години нямам нито едно нарушение, глоба и др.подобни и не се давам на келеметата, дето тате им е купил и кола и книжка, та се трепят по пътищата, па и други убиват.
  • 5 sер

    3 4 Отговор
    Аре, бе. В прованса си карате като селяци. Пешеходна пътека, мигачи, зимни гуми .. тия работи са за простите "Язе карам от 40 годин акъл не ми давай на мене".
  • 6 СссереМ

    2 6 Отговор
    Абе кви момичета са тия амортизирани шнуротрошачки?
  • 7 набора

    4 0 Отговор
    Като ги знам шуменските кръстовища - пресичане, нямат. Всеки ден се чудя - '' днес пък, за какво е протеста''. По рано, при светофарите, поне имаше някакъв шанс - и то ако си направо. Откакто нацвъкаха мини кръговите .... Забрави. Един юнак с телефон на ухото, го затваря за час :-)
  • 8 Причината е в

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "смоко":

    празната ти глава! Знаеш ли точно какво се е случило? Кой е виновен?! Не забравяйте, че някои пешеходци изскачат изневиделица на пътното платно независимо, че там има "Зебра" и дори да се движи МПС-то с 30км/ч, няма как да спре на място, за да пропусне поредното камикадзе! Възможно е и водача независимо от възрастта си да не ги е видял, за което е виновен, но колкото по-улегнал е един шофьор, толкова по-внимателен и предвидлив е по време на движение! В крайна сметка животът и здравето на всеки един от нас е лична отговорност и сме длъжни да се пазим мислейки на първо място за собствената си безопасност, а не да се хвърляме на пешеходната пътека като за спасителна сламка без да сме се огледали за МПС, което и да иска не може да ни пропусне, поради близостта му до нас и спирачния път, който няма как да избегне, за да може да спре и да ни даде предимство, или пък да пресичаме докато си гледаме телефона и в следващия момент се оказваме в болница! Вярно че има и шофьори, които карат като идиоти доближавайки пешеходна пътека, но при всички положения ние сме длъжни да се пазим и да внимаваме като пешеходци, ако ни е мил живота! Самият аз съм предимно пешеходец, но и често колоездач и шофьор и внимавам навсякъде! Бъдете и вие внимателни и предпазливи и се пазете! 🍺

    Коментиран от #9

  • 9 100 процента за

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Причината е в":

    Напълно те подкрепям! Всеки трябва да внимава и да е отговорен на пътя с мисълта" По–добре да гледам небето, отколкото от небето"
  • 10 Дядото

    1 1 Отговор
    То...по селата и провинцията има-няма десетина заблудени млади останали там да живеят и....те дъртите ги прегазят...!!! В тъпата България само безнадеждни простотии...се случват!!
  • 11 Шопо

    0 3 Отговор
    Вкарайте дъртака в панделата ,да му обърнат @н@л@ шведите .
  • 12 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    ДНЕС -ЗА ДА УДАРИШ НЯКОЙ ЧОВЕК НА ЗЕБРА В ГРАД -ТРАБВА ДА СЕ ДВИЖИШ С ПОВЕЧЕ ОТ 30 КМ В ЧАС !!! ЗАЩО ВЗЕМАЩ ПЕНСИЯ СМЪРТНИК СЕ ДВИЖИ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ В ГРАДСКА ЗОНА ...МИ ДА СИ УМИРАТ В ЗАТВОР - И НОВИТЕ "УМРЕЛЯЦИ " СЛЕД ТЕЗИ -ЩЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ ПО ПРАВИЛАТА !!!!!!!!!!!!!
  • 13 Мария Цанкова

    2 0 Отговор
    Пешеходците да се движат с повишено внимание също,а не само шофьорите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове