Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 18:08 15 197 74

Проф. Иво Христов: Признахме Македония, ще признаем и македонския

  • иво христов-
  • македония

Според него няма да има импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп в САЩ

Проф. Иво Христов: Признахме Македония, ще признаем и македонския - 1
Снимка: БГНЕС

Признахме Македония без условия, накрая ще признаем и македонския език, предрече в предаването "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от БСП проф. Иво Христов.

"Има някои неща, които не се търгуват! Но накрая ще признаем всичко - и македонската държава, и македонският идентитет, и македонския език", прогнозира анализаторът, според когото българският политически елит страда от тежък провинциалицъм. За разлика от гръцкия.

Той анализира посещението на американския държавен секретар Майк Помпео на Балканите и подчерта, че Гърция се превръща в ключов партньор на САЩ в региона. Турция все повече ще отстоява своята цел - да се превърне в регионална суперсила сила.

"Не мога да бъда безучастен, когато се говори за Северна Македония, моят род по бащина линия е от Егейска Македония. За мен става дума за дълбока родова памет и то травматична. За мен казусът Македония е болезнен. Никой от нас, наследниците на тези българи, не е дал правото на част от нас - тези в Скопие, да говорят от името на всички, които произтичат оттам", каза проф. Христов. И подчерта: "Целият този проект - Македония, е изграден изцяло на антибългарска основа! Тук си пролича дълбоката некомпетентност и комплексираност на целия български елит с малки изключения, който не разбира дълбочината на този проблем, смята, че той е нещо странично!"

"Чуват се глуповати изказвания - дайте да гледаме в бъдещето. Тези хора очевидно не разбират, че когато не се интересуваш от историята, няма да имаш както настояще, така няма да имаш и бъдеще!", възмути се професорът.

И отново подчерта: "Целият проект Македония е изграден изцяло върху антибългарска основа, върху костите на българските мъченици, за сметка на българската история и за сметка на българската идентичност! Когато вие им кажете, че трябва да достигнем до историческата истина, това означава те да престанат да бъдат това, което са - ерзац българи. Поради тази причина трябва да сме наясно, че става дума за две малки държавици, притискани от геополитическите фактори. Българската върхушка направи поредната геостратегическа глупост с подписването на договора със Северна Македония, само и само Македония да влезе в НАТО. Сега тя ще извърши ново национално предателство, давайки им шанс да започнат преговори с ЕС!"

И отново даде пример с това как гръцкият политически елит е отиграл въпроса с Македония.

"Гръцкият политически елит показа висока класа за пореден път - превърна минусите в плюсове. Казусът със Северна Македония е отигран изцяло в тяхна полза и индиректно за сметка на България. Заради противоречието с Турция, Гърция става ключов партньор на САЩ за региона. Говори се, че ще има голяма военна база, може би в района на Александруполис. САЩ си дават сметка, че при конфликт в Черно море или Източното Средиземноморие, те не могат да разчитат на Турция и готвят байпас на Проливите", смята проф. Иво Христов. Според него върви фактически военен съюз между Гърция, Кипър и Израел, зад който стоят Съединените щати. Той е насочен срещу Анкара.

Проф. Христов подчерта, че покрай големи залежи от природен газ се очертава "жестока криза в Източното Средиземноморие".

"Ако тези залежи бъдат разработени, това означава, че в Европа ще дойде нов алтернативен източник на газ. Това ще създаде големи проблеми и на Русия", подчерта проф. Христов.

Според проф. Иво Христов няма да има импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп в САЩ.

"В Америка не е провеждана никога процедура по импийчмънт. Това е много сложна процедура! Демократите се простреляха в крака. В Америка тече тиха гражданска война, има политическа битка между двата основни клана - демократите и републиканците. Демократите се опитаха четири години да не дадат никаква възможност на Тръмп да дойде на власт. Той е на власт, но реално е с вързани ръце и крака. На всичкото отгоре се опитаха да го вкарат в няколко жестоки кризи, една от които беше войната с Иран, която беше на косъм и още не се е разминала", каза професорът.

Според Иво Христов опитите за импийчмънт са "истерична реакция на разкритията на екипа на Тръмп за участието на част от демократическия хайлайф в доста неприятни икономически и други процеси в Украйна".

"Целият преврат в Украйна през 2014 г. бе организиран от част от екстремисткото крило на Демократическата партия, а след това се оказа, че вицепрезидентът Байдън и особено неговият син добре са се облажили от тази работа", продължи той. Според него "това кълбо тепърва ще се разплита" и импийчмънтът е бил превантивен опит този процес да бъде спрян.

Разговорът в студиото на БНТ започна с феномена "Грета Тунберг".

По-голяма част от екологичните движения имат една цел - елиминиране на конкурентите на Запада, смята проф. Христов. Според него посланието, което природозащитници като Грета Тунберг отправят към страните от Азия и Африка е спрете да се развивате.

Феноменът "Грета" трябва да се търси зад нея, смята Иво Христов. И се пошегува: "Щом Доналд Тръмп подмина Грета, значи е с акъла си!"


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    39 140 Отговор
    Чичо Иво защо не си стоя мирно да оглеждаш засуканите студентки ми и ти акъл ръсиш .

    Коментиран от #52

  • 2 БСП ДПС Евророма

    42 103 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И подчерта: "Целият този проект - Македония, е изграден изцяло на антибългарска основа!

    А на кои идиоти СЛУЖИШ ТИ "ПРОФЕСОРЕ"? ТИЯ КОИТО МАКЕДОНИЗИРАХА НАСИЛА, ТОЙ СЕГА ОТ ТЯХ ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВА... Боклуци оставате!

    Коментиран от #57

  • 3 Стефан

    75 12 Отговор
    Няма Македония няма и северна Македония името и е сърбо българска автономна област
  • 4 ПЕНКО

    33 93 Отговор
    ЯДЕШ ХЛЯБА НА НАРОДА !!! НЕ СИ ПРОИЗВЕЛ НЕЩО ПОЛЕЗНО!!! ЩО Е ТО .....---- ПРОФЕСОР № 5298 И ТАКА НАТАТЪК !!!!!!!!!!!
  • 5 чико

    112 26 Отговор
    Голям ум,завиждайте простаци това от вас ще остане
  • 6 Русороб

    31 55 Отговор
    Те БКП твоите идоли я подариха а ние ще я дадем за да осъществим така наречения от вашите шумкарски предци великобългарски шовинизъм.

    Коментиран от #20

  • 7 до Жоро

    33 7 Отговор
    Вие на колко ракии сте ?

    Коментиран от #10

  • 8 Behemoth

    4 21 Отговор
    Тоя е по голям мизантроп и от мене хахахххххх...накрая как го заби на екзалтирания Жору.....
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    35 5 Отговор
    Зa гoлямo cъжaлeниe, прoблeмът e мнoгo кoмплицирaн, зaщoтo изчeзнe ли бългaрoфoбиятa изчeзвa и държaвaтa кoятo e изгрaдeнa нa тaзи ocнoвa....A и Бългaрия вce oщe нe e гoтoвa дa пocрeщнe тoвa прeдизвикaтeлcтвo...зaщoтo eднa cъcипaнa и бaнкрутирaлa Рeпубликa Ceв. Мaкeдoния, щe бъдe рaзпaрчaтocaнa cъc cигурнocт мeжду Aлбaния, Гърция и Cърбия. Aлтeрнaтивa нa БЪЛГAРOФOБИЯТA, кaтo тeмeл зa дaржaвнo-идeнтичнocтнa идeoлoгия, бeшe AНТИКВИЗAЦИЯТA, нo гърчулятa дoбрe cи изгрaхa кaртитe и тoзи вaриaнт oтпaднa...В рeзултaт Ceв. Мaкeдoния e oбрeчeнa дa ce рaзпaднe или нaй-мaлкoтo, щe имaт дългa прaвитeлcтвeнa кризa, aкo нe пoлучaт пoкaнa зa члeнcтвo в EC.

    Коментиран от #31

  • 10 Горо

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "до Жоро":

    Ти се кланяй на твоя шеф с ножичката
  • 11 Само напомням

    29 53 Отговор
    Че твоята партия подари БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД на руските окупатори, а те от държавата ни направиха КОНЦЛАГЕР !

    Коментиран от #55

  • 12 ТтТ

    23 38 Отговор
    Партията на професора създаде Македония и македонския! По пътя на логиката тоя дебил трябва да се радва, че това е възможно да стане!
  • 13 комундета соросоиди

    18 28 Отговор
    Ето го стипендиянта на Сорос Има документи черно на бяло Антон Тодоров ги показа
  • 14 джаич

    10 29 Отговор
    Реалността , фактите , разумът и логиката изискват приемът на Р. С. Македония в НАТО и ЕС , което естествено не се харесва от Русия и нейното прокси Сърбия. България и Гърция , ще бъдат притиснати от САЩ и ЕС , като ще признаят и името , историята , езикът и идентичността защото това се изисква от действителността , геополитическите и финансовите интереси на конюнктурата. Какво значат тука и каква тежест имат гръцките интриги и българските бълнувания и халюцинации ???

    Коментиран от #16

  • 15 Тръмп

    16 31 Отговор
    Проектът Македония е изцяло по вина на Комунистите към които Христов принадлежи!!!:):):)И Иисус беше погубен от свои,както и Македония!!!:):):)

    Коментиран от #64

  • 16 Анани Куртев Пурков

    45 6 Отговор

    До коментар #14 от "джаич":

    Грешиш, никой не може да застави България да признае македонския език! Нито Тръмп, нито Германия. За тъпата им държава ми е все едно. Те са съгласни да се дадат на албанците... Ами да си отиват! Но езикът, там не трябва да се дава назад. Не да ми идват сега руски "учени", които да ми обясняват за църковнославянския, че бил руски!!!! Така и тези пропаднали псевдо-македонци, да се гаврят с Българският език!!!

    Коментиран от #71, #72

  • 17 Кирил

    15 26 Отговор
    Това дебилния пишман професор ли беше
  • 18 Само Уефски

    29 3 Отговор
    50% от македонците имат българска лична карта в джоба закупена от хората на Воденичаров с която могат да бачкат в ЕС.
    Само албанците ще имат сметка от влизанено в ЕС защото сега работят с визи
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Помнещ

    28 4 Отговор

    До коментар #6 от "Русороб":

    А Ж. Желев. Я ПРИЗНА!!!!!! Нещо да кажеш по Въпроса
  • 21 NSDAP

    38 18 Отговор
    Няма да коментирам как Сталин и Тито създадоха македонската нация,а само искам да кажа нещо много важно.Ние българите живеем в огромна заблуда!!! Не съм грандоман,империалист,но съм говорил с доста историци,академици и професори,които са от България,Италия,Германия... и те много добре знаят кои сме и какви сме.Мисля,че е крайно време да се спре славяно-тюрската лъжа!В интернет е пълно с информация.Американците казаха:
    ,,Българите са най-старите хора на земята,които са възникнали тук.Техен генетичен маркер е J2.Българите са преки потомци на траките и на най-древните европейци и въобще хора.Генетично,българите са най-близки със италианците от Северна Италия,с македонците,южните германци,англичаните,унгарците и европейските турци.Фолклора на българите е тракийски,техните празници като Сурва и коледарството също са тракийски,а народните им носии са точно като тези на баските,които също са потомци на древните българи.Древноримляните пишат,че в Азия е имало 21 народа,от които единият е бил българският,а българите са хората от ноевият ковчег.Българите са основали няколко държава по пътя си,като Шумер,Троя,Персия,Балхара и Стара Велика България" . Това го казаха от американската академия на науките.Относно езика ни:
    Славянски не е!Славяните изобщо не съществуват!!!Няма такъв етнос!Руснаците са викинги,сърбите смес между българи и хървати,ние сме траки и т.н.Езиците ни са близки,защото НИЕ СЪЗДАДОХМЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СЛАВЯНСКИ ЕЗИЦИ И ИМ ГИ ДАДОХМЕ!!!

    Коментиран от #23

  • 22 ТОЧКАТА

    40 14 Отговор
    Иво си е МОЗЪК!Един от малкото останали в страната >>>>Страна на тикви и завистници,готови да избият интелигенцията ако е малко отгоре над тяхната простотия...>ТОЙ НЕ БИЛ ПРОИЗВЕЛ нищо полезно!!!
  • 23 NSDAP

    30 5 Отговор

    До коментар #21 от "NSDAP":

    Йохан Авентин (баварски историк от 16 век).
    ,,СЛЕД ДЪЛГИ ПРОУЧВАНИЯ И ГОДИНИ ПРЕКАРАНИ ВЪВ БИБЛИОТЕКИТЕ НА БАВАРИЯ,РИМ И ПАРИЖ,АЗ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ НИЕ БАВАРЦИТЕ ПРОИЗХОЖДАМЕ ОТ ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ,КОИТО СА ДОШЛИ ТУК ПРЕЗ 3 И 7 ВЕК.ПЪРВО,ВУЛФИЛА/УЛФИЛА СЕ Е ЗАСЕЛИЛ ТУК,А НЕГОВИЯТ БРАТ СЕ ЗАСЕЛИЛ БЛИЗО ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА АЛПИТЕ(ТОЕСТ В СЕВЕРНА ИТАЛИЯ).ПРЕЗ 7 ВЕК,ТУК ИДВА КУБЕРИХ/КУБЕР КОЙТО Е СИН НА КУРТ/КУБРАТ.

    Коментиран от #33

  • 24 Умберто

    12 37 Отговор
    Кьорфишек Иво Христов.Тоя е такава фурнаджийска лопата.Мисли ,че света се управлява с цитати за глупаци.Добре -повярвахме ти и на теб.
  • 25 Умберто

    11 25 Отговор
    Какво ми изтъкваш гръчнята бре?Ходи у гърция да философстваш!Големио мозък...Йерусалим е 1/4 гръцки,гръчнята са съюзници насаксонците и евреите,къде отиде бе мозАк
  • 26 Кой68

    40 2 Отговор
    Относно "СевероМакедонския" въпрос съм съгласен на 100% със професора.......Голяма грешка е признаването на географската област за изкуствено създадена "държава" от Коминтерна...

    Коментиран от #60

  • 27 Умберто

    7 28 Отговор
    Тоя е станал професор с рефератите на студентите си.Тръмп не е професор и не знае цитати,нито Путин.Калъф Христоф,о' извинете...професор...бухахах
  • 28 Умберто

    8 25 Отговор
    У България,ако 'фърлиш камък,че удари или на професор,или на генерал.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хаджи Генчо

    1 6 Отговор

    До коментар #9 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А среща на турския с албанския вектор ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Абе

    16 12 Отговор

    До коментар #23 от "NSDAP":

    Интересно,как боравиш с фактите!!Как обхващаш периоди които са лишени от логика,как ей,така си пишеш за 3-7 век,без да кажеш ,че точно в 6 е великото преселение на нациите!Как направи омлет от траки,които са гърци,с монголо- татари и кумани от хазарския хаганат, без да споменеш от къде идват славяните,които са спойката на сегашния български етнос!????Абе ,вземи счупи яйцата,инак омлета ти постен!Как смеси българи с германци, италианци, англичани,македонци!??Абе ,да те питам,основно образование имаш ли?
  • 34 шоп

    18 19 Отговор
    Господин професор-дебил , я си прочети историята и виж твоя вожд Георги Димитров , каква лайнарщина направи , като призна под натиска на Кремъл тая измислена македонска нация и после ми разстегай теории за македонска нация и македонски език и не се прави на всезнаещ , защото си много прост и нахален.
  • 35 Рам

    13 0 Отговор
    Западна България
  • 36 популизъм

    15 12 Отговор
    Интересно, вижте цитата: "Цeлият прoeкт Мaкeдoния e изгрaдeн изцялo върху aнтибългaрcкa ocнoвa, върху кocтитe нa бългaрcкитe мъчeници, зa cмeткa нa бългaрcкaтa иcтoрия и зa cмeткa нa бългaрcкaтa идeнтичнocт!"
    Как може депутат от БКП да го казва това, та нали именно вие другари насилствено създадохте със СССР и титова Югославия тази измислена държавица. Какво нахалство и наглост сега да говорите, че това и онова. А, иначе съм съгласен с казаното от Вас другарю, защото и аз съм българин и няма как да призная нито Македония, нито Северна Македония.

    Коментиран от #47

  • 37 12 udar

    25 10 Отговор
    Професор Иво Христов е блестящ интелект!!! Соросоидната сган не може да му разбере думите дори...

    Коментиран от #40

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Умберто

    7 12 Отговор

    До коментар #37 от "12 udar":

    Пишман професора се изчерпа.Добре си беше научил лекцията,свърши му работа да се набута у парламенто,но сега е като изпразнен ..й.Или като следпразничен балон.А вече се опътил към Брюксел,големио гювеч.Вервайте му.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 шоп

    8 11 Отговор
    Тоя индивид май се беше изказал, че 80% от българите са дебили и сега ми разтега теории за македонска нация и език , признати навремето от кумунягите на които той служи?

    Коментиран от #51

  • 43 Иван Обретенов

    20 3 Отговор
    Разликата между българския политически елит и гръцкият др. Иво Христов е голяма колкото разстоянието между Земята и Луната . Гръцките политици са богати от поколения насам и стават политици за слава и да работят за Гърция - доказателство : Те успяха да опростят външният дълг на Гърция с цели 200 двеста милиарда Евро . От 1989 г. насам гърците ядоха , пиха и се веселиха за сметка на европейските данъкоплатци и сега са 14 милиона ( бяха 8 млн ) , а българите спазваха всички международни ембарго (а) ... народът от 9 милона ( 1989 г.) сега е 6 милиона , политиците крадоха на воля цели 30 години ... и сега ги е страх как ще опазят откраднатото . Идват " интересни " месеци и години . Те са съгласни на всичко само и само да опазят откраднатото . Съдбата на народа и държавата е без значение . Ако стане напечено ще избягат навън ... имат си недвижими имоти навсякъде по света . Така др. Христов ако погледнем къде работеше ( 90 те ) Вашата съпруга и Ваша милост , много неща ще станат още по-интересни .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Македонецо

    10 9 Отговор
    Иво е македонец от Сер по дедо. Променя си мнението през ден. В едно интервю казва че България трябва да признае Македония сега казва че не трябва. Явно от БСП слабо го плащат. Дещерята му живее с САЩ той ръси мъдрости за Русия колко била велика.
  • 46 Огнян Тр

    8 14 Отговор
    Тоя е комунист и в червата. Върл комунист като него, вече е рядкост. Заради изцепки в стил ВОСР, го заобикалят и в БСП. Акъл от червени професори могат да взимат само студентите и то дакото им се разпише в книжките.
  • 47 Генерал

    21 3 Отговор

    До коментар #36 от "популизъм":

    Тук някои от вас пишат големи глупости.
    Отделянето на област Македония от майка България и зачеването на Македонският въпрос е извършено още на Берлинския конгрес, не е дело на Коминтерна! По-късно той (Коминтерна) се възползва от ситуацията, което изобщо не го оправдава, но дай да караме подред- от първопричината!

    И бащата на Македонизмът (политическа доктрина и национална идеология,която обосновава съществуването на македонска нация, език и култура) пак не е Коминтерна, а сърбин от Сърбия-Стоян Новакович се казва, който сътворява тази гнусотия в края на 19-век. Едни 20 години преди създаването на Коминтерна. Македонизмът така построен е с базова същност да разделя българи от българските македонци. Това му е основна функция! Той за това е направен и съществува. Каквото и да направи или не България, източника на проблема не е у българите. Трябва да се промени из основи доктрината на македонизма. Македонизма е направен от Белград, за да е антибългарски и сърбомански. Ако той не се промени каквото и да прави България ситуацията ще е същата.

    Коментиран от #58

  • 48 гаварит мацква

    5 13 Отговор
    Русоробът изкара днес 1 000 рубли.
  • 49 Даскала

    6 4 Отговор
    "И се пошегува: "Щом Доналд Тръмп подмина Грета, значи е с ъкъла си!" "

    Браво, Факти, браво! Даскалицата/Даскалът ви по родния ви език би бил горд с вас! Ха-ха-ха!
  • 50 Умберто

    6 4 Отговор
    Пишман професОри да се направи на Омен.Зад Грета Тунингберг стои коооой?Чичко Сорооос
  • 51 Да да

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "шоп":

    Според мен малко е понамалил процентите и то умишлено.
  • 52 Зайко Байко многознайко

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Защото чичо ти Иво има акъл а ти имаш толкова, колкото на космите на задника му. Не го подценявай заради факта, че е от БСП. Македония е измислена коминтерновска държава, с измислен "я"зик, който македонските сърбомани изтражувачи са скалъпили на бързо. Тиквоций Едно "великият" ни балкански политик направи такива грешни ходове по подобие на всичките ни управници , които доведоха държавата ни до три национални катастрофи (минимум). Фердинанд, комунистите и Драгалевския оригинален индоеврпеец. Тиквата се нарежда гордо в редовете им, с глупавата си политика изпусна Южен поток. Птичето ни кацна на рамото , но васалите д@педавци за да угодят на Брюкселските си дресьори проиграха този шанс. Дядо ми Мъдрият Заек казваше: " Изпуснахме питомното за да гоним дивото".
  • 53 Алекс2

    4 10 Отговор
    Вижте му фактическата "история" на тоя "професор" и ще разберете че заработва само за интересите на Русия и собствените си ! Кой знае че той и жена чу са мастити бизнесмени ? Май никой ама е факт !
  • 54 Софиянец

    4 4 Отговор
    Щом е бил ученик на Сорос ми е ясен , професор професор ама за своя изгода факт е че е заможен бизнесмен !
  • 55 Яверт

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "Само напомням":

    Щом познаваме добре историята аз питам защо настояване да извърши поредното предателство към българският род за сметка на чужди интереси. Нито на запад нито на исток нито на север нито на юг имат полза от една пробългарска Македония. Ние пък продължаваме с предателството преди с едни сега с други господари. За България разлика днес или 1946г. няма!
  • 56 Дърваря

    11 1 Отговор
    Често ми прави впечатление, че когато един умен човек каже нещо, излъскания като съчма мозък на някой панелен плъх не коментира темата му, а коментара личността...
  • 57 Иян

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "БСП ДПС Евророма":

    Пропускаш нещо ЕЛЕМЕНТАРНО,но ВАЖНО.Децата НЕ са отговорни за гафовете на родителите си,но когато КРИТИКУВАТ тези гафове,изводът е ясен:ДЕЦАТА СА НАДРАСНАЛИ РОДИТЕЛИТЕ СИ МОРАЛНО
  • 58 Яверт

    13 1 Отговор

    До коментар #47 от "Генерал":

    Напълно съм съгласен с вашият коментар. С македонският въпрос сме сами срещу всички. Можем ли да устоим или пак ще се продадем!!!
  • 59 БСП соросоид

    5 9 Отговор
    Един боклук за който вие сте дебили
  • 60 SSS

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Кой68":

    Няма научно понятие геогрофска област Македония. Посочете ми в кой учебник по география го пише. То бива неграмотност, но българите са номер едно по незнание.

    Коментиран от #62

  • 61 Хуманоид

    7 0 Отговор
    Целта е да мислите за Македония, Гърция, Турция и всички реални или измислени проблеми по света а не за обществото в което живеем. Ако ние сме единни, изградим нашето си общество и икономика, не само Македонците а всички ще искат да са Българи.
    Общество не се гради с омраза, иска работа, взаимопомощ, умни политици..... Погледнете и помислете с какво ни облъчват ежедневно и за какво не трябва да мислим. Проблемът с Македония е заложен отдавна. Ние сме тук и сега, няма да пренапишем договорите, нито ще променим границите и с омраза няма да направим нито един "Македонец" да стане Българин. Той е македонец именно заради същата политика на омраза провеждана от Сърбия преди години.
  • 62 Яверт

    9 0 Отговор

    До коментар #60 от "SSS":

    А до 1946г. Да си прочел някъде за македонска нация или македонска държава.Как се появи от нищото и с каква цел? Същото е сега и със Косово.Сега Сърбия я боли за Косово както ни болеше нас когато ни откраднаха Македония.
  • 63 Хайдутин

    5 4 Отговор
    Само може да го плюеете, но не и да упонирате.
  • 64 а ти си уличен простак

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    А ТИ БЕ ЦИГАНИН , Я КАЖИ НА КОЯ ПАРТИЯ СИМПАТИЗИРАШ А , ВСЕ ТИ ЛИ СИ ГОЛЯМАТА КОРИЦА НА ЛАИНОТО ,И КОЛКО ТИ Е ХОНОРАРА ДНЕС , ИЛИ СИГУРНО ИГРАЕШ С БИРТ КОИНИ , Я СЕ ШИБАИ БЕ КЛЕСАВЕЦ СКАПАН, ДА ВИ ГО НАКАРАМ НА СВИ ЦИГАНЬЕ И ТУРЦИ ДЕТО ХЕИТАСТЕ ПРОСТОТИИ ТУКА , БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ , ДА ВИ ЕБЕМ МАИКАТА И НА УТРЕПКИТЕ ДОЛНИ .

    Коментиран от #66

  • 65 соросоид дебил

    3 3 Отговор
    Ей, умен човек е Иво Христов, а не като нашите соросоиди-дебили.
  • 66 ПОЗНАВАЧ

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "а ти си уличен простак":

    Човекът се изказва културно и аргументирано, а тоя комуноид сере през устата си. Това сте вие, позитански отрепки.

    Коментиран от #67

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 2ааааааааааааааааааа

    2 2 Отговор
    Този наркоман, който нарече сънародниците си дебили. 80% дебили.
  • 69 стига

    0 1 Отговор
    сме се занимавали с тези македонци,като не иската да са българи насила няма как да ги направим! Този език на който пишат и говорят вече не е български,между другото в Белгия се говори и френски,много французи са загинали през двете световни войни за тяхната свобода,но приемат спокойно че има белгийска нация.

    Коментиран от #70

  • 70 Яверт

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "стига":

    Да, насила хубост не става. Трябва обаче да спрем грабежа на българската история. Стига предателство! Отговорни сме пред поколенията.
  • 71 222

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Анани Куртев Пурков":

    Прав си. И Руснаците пишат на БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА.Тази на Кирил и Методи.

    Коментиран от #73

  • 72 Додо

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Анани Куртев Пурков":

    Грешиш,Ани! Почети повече и ще разбереш !
  • 73 Поне научи

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "222":

    Поне научи ,че азбуката на която днес пишат всички славяни и монголците, българската азбука т.нар. кирилица е написана от Св. Климент Охридски , който в чест на своя учител Св. Константин -Кирил Философ, я е нарекъл " кирилица".

    Аман от "историци" тука в нета.
  • 74 Умно село

    3 0 Отговор
    Така е! Истината винаги боли.
    Но никой от "успешните ни политици" не се вслушва в думите на такива хора.
    Когато външният министър на една държава е селфи фотограф на официални срещи, какво може да очакваме.
    И когото гъркът се е родил, евреинът е плакал.
    А има какво да се учим от гърците.
    И политика /кръцка - и така и вака/, но винаги на тяхното.
    и стачките и протестите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове