Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 09:51 1 362 10

Инж. Добромир Добрев: Държа много на възрастните хора и на грижата за тях

  • добромир добрев-
  • горна оряховица-
  • местни избори

Отпускаме годишна финансова помощ за пенсионерските клубове, увеличаваме капацитета на Домашния социален патронаж, категоричен е кандидатът за кмет на Горна Оряховица

Инж. Добромир Добрев: Държа много на възрастните хора и на грижата за тях - 1

Държа много на възрастните хора и на грижата за тях. Затова и в програмата ни за управление за следващия мандат сме заложили конкретни социални дейности, които ще подобрят и облекчат ежедневието на хората от златната възраст. Това сподели инж. Добромир Добрев на среща с членовете на Клуб на пенсионера „Елена Грънчарова“. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица разговаря с възрастните хора, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Георги Бижев и Николинка Костова. Тримата бяха посрещнати в изцяло обновения клуб, чийто ремонт бе направен през тази година заедно с клуба на Териториалната организация на слепите.

Инж. Добромир Добрев: Държа много на възрастните хора и на грижата за тях

"Неслучайно сте Клуб №1. Вече имате възможност да се събирате и да провеждате своите срещи и занимания в изцяло нова обстановка. През мандата направихме ремонти и в пенсионерските клубове в Първомайци, Драганово, Долна Оряховица и Янтра и ще продължим да работим. Затова ни е нужна вашата подкрепа и на 27 октомври да гласувате с №43 в бюлетината за кмет на Общината и за общински съветници на ПП ГЕРБ", заяви инж. Добромир Добрев.

Кандидатът за кмет на Общината сподели пред възрастните хора, че през следващите 4 години ще продължи надграждането на съществуващите социални услуги, за да бъдат включени още потребители. Предвижда се увеличаване на капацитета на Домашния социален патронаж, както и на услугата „Обществена трапезария за социално слаби“. Ще се развият услугите, предоставяни в домашна среда, като личен асистент, домашен помощник, болногледач, домашен санитар. Това ще стане чрез създаване на интегрирани, мобилни здравно-социални услуги. Предвидено е също и разкриването на нови социални услуги за стари хора и възрастни с увреждания.

"Всичко това, вие ще може да ползвате и така ще имате възможност да облекчите вашето ежедневие", сподели инж. Добрев.

Инж. Добромир Добрев: Държа много на възрастните хора и на грижата за тях

"Разбира се, не сме забравили и за клубната ви дейност и вашите изяви в различни културни форуми, както в общината, така и в цялата страна. Затова сме предвидили и отпускането на годишна еднократна финансова помощ за всички клубове на пенсионера и клуба на инвалида. Тези средства ще може да изразходвате по ваша преценка – за пътуване, за участия или други важни за вас дейности", каза още кандидатът за кмет.

Още едно доказателство, че грижата за възрастните хора от общината е приоритет, е включването на председателя на общинския съвет на Съюза на пенсионерите Николинка Костова в листата с кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ.

"От 7 години съм общински председател на Съюза на пенсионерите и смело мога да кажа, че през всички тези години работим изключително добре с ръководството на Общината и лично с инж. Добрев. Участваме в различни мероприятия от културния календар, имаме вече свой песенен празник, който провеждаме от три години, а два пъти годишно всички клубове на пенсионера провеждаме срещи с инж. Добромир Добрев и неговия екип. Дългогодишната съвместна работа и доверието, което сме изградили ми дава основание да поискам отново вашата подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев за кмет на Община Горна Оряховица и на 27 октомври да гласуваме с №43 в бюлетината", заяви кандидатът за общински съветник Николинка Костова.

За подкрепа на предстоящите местни избори призова и кандидатът за общински съветник Георги Бижев, който изрази дълбока благодарност пред възрастните хора за гласуваното вече два мандата доверие към екипа на инж. Добромир Добрев.

"Направихме много – санирахме жилища, ремонтирахме детски градини и училища, обновихме паркове, изградихме детски и спортни площадки, инвестирахме в здравеопазването, но имаме още много идеи. Част от нашите проекти вече започнаха, други предстои да стартират. За да може да продължим заедно с енергията и опита, които имаме, искаме нов кредит на доверие и на 27 октомври да гласуваме с №43 в бюлетината, за да подкрепим инж. Добромир Добрев за кмет на Община Горна Оряховица и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ", заяви кандидатът за общински съветник Георги Бижев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    3 2 Отговор
    Давай пич мачкай всички които само говорят. Направено се вижда.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Милена

    1 0 Отговор
    Как така преди избори се появяваш? Не правите нищо с града. Няма кой да ви гласува повече довери да се облажите
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Всички държите, докато не ви изберат....
  • 5 Избори 2019

    1 0 Отговор
    ...не че нещо ама напоследък много статии /предизборни/ за инж.Добрев...оказва се,че Г.Оряховица е доста актуална запоследък...нещо за Хасково,Добрич,Павликени и т.н. други градове не се пише...
  • 6 Мила

    0 2 Отговор
    Да не дава Господ да дойде на власт пак кмет от БСП в Горна че ще видите какво значи отново на тъмно както през 99-2001. И да не видите развитие никакво за града. Гледам бързо забравяте лошото, но това е народен мантилитет.
    Относно сегашния кмет му пожелавам по спорна работа и да помисли повече за задържане на младите в Горна, по ниски местни данъци за инвеститори клас А. И нещата много бързо ще тръгнат в положителна тененция от сегашни 20 000хил със селата към едни 35000 а защо не и повече.
  • 7 Пейо

    0 0 Отговор
    Чета как го плюят кмета и разбирам едно, че в тази Република България в която всички живеем е важно да оплюем всеки който прави нещо. Аз имам преки наблюдения от града сега и преди 8 години и мисля че е направено доста и е един преличен град в България. Разбира се има и какво още много да се направи, но се вижда направеното, центъра ви е прекрасен ( помня преди счупените плочки и дупки по него), прекрасни паркове, опитват се и улиците да управят но това не става с щракване на пръсти, стадиона ви е поуправен бяхте в А група преди 2 сезона мисля, да не забравяме че Кауфланд и Лидл дойдоха първи в Горна преди да отидат във Велико Търново и много други примери за които се сещам. Този сегашен кмет спря партийния бизнес на много местни "предприемачи" и си спечели врагове, те не даваха на Горна Оряховица да диша свободно.
    До мен достига информация че сега щели да го сменят кмета с дете на един такъв "предприемач". Лошо няма. Нека народа го избере, пак после видим какво ще направи. Не по празни и съченени приказки а по действия Другари.
  • 8 ИЯО местен

    0 1 Отговор
    Към коментар "Пейо"
    -Добре си дошъл в Горна отношо след 8 години,когато кмет ще бъде от
    БСП.
    Тогава ще видиш какво ново е направено и на какво дереже ще бъдат стадиона,парковете и плочките на центъра.
    Бъди сигурен ,че ще бъдеш очарован от новото след Добри.
  • 9 Избори 2019

    0 0 Отговор
    ...нищо против кмета...ама нали и други градове има в държавата...при цялото ми уважение ама факти.бг май имате стимул някакъв да пускате точно за Горна и точно за Добри някакви предизборни благинки през два дена...
  • 10 Асенчо

    0 0 Отговор
    Бай Добри пак ще е кмет а за другите мога да кажа това:
    Тоя Шаолинския монах и той де е тръгнал незнам, Оня пихтиестия и той се натиска.
    Абе тия Божанковите много са скъсали ластика че реват и се натискат за кметската позиция. На челото им пише "ГЛАД"
    Моят дядо правилно разправяше "всички за кокала мечтаят и се карат''
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове