10 Октомври, 2019 10:08 29 216 41

Ето ги нежните остриета в екипа на "Няма такава държава"

  • слави трифонов-
  • няма такава държава

Другата интересна дама в "Няма такава държава" - Виктория Василева

Ето ги нежните остриета в екипа на "Няма такава държава" - 1

Топмодел и дясна ръка на бившия сив кардинал на СДС Христо Бисеров са част от новата партия на Слави Трифонов. Миската Венета Харизанова и бившата депутатка от СДС Виктория Василева са нежните остриета в екипа на "Няма такава държава".

Венета, която е от години приятелка на Слави и активна в обществения живот, е една от най-красивите жени на България. Супермоделът присъства лично на учредяването на формацията на Дългия в събота, но също като останалите делегати отказа коментар за случилото се в залата. Харизанова дълго време беше спрягана за гадже на Слави Трифонов, но така и не се разбра какви са истинските им взаимоотношения. Истината е, че миската и шоуменът са много близки, а Харизанова е била гост в предаването на Дългия. Според слухове именно красавицата е била и една от причините Слави да се скара с дългогодишния си приятел Росен Петров, защото и двамата си падали по Харизанова. Каква ще е ролята на топмоделката в новата формация предстои да видим, пише „Пловдив24“.

Другата интересна дама в "Няма такава държава" - Виктория Василева, пък е единствената жена в ръководството на партията. Тя е бивша съратница на Бисеров в славните му години в СДС и ще бъде главен секретар на новоучредената формация.

"Това са глупости, които и едно време пишеха по мой адрес - че съм човек на Христо Бисеров! Това ли искате да ви кажа, дали съм човек на Бисеров?!", възмути се пред "България днес" Василева. Повод за острата ѝ реакция бяха коментари, че в кабинета "Костов" именно тя бе една от приближените на бившия сив кардинал на десните Христо Бисеров. След като Бисеров напусна СДС, кариерата на Василева тръгна надолу и в крайна сметка тя се отказа от политиката. Вместо това през 2004 г. започва работа в компанията на Слави "Седем-осми".

Единствената дама в ръководството на "Няма такава държава" е и единственият политик с опит в структурите на новоучредената партия на Дългия. Определена за главен секретар на новоучредената формация, Василева ще действа на терен в страната, за да гради структурите на Трифоновата партия. Василева още през 2016 г. се активира политически, като събираше подписите за референдума на Трифонов. Самата Василева, която ще отпразнува рожден ден само седмица след новия си политически началник, вече е подготвила част от структурите на новата партия.

Именно Василева е била тази, която е казала на Слави кои симпатизанти и активисти да утвърди в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Сливен и Велико Търново.

"Нямаме координатори на партията в тези градове, защото юридически още нямаме регистрирана в съда партия. Това са хората, които в момента са оглавили екипите ни по събиране на подписите, знаете, най-малко 2500 подписа трябва да се предадат в съда за регистрирането на формацията", допълни Василева. По думите ѝ никой от екипа на "Няма такава държава" не се притеснява, че съдът ще откаже регистрация заради името на формацията. "Или ще ни регистрират, или ще имат мотив да ни откажат регистрация, няма защо да се притесняваме предварително", заяви още главсекът на партията.

Василева не коментира и дали съдът ще се позове не само на името, но и на символа на партията - ръка с българския трибагреник. Още в член 5 на закона за политическите партии е изрично забранено формациите да използват "в своите символи герба или знамето на Република България или на чужда държава".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишу Бакшишу

    106 28 Отговор
    Защо не си назначи и балета на някакви длъжности в чалга партийката си

    Коментиран от #22

  • 2 На Венета доста съм лъскал...........

    55 24 Отговор
    Патладжана...........а между другото Славчо много ми прилича на чичо Скруч.

    Коментиран от #32

  • 3 Глас от ОТВЪДНОТО

    50 17 Отговор
    Според вестник "Сабах-лен" новата партия на Слави "Няма такава държава" на турски се нарича "Слави-вар, Булгаристан-йок".
  • 4 Коко

    75 15 Отговор
    Следващото нежно острие ще е Евгени Минчев
  • 5 666

    54 16 Отговор
    Почнах да размислям за слави с какви хора се обгражда, не е добре.
    .
  • 6 Не беше ли тази Венета

    36 7 Отговор
    С един друг без коса, нещо от митниците забогатял. Ако е така - жалко! Нов .... със стари...!
  • 7 Муканина

    44 7 Отговор
    "Топмодел и дясна ръка на бившия сив кардинал на СДС Христо Бисеров"
    Ще оправят България,тоя път няма как да не стане.
  • 8 Трифон OFF

    49 9 Отговор
    Е наистина няма такава държава,щом и аз направих партия.
  • 9 Гост

    42 11 Отговор
    Местим от единия край до другия край . Не се интересуваме от плешиви шоумени , и задръстената му партия. 😬😈😈😈😈😈
  • 10 Тръмп

    30 4 Отговор
    Смях в кръчмите!!!:):):)
  • 11 Ved

    27 12 Отговор
    Този кой беше .🎸🎸🎸🎸🎸🎸💣💣💣💣💣💣😈😈😈😈😈 . Някъв там измислен , си направил партия. Неми дреме на шлифера кой е и за кво се бори .
  • 12 Рашка с чашка

    41 9 Отговор
    Бисеров, крадеца, който Костов го изгони и неговите любовници! Браво на Дългия! Това са носителите на новия морал. Гласувайте за чалгата!
  • 13 Пази Боже сляпо да прогледа

    47 14 Отговор
    Прocт учиндoлcки чaлгaрин пoпулиcт кoйтo cи ce e взeл нa ceриoзнo и e тръгнaл дa ce изживявa кaтo мoрaлeн cтoжeр и мecия . Cлaвa бoгу чe гo рaзкaрaхa нaй-нaкрaя oт eфир. Cлaвкo e ocнoвeн винoвник зa oпрocтaчвaнeтo и чaлгaлизaциятa нa eднo цялo пoкoлeниe бългaри ! Зa тoкoвa нeщo прoшкa нямa !

    Коментиран от #16

  • 14 Има ли честни хора?

    26 26 Отговор
    Който е доволен от сегашното положение на страната да не гласува за него и готово, какво се ожените? Аз се колебая. Бих гласувал за него. И без това няма за кой друг
  • 15 Има ли честни хора?

    19 21 Отговор
    Който е доволен от сегашното положение на страната да не гласува за него и готово, какво се ожените? Аз се колебая. Бих гласувал за него. И без това няма за кой друг
  • 16 Готин ама не съвсем

    31 26 Отговор

    До коментар #13 от "Пази Боже сляпо да прогледа":

    Голям страх ви тресе, а?? Ще си загубите топлите местенца? И да запитам? Понеже обвиняваш Слави в чалгализацията на България, КОЙ друг преди Слави и Ку-Ку бенд запяха и направиха популярни патриотичните стари песни, които и сега се пеят по разни поводи?? КОЙ? Щото младите даже не ги и знаеха! И кой друг може да събере 100 хиляди на концерт?? И защо хората отиват там, а не гледат Босфор тв?
  • 17 Батман Боко

    13 9 Отговор
    А къде е Диана Младенова,Младенова -президент!!!
    Трифонов го държат изкъсо,който дава парите,той поръчва музиката,дотук са само Сокола и Веселата вдовица,но и те стигат,така твърди клюката,но ще се провери и ще се разбере,че има цял отбор кукловоди.
    Слави,кажи си,кажи си,Славииий !!!НАРОДЕ????
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 3333

    6 2 Отговор
    Искат да кажат няма такава готина държава.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Избор

    20 5 Отговор
    Кифлетка,минетка,курветка се събрали и направили нов бардак ама стари курсови.
  • 22 Избирател

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "Шишу Бакшишу":

    Защото балета ще сме ние , ще му играем по свирката .
  • 23 Пешо

    18 5 Отговор
    Какъвто Лидерът,такива и съмишлениците.Да живее новата Фолкдебилна партия!
  • 24 Townboy

    19 4 Отговор
    Изгонихме интелектуалците зад граница и тук стана царство на простаците.
  • 25 айде бе

    10 1 Отговор
    нема остриета в тъпотията.....
  • 26 Шаран БГ

    8 5 Отговор
    За С.Трифонов разбрахме.... ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА ! Всеки който е негативен към него , да даде противоядието!! И аз мога да оплюя и напсувам всичките, и вероятно има защо, но нямам симпатяга, когото да предложа. Тези , които са "горе" - хвани единия - удари другия. Има стойностни и умни хора в страната, ама не искат да се хващат с тази мръсотия - политиката. Може би не са достатъчно амбициозни и алчни....... знам ли я ?За да се сложи бариера пред Трифонов, ще се намерят стотици причини, от тези които ги е страх от него. Друго си е да го разтикат во време - защо да се главоболят после. Както опорочиха Референдума, така ще се справят и със С.Трифонов сега.
  • 27 Бай Шиле

    13 2 Отговор
    И половин човек от старите политически мутри да има покрай него:ПИШИ ГО БЕГАЛ.Славчо,какъв Бисеров,какъв Ревизоро бе?Ти луд ли си.
  • 28 Български по хелзински комитет

    15 3 Отговор
    Ми Славчо ако си търси стари обиграни апаратчици да му "оправят работите",да си вземе Цецо Наглецо.Таман ще смени ескалатора с асансьор.
  • 29 Ккккк

    10 0 Отговор
    То какви ли не бяха се явили за политици.Пищови,шишарки,дълги чалгари .Милко за кмет щял да опита.И магаре накрая ще се кандидатира.
  • 30 Мордекай

    5 0 Отговор
    Нищо не ми говори тази , не я познавам и едва ли искам да я познавам.
  • 31 Иславиев

    6 11 Отговор
    Мда, четя Слави, учиндолски чалгар и повтарят, потретват тази дума чалгар. Да ви питам, само тази дума знаете ли бе умници? Ама и на нея не знаете значението. Нищо няма да ви обяснявам, само ще ви кажа щом Джеймс Хетфийлд, Роб Халфорд и Дейвис Ковърдейл са чалгари то и аз искам да съм чалгар! Няма да го разберете, но на мен не ми пука. Давай Слави!
  • 32 И ти ли бруте

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "На Венета доста съм лъскал...........":

    То нормално бе
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иван

    7 10 Отговор
    Статуквото се тресе от страх.Страхувайте се.Идваме и сме много.2500000 гласувахме за промени и ще се случат колкото и да не го искате.

    Коментиран от #38

  • 35 ГоранБрвгович

    6 1 Отговор
    Търпях 30 години да се учат от моето творчество, да ме копират, да ме плагиатстват, да ме крадът, ама и партийка-котерийка да струпат върху моите песни, е НЕМА ТАКИВА АЙДУЦИ! !!!
    А защо никой не пита за оня филм от ходенето в Ирак и как показа на цял свят (и на талибаните също,щото филма го предаваха по сателит за нашите в Ирак)нещастната защита на нашата база, и след пет дни талибаните пратиха оня КРАЗ и убиха 7 и ряниха 27 БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ?
    ТРИФОНОВ, КАЖИ СИ! !!!
  • 36 Иван

    5 3 Отговор
    Слави, с теб сме !
  • 37 Банчо

    5 1 Отговор
    Славуца ще събере каймака на обществото! Иииии-хууууу-йййй.
  • 38 Боко

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Иван":

    Иване,една седмица преди крайният срок за събиране на подписката за Референдума,имаше събрани 220 000 подписа,а след седмица станаха 750 000!На въпрос,кой измисли въпросите-отговорът на Слави беше конституционни светила-но не каза имена.На изборите комисиите навираха бюлетините на гражданите и им казваха,че трябва да гласуват на Референдума.После се влачиха 3 години и накрая партия с лица по места,които даже не са за коментар,като няма никой от доброволците и гражданите,които искаха Референдума да се случи.Не виждам да има нещо естествено във всички тези процеси.
  • 39 бсп

    3 0 Отговор
    Пълно е с честни хора като Техноимпексова, сестра Галева, Командира, др.Хохегер, """""професор""" (в кавички) Гечев който с виденовата зима направиха втория фалит на България и ред други такива стоки разни човеци!
  • 40 222

    2 0 Отговор
    Защо и Венетка бе брат. Тая що п...ки излапа през годините. Истинска мъжемелачка. Но явно им прави нещо на мъжете. Мъжът й има сигурно най-голямите рога в БГ но още я търпи. За тая ако гласуват всички които са я еб..и ще спечелят изборите.
  • 41 Асен Асенов

    0 0 Отговор
    Найстина Слави се обгражда с съмнителни хора. Специално за Видин. Да беше попитал 20 обикновени видинчани за Росица Кирова и тогава да я слага в партията си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове