52 698 74

Ето с какви имоти влиза в политиката Слави Трифонов

Данните от Имотния регистър сочат сделки на шоумена на територията на пет служби по вписванията – София, Пловдив, Варна, Плевен и Пещера

Ето с какви имоти влиза в политиката Слави Трифонов
Тихомир Шумов

Като председател на политическа партия Слави Трифонов влиза в Регистъра на лицата, заемащи висши публични длъжности и ще трябва да подаде имуществена декларация пред КПКОНПИ.

Данните от Имотния регистър сочат сделки на Станислав Тодоров Трифонов на територията на пет служби по вписванията – София, Пловдив, Варна, Плевен и Пещера, пише в. "Труд".

София:

През декември 2013 г. Трифонов купува парцел от 1199 кв. м, еднофамилна жилищна сграда с площ 296 кв. м, еднофамилна сграда с изгребана яма, басейни и ограда с РЗП 1256 кв. м в местност Киноцентър III част – разширение. През август 2014 г. тези имоти са апортирани във фирмата му „Ермитаж есте“.

През 2009 г. е дарил на Магдалена Ангелова апартамент от 189.67 кв. м с мазе и гараж в Драгалевци.

През 2006 г. е купил апартамент от 100.79 кв. м в квартал „Гоце Делчев“, който е продал година по-късно на „Арис мениджмънт“.

През 2004 г. е купил от 8 собственици парцел широколистна гора от 2446 кв. м. в местност Къси дол.

Плевен:

През юни тази година с Трифонов с майка му и сестра му са продали таван с право на надстрояване на собственици на имот в същата сграда.

През юли 2012 той е купил апартамент от 102.97 кв. в града.

През септември 2006 г. е купил имоти в село Тодорово.

Варна:

През ноември 2009 г. Трифонов е купил имот в Св. св. Константин и Елена, който е продал през декември 2012 г. на Филип Киркоров.

Пловдив

През април 2008 г. е заличена възбрана от частен съдебен изпълнител с кредитор Трифонов и длъжници Александър Стоилов и Папарак медия Александър Стоилов ЕТ върху една осма част от апартамент.

През декември 2010 г. е заличена възбрана от ЧСИ върху същия имот.

Пещера

През февруари 2009 г. е наложена възбрана върху имот в село Козарско на същия длъжник.

Основната фирма на Слави Трифонов “Седем-осми” има няколко вписани имотни сделки.

В София през 2007 г. дружеството е продало апартамент от 260 кв. м на бул. “България”, купен година по-рано. През 2007 г. фирмата е купила апартамент от 358 кв. м с три паркоместа и дворно място в кв. “Борово”.

През 2014 г. “Делта хил” продава на “Седем-осми” няколко парцела до пернишкото село Кладница. През 2016 г. имотите от луксозния комплекс са апортирани в друга фирма на Трифонов – “Портос С 2016”.

България
Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 65 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 русенец

  255 180 Отговор
  Няма да влезе! Не вярвам българинът да е чак толкова тъп, че да го вкара в политиката!

  Коментиран от #26, #28, #32, #50, #56, #63, #65, #67, #74

 • 2 Цецо Партамента

  140 23 Отговор
  Славчо вземай ме за министър, ще те редя с 'партаментче с ескалатор.
 • 3 Този коментар е премахнат от модератор

 • 4 Факти

  87 37 Отговор
  И кво като влезне в политиката. Ръцете са му са извити от либерастките закони на Европа, а тези закони са антибългарски. И славчо а се опита да защити българския интерес от Европа с мулти култи модела си и чуждите инвеститори печалбари, който не облагат парите си с данъци в България ще го разпилеят просто. Така, че поредния къде се пъчи само.
 • 5 Луд

  91 14 Отговор
  То е ясно ,че има пари ,но това име на партията много куца.Ами ако на изборите за парламент ,когато и да са те го изберем и за 10 години оправи държавата и станем като Люксембург какво правим с името.Ще го сменяме ли.

  Коментиран от #22, #52

 • 6 Радо

  70 24 Отговор
  И коя е тъз Магдалена, че чак таквоз щедро дарение!!!!...да не и е фотката напреки, че да е заслужила почти 200 кватратя!!!!!!!!!!

  Коментиран от #45, #59, #60


 • 7 Красимир

  150 15 Отговор
  И какво ще ви промени живота ако някой влезе или не влезе в политиката...?Промяната трябва да тръгне от нас самите, най-апатичния и мрънкащ народ сме в европа! Тиквата е прав за "материала" Германия след втората Световна от смазана държава се превръщат в супер икономическа и индустриална сила,ама с БАЧКАНЕ!Ние тука си чешаме езиците по форумите и броиме имотите на този и онзи..

  Коментиран от #30

 • 8 Рошко

  68 10 Отговор
  Ми има човека, толкоз години са лигавиот екрана
 • 9 гост

  49 4 Отговор
  Ъм ,катопрочетох имотите нищо особено няма .
 • 10 Вечният кмет

  44 14 Отговор
  Фатката е лесна. Бойко го бутат американците и Европа, Пеевски и БСП ги лансира Русия. Кой че му позволи на Слави да е начело. Америка и ЕС ще е опитат да го намърдат с Бойко, за да има междуособици и да бъде коректив, ама Слави си е изявен комунист.
 • 11 И един жип лендроувър

  52 7 Отговор
  И една дърта и усмърдяло ес класа която излъга че ще подари. А вие чакате да ви даде политически обещания и да ги изпълни. Хаха
 • 12 ЕееХ

  87 14 Отговор
  Че на кой му пука за имотите му , по важно е че той не става , алчен меркантилен гад , имаме в изобилие такива !ОЩЕ ЕДИН НЕ !
 • 13 Този коментар е премахнат от модератор

 • 14 ВЪЗРАСТЕН

  84 37 Отговор
  АЗ С ТОВА ИМЕ НА ПАРТИЯТА МУ НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ! ЧОВЕК КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА С ДЪРЖАВАТА СИ НЯМА МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО И ! НА БЪЛГАРИЯ СА И НУЖНИ ПАТРИОТИ , А НЕ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ ВОДЕНИ ОТ АЛЧНОСТТА СИ !

  Коментиран от #53

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Кулаги

  11 0 Отговор

  До коментар #15 от "пешо":

  Не лъжи

  Коментиран от #18

 • 17 Гол Тъпан

  57 77 Отговор
  Браво на Славчо.Кадърен,работи и има човека.Ей има хора политици много се плашат от Славчи да не имдухне под опашката и да им секне гювеча. Браво Славчо ще гласуваме за теб.

  Коментиран от #19

 • 18 Този коментар е премахнат от модератор

 • 19 Плевен даге

  23 11 Отговор

  До коментар #17 от "Гол Тъпан":

  Ще си отидеш като гол тъпан очевидно
 • 20 vasik atanasova

  34 5 Отговор
  има още имоти които тука не са описани

  Коментиран от #27, #47

 • 21 Ю Кортес

  76 16 Отговор
  Лигав тарикат чалгар печелил от прости чалгари
 • 22 Голям Слон

  31 21 Отговор

  До коментар #5 от "Луд":

  Дай Боже да няма такава държава никъде другаде :-) Но едва ли.. Т.е., името е особено добре подбрано. Уви, малко народ го разбира.
 • 23 парк хотел москва

  39 8 Отговор
  поредното нашо мекере. като волен. а от 1944 г изборите са менте
 • 24 пижо и пенда

  26 3 Отговор
  мартениците каде ша ги продава. у н сабрание ли
 • 25 обратните

  29 6 Отговор
  ние си го знаем като славуцата
 • 26 Този коментар е премахнат от модератор

 • 27 Дългия

  8 2 Отговор

  До коментар #20 от "vasik atanasova":

  Ти да не си ги посещавала?
 • 28 ppp

  49 6 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Ти не вярваш, но историята ясно показва, че българина е УНИКАЛНО ТЪП ЛАЙНАР И ГЪЗОБЛИЗЕЦ който вярва, че месии (може и дядо Коледа) ще го оправят. И те го оправят де- с големия кур наврян в гъза му все го оправят...

  Коментиран от #51, #57

 • 29 Прост Матерял

  21 31 Отговор
  ДА ЖИВЕЕ НАЙ-СМЕЛИЯТ БЪЛГАРИН-ГРАЖДАНИНА НА ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЯТ - АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ !!! ДА ЖИВЕЕ ДЕЛОТО МУ!!! НА БАЙ-ГАНЮ - ДНИТЕ СА МУ ПРЕБРОЕНИ - С ИНТЕРНЕТА И ВИДЕОТО - ИСТИНАТА - ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА И ЩЕ ГО ПРОМЕНИ !!! НОВИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ИЗГРАДЯТ ДЪРЖАВАТА НА - ЗАКОННОСТТА , ДЕМОКРАЦИЯТА И ДОСТОЙНСТВОТО - УВАЖАВАЩА И УВАЖАВАНА ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ! НО ПЪРВО БАТ СЛАВИ ДА ОТСЕЕ ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА , МЪРШАТА ОТ СТАДОТО - С МАЖОРИТАРНИЯТ /БЕЗ КУПУВАНЕ/ ИЗБОРЕН ВОТ !!! СЛУГИТЕ НА МАФИЯТА ЗАТОВА 30 ГОДИНИ СТАРАТЕЛНО ГО ИЗБЯГВАТ , ЧЕ СЕ ПОЗНАВАТ ОТ ДАЛЕЧ И МАЖОРИТАРА ЩЕ ГИ ИЗПРАТИ НА ТОПЛОТО МЯСТО !!! ДА ЖИВЕЕ СЛАВИ И ДЕЛОТО НАРОДНО!!!

  Коментиран от #31, #68

 • 30 Абе, Глупи

  14 5 Отговор

  До коментар #7 от "Красимир":

  Ти да си чувал за плана Маршал ?

  Коментиран от #42

 • 31 Нощна смяна

  18 1 Отговор

  До коментар #29 от "Прост Матерял":

  Хайде наздраве за сега , лошото е утрешното главоболие .
 • 32 Аааa

  45 4 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Не подценявай тъпотията в българина . Същият този , работеше активно през годините за повишаване нивото на тъпотията , като по този начин подготвяше бъдещия си електорат ...
 • 33 Хаха

  30 3 Отговор
  Той завалията 30г се прави на шут от екрана и накрая почти нищо като имоти.Решил е накрая и той да се облажи в политиката,там е келипира.
 • 34 Qwerty

  44 3 Отговор
  Стават ясни няколко неща - че е милионер като всички бг политици, че има метреси и им прави скъпи подаръци като всички бг политици и че е алчен за власт защото един шоумен палячо трябва да е палячо а не политик за където няма образование и подготовка.
 • 35 Корнелия Техноимпексова

  39 6 Отговор
  В цяла България купувал и продавал апартаменти, къщи, вили, гаражи, градини и е ама много бедничък горичкия 'няма такава партия'!!!Тъне в бедност и мизерия от имоти, и банкови сметки!Навремето като убиха Г.илиев и Слафчо беше на погребението му и ревеше с глас за мафиота (какъвто е и той)!!!

  Коментиран от #64

 • 36 Зайко Байко многознайко

  46 6 Отговор
  О Българино, забрави ли как СлаФчо се гърчеше , като червей пред Тиквоций Едно? Тоя, който промени моралните ценности, разсипа здравия разум на няколко поколения деца. Тоя, който издигаше в култ, мутри, пазванти , проститутки и чалгаджии, ще влиза в политиката ?!? Мерзост и грозота!
 • 37 ДЖЕМИЛ

  17 2 Отговор
  българина е много ТЪРПЕЛИВ И СТРАХЛИВ примера с ХАМДИ ИЛЯЗОВ в грат ТЪРГОВИЩЕ 27 ГОДИНИ БЕЗ НЕГОВО РАЗРЕШЕНИЕ дори и метачка не може дасе назачи в ОБЩИНАТА
 • 38 Василев

  34 4 Отговор
  славчо грозника е от мутрите , които изпраха парите на г. илиев.Ако не беше пълзял в краката му още да продава мартеници. А с тъпата си чалга само изкриви ценностната система на едно поколение българи.Ако бъде вкаран в политиката действително може да се каже , че няма такава държава.
 • 39 гост

  18 4 Отговор
  Е за сметка на това министрите ползват големи апартаменти, без да плащат наем, подарени им от кръстника. Партийните лидери пък изкупуват апартаменти на цени на бараки, та дори и по-евтино.
 • 40 Дългуча е цълвул

  30 6 Отговор
  Че той цял брокер бе! Купувал, продавал... Въртял парите. Ама що от БиТиВи-то мълчат като мушнати гайди, колко пари му наляха в идиотското "шоу". Нали заради тия пусти пари, тоя главанак не можа по-рано да направи партиясата. Сега вече си мисли, че ще цъфне и ще върже. Ама на хората им дойде до гуша. Само с мераците за политиканстване ще си остане тоя цървул.
 • 41 гощо

  22 2 Отговор
  Апартамента в Монте Карло не виждам да е споменат?!?!

  Коментиран от #72

 • 42 Красимир

  16 1 Отговор

  До коментар #30 от "Абе, Глупи":

  Както е имало план "Маршал" да помага на западна европа , така и загубилите войната са плащали репарации под формата на акции , облигации и чиста пара на спечелилите войната. По официални данни Германия до 1965г е изплатила 4,5 млрд. долара репарации на САЩ. И според мнозина продължават още да плащат и да е очевидно че са под голямо политическо влияние и до ден днешен. Но това е друга тема.. въпросът е ,че трябва да се БАЧКА , а не да се гледа в чуждото канче и да се чака някой да ни оправи..
 • 43 Грую

  23 2 Отговор
  Аз на такива, дето правят фирми на килограм и не можеш им хвана спатиите какво вършат и все се пишат големи тарикати, вяра нямам!
 • 44 незнайко

  23 0 Отговор
  Купил , продал, препродал !!! В крайна сметка не се разбира какви имоти има !!! За какво е написано това заглавие ???
 • 45 Надървени въглища

  9 2 Отговор

  До коментар #6 от "Радо":

  Таз Юаги-магдашена била препасана със страпоня! Отнякъде са почва...
 • 46 ТРОПЧО

  16 3 Отговор
  ПАРИТЕ СА СИ НЕГОВИ ДЙИТЕ ОНЕЗИ МЪРШИ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ ДА ВИДИМ ТАМ ЗА КВО ИДЕ РЕЧ ТЕЗ НОМЕРА ГИ ЗНАИМИ ГЕРБАДЖИИ САМО ТОВА УМЕЯТ ЛЛЪЖИ И НАГЛАСИ НЕ ТО НА ЕДНА ФИРМА АЗ ГО ПОЛЗВАМ ПОД НАЕМ АМА ФИРМАТА РАБОТИ ПО ОБЩЕСТВЕННИ ПОРЪЧКИ
 • 47 Haters gona hate

  7 2 Отговор

  До коментар #20 от "vasik atanasova":

  Като например ей тука в Павел Баня има няма 2-3 хотела :)
 • 48 Аз съм

  9 3 Отговор
  Няма Такава (хубава) Държава или Няма Такава (скапана) Държава. Успех и на двете!!!! А за младежите-летище София и........................
 • 49 Ставрю

  6 9 Отговор
  Колкото има с акъл и труд ги е изкарал. Какво става със сараите на Дога що не питате за къщата в Барселона. Давай Слави подкрепям те.
 • 50 Пилотът Гошу

  9 4 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Умният българин вкара в политиката пожарникар, физкултурник, неграмотен футболен съдия.... Да продължавам ли?
 • 51 Пилотът Гошу

  6 1 Отговор

  До коментар #28 от "ppp":

  Не само вярва, но и ОЧАКВА някой да дойде да го спаси, до степен да роптае, ако това не става.
 • 52 7777

  4 2 Отговор

  До коментар #5 от "Луд":

  Защо да го сменяте името. Няма такава държава може да се прочете и в положителен смисъл. "Няма толкова добра държава".
 • 53 Анонимен

  3 1 Отговор

  До коментар #14 от "ВЪЗРАСТЕН":

  Че какво му е на името на партията?Това е универсално име подходящо и за двете крайности.
 • 54 ivancho

  5 2 Отговор
  Много хейтър, много нещо... Баба ми ме е учила, ако не харесвам нещо да бегам от него и да се занимавам с нещо, което ми харесва. Явно материала тук у нас в бг-то е под секва..Че пращам чаветата навън, то се е видело.
 • 55 Пешо

  4 3 Отговор
  Това е хубава новина! Не трябва в политиката да влизат голи и боси хора и да излизат заровени в апартамент и пари! Нека да се знае, че шоумена Слави Трифонов е пълен с пари сега и не влиза в политиката, за да подобри финансовото си състояние! Тъжен е обаче факта, че не се печели от наука и труд, а днес навсякъде по света се печели най-много от шоу!
 • 56 Баце

  4 1 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Е хайде, ти пък - СИКАДЖИЯТА вкарахме - какво те боли за Слави???
 • 57 ссссссссс

  5 6 Отговор

  До коментар #28 от "ppp":

  Предполагам, че предпочиташ Бойко или Цецко да ти го вкарат, че си свикнал вече ..

  Коментиран от #58

 • 58 Този коментар е премахнат от модератор

 • 59 Гост

  1 2 Отговор

  До коментар #6 от "Радо":

  Тебе какво ти влиза в работата, та заснимаше в чужди чаршафи?!
 • 60 Гост

  1 1 Отговор

  До коментар #6 от "Радо":

  Тебе какво ти влиза в работата, та заснимаше в чужди чаршафи?!
 • 61 Шаран БГ

  5 0 Отговор
  Нищо не разбирам! Какви имоти има в момента /сега/ С.Трифонов ? Купувал, продавал - сигурно всичко е ставало с неговото "добро", - не всякога той лично се е оправял с тези недвижимости. Като чета - едва ли е имал време да се занимава с всичко това. СЕГА КАКВО ПРИТЕЖАВА С.Т.ТРИФОНОВ ??? На № 23 "парк хотел москва" - Имало един "Щастливец", който 49 години преди 1944 г. е написал и публикувал " Бай Ганьо". И там има една глава- " Бай Ганьо прави избори". Моля,прочетете я ! Не вярвам Алеко да е"изсмукал всичко от пръсти". Ние явно така си ходим и живеем в Третата Българска Държава - с опорочаването на всичко що -годе прилично, когато то касае обществения ни живот..........без значение дали сме германофили, русофили, сесесерефили, американофили и прочие....Но Вие имате право ! Сега модата е да се плюе връз всичко от 1944 до 1989 година. Зер за последните 30 години цъфнахме ?!?
 • 62 Патриотизъмъ

  3 1 Отговор
  Патриотизмът е ляв. Но всички дърпат на дясно. При частно здравеопазване и частни пенсионни фондове, къде ще се лекуват воюващите за родината, и какви пенсии. На само частно инвестиране, няма достъпни жилища и добра заплата и работа, което изгонва младите. А неглижираната социална услуга образование, достъпът на децата до добра храна, топлина и здраве, ще има ЛИ, здрави и грамотни воиници.
 • 63 666666

  4 0 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Не виждаш ли на какво е способен Българина ,най-вече през последните 10 години!?!?
 • 64 Българин

  6 4 Отговор

  До коментар #35 от "Корнелия Техноимпексова":

  Реваха всички наркомани на кока,щото вече трябваше да си я купуват. Умря човека с крадените 600кила. А Слави е палячо и плашило на Мултигруп. Политически труп!!!

  Коментиран от #73

 • 65 Еееееее

  7 0 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Не протеснявай се пич. Българите сме тъпи щом сме на това дередже.
 • 66 Николай

  3 0 Отговор
  Голяма работа един приятел си взе мезонет 260 кв. за 180х. евро. Още е в строеж.

 • 67 Този коментар е премахнат от модератор

 • 68 Консерватор

  0 0 Отговор

  До коментар #29 от "Прост Матерял":

  Много наивно и оптимистично!
 • 69 Дядо ви

  2 0 Отговор
  Ало факти Бг коментар 28 изглежда отговаря на критериите ви. Затова ли ми изтрихте коментара във връзка с влачения кмет лайненца комуненца.
 • 70 Коко

  4 0 Отговор
  Той се подиграва с нас . Вие ще го подкрепяте . Наистина няма ,............
 • 71 Пък се ебава с Цветанов

  3 0 Отговор
  И с шесте му апартамента
 • 72 Учуден

  0 0 Отговор

  До коментар #41 от "гощо":

  Да не Сте му ходили на гости там?!?
 • 73 бсп

  3 0 Отговор

  До коментар #64 от "Българин":

  Сега ревът за власт макар, че бкп и нейните фракции са вече и милиардери, а тоя ще им бъде буфер за депутати бивши ченгета от Дс!
 • 74 ядосан

  1 0 Отговор

  До коментар #1 от "русенец":

  Преброй си минусите и ще разбереш как ще го вкарат и него в парламента както стана с негодяй и алкохолици нечистоплътни като Баръков и Слабаков!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.