Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 14:41 1 130 10

Сергей Станишев: На Пловдив му отива интелигентен кмет като Николай Радев

  • николай радев-
  • пловдив-
  • кмет-
  • сергей станишев

Както и в други предизборни кампании, когато е посещавал Пловдив, той не изневери на стила си лично да поговори с пловдивчани, раздавайки рекламни материали от единия до другия край на Главната

Сергей Станишев: На Пловдив му отива интелигентен кмет като Николай Радев - 1

„На Пловдив му отива кмет, който е интелигентен, разумен, умерен и който може да върши нещата. Такъв е Николай Радев – човек с личен авторитет и много уважаван директор на Английската гимназия”. Това каза президентът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев, който пристигна в града на тепетата, за да подкрепи листата и кандидатите с № 56. Първият социалист в Европа подчерта, че кандидатурата на Радев е символна за Пловдив, защото той умее да работи с хора, а стотиците успешно подготвени от него ученици доказват способността му да се грижи и за бъдещето. „Аз съм оптимист за Николай Радев”, каза Станишев и прогнозира промяна в синия Пловдив. „Видяхме, че в последния мандат управлението на ГЕРБ е далеч от желаното, въпреки благоприятната икономическа конюнктура”, посочи лидерът на европейските социалисти. Той посъветва пловдивчани да не се подвеждат по кандидатури, които изглеждат атрактивно, но фактически обслужват ГЕРБ. „ГЕРБ знаят , че са в отстъпление и се страхуват, затова са пуснали кандидатури - мюрета, които да отвлекат гласове от основната опозиционна сила БСП и от нашия кандидат Николай Радев”, обясни Сергей Станишев. Той се обърна и към левите избиратели в Пловдив - да не се заблуждават кой е автентичният кандидат на левицата. Станишев беше категоричен, че по същество тези, които управляват държавата, се опитват да си разменят мандатите и в Пловдив. „Пловдивчани да не се подвеждат, а да търсят същинската и дълбоката промяна, която е в техен интерес и която олицетворява Николай Радев”, завърши Сергей Станишев.

Както и в други предизборни кампании, когато е посещавал Пловдив, той не изневери на стила си лично да поговори с пловдивчани, раздавайки рекламни материали от единия до другия край на Главната. В червения рейд се включиха също областният председател на БСП Георги Гергов, народният представител Теодора Халачева, Николай Радев с екипа си районни кметове - Тодор Стоилов за р. Централен, Атанас Баташки за р. Северен, Добромира Тошева за р. Тракия, Ангел Иванов за р. Южен, Десислава Йорданова за р. Западен и Йордан Василев за р. Източен. Група млади хора поканиха Станишев на кафе в Капана, за да поговорят как ще се отрази Брекзит на българите, с какви средства ЕС ще се справи с бежанската криза, за Дъблинския регламент и охраната на външните граници на Евросъюза. Там Здравка Минева, млада поетеса, му подари първата си стихосбирка "Дистанция". Станишев се спря и на щандовете с пчеларите, от където си купи буркан мед и увери производителите, че български евродепутат от групата на социалистите е ангажиран с проблемите им. На връщане продавач на балони му подари червен с формата на меч, а той го връчи на Николай Радев със заръката да победи опонентите си. Не липсваха и популярните селфита, които младежи си направиха с президента на ПЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    10 0 Отговор
    Сер- Гей, твоето мнение не ни интересува! Видяхме те какво представляваш вече!
  • 2 Тъпотии

    7 0 Отговор
    На кой град може да му отива неинтелигентен, неразумен и неумерен кмет? а дрогарьо? Като нямаш какво да кажеш поне си трай.
  • 3 Centurion

    9 0 Отговор
    Абе сцепена заешка усно,затваряй си гнусния комунистически плювалник,унанист гнусен!!!Трябва да те рачекнат на два коня,заради заменките,и заради стартирането на Доган и ДПС.Тръгнал акъли да дава!!!
  • 4 размисли

    4 2 Отговор
    Докато Гергов и Станишев са в БСП, тя няма да спечели избори в Пловдив! Радев е свестен човек, но заради тези двамата, малко ще гласуват за него! И тъй като Зико обеща да запази статуквото и екипите на Тотев, остава да изберем Славчо. Няма друга алтернатива! Другите са патерици на ГЕРБ - и Каназирева и Тютюков са показали, че подкрепят ГЕРБ в Общинския съвет!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Centurion

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "размисли":

    Той щото Славчо не е патерица на Герб,нали е на шкембето човек!

    Коментиран от #9

  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    УНИКАЛНИЯ "УСЪР ПЕДЪР" СТ.БОНЕВ/ОТ УКРАЙНА/ МОЖЕ ДА УТРЕПЕ ВСЯКА КАНДИДАТУРА - В ТУРА - САМО ДА КАЖЕ: -" АЗ СЪМ ЗА" И КРАЙ С ЧОВЕКОТ !!!!
  • 8 Nik

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Такъв е Николай Радев – човек с личен авторитет и много уважаван директор на Английската гимназия”.Чудя се,този "много уважаван директор",какво общо има с БСП,Георги Гергов и Сергей Станишев?Все крадци и мошеници!
  • 9 Маслев

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Centurion":

    ГЕРБ се страхуват,че Славчо ще разрови далаверите на Тотев. Затова плашат хората, че той щял да доведе БСП на власт. Славчо всъщност е от партията НФСБ, а не ВМРО на шкемби- воевода, но и те го подкрепят.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове