16 Октомври, 2019 21:57 2 594 33

Десислава Иванчева: Доказахме, че мислим за хората

  • десислава иванчева-
  • кандидат за кмет-
  • софия-
  • издигната от хдпб

Иванчева говори за критиките към нея и Петрова, че техните кандидатури разпиляват гласове

Десислава Иванчева: Доказахме, че мислим за хората - 1
Снимка: БГНЕС

За съжаление се оказа, че повечето хора са чули, че сме отстранени и не са приети документите ни, отколкото са чули решението на ЦИК, че ние сме с редовни документи и решението на ОИК отпада'', това заяви в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком кандидатът за кмет на София Десислава Иванчева.

Десислава Иванчева е издигната за кмет на столицата от ''Християндемократическата партия на България'' (ХДПБ). Номерът на партията в бюлетината е 47.

Кулезич попита Иванчева за критиките, които тя и Петрова са получили за това, че се кандидатират на тези избори. Мотивът на критикуващите ги е, че техните кандидатури ще разпилеят гласове. Иванчева отговори така на този въпрос: ''Предлагахме общи районни кметове, но срещнахме едно високомерие, високопарност. Не ни уважиха и не ни зачетоха''.

Нито водещата Кулезич, нито Иванчева споменаха за коя партия става въпрос, но пътят на логиката води към обединението ''Демократична България''.

''Това, че не се пречупихме, въпреки репресиите и набеждаванията, трябва да говори на хората, че ние наистина мислим за тях. Кандидат-кметовете за София са преписали нашата програма мотамо. Презастрояването, проблемите с детските градини'', заяви още Иванчева визирайки програмата им с Петрова, с която бяха избрани да управляват район Младост.

''Аз ще наложа двугодишна забрана на строителството. Това е абсолютно законов инструмент. През това време ще се анализират всички продажби на общински терени. Ще наложа пълна забрана на всички общински имоти. Ще отделим по 300 лева на дете, което не е прието в детска градина. Така ще помогнем на семействата. Нека са даде шанс на София'', завърши Десислава Иванчева.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    39 26 Отговор
    Единственото преимущество на Иванчева е, че успя да се изкара жертва на системата.
    Инак не бих и дал и квартален магазин, не столица да управлява.

    Коментиран от #3, #19, #20

  • 2 Алфа Вълкът

    26 22 Отговор
    Нас едно време ни плашеха Торбалан. А, Торбалан си плаши децата с Иванчева!
  • 3 Бай Шиле

    11 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    И защо смяташ,че е жертва на системата?

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Eeee

    28 21 Отговор
    Хахаха ,мислела за хората,май повече за джоба си.
  • 6 Обективен

    32 22 Отговор
    Това е възможно само в България.... Вместо в затвора, осъден престъпник е кандидат за кмет... И то на столицата..

    Коментиран от #23

  • 7 СИТ

    15 30 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Шиле":

    Човека ти го каза:изкара се жертва,защото я набедиха за подкуп!Че показаха на цяла България къде стоят преписките за строеж.
    Бай Шиле,или както там ти е името-тази жена е компрометирана. Дали от лобистки интереси,дали от собствените си действия. Много хора от народа,включително и аз,вярваме,че тя е виновна. Малко,много,но не й прави чест да се бърка в изборите сега,да коментира наляво и надясно колко я бива да "отклонява"гласове. Шумотевицата около нея има за цел да измие срама от обвинението. Наглост се долавя. Ако ти си жител на София и държиш тя да стане кмет на града-нека ти е честита тогава.
  • 8 Opa

    13 13 Отговор
    Абе, редактора ти да не си агитатор, че ни съобщаваш номера на бюлетината, ааа..
  • 9 Чичо Гошо

    20 15 Отговор
    Тая що не е в затвора????

    Коментиран от #24

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Димитрова

    21 20 Отговор
    Ще гласуваме за Иванчева,коректен човек,който не подведе избирателите си!Засегна интересите на жената на Иван Гешев и Ваклин,затова беше подложена на тези мъчения!!!

    Коментиран от #25

  • 13 наблюдател

    9 9 Отговор
    Излиза че, вие които коментирате сте най честните хора в България, обаче дали ще имате същата подкрепа ако се кандидатирате на избори?
  • 14 Плашилоту

    7 13 Отговор
    Партията,, християни,, нямат други кандидати , които да са такива като тва,, грубо същество,,....! Само В БГ се случва явно това да си затварят очите пред,, крупни деяния,,....! Няма на кого да се извиня, но,, онзи,, не трябваше да се намесва. в сериозни,, семейни,, взаимоотношения, исках да кажа колежката на тази жена..!

    Коментиран от #30

  • 15 Townboy

    15 16 Отговор
    Изумява ме наглостта на десислава иванчева. Не знам какво да кажа за тази личност, направо съм възмутен.

    Коментиран от #26

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Нагла мурва или нагла пачавра...!

    14 12 Отговор
    Все едно, такива са,, недолюбвани,, от никого...! Такива нямат срам вместо да се скрият,, надълбоко,,...!
  • 18 Анти милиционер

    11 5 Отговор
    Осъдената на 20 г. за вземане на подкуп от 150 000 лв:

    Понякога се чудя как е възможно НАЙ-сложното нещо във Вселената - човешкият мозък, да играе такава нисша, треторазрядна роля в 90% от хората. Какво чудовищно прахосване на ресурс.
  • 19 Черната вещица и озъбеното жълтеникаво и

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    Петрова и Иванчева са крадливи,безскрупулни и нагли простакеси.
  • 20 Петрова и Иванчева

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    Не ние,а Петко Дюлгеров трябва да лежи в затвора! Този гаден посредник и комисионер не само че поиска 20% от уговорения подкуп,но и настояваше да правим групов секс. Нагъл безсрамник!
  • 21 Тръмп

    11 6 Отговор
    Гнусна е дори за гледане!!!:):):)
  • 22 Умница Пенчева

    2 5 Отговор
    Ти след такова CV-и направо не се показвай пред хората
  • 23 Обективен,ти си примитивен и невеж

    8 10 Отговор

    До коментар #6 от "Обективен":

    Иванчева е осъдена,но присъдата не е окончателна,защото е обжалвана. На 20 ноември тази година предстои Апелативният специализиран съд да се произнесе по същество.Задължително ще има ново обжалване пред Върховния касационен съд. Така че до пролетта на 2020 г. двете крадливи простакеси ще се скатават под домашен арест вместо да бъдат тикнати в панделката при циганките,които ги очакват с нетърпение.
  • 24 Чичо Гошо,не се ли сещаш бе?

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Чичо Гошо":

    Непримиримата боркиня с корупцията и презастрояването,безкористната и с кристално чиста нравственост Иванчева ще става шеф на Антикорупционната комисия!
  • 25 Димитрова,ти си глупава и зле осведомена

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Димитрова":

    Заради такива примитиви като тебе,поддаващи се на медийни манипулации и лъжлива пропаганда,България е най- бедната държава в ЕС с най-некадърните и корумпирани управници.
  • 26 Townboy,трагедията се състои в това,че

    6 6 Отговор

    До коментар #15 от "Townboy":

    до властта се добират не най-почтените и компетентните,а най-нахалните и подлите. Безскрупулните и крадливи простакеси Петрова и Иванчева са нагледен пример за това.
  • 27 Младост

    8 6 Отговор
    Аз съм от Младост и единствено тя успя да спре макар и временно строежите и да накара мутрите да спазват някакви правила в съсипването на квартала. Но се вижда как цялата държава в лицето на управляващите е впрегната да осигурява зелени площи за Ваклин и прочие. Как им се съдейства на всякакво ниво. А хората от квартала да го д***хат. След като я сготвиха квартала е строителна площадка и във всяка сграда си има я магазинче за наш човек , я апартаментче с асансьорче за милионче. Не за 70к кеш, както я изкараха малоумниците. Кой ше ти вземе подкуп в кеш... мегатъпо. Така бачка спецбухалката на Боко за разчистване на неудобни.
  • 28 Младост-та си отива!

    4 4 Отговор
    Ясно! Вижда се защо сме на този хал. Наглите, безогледните, нежно обгрижваните от властимущите просперират несмущаеми, а народът блее и се оставя да се подиграват безсрамно с него. Хей, Младост, събудете се от сън дълбок и пагубен! Вижте колко солидарни са разбойниците, как се подкрепят! А вие, неблагодарници, забравихте кой, макар за малко, докато го спънат в окови, спря строежите под прозорците ви в квартала. Засрамете се! Знаете ли колко сте, каква сила сте? Но давайте, спете си сладко под.строителните кранове! Още се зеленее тук-там трева, има място за още блокове. Само граждани няма!
  • 29 Оптимист

    6 4 Отговор
    И още нещо! Гласувайте пак за Фандъкова! Тя не направи абсолютно нищо, за да спаси столицата от презастрояване, не се противопостави на мафията, Така че, вЕрвайте й!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иво

    2 3 Отговор
    Мале, тоя боклук като го видя, и ми се до.ира! Марш при ,,офцете мъ", пачав.о миризлива !
  • 33 сосо

    1 1 Отговор
    Аз ще гласувам за Иванчева, другите всичите са еднакви и еднакво зле. Но вече започвам да се съмнявам, че може да има пробив. Много пари се изливат по другите кампании, като добавим и манипулациите и безплатните кебапчета - отново някой сюртук ще се води кмет. Хубавото е , че доста хора ще гласуваме и ще може да се отчете , че не всички са доволни от сегашните мършляци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове