20 Юни, 2012 10:45 8 600 43

Мотористът в мола се извини

  • мол-
  • аня пенчева-
  • ангел караньотов

Синът на Аня Пенчева не осъзнавал, че плаши хората

Мотористът в мола се извини - 1
Ангел Караньотов получава наградата си за четвъртото място в анкетата за Най-добър млад спортист на България за 2011 - Снимка: БГНЕС

Не осъзнавах, че плаша хората. Мислех си, че нищо сериозно не правим. Помислих си дори, че никой нищо не разбра. Така синът на Аня Пенчева Ангел Караньотов обясни влизането си с мотор в столичен мол преди няколко дни. В студиото на bTV той се извини на всички хора, които са били на мястото на инцидента.
Миналата седмица полицията задържа единия от двамата младежи, влезли с мотора си в търговския център.

Преди два дни самият Караньотов, който е състезател по мотоциклетизъм, се яви в Седмо районно, веднага след като се прибрал от надпревара в Румъния.

„Бяхме на Европейско първенство. Аз като чух звука от мотора по новините разбрах, че е Ангел. Веднага след връщането ни в България отидохме до районното”, добави баща му Ивайло Караньотов.

Той не скри разочарованието си от действията на сина си. По думите му Ангел е постигнал нещо в живота си и сега носи много по-голяма отговорност. Караньотов-страши добави, че вината за неприятния инцидент трябва да падне върху него.

"Той е като войник. Нямаше детство от постоянни тренировки. Сега, излизайки на улицата е като отвързан. Двамата, карали моторите, са бабаитите в компанията. Другите просто са снимали. Последствията от мен ще са много по-сериозни от другите", каза бащата.

Според него прокуратурата най-вероятно ще повдигне обвинение за хулиганство срещу сина му. Самият Ангел призна, че общо десетина души са участвали в случката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Motoristaa

    3 1 Отговор
    eiii golemi pi4owe sa twa
  • 2 Българин

    4 0 Отговор
    Еййй големи б....и са това ! Утре да почнат и детските площадки наред - пък лека полека може да се осъзнае че тия неща са сериозни ! Тати и мама пак ще платят и ще оправят нещата ! То и детето е малко - след 20-30 години може да осъзнае кое е сериозно и плаши хората и кое не !
  • 3 Bobi

    5 0 Отговор
    Абсолютен лигльо. Че и "Ангел" го кръстили...
    Добре, че са известността и парите на мама и татко, че като направи някоя глупост - да се оттърве безнаказано. Друг е въпроса, че предвид "крехката" си възраст, законът не му позволява да кара толкова мощна машина, но какво толкова, голяма работа...

    Лично мое мнение, а вярвам и на други хора също, че това е абсолютно тъпо поведение. Но като имаш много пари, ти идват всякакви идиотски хрумвания за да се гъзариш и да задоволяваш потребностите си от забавления.
  • 4 Bobi

    3 0 Отговор
    не било опасно, карал с 15 км/ч - пълни глупости!!! Всички видяха, че не е така и как хората се пазят. някой дори нямаха време за реакция. А ето, че на снимката се вижда и родител с 2 мънички дечица!

    Охраната не трябваше да спи, а да сигнализира още на момента - не след 2 дни. Ами и те са смотани! Аз ако бях охрана, при възможност го повалям с палката /ако няма риск да удари някого при падането/ и няколко хубави удара, да му дойде акъл. После да го видим дали би ме осъдил или аз него!
  • 5 pacoran

    2 2 Отговор
    toia sopolanko ako az biah v mola 6tiah da go naritam toia slabotelesen homobandit
  • 6 кик

    3 2 Отговор
    абе ко толко станаало?4удо големо развалили рахатлъка на кифлите у молу
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ссс

    3 4 Отговор
    От мухата слон направиха медиите....
  • 9 Иван

    4 0 Отговор
    Таткото каза,че се дължало на повече адреналин-ама аз си мисля,че затворите са пълни с такива дето адреналина им избива в неправилната посока,ако сега не се вземат мерки-утре може да видим някой размазан заради избилия адреналин и тестостерон.И не от мухата слон,а историята се превърна в от слона в муха и да защо и другото момче не го огласите кой е?!
  • 10 Свилен

    3 1 Отговор
    Нормално е на тази възраст да направиш някоя глупост. Но този определено застраши живота на хората,което го прави общесвенно опасен. Какво значи ,,адреналина му е много,, . Аз мисля че му липсва възпитание и контрол. А и шум се вдига само около това момче.. а другото.
  • 11 никсън

    3 1 Отговор
    колеги , кое му е нормалното !!!!? дай да почнем да караме по тротоарите - където още не са заети от коли . ако ми беше син така щях да го опаша с колана , че един месец прав ще кара мотор !!!! като иска да блесне с нещо да се съсредоточи върху състезанията . някои да е чул Роси , Лоренцо , Стонър или някой друг да прави такива простотии !!!!!?
  • 12 Aleks

    5 0 Отговор
    Трябва да има обществен труд голям е за бой. като помете улиците 2 седмици после ще е доста по спокоен.
  • 13 капитен

    4 0 Отговор
    когато бях на неговата възраст ако направех подобно нещо щях да лежа поне 10 години в Белене
  • 14 Стъклен мол

    4 2 Отговор
    Да бъде извинен с една дебела присъда или поне тлъста глоба и три месеца да коси тревата пред мола.
  • 15 Еминем Фен

    1 2 Отговор
    Bih mu navrql motora nqkude!!!!! Mama i tate mnogo go hvalqt ama sega shte si navedat li nadutite kartuniche imat edin 4 godishen liglio
  • 16 въпрос на домашно възпитание

    4 3 Отговор
    Типично леке ... като майка си и баща си!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Любомир Илиев

    3 0 Отговор
    не осъзнавал , че плаши хората и не бил направил нищо сериозно - супер просто - нестига , че ценности и идеали са безследно изчезнали от 10тина години насам , ами вече и разлика между правилно и грешно неможем да направим ли ???
  • 19 българин

    3 0 Отговор
    това е семето на " елита на нацията "
    това е културата на културтрегерите ни
    този келеш е готов за курорт при гълъбинчо боевски
  • 20 дон пепино

    4 1 Отговор
    АМАН ОТ МАМИНИ СИНЧЕТА.ТАКИВА ТРЯБВА ДА ГИ НАКАЗВАТ ПО СТРОГО ОТ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ.КАКВО КАТО МАЙКА МУ Е НЯКАКВА СИ ТАМ АКТРИСА.ТО ПЪК ЕДНА АКТРИСА АКО НЕ БЯХА НЯКОЛКОТО СЕКС СЦЕНИ ВЪВ ``ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО``ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА Я ПОМНИ .
  • 21 ИВАН

    0 1 Отговор
    e aide poneje e sin na nqkva si neizvestna anq pen4eva i nqkav neizvesten motorist tyka sa mi sa praqt ako be6e obiknoven 4ovek do sa da be6e v zatvora ama toq piklio ni6to nqma my napraqt baktan ot mamini sin4eta koito maikite i ba6titie im barshat zadnicite ni6to 4e sa stanali na 25 30 g. ne osaznaval ko prai kat ne osaznava ko prai togas na motora za kvo im davat knijki na takiva izob6to
  • 22 Турбото

    1 0 Отговор
    Абе кви книжки си измисляте за тяхните мотори се иска 21 години а момчето е на 18 :D Разбирам че това е опасно и против закона ама си е заслужавало ша го запомнят цял живот как са минали през мола с Моторите :D Доста тря ти хлопа дъската да минеш с мотор през мола -
  • 23 Кирил Червенков

    2 1 Отговор
    losh primer
  • 24 Тесла

    1 1 Отговор
    Като му хлопа дъската, да му я заковат! Мъчи се даже на чаровен да ми се прави.....
  • 25 ола

    2 1 Отговор
    На този трябва да му вземат книжката за 2 год, да му спрат състезателните права за 1 год и 1 год общественополезен труд и това е. Така ще разбере кое къде може да се прави. А баша му дето щал да го наказва ......минало му е времето на баща му (и се вижда колко добре се е справил с възпитанието). Вече е на 18 и може да носи лична отговорност. Ние преди време на 18 год. пушки носехме (дето се вика родината пазехме) и знаехме кое може и кое не може.
    Напълни се с малки розови пишкодръпчета....... (състезатели) имат талант ама акъла им къде е никой не знае, единия се качи на мотор и се блъсна в не си спомням какво и не е ясно ще стане ли човек от него вече (състезателя по картинг), тоя тук мотор из мола......
  • 26 Plamen Panayotov

    3 2 Отговор
    Трябва и такива момчета да има! ;Д
  • 27 Янко

    2 1 Отговор
    Не карали опасно? Ако в този момент в мола беше и сестра му и по случайност я беше блъснал точна нея, какво ле щяха да кажат родителите му? Или по - лошо, да направи следващата Мануела Горсова
  • 28 българин

    2 1 Отговор
    как не се е случил един окомуш пенсионер да го изчеластри в тъпата кратуна и като заоре нос по стълбите да видите тогава как аня ще пищи че щели него да убият .
  • 29 gotqn

    3 0 Отговор
    сина може да се извини за пред хората и кво стана - нищо, ала-бала прокуратура... ясен е финала
  • 30 nqkoi si...

    1 0 Отговор
    idiot qzuk za reputaciqta koqto e izgradil :X:X:X:X jalka postupka
  • 31 s7oiko

    2 1 Отговор
    Абе вие луди ли сте? Какво толкова са направели, за какви опастности говорите, карали са с 20км/ч вие не сте праели луди работи всеки случай... или сте мамини момченца и ви е страх и си стоите на столчетата пред телефизора у вас ... нормално е.. компанийка а у веселили са се...
  • 32 БАГЕРА

    2 0 Отговор
    ама не е виновно диването виновни са съдиите нахакай му една солидна глоба набутай го на обществено полезен труд с придружител да мете улиците но да има придружител полицаи, и всеки които мине да го виде. После ще си помисли дали да прави такива изпълнения. Но държавата ни е една ....... затова ще му се размине и друг път пак ще го направи и тогава пак ще се извини - БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!!!!!!!! Ако това се беше случило в друга държава досега да беше вече в панделата за хулиганство или някой друг които нито майка му нито баща мо са някои досега да са го разкатали от всякъде. Няма що супер държава сме....................................
  • 33 баща му

    0 1 Отговор
    малеее ако съм му баща не мои си представи какво ще му се случи с тая еихидна усмивчица си е на мама лигавето
  • 34 Анто

    1 0 Отговор
    Преди години едни камбоджанци леко небрежно бяха гръмнали едно такова българско "мотористче", синче на БГ дипломат.
  • 35 Slav78

    1 1 Отговор
    Шапка му свалям за куража. Повечето от тези които го критикуват са мишки и по цял ден се оплакват от това и онова. Момчето има сърце и го прави за разлика от тези дето приказват.
  • 36 Милен Веселинов

    2 1 Отговор
    малко са местата за каране на скапаните им мотори,че до мола стигнаха чак.Проста работа
  • 37 Ив

    1 1 Отговор
    С к'во да осъзнае постъпката си я?! То акъл се иска!
    Син на градска п......ка, няма откъде да дойде съзнание!
    Да лъска един месец тоалетните в мола да видим другият път ще смее ли да влезе.
    Ей глупава работа!
  • 38 AZ...

    1 0 Отговор
    Кво се праите на много важни.. Вие не смеете да го напраите тва нали.. Момчето си е казало че ще го направи и тва е направило го е! Сега съжалява, книжката му е отнета, няма да може да се състезава 1-2 години, мотора му е отнет и ще плати някаква сума. Няма кво да го коментирате толко много. Нали за това всеки отговаря за себе си, така че вие нито може да кажете дали да полага обществено полезен труд, да му вземат книжката и тн. Тва го решава държавата. Който е гледал новините е разбрал какво се е случило! Аиде лека ви вечер.
  • 39 кик

    1 0 Отговор
    абе тук сте драскали 38 коментара а в статията където нсо блъсна линейка има само 7 ....паравете си изводите какво стадо сте...тук искате да убиете мом4ето което има смелоста да се извини а в другата статия където колата на някой тумор блъсна линейка само жални комантари има, е налис те много сила защо не излезнете и да лин4увате и нсо и полиция и депутати и вси4ките тези дето ви скъсяват и парите и живота ами сте седнали с едно мом4е да се дрънкате?това ли е наи важното за вас да го накажете да мете улиците? ако е така шофера на нсо на какво да бъде осъден?ама не смеете да пишете там нали?смеете ли да излезнете на ефективни протести и да отстоявате своето?или само църкате кой какво да бъде наказан
  • 40 Багера

    0 0 Отговор
    то на тоя от НСО и другите драйвъри там трябва през 10 дена да минават на опреснителни курсове - и да ги пратат на формула 2 да карат за да се научат, а на депутатите дето се возят с тия коли да си се разхождат с автобус, влак, трамвай, и метрото, пък като искат да стигат по бързо има таксита за тая работа
    А относно момчето с моторчето това че са му вземали книжката ме съмнява,за глобата добре, но да се фукаш по този начин НЕ, и аз имам мотор но и достатъчно акъл за да направа такъв панаир, карал съм на такъв тип мозайка и знам че много добре се пързаля - такаче за мене тава е хлапашка простотия.
  • 41 Евлампи Гъзибарев

    0 0 Отговор
    Като видите майка му каква простачка и махленка е, защо се учудвате че тоя келеш прави такива глупости. Аман от "известни" простаци и измислени звезди в тая държава.
  • 42 Фсссс....

    0 0 Отговор
    "Не съзнавал че плаши хората" :))) Това естествено някое адвокатче е накарало малкия др..льо да каже, че да отърве задника. Еми 'ко да 'прай детето. Нямало къде да си играе....дай 'ся да му простим па то кат порасне ше се опрай....Пикльото има късмет че не съм бил аз в мола докато се прави на мъж щото от мотор много лесно се пада....особено ако ти помогне някой да паднеш.....
  • 43 АБВ

    0 0 Отговор
    Моля пуберите които още не са освоили официалния език в българия да не се качват на ринга , защото се вижда колко са
    велики в собствените си очи - само !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове