Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 13:32 2 778 22

Мъж скочи от трети етаж на психиатрия и загина

  • трети етаж-
  • психиатрия

Тялото на мъжа е транспортирано за аутопсия в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в Смолян

Мъж скочи от трети етаж на психиатрия и загина - 1
Снимка: Shutterstock

65-годишен мъж е загинал, след като е скочил от третия етаж на Дом за пълнолетни лица с психични разтройства в село Петково. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 24 октомври 2019 г. в Районно управление на МВР-Смолян е образувано досъдебно производство за това, че около 17.00 ч. в същия ден в Дом за пълнолетни лица с психични разстройства в село Петково, област Смолян, 65-годишният С. М. е скочил през прозорец на третия етаж, в следствие на което е загинал.

Тялото на мъжа е транспортирано за аутопсия в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в Смолян. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    8 2 Отговор
    Каква е тая лудница без решетки на прозорците. Някой пак е крал.
  • 2 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    14 1 Отговор
    Пари за глупости има, но за психиатричните заведения–не. Никой не е застрахован, но при добра база, добро заплащане и достатъчно персонал, по –рядко ще четем за такива нещастия.
  • 3 Добре е направил.

    1 13 Отговор
    Лудите не може да ги излекуваме, тоест само пари на вятъра. Всички луди, като него да правят.

    Коментиран от #4

  • 4 Психо

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Добре е направил.":

    Внимавай някой ден да не ти се наложи на теб, или за някой близък психиатрично лечение. Някои заболявания се отключват след години и никой няма гаранция, че утре ще има нужда от помощ и лечение.

    Коментиран от #5

  • 5 Какво лечение, какви 5 лева?

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Психо":

    Аз, ако полудея никога не може да ме излекувате. Само ще ме държите с жилетка захлупен по цял ден вътре. Това, че съм полудял не ви дава никакво право да ме търпите. Взимате ме в гората, стреляте в главата и край. По-евтино излиза и е хуманно.

    Коментиран от #6

  • 6 Психо

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Какво лечение, какви 5 лева?":

    Човеко, то си има правила, ред и закон. Друго е, ако ти сам си решиш, друго е, ако всички институции отговарят за теб. Животът си е твой, но други понасят отговорността, ако не са те опазили.

    Коментиран от #7

  • 7 Добре.

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Психо":

    Значи само правилата те спират? Само, ако държавата казва да се убият лудите, защото били скъпи за поддържане?

    Коментиран от #8

  • 8 Психо

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Добре.":

    Нещо не си разбрал. Правилата са, че болните се настаняват за лечение, като им се осигури нужното адекватно такова, но тук е проблемът с финансирането и необходимите кадри. Стова въпрос за достатъчно персонал, и то добре заплатен, добри материални условия( а не като в коптор), лекарства и всичко друго, което е необходимо.

    Коментиран от #9

  • 9 Ок, добре.

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Психо":

    А защо трябва да го правим всичко това? Ние няма да видим пари от тези хора, колкото и да ги лекуваме. Те са губене на средства. Тези пари ще са по-добре вложени в нещо друго. Аз не съм им длъжен да им плащам лечението.

    Коментиран от #10, #16

  • 10 Психо

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ок, добре.":

    Ако ти се разболееш, едва дали да мислиш така. Преди години позната я настаниха за лечение в такова завединие заради тежък климактериум. Не всички са с познатите "страшни "диагнози, или пък зависими и т.н.

    Коментиран от #11

  • 11 Ок.

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Психо":

    И като се разболея, какво? Да не сте виновни вие? Не. Тоест, не сте ми длъжни с нищо.

    Коментиран от #14

  • 12 Бегето територията гробище😂😂

    3 1 Отговор
    Секи ден десетки самоубииици
  • 13 onq s konq

    3 0 Отговор
    Ако се приеме закон за Хоризонтално,а не Вертикално строителство на Блоковете,няма да се стига до такива неприятности.
  • 14 Баш Бащицата

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ок.":

    То по тази логика и болните от рак да не лекуваме, щото всеки за себе си. Нали затова има социално осигуряване. Хората са го измислили, един вид застраховка за всеки, а ползва, който има нужда. Една химиотерапия струва 12000лв. На познат му направиха над 20-25 химиотерапии. Една стотинка не е платил, а беше осигурен на минимума. Как отписваш така човек? Как ще го кажеш на него, че и на близките му? Надеждата в очите..... виждал ли си? Тя е до сетния дъх.

    Коментиран от #15

  • 15 Лекувай...

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "Баш Бащицата":

    Тези, които могат да си позволят лечение да се лекуват, да го правят. Но лудите не могат да си позволят ток, вода, храна, лечение и др. Те не са заслужили с нищо тази милостиня. Този твой приятел, не трябва да го оставим да мре, защото той после няма да работи. Аз съм съгласен с теб, че трябва да лекуваме болните, но само тези които могат после да работят. Останалите да мрът.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мойта може и да не ме иска...

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Хуйчо":

    Ама, твойта е друга работа.
  • 18 ганьо

    1 0 Отговор
    ТИ СИ ЖИВ МЪРТВЕЦ, СЛЕД КАТО ТИ ПРЕЧАТ БОЛНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ! МАКАР И ЗДРАВ, ГРЪМНИ СЕ !
  • 19 ганьо

    1 0 Отговор
    ТИ СИ ЖИВ МЪРТВЕЦ, СЛЕД КАТО ТИ ПРЕЧАТ БОЛНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ! МАКАР И ЗДРАВ, ГРЪМНИ СЕ !
  • 20 Педант

    2 0 Отговор
    "...психични разтройства..."

    А може би "раздвойства" или "разчетворства"?

    Ех, журналя, ех, първи клас...
  • 21 БНСРП

    0 0 Отговор
    Коментиращите тук пубери ли сте или навлизащи в пубертета. Как може да говорите простотии с ограничено мислене ли сте. По тая логика трябва като Хитлер всички болни в Дахау и да се правят опити с тях.Или като при Сталин в Сибир на произвола на съдбата. Спомням си едно разказче в училище в часа по немски. Как Оиленшпигел решил да излекува болните, като прошепнал в ухото на всеки болен, че ще изгарят болните да направят лекарство за здравите да не се разболяват. И така на другия ден всички станали и никой не останал в лазарета. Действието е от средновековието.Това ли искате. Незабравяйте, че Съдбата е най голямата К**** в тоя живот незнаеш какво ще ти поднесе. Никой не е застрахован нито е виновен за случилото се грешно е да се говори така. Така говорят само селяните и наркоманите!
  • 22 Лудката

    0 0 Отговор
    На психично болни вяра не трябва да имаш,а да ги държиш под контрол,аз например обичам да пиша разни работи по интернет и да се месят в управлението на държавата;.....;)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове