4 Ноември, 2019 11:05 3 980 27

Ген. Атанасов с възмущение: Борисов ни закара в Евразия

  • местни избори 2019-
  • ген. атанас атанасов-
  • ''демократична българия'' резултат-
  • критики към правителството-
  • борисов-
  • руски самолети

Атанасов е доволен от изборните резултати на ''Демократична България'' в София

Ген. Атанасов с възмущение: Борисов ни закара в Евразия - 1
Снимка: БГНЕС

"Нашият кандидат (арх. Борислав Игнатов бел. ред) за кмет в София беше перфектен, "Демократична България" има добро представяне в София – 8 районни кмета и 12 общински съветника в СОС са един много добър резултат", посочи съпредседателят на обединението ген. Атанас Атанасов в предаването "Тази сутрин" по bTV.

Нашето влияние в София е осезаемо и ние го увеличихме на база изборите за европейски парламент, посочи още той.

По думите му Мая Манолова е била изключително удобна на ГЕРБ "Те работиха за това да се състои този балотаж'', категоричен беше ген. Атанасов.

Според него протестният вот в София е бил разпръснат и това е довело до спечелването на този мандат от Йорданка Фандъкова и от ГЕРБ на практика.

"Една част от хората са гласували емоционално – по-възрастните с антикомунистически убеждения не са гласували за БСП, но по-младите хора, които са смятали че трябва да бъде отместен корупционният модел от София, са подкрепили алтернатива", каза ген. Атанасов.

Генерал Атанасов подхвана и темата с прелетелите над България руски военни самолети:

''Докато българите бяхме вторачени в провеждането на местни избори, се случиха много важни неща в националната политика, които останаха встрани. Например това, че миналата седмица над България прелетяха руски самолети с най-модерно въоръжение, което бе доставено за Сърбия''.

''Ние НАТО-вска държава ли сме и кого обслужваме? И това на фона на продължаващото с ускорени темпове строене на онзи Турски ли е, Руски поток ли е, как го наричат, който ще доставя газ за приятелите на Путин - Сърбия и Унгария, и ускорените процедури за строежа на атомната бомба в Белене. Искам да питам тези хора, които продължават да подкрепят Борисов, дават ли си сметка къде ни закара той? Борисов ни закара в Евразия, каза още председателят на ДСБ ген. Атанасов.

''Това е изключително сериозен проблем за българската национална сигурност и ние от Демократична България започваме да работим много сериозно по тази тема'', каза в заключение ген. Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    60 10 Отговор
    Тоя пък кога е ходил в Евразия, да коментира? :)
  • 2 ГЕРБ Forever

    57 12 Отговор
    Айде още един малоумник с психични отклонения се появи на сцената,аман.
  • 3 ГЕРБ завинаги

    23 29 Отговор
    Ама къде е Курнелката, очаквам да се появи и да обясни как и колко много е спечелила от тези избори.Липсва ми вече.
  • 4 SAAB

    33 8 Отговор
    След 5 години с "новите " Ф -16 / от 70-те / ша ги спира главанака одупен !
  • 5 😃АНАЛлизатор😂

    45 11 Отговор
    Този смешник е десен, колкото Мая Манолова е независима.
  • 6 5976

    33 7 Отговор
    Много си е повярвал този господинчо. Партиите се броят на парламентарни избори, а Вас там скоро няма да Ви има. Обрахте протестния вот, но сега бързо ще го разпилеете.

    Това обаче е за последно. Повече никой няма да повярва на "психодесните" и безкрайните им пируети и условия.
  • 7 Обикновен човек

    30 5 Отговор
    Този е генерал колкото аз съм арабски шейх ,толкова е прост а каква длъжност са му дали !!!???ЗАЩО ?АБЕ ГОСПОДИ СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРИСИИТЕ!!!!!
  • 8 3973

    15 6 Отговор
    Атанасов, сигурен съм, че когато Боко ти опре дулото в челото, ще кажеш - ама куршума нали не е комунистически, че ми е много важно.
  • 9 Zaza

    18 6 Отговор
    ГЕРБ ПЕЧЕЛИ С 10% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, НО..... 100% ОТ ТЪМНИТЕ КЛЕТНИЦИ. !!!!!
  • 10 Све

    23 10 Отговор
    АКО ИМА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ПРОТЕСТИ ДО КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И ПАДАНЕ НА МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА !!!!!!!! България стана по-зле от Уганда, Бурунди и Сомалия, българин в Германия и Франция - символ на бандит, тъпак, циганин. Не беше така преди 30 г
  • 11 5589

    17 8 Отговор
    При положение, че ще имат Гештапо за седем години и избрани кметове + мнозинства в районнните съвети, не можеш да ги мръднеш с топ. Това е краят. Още 4 години разсипия, грОбеж и медиен диктат от познай Кой.... Всичко приключи, тези глупаци отново не можаха да се надскочат и да разберат, че това бе битка и за настоящето, и за бъдещето.

    Знаят само да ровят в миналото.
  • 12 грозния

    20 3 Отговор
    Това е бившия ми шеф на МВР. Нямам думи за това гномче. Няма човешки черти.Нека да сложи ръка на сърце и да каже не си ли е затварял очите за нердности в службата която ръководеше като директор на областана дирекция.
  • 13 Froid

    19 9 Отговор
    Десни , но пък гласуват за "Безплатни" Транспорт и Детски градини за комунистически лъжи !????
  • 14 Щирлиц

    22 4 Отговор
    Тоз е един от сивите кардинали на прехода. Заедно с Румен Петков.
  • 15 Добрият самарянин с дебелата тояга

    22 2 Отговор
    Атанасов освен, че е некадърник, очевидно е и глупак. Мястото на ДСБ не е в тая сбирщина от фенове на Манолова. Атанасов е негоден за лидер на интелигентни хора и е време да се оттегли. На стипендия от Прокопиев.
  • 16 Отпиши ги

    10 5 Отговор
    Танасов що се надупи на комунистите бре Гюлета такива

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 хаха

    8 8 Отговор
    АМАН ОТ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛОВЕ!
  • 19 боцмана

    15 1 Отговор

    До коментар #16 от "Отпиши ги":

    Че той си е комунист и в червата , и то от най мръсния сорт!
  • 20 Кой68

    4 0 Отговор
    Гном изтъкан от злоба...........
  • 21 681

    1 7 Отговор
    поздрави за генерала, достойна позиция
  • 22 Мадуро Костов

    4 1 Отговор
    Тази американска подлога с генералски пагони, вместо да продължава да ръси глупости, да иде в USA ДСБ е
  • 23 анонимен

    6 0 Отговор
    Ами направи нещо бе Атанасов! Нали си генерал! ? Най-лесно е да излизате пред медиите и да бръщолевите глупости! Но сте безинтересни и хората не обръщат внимание!
  • 24 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    "ТЪМНАТА СТРАНА " Е ПРИЕЛА ОБРАЗА НА " ЙОДА " !?!?!?
  • 25 Баба Вуна

    1 0 Отговор
    Ей, доживях! Дърти ченгета "комунисти" станаха русофоби :) Баф тая крива нива, тия и ще се сюнетишат отгоре, само да не им барат откраденото :) Въй, въй, въй!!!
  • 26 несъгласен

    3 2 Отговор
    А за кого да гласуваме бе г-н Атанасов.Просто няма за кого.За БСП ли,за сестра Галева ли.Те че ГЕРБ не биват ,ама за сега няма друго отчетливо,ясно по-добро.Никога за БСП.Тази партия до сега трябваше да бъде изхвърлена от полит. живот и за това трябва да се борим .Хайде ,кажете ни за кого да гласувамае на следващиите избори .Искаме промяна ,но не каква да е .Промяна с БСП или с Галевица -НИКОГА.Промяна с тях ,отново към дъното.
  • 27 Крали Марко

    0 0 Отговор
    ТО ЗАТОВА И ЗАПЛАТИТЕ И МИЗИРИЯТА И КОРУПЦИЯТА И ПРОСТОТИЯТА ТИКВЕНА СА ЕВРАЗИЙСКИ!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове