Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 11:30 2 480 33

Менда Стоянова: Сега е моментът за промени в ГЕРБ

  • менда стоянова-
  • герб-
  • промени-
  • местни избори 2019

За нея не е нормално да се гласува от омраза

Менда Стоянова: Сега е моментът за промени в ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

"Резултати на местните изборите няма как да се постигнат на места, където има противоречие в политическите структури на ГЕРБ". Това каза пред БНТ Менда Стоянова, член на Изпълнителния комисия на партията по повод загубите на партията в някои областни градове в страната. Там където политическите партии са работили заедно и без противоречия, има резултат от местния вот, коментира още тя. Не трябва да се чака да се провеждат избори, за да се направи оценка на допуснатите грешки в управлението и сега е моментът да се направят промени, каза още Стоянова.

Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ, управляваме вече доста време и по този начин се получава една умора, едно пресищане, каза още Стоянова. Хората, дали вота си за ГЕРБ, са предимно в градовете, в които има най-голямо население и силна икономика, каза още тя. Имаше места, особено в София, вотът беше даден от омраза към ГЕРБ, омраза, която аз не мога да си обясня. Гласуваш, защото мразиш, не можеш да стъпиш на факти и да прецениш кандидата, за който гласуваш от омраза. За мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Според мен омразата не е правилният водач. София за първи път от години е на балотаж, но мисля, че разумният вот надделя, заяви още Стоянова.

Стоянова коментира и Бюджет 2020, като каза, че предвижда добър ръст в икономическото състояние на страната. Ключово в бюджета е нулево бюджетно салдо, така че да се изпълни фискалната цел, като това ще е планът за следващите 3 години. Намаляването на държавния дълг и спадът в безработицата също ще са приоритет за предстоящата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    52 3 Отговор
    Една от НАЙ-ПРОТИВНИТЕ "ЖЕНИ" в политиката след ФИДОСКАТА И ЦАЦЕВЪ :(

    Коментиран от #32

  • 2 Коментар📝

    32 0 Отговор
    КАТО Я ПОГЛЕДНА ТАЯ СЕ СЕЩАМ ЗА САРАФА ВЕЛИК РАПЪР
  • 3 Преяла

    27 1 Отговор
    Е ще усвоявате фондовете по нахъсано и алчно че края ви се вижда.
  • 4 ЕЕЕЕЕ

    26 0 Отговор
    "Сега е момента за смяна на джоба"
  • 5 докторкота иска промяна

    23 1 Отговор
    Менда" ДОКТОРА- хонорис кауза" ще промени ГЕРБ,
    от Менда на Мента , невероятна промяна!
    Бойко виж си резилите, че на другите избори ще се избирате с Антон" писател"я и Томата" стратега ",в една стая сами...
  • 6 eeee

    20 0 Отговор
    уголемена простат,ка
  • 7 НОНОКО

    20 0 Отговор
    ТИ КОЛКО СИ ДОЛНА,АМА НИЩО ДЕ ТОЙ БОРИСОВ ЩЕ ТИ ДУХНЕ ПОД ОПАШКАТА РАНО ИЛИ КЪСНО....
  • 8 ментичке

    16 0 Отговор
    изми ли си мазната косичка или бойко пак ще ти се кара?
  • 9 Кмета на Симитли

    18 0 Отговор
    Аааааама, че си глупава Менто! :)) Как така не можеш си обясниш омразата към вас Глупаците за Експресно Разграбване на България (ГЕРБ) ? Ето малко факти така , че и нагла гербаджийска крадла като теб и ромския ви електорат да може да разбере.

    1. България е най-бързо умиращата държава в света, защото сме 1-ви по смъртност и с най- ужасяващи темпове на Евакуация (Емиграция) на населението !

    - http://worldpopulationreview.com/countries/death-rate-by-country/

    2. България е една от най-бедните държави в Европа и света !

    -Справка: Пенсийте в Албания и Македония са по-вискои от колкото България. Разминаваме единствено Украйна, Косово и Босна.

    3. България е една от най-корумпираните и мафиотски държави в света според Асоциация „Прозрачност без граници“ ! Transparency International: " Индексът за възприятие на корупцията на България през 2018 година е 42 пункта, като с това страната заема 77 място в световната класация. Анализът на резултатите от периода 2012 – 2018 г. дава основание за критична оценка – налице е застой в противодействието на корупцията, като на фона на положителното развитие при значима част от останалите държави-членки на ЕС индексът на страната откроява тенденция на сериозно изоставане."

    4. България е на 111-то място в света по свобода на словото според "Репортери без граници" !

    Ето какво заявяват РБГ в интервю от октомври месец 2019г. : " Ситуацията е абсолютно ужасяваща. Вероятно никога не е била толкова зле, колкото сега"
  • 10 Кмета на Симитли

    12 1 Отговор
    особено преди номинацията на главния прокурор, коментира директорът на "Репортери без граници" за Източна Европа и Балканите Полин Аде-Мевел.

    "Никога не е била толкова зле, откакто България стана демокрация", допълни генералният секретар на организацията Кристоф Делоар.

    5. В България няма нито 1 работеща институция ! Усешането, че държавате се управлява вече повече от 10 год. от абсолютни олигофрени и бездарни идиоти, които са просто кучета на каишка от големите геополитически играчи като Русия, САЩ, Турция и Израел се увеличава със всеки изминал ден.

    Това достатъчно ли ти е Ментичке ? Дразните лъва докато е в клетка гейберастчета нагли, но да не стане играчка-плачка в най-скоро време ? :))
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 СссереМ

    2 13 Отговор
    Червените бараби само като чуят ГЕРБ и оцветяват гащите в кафяво,абе толкова ли ви е страх от четвъртития на баце?

    Коментиран от #14, #29

  • 13 Сирма

    10 1 Отговор
    Ми променете се . Махнете мутрите Горанов Борисов Боков и станете нормални бре . Аман от идиоти и вождове
  • 14 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Цецо, ти ли си бе? Качвай се на асансьоро и си бегай у хола, стига си влизал тука....
  • 15 ЪРП

    8 0 Отговор
    СЕГА Е МОМЕНТА ДА ЗАРИВАТЕ КАТУНА И ДА СЕ ОМИТАТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО МИШКИ ОТ ГОРЯЩ КАТУН,ПРЕДИ ДА БЪДЕТЕ ОПОЗОРЕНИ ОТ СЛАВИ НА ИЗБОРИТЕ 2020 И ДА ВИ СЕ "ГЛЕДА НА КАФЕ"!!!!
  • 16 Тая па

    8 0 Отговор
    Тия крадци се накрадоха и сега ше праят врътка. Нейният човек тотев заграби каменица, разшири империал и се прехвърли в гърция да строи и продава. Да е ва ма.
  • 17 Анонимен

    9 1 Отговор
    Менто , герб го има,,,, а държава няма ....
  • 18 Royal Mint

    7 0 Отговор
    Примерно лобистка на застрахователи (Мента) - вън.
  • 19 Батман Боко

    8 0 Отговор
    Емблематичен пример, Русе.
    Де се е видяло,гербаджии да гласуват за БСП,но се видя в Русе.
    Г-н Борисов не слуша и не действа целесъобразно,от години му се говори,че там има група милиционери,които се освиниха и са като чума за града,но той ги търпя дълго,после след години започна да чисти,но ужасно закъсня.
    В Русе вотът е от омраза,генерирана най-вече от един човек,но това вече е и в прамощията на ИК,в която е и г-жа Стоянова,а тя знае кой е най-омразният човек там за русенци.
    Почистете,защото и парламентарните избори в този град с традиции и твърд характер ще ви затруднят .Важно е да се ЧИСТИ навреме.
    НАРОДЕ ????
  • 20 каката

    7 0 Отговор
    Тепърва ще се усеща омразата ! Тия прекалиха!
  • 21 Швейк

    8 0 Отговор
    нека промяната да започне сега и от теб, най-добре си тръгни сама, с мир, за да е налице промяната, просто не ставаш
  • 22 Какво

    6 0 Отговор
    Какво не можеш да си обясниш ма толуп?! Не можем да понасяме крадливите ви и нагли мутри! Вие сте за в затвора, а не да се препичате в Кавала. Отрепки!
  • 23 wdsd

    7 0 Отговор
    КОНЦЛАГЕР ЗА УРОДЛИВАТА И ГРОЗНА МЕНДА ! ВИЖТЕ И ПРОТИВНОТО ИМЕ ! ДА Я ОБЕСИМ !
  • 24 Менде

    5 0 Отговор
    И на касовите апарати , много се задържаха тия.
  • 25 питане

    6 0 Отговор
    Г-жо Стоянова, стана ли по-чист въздуха в Пловдив след увеличението на данъка за МПС? Тотев и проектите му ще бъдат ли подложени на проверка? Как за два мандата се става мултимилионер с 1200 лв заплата?
  • 26 Zlatena

    2 0 Отговор
    През тези 10 герб нищо не направиха за България нито увеличиха пенсиите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Саксгобурготски. При царя бяхме много добре бойко тиквуна и герберската му шайка дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България .Хората които защитават герб са облагодетствани от тяхното управление ако дойде друго управление те няма да могат да крадат от нас българския народ както го правят сега.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Време е

    1 0 Отговор
    наистина за промени. Ако започнат от нея, ще повярвам в промените!
  • 29 До малоумния гербераст 🤪

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Прав си за четвъртития на Тиквун, но как да го видим като ти не смееш да си го извадиш, барем и ние да му се порадваме! 😀 Ти голям лакомник се извъди! Все отзаде искаш да ти седи! Много егоистично! Поне от време на време го подавай на твоя приятел Тръмп, че и той е зажаднял за дедовия на Баце! Поделете си го по братски! 😁
  • 30 Олимпийска надежда

    0 1 Отговор
    https://frognews.bg/novini/gamizov-obiasni-menda-zashto-horata-mraziat-gerb.html
  • 31 попето

    1 0 Отговор
    ГЕРБ... МЕНДА... ПРОМЕНИ...
  • 32 КУРнинов

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    НЕ Е ПО-ПРОТИВНА ОТ КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА И МАЯ ОБЩАТА!
  • 33 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    1 0 Отговор
    A в бюджет 2020 включихте ли бонусите за ромските гласове?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове