Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 08:48, обновена 6 Ноември, 2019 09:14 19 817 80

Георгиев от "БОЕЦ": Гешев, Борисов и Пеевски разбраха, че сме заплаха

  • георги георгиев-
  • боец

Лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната, наложена ми за напускане на страната

Георгиев от "БОЕЦ": Гешев, Борисов и Пеевски разбраха, че сме заплаха - 1

Какво вече "Факти" съобщи, лидeрът нa грaждaнcкo движeниe "БOEЦ" Гeoрги Гeoргиeв е получил забрана да пътува в чужбина броени дни прeди тoй дa cтaнe дoнoр зa живoтocпacявaщa бъбрeчнa oпeрaция във Фрaнция нa cъпругaтa cи. С нова публикация в социалната мрежа Facebook Георгиев допълни, че е "абсолютна лъжа информацията как прокуратурата е вдигнала забраната".

Един от най-активните на гражданските протести срещу кандидатурата на "прокурора на мафията" Иван Гешев заяви още, че му е била връчена "втора изрична забрана" да напуска страната, а наред с нея и "поредната 60-та призовка".

Според Георгиев "истината е, че Гешев, Борисов и Пеевски разбраха, че БОЕЦ е истинска заплаха за тях, заради непримиримостта, последователността и безкомпромисността".

Ето цялото му изявление:

АБСОЛЮТНА лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната, наложена ми за напускане на страната! Прокуратурата ЛЪЖЕ и заблуждава медиите заради огромната обществена и медийна реакция на репресията и нечовешкия удар, който причиниха на семейството ми. Опитват се да свалят напрежението и да замажат мерзките си действия.

Истината е, че днес (бел. ред - вчера) ми бе връчена ВТОРА ИЗРИЧНА ЗАБРАНА за напускане на страната наложена ми от окръжния прокурор на Видин, прокурор Ненкова. И поредната 60-та призовка! Не вдигане на забраната, а забрана след забраната ми наложиха днес! Публикувам документите - забраната връчена ми днес!

Истината е и че прокуратурата е заличила адвокат Николай Хаджигенов като мой защитник въпреки моето заявление той да ме защитава и приложеното по делото пълномощно!

Истината е, че Гешев, Борисов и Пеевски разбраха, че БОЕЦ сме истинска заплаха за тях, заради нашата непримиримост, последователност и безкомпромисност.

Истината е, че за трети път се опитват да убият съпругата ми лишавайки я от лечение.

Истината е, че ни управляват изроди.

Истината е, че не могат да ни спрат, а случващото се днес показа, че има гражданско общество, има гражданска солидарност и готовност за подкрепа.

Истината е, че сме обречени да спечелим битката срещу мафията. Не трябва да се отказваме, с ум и сърце ще ги бием! Ние това имаме. Те имат власт, милиарди и институции-убийци. Ние имаме чиста кауза. И няма по голяма сила от гражданите осъзнали силата си!

Знам, че са способни дори и на убийства. Но знам, че дори и да се случи нещо с нас, БОЕЦ ще продължи битката и хиляди са вече будните. Имайте вяра, хора! Обиколих няколко пъти страната тази година, навсякъде има непримирими! Събирам ги човек по човек в БОЕЦ и скоро ще сме достатъчно. Минахме през целият ченгеджийски арсенал на мафията, през всички удари и не можаха да ни смачкат! Живи сме и по-амбицирани от всякога да се борим. Свободата не може да ни бъде дадена даром, сами трябва да де преборим за нея и да платим цената.
Ще бъде!

БЛАГОДАРЯ на всички за подкрепата! Съграждаме общност, а това е безценно! Съграждаме гражданското общество на България през болката, мъката и сълзите човешки, но така е истинско.

Утре (бел. ред - днес) БОЕЦ ще обявим следващите си действия. И не забравяйте, щом президента върне указа за Гешев, всички трябва да сме пред ВСС в деня на неговото прегласуване. БОЕЦ запазихме всички дати за протест, така че този път и ще ни чуят, и ще ни видят, и ще ни усетят! Не може да бъдем свободни в страна, в която ,липсва справедливост и хора биват убивани заради убежденията им. Ще се преборим. И ще плащат за всичко.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    62 246 Отговор
    Абе, смешник,мен от мечката не ме е страх,ти си тръгнал с кожата и да ме плашиш.Марш в землянката да пееш партизански песни.

    Коментиран от #14

  • 2 коментар

    61 152 Отговор
    Ами нали точно мустакатия играеше с дпс бе """боец"""!!!Нали заедно крадяхте банката на мустакатия Ктб!К'во се правиш на хампи бе е!

    Коментиран от #45

  • 3 Алфа Вълкът

    69 162 Отговор
    Като му видиш мутрата и разбираш, че тарикат изпълзял от някое забравено село.

    Коментиран от #28

  • 4 Гешев

    76 142 Отговор
    БСП+Нинова+Манолова=миризлива кочина.
  • 5 анонимен

    134 45 Отговор
    Удрииии Гоошшеееее! Ти си нашия Нелсън Мандела!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 321

    51 124 Отговор
    Др. Боец, защо операция във Франция като у нас се правят успешно и в Русия не по-лошо бъбречни трансплантации. Как да ти вярва човек че да тръгне с вашата кауза. Мерише на нещо гнило.

    Коментиран от #36

  • 8 месара

    47 124 Отговор
    ква заплаха си бе гошко, та ти и гаргите не можеш да уплашиш! и стига се прави на мъченик, смешен и жалък си!

    Коментиран от #40

  • 9 Табаков

    36 104 Отговор
    За кого сте заплаха,не разбрах?! За БеБе ли? Стига,бе! Той на журналистите не се дава,та на вас ли? Айде,по-сериозно!
  • 10 По постовете

    116 25 Отговор
    По злобните постове всеки ловек ще си помисли, че наистина боко и дебелоко са изпаднали в ужас. Е да, законът Рико иде със страшна сила....

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Каква заплаха си ти бе

    31 88 Отговор
    Алкохолик
  • 12 анонимен

    90 16 Отговор

    До коментар #10 от "По постовете":

    Роко от Порторико докато дойде тия се накрадоха и наядоха! Така че файда няма! Ще избягат зад граница където са си накупили имоти и ще си живеят живота! Жалко е за този беден народ! Съсипаха тотално държавата за 30 години!
  • 13 анонимен

    41 14 Отговор

    До коментар #10 от "По постовете":

    Рико от Порторико докато дойде тия се накрадоха и наядоха! Така че файда няма! Ще избягат зад граница където са си накупили имоти и ще си живеят живота! Жалко е за този беден народ! Съсипаха тотално държавата за 30 години!
  • 14 1944

    36 47 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    Разбира се че не те е страх ти си ченге комунист русофил строирел на руски (балкански)газопроводи и атомни централи тя мечката е бяла тя е вашата мечка руската мечка как са се страхуваш от своя мечка Вас комунисти алчни ще ви унищожи дрмогравската криза наще деца и внуци вън от червена БЪЛГАРИЯ Самоубийството ви е видно Ще ги познаеш по алчността и беззаконието
  • 15 Жоро

    30 82 Отговор
    На тоя кой му плаща за бунтовете направете му ревизия на доходите пълен разбойник е и нарушава реда.Готов терорист е.
  • 16 Димитрова

    79 23 Отговор
    Добре е,че много,много хора осъзнават спешната нужда заедно с Боец да си отстояват и извоюват правата .И с всеки ден да се увеличават редиците ви срещу Киряк Стефчовци,Д Димитър Общи и др.българопредатели!По стила на коментарите ще ги познаете...същия стил на лъжи и очерняне на Иванчева,на Лозан Панов,на кмета на Несебър и т.н. Наистина се страхуват тези престъпници,има защо!!!

    Коментиран от #18, #20

  • 17 боец ли си бияч ли си

    21 62 Отговор
    Явно се прави преброяване на дивите зайци, тези бойци са заместители на Атака, а този тип е новият Болен, пак проект на ДС, дерижиран от Кремълските боклуци.
    Пеевски и тоя типаж имат един и същ спонсор!
    Пак ни разиграват поредния театър.
    Не мога да преценя, България с Русия ли е, или с ЕС и НАТО, руснаците ни купиха на килограм, евтини сме.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 къшшш

    27 51 Отговор
    Рядко противен тип!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Троландия

    73 12 Отговор
    Здравейте, исландци! Трол до трол и всички под закрила на държавата! За 20 лева оплювате всеки, когото ви посочат!

    Коментиран от #29, #70

  • 22 Не е от страх

    65 14 Отговор
    Прокуратурата явно е изпаднала в истерия. Затъналата до гуша в корупция и престъпления върхушка се бори за живота си.
    Притисната в ъгъла, змията хапе най-отчаяно.
  • 23 2242

    16 41 Отговор
    Колко струва операцията във Франция,че нещо не разбрах.
  • 24 Спас

    22 44 Отговор
    Мръшляк скапан. Само който не те познава лично може да ти повярва поне малко.!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Философа

    43 7 Отговор
    Платения лакей изтупал 22 поста един след друг! Ей евтин тип скоро оставаш без работа и ще ходиш да чистиш WC!
  • 27 Попа

    20 12 Отговор

    До коментар #20 от "Г Димитров":

    Децата да си копаш сега отивам да палим свещичка, амин!
  • 28 Попа

    13 14 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Децата да си копаш сега отивам да палим свещичка, амин!

    Коментиран от #69

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Кой68

    12 31 Отговор
    Стане нагоре с дирника-партия..Жена му не му дала-партия...Чуди се с какво да се занимава-движение...Когато поставяш личното пред това дето се правиш че правиш вече замирисва на развалено....Но щом има кой да ти пристава?
  • 31 ПУМА

    27 9 Отговор

    До коментар #20 от "Г Димитров":

    Курва е жена ти къде се поридава на турски тираджии за 3€ на шосето!! И вземи си купи свестен VPN стига си свалял безплатните от гугалплея!!!! Нещастник смешен и беден.
  • 32 Как

    38 12 Отговор

    До коментар #20 от "Г Димитров":

    Как не ти е неудобно???Сляп ли си,че не виждаш червената книжка на Бойко?От псувните ти си личи що за стока си...
  • 33 Да да

    15 42 Отговор
    Чики Боец! Тоя е заплаха само за хората в местната кръчма! Пълен смях! Престъпник, плюещ срещу прокурор!

    Коментиран от #34

  • 34 Тъпо копеле

    18 12 Отговор

    До коментар #33 от "Да да":

    Се роди и тъпо к.. ще си умреш мизерник природата те ощетила по рождение ридил си се без мозък! Не се напъвай Тодорфффф
  • 35 Масонски удар под кръста

    14 23 Отговор
    Тоя от Столипиново ли го изкарахте или от Факултета?? Малинов е бял човек, европеец, капиталист, бизнесмен, милионер и върви, ама тоя освен за агитация в ромските квартали за друго не става.
  • 36 Billy the Kid

    15 20 Отговор

    До коментар #7 от "321":

    Ходи ти в русия да останеш без всякакви органи ..хааа..русия..тия чайник не могат да сглобят чааак трансплантации..смешкоо..и защо товариш путин изпрати поредната си жена да ражда в италия а не в мурманск бе ватник..хаахаха..
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Лошо време за Гешеф и мафия

    28 14 Отговор
    Гешеф е поразвързал кесията с рушветите и троловете му захлебват. Прав е, положението се размирисва. Щом лично Путин им показа червен картон, зловещо иде краят . Но надеждата умира последна.
  • 39 1944

    33 13 Отговор

    До коментар #20 от "Г Димитров":

    Всички комунисти мутирали в дясно ченгета бандити сте в ГЕРБ Ние нормалните без партийни българи знаем наще наследници трябва са си търсят щастието в демократичните държави защо ли ще попита някой от вас защото вие станахте много преливате се от една комунистипеска партия в друга Вашите лидери по места са хора с купени дипломи тъп и яростни защитници на мафията от която са назначени Убийци на МАЙКА БЪЛГАРИЯ.!
  • 40 ДО 8

    18 34 Отговор

    До коментар #8 от "месара":

    Само който не познава ГЕПРГИЕВ, може да му се върже на брътвежите. Никой и от нищо не го е страх. БИВОЛ се финансира от олигарха ПРОКОПИЕВ и избягалият ЦВ. ВАСИЛЕВ на пирамидата ЦКБ. Мнението на вложителите, чийто спестявания бяха откраднати, е по-важно от всички изказвания на не компетентни хора. След падането на социализмс/комунизма и отваряне на границите, всеки има право да има фирма и да развива бизнес, да се развива и да обогатява знанията си. Това, че някои са неграмотни и мързеливи, никой не им е виновен. Всеки има право на избор. Почиваме където пожелаем, границите са задръстени от пътуващи. На това ли му казвате бедни. Възрастното поколение се пенсионираха на 55 г., т.е.в най-силната работоспособна възраст. Виновна е политиката от соца. Животът е в ръцете на всеки. Живееш го така, както си си го направил. Животът е лична привилегия, не държавна. Не търси оправдания са личната си некомпетентност в други. Ако си прост и неграмотен, заболяването е не лепило и пожизнено!

    Коментиран от #42

  • 41 путковист

    18 27 Отговор
    Този пишман Боец няма ли да отиде при Путин да му даде медала за предател информатор
  • 42 ИСТИНАТА

    20 35 Отговор

    До коментар #40 от "ДО 8":

    Истината, която никой не смее да изкаже. Да, страхът е голям от ГЕШЕВ за олигарсите, чийто незаконни средства са укривани и 30 г.се възползват от труда на работещите.Който познава ГЕШЕВ знае, ЧЕ Е БЕЗКОМПРОМИСЕН! Как ще е удобен ГЕШЕВ, когато олигарсите са в ареста, на ПРОКОПИЕВ запорирани суми и сметки, а ЦВ. ВАСИЛЕВ избяга и не смее да се върне в Б-Я знаейки, че го очаква арест. Целта им беше чрез М. ГАЛЕВА и БКП/БСП, Цв. ВАСИЛЕВ да се върне на бял кон и олигарсите да си продължат безнаказано да ограбват държавата. Затова от БИВОЛ и М. ГАЛЕВА правят протести. УСПЕХ г-Н ГЕШЕВ! ВРЕМЕ Е ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ! ГЕШЕВ Е ЕДИНСЪВЕНИЯТ ПОДХОДЯЩ ЗА ГЛ.ПРОКУРОР! УСПЕХ!!!

    Коментиран от #48, #56

  • 43 Пешо

    38 16 Отговор
    Гешев е лицето на мафията ГЕРБ в прокуратурата!!
  • 44 Танас

    23 18 Отговор
    Докато ревът червените сме на прав път.
  • 45 коментар

    13 9 Отговор

    До коментар #2 от "коментар":

    Мустака """"боеца""" играеше с КГБ/БКП деца!
  • 46 Дали, Танасе 44?

    18 10 Отговор
    На прав път сте, затова загубихте сума ти общини в София.
  • 47 Истината

    10 5 Отговор
    Зад завесата на прехода,книга,която казва цялата истина за един аз съм прост,но...И тогава разбере те кой кой е.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Анонимен

    18 7 Отговор
    Защо не го размажете този Гешев след, като защитава мафиоти, както правят в другите държави? Не знаете ли къде живее?
  • 50 Анонимен

    6 2 Отговор
    Трябва здрава ръка. Мекия леко се угъва,твърдият не. Нека да разберат кой командва или вие страх и само крещите. Нека да играем тяхната игра.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Точно и то много

    17 3 Отговор
    Истината е, че ни управляват изроди
  • 55 Точно тази истина.

    17 3 Отговор
    Ама точно тази истина най-лесно се казва. А другата истина? Пример:строителната мафия в която участва Плевналиев и Борисов. А колко още неща знайни и незнайни. Това Гешев дали ще разследва? Съмнявам се.!
  • 56 До "истината"

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "ИСТИНАТА":

    Коментар 55 се отнася за вашият коментар гн. Истина
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Давид

    4 14 Отговор
    Борисов е бандит . Ама този и жена му са пълен смях . Видински отрепки . Какъв борец за свобода е този бивш гербер . И авер на брата на Недялко от Пик . Един им плаща на тия маймуни .
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 тнт

    12 4 Отговор
    Като реват на Бойко поддръжниците е на добре! Скоро иде Кьовеши,тогава ще видите кой сват, кой на Гешев брат! Никой няма да ви отърве,нито нашенските милиционери ,нито прокурори ще могат да ви вадят от джаза! Ами си обирайте кво сте краднали,защото асфалт ще ядете откъм отзад!
  • 61 цачо

    18 3 Отговор
    Всички ,които сте против БОЕЦ и др. с тях сте долни страхливци и гъзоблизци.Но скоро ще дойде и вашето време.За това лапайте докато можете и дано Ви приседне!Г Л У П А Ц И
  • 62 Ява

    7 15 Отговор
    Гешев, Ние сме зад теб.

    Коментиран от #77, #78

  • 63 filo

    5 15 Отговор
    Какви са тия дришльовци боец. Егати льольовците.
  • 64 Левски Ботев Раковски

    7 2 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ
  • 65 Гарга

    5 13 Отговор
    Тая селска мутра откъде се пръкна ?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 БОЕЦ Е ВЕЛИК

    11 2 Отговор
    БРАВО НА БОЕЦ - ГЕРГИ С ТЕБ СМЕ И ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ !
    КОЙТО С КАКВОТО МОЖЕ - ЕДИН С ПОСТ , ДРУГ С ИДЕЯ , ТРЕТИ С ПРОТЕСТ , ЧЕТВЪРТИ С ГРЪБ , ДОРИ И ТЕЗИ САМО С МИСЪЛТА СИ - ВСИЧКИ ЗА НАРОДНОТО ДЕЛО - ДА ИЗХВЪРЛИМ УБИЙЦИТЕ НА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ОТ ВЛАСТТА - БАЙ ГАНЬО - У Б И Е Ц А !!! МАФИЯТА - ДОГАН - ПЕЕВски - ГЕШЕВ - БОЙКО И ДР. - НА ТОПЛО И СИГУРНО - ЗА МНОГО ДЪЛГО !!!
  • 68 един българин

    4 0 Отговор
    Марийче - САМО ТАКА - ОБИЧАМ ТЕ!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 За най добър шпионин

    2 3 Отговор
    Първа награда - Медал от Неръждавейка Втора награда - Медал от капачка за буркани Трета награда - значка с лика на Ленин Утешителна награда потупване по рамото лично от вожда Путин
  • 72 некойси

    6 1 Отговор
    Мисля, че това е единственото смислено нещо, което може да се направи ... шайката няма да сдадат властта. Трябва да им се отнеме на сила. Съд, присъда, затвор, разстрел!!!
  • 73 Българин

    2 3 Отговор
    Този Георгиев от путец е пълна патерица на Прокопиев и агнешките главички.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Дядо ви Кирчо

    0 1 Отговор
    Абе този човечец се взима страшно на сериозно. Не забрана да напуска страната а да се изгони ида не се връща.

    Коментиран от #79

  • 76 Дядо ви Кирчо

    1 0 Отговор
    И още отнася се за всички които непрекъснато плюят България.
  • 77 Що ЗАД него,бъде отпред!!!

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ява":

    Що ЗАД Гешев,бъдете пред него!!!Да му казвате какво да прави ,че той трудно говори а не ли да върши нещо самостоятелно Любопитно ми е , има ли поне една 4-ка в обучението му по право ,, където и да го е завършил.
  • 78 Що ЗАД него,бъде отпред!!!

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ява":

    Що ЗАД Гешев,бъдете пред него!!!Да му казвате какво да прави ,че той трудно говори а не ли да върши нещо самостоятелно Любопитно ми е , има ли поне една 4-ка в обучението му по право ,, където и да го е завършил.
  • 79 Ей дед

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Дядо ви Кирчо":

    А всичките милиони , които го подкрепят , как ще изгониш от родината им?Ти по почина на Боко, гониш българите от родните им места Кой си ти , бе продажници?Не виждаш ли в какво превърнаха страната ни тия мафиоти, сган алчна?Ти убиваш държавата заедно с тях.ТИ си съучастник в геноцида .
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове