9 Ноември, 2019 15:43 6 220 27

Гадателката на Берлускони: Ще има обновяване на ГЕРБ и БСП

  • теодора стефанова-
  • гадателка

България ще бъде много апетитно място, заяви още Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони: Ще има обновяване на ГЕРБ и БСП - 1

Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от много години, в Милано. Популярна е по целия свят като „гадателката на Берлускони”. Казва, че вижда и в миналото, и в бъдещето, благодарение на глас, който идва от други светове. Беше в България за един ден – часове преди изборите.

„ Аз съм обикновен човек като всички останали. С една малка разлика – една катастрофа ми бележи живота. От там ми се отключва тази енергия. Не беше никак лесно да се боря, да приема това присъствие на този извънземен разум. Шест месеца съм се борила с този глас, с това присъствие. Страхът беше голям за мен. Леля Ванга ми прегърна изгубената душа. Още докато съм била в кома 18 дена, преди да се събудя, майка ми отива при нея и тя ѝ казва, че ще се събудя различна. Аз направих така, че да се срещнем, за да мога да ѝ се поклоня. Тя е нещо феноменално, аз не се чувствам нейна наследница. Ние сме прашинки. Тя ми каза, че трябва да го приема. „Това е мисия и призвание. Трябва да стоиш стъпила на земята. Бог дава, Бог взима. Никога няма да злоупотребяваш с болките и съдбите на хората”, ми каза тя.”, споделя Стефанова.

„Много е интересно, когато ти говориш за миналото на хората и за пръв път ги виждаш или по телефона, или лично. И им излиза цялото битие и житие, все едно някой ми го диктува. Всяко нещо го изживявам с човека – болките, страданията, съдбите,сълзите, радостите. Не бих променила нищо. Аз съм обикновен човек, нямам какво да променя. Просто това ме прави по-различна”, каза още тя.

„Всички ние имаме 5-то чувство, 6-тото е висшето – интуиция, съвпадение, телепатия. Но седмото е изкуственият интелект. Моето послание е да се научим да живеем в мир и любов с изкуствения интелект и да си отворим душите и сърцата. Колкото сме по-подготвени, толкова ще си улесним живота. Ние сме се самозабравили, ние се самоизяждаме. Изкуственият интелект ще ни върне към човечността. Прошката е най-силното нещо. Простиш ли, пред теб се отваря нова позитивна енергия. Прошката е прочистване, разчистване и развързване на един кармичен възел”, смята Стефанова.

„Когато казваш „Обичам те”, трябва да знаеш, че това е много силна дума. Трябва да знаеш смисъла на тази дума. Благодаря е благата дума, отваря всяка врата. Ние ги забравяме тези неща, изкуственият интелект на това ще ни научи. В този объркан свят, за съжаление, знаем колко е силно материалното. Ние сме заслепени, това ни убива. Злобата, агресията,материално, егото – това сме ние. За това ще дойде присъствието и помощта на изкуствения интелект. Това ще стане много скоро факт. Когато си концентрираш мисълта, позитивното мислене прави чудеса”, съветва гадателката.

„След десет години, където и да сме по света, българите трябва да се върнем, за да изградим новата България. Тя е богоизбрана държава и ще бъде много апетитно място. Всички континенти ще обърнат очи към нас. Балканският полуостров ще бъдат много интересен. Ще има обновяване на партия ГЕРБ, много членове ще си тръгнат. По някакъв начин ще има обновяване – нови имена, нови хора, с нови свежи идеи. Нов екип, нови неща. Разбира се, ще се запази ядрото, но някои ще си тръгнат. В коалицията с ВМРО може да се получи напрежение през 2020 г., някъде след октомври. Коалицията обаче ще се запази. Не виждам, на този етап, да има предсрочни избори. Още някой може да влезе в коалицията. Ще има много скандали, много напрежение. Ще се искат много оставки на министри. Опозицията ще започне да се получава като опозиция и да набира кредит на доверие от избирателите. При тях също ще има престрояване, ново ръководство. До 2021 г. ще има нови лидери, много нови млади хора”, разкри още Стефанова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиатър

    49 6 Отговор
    Този глас в главата не е нищо повече от отключена шизофрения .

    Коментиран от #23

  • 2 А един

    18 4 Отговор
    четвъртит не видя ли да ти влиза от отзад на гадателската ти снага. С тези напомпани джуки само може да си предскажеш колко псувни ще отнесеш.
  • 3 Доктор Радева

    21 6 Отговор
    Несъществуващите гласове в главата имат научно наименование - шизофрения и вече се контролират сравнително успешно с подходящи медикаменти......
  • 4 Софиянец

    15 5 Отговор
    Тази ми оправи настроението, вижте и само физиономията, какъв глас, то мисъл няма ;)
  • 5 Психо

    8 6 Отговор
    Мале...присетих се за Кашпировски.
  • 6 Йосарян

    17 3 Отговор
    Когато един народец става беден, своевременно прост. Започва да вярва на врачки. А тая на берлускони яко му е врачувала, миндиляк.
  • 7 и без да сме врачки

    14 1 Отговор
    Знаем я даже схемата на обновленията - вълк козината си мени , нравът - не.
  • 8 4738

    7 2 Отговор
    Бля бля бля, дрън дрън,дрън, тра ла ла... Общи приказки на килограм.
  • 9 вярно

    16 0 Отговор
    Краденето на еврофондовете и милиардите от новите външни дългове които ще изтегли ОПГ-то, си е апетитно занимание!
  • 10 Ох на дяда

    10 2 Отговор
    България ще бъде рай, не си продавайте имотите на безценица. България ще бъде пенсионерския рай, като Флорида. https://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA
  • 11 Гадателка на Берлускони ?

    6 0 Отговор
    Значи, че е спал с нея или какво ???
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Petko

    8 2 Отговор
    Сигурно врачува на две сфери с кавал. Доста му е врачувала на Берлускони с напомпаните джуки. Като й го нацепи и започва да чува гласове от отвъдното. След толкова отваряне на чакрите и на третото око (отзад) няма как да не е станала гадателка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 666666

    5 1 Отговор
    Аз пък имам предчувствие ,че млякото и хляба в къщи ще свършат скоро и трябва да ходя до магазинаааа... и сметките за тока и парното ще се появят ...абе май и аз съм гадател!!!
  • 18 Менгеле

    3 1 Отговор
    Като гледам си точно като дефектната Беновска! Борисов и Белускони нали са съчменлий?Пач.....ра!

    Коментиран от #19

  • 19 иди от

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Менгеле":

    Не е необходимо да подаваш информация,за това колко си невъзпитан,необразован и глупав.
  • 20 Итисипоуменотбойконали

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ventura":

    Докато те иСтриват,ще е така.Купи си буквар.
  • 21 Гадателката на Тръмп

    3 1 Отговор
    За доброто на България БСП ще изчезне завинаги от политическата карта на България.
  • 22 Черепа

    0 0 Отговор
    Аве лотарията!
  • 23 Бай Х

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Психиатър":

    Куку, да си пие хапчета редовно
  • 24 Баба Ванга

    3 1 Отговор
    Тая лъжи повече от другарката Нинова
  • 25 Aaaa

    2 0 Отговор
    Тази още ли я търсят ?
    През 2002-ра бе казала, че финала на световното по футбол ще е Бразилия - Аржентина, но бе пропуснала факта, че са в един поток и най-много да играят полуфинал :D
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 екстаз

    1 0 Отговор
    Нови политици ще дойдат, но хурката с която ще ви връткат българския народ, ще е същата. Хайде сега, всички се мятайте на колелетата си, и обратно на майка си в п---ата, щом сте толкова малоумни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове