1 688 100

Бойко Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо в най-новата ни история ВИДЕО

С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре

Бойко Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо в най-новата ни история ВИДЕО
Снимка: БГНЕС

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история, казва премиерът Бойко Борисов във видео на БНТ, публикувано във Фейсбук профила му.

„С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре. По време на Прехода преминахме през редица трудности - хиперинфлация, масови фалити на банки, блокиране на цялата държава, безнадеждност“, казва премиерът по повод 30 години от промените в България и продължава:

„Днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво. Извървяхме дълъг път и днес България се развива. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас“.

Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 8 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Къде се живее по-добре?

  105 3 Отговор
  Ненормална история.
 • 2 Този коментар е премахнат от модератор

 • 3 Гоуем Фен

  72 3 Отговор
  Прав е ! Нема такава държава - продължаваме напред!
 • 4 Гестапо

  77 4 Отговор
  Остарял си, Боче!Който се опитва да лъже хората, старостта бързо го достига, защото сърцето му събира неистина!

  Коментиран от #15

 • 5 zeus

  79 3 Отговор
  Хубави са, ама само за единици, за останалите от трите най-дългото...
 • 6 someone

  127 5 Отговор
  нагъл лъжец ! Последните 30 г. са най-черните в историята на България, от 9 мил. население вече сме останали 6 , повечето се разбягаха навън и никога няма да се върнат , заводи, пътища , цели села и малки градове са заличени, все едно неутронна бомба е паднала. И най-лошото грабежа на ухилената мутра си продължава , работа няма и няма и да има ,защото няма предприятия , а само алчни робовладелци , които ще ти скапят здравето за 700 лв. С това и бъдещето на тази държава е решено.

 • 7 Не му се сърдете!

  84 2 Отговор
  Той говори за себе си и шепата свои другарчета. Нас - кучета ни яли.
 • 8 Най-лошите 30г. след ОСВОЖДЕНИЕТО.

  96 5 Отговор
  Безработица, ниски доходи, глад, мизерия, просия, ниска раждаемост на Българи, висока заболяемост и смъртност, убийства, КРАЖБИ, изнасилвания, всякаква престъпност, необразованост, наркотици, алкохолизъм, бездомници. И за всичко това хората са виновни А? Айде стига бе.
 • 9 Пако

  74 3 Отговор
  Усмивка на идиот
 • 10 Димитър

  71 1 Отговор
  Те - мафията и грабителската власт определено живеят по-добре. Народът обаче живее в пъти и пъти по-зле и с всеки изминал ден положението се влошава. Страната е в кома, икономиката е в клиническа смърт, народът се спасява кой както може - кой с кражби, кой с напускане на страната. За съжаление всички останали у нас работещи за по 500 лева месечно вместо да хванат тоягите и да накажат политиците предпочитат да кротуват - сигурно чакат спасителя на бял кон да дойде да ги измъкне от калта, но ужи - това повече никога няма да се случи, никой няма да дойде да ни спаси и да ни оправи положението, трябва да разчитаме само на себе си, но то и хора вече не останаха в страната... Закривай!
 • 11 ББ и Герб никой не го иска вече.

  54 2 Отговор
  Резултатите НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА РЕАЛНИ. НЕ Е ВЪЗМОЖНО. 100 000 АНУЛИРАНИ ГЛАСА ЗА МАЯ МАНОЛОВА. ТОВА Е ИСТИНАТА. КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ.
 • 12 1122333

  58 1 Отговор
  ВЕРВАШ ЛИ СИ САМ, ТИКВЕНИКО! БЛАЖЕНИ СА ВЕРВАЩИТЕ! НАРОДА РОВИ ПО КОШОВЕТЕ, НЯМА ПЪТ ИМА БЕЗПЪТИЦА ЗА ЧОВЕКА, .....НО ТЪРПЕНИЕТО ЩЕ СВЪРШИ!! СМЕЕ СЕ НАЙ- ДОБРЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН!!!
 • 13 Centurion

  57 1 Отговор
  Простак!!!Преди нямаше банани нали???Сега 90% ядът банана.Но и за тебе ще има,бъди сигурен!!!
 • 14 Този коментар е премахнат от модератор

 • 15 Бойко главоломно ОСТАРЯВА

  46 2 Отговор

  До коментар #4 от "Гестапо":

  Особено последната година. Много лъжи които говори, го ЯДАТ.
 • 16 Този коментар е премахнат от модератор

 • 17 Прав е!

  62 5 Отговор
  Мафията нилога не е била по-добре! Преди 30 години мутрите бяха в Белене, а сега са в парламента
 • 18 666666

  42 1 Отговор
  Има предвид неговото забогатяване
 • 19 демократ

  45 1 Отговор
  до 2001 година хората се развиваха добре макар и с ниски доходи....и след това се появи мутрата на БКП С ШЛИФЕРА и започна борбата 2009 година свободата окончателно загуби!!!!....вече 10-сета година старата номенклатура ни управлява в лицето на нещастния мафиот!!!!!...внимавайте какво говорите...годината 2019 ли или нещо бъркам да не края на 70-те раззвития кАмунизъм?????????
 • 20 Васил

  40 0 Отговор
  Най хубавото нещо ще е без Бойко и Герб
 • 21 Големия хур

  6 45 Отговор
  ДРУГАРИ комунисти,колкото и да квичите народа ви показа червен картон така че ду..айте супата

  Коментиран от #54

 • 22 ИМПЕРИАЛИСТ

  3 45 Отговор
  Браво Бойко!!! Властта и силата и славата да е с теб!

  Коментиран от #32

 • 23 Идиотът се гордее с нато

  52 2 Отговор
  нАТО е най-голямата, а вероятно и фаталната грешка за България, а идиотът от Банкя се гордее с грешката нАТО. Същият идиот искаше в България да се разположат американските противоракетни радари (уж срещу ракетите на Иран), които се разположиха в Полша и я направиха законна цел на изпреварващ ядрен удар на Русия. САЩ направи всичко възможно и невъзможно на територията на ЕС да започне и да се проведе унищожителна ядрена война, за да си запази едноличното господство над света, а идиотът от Банкя се радва. Радва се и на американските четири бази в България - в Ново село, в Айтос, в Граф Игнатиево и в Безмер и ГЕРБ, заедно с другите натовски свини в антинародното събрание им даде безсрочен и безплатен картбланш да се разполагат, а се говори и за разполагане и на американски противоракетни сили на българска територия, и главанакът е поканен за целта в Белия дом на 25.11.2019, т.е., след две седмици.
 • 24 Пепи

  39 0 Отговор
  Добре де, тоя парцал не чете ли Факти да види истинската народна любов, не от ушите на неговите пионки!
 • 25 Бат Вал

  50 0 Отговор
  На дъното сме бе, Бойко, на дъното! По-добре от българите живеят дори някои народи и в Африка! В Европа сме на ПОДЛЕДНО място по стандарт на живот, това го знаят и децата! Да твърди човек, че тук се живее много добре, е равно на идиотизъм!
 • 26 ганьо

  37 0 Отговор
  ТИ СИ ПЕТНО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ! УБИЕЦ НА НАДЕЖДИ! ПРЕДАТЕЛ НА МЕЧТИ! ПРОКЛЕТ ДА СИ !
 • 27 ТОЧКАТА

  34 2 Отговор
  Разбира се!!понеже няма държава,остана страната ....!!!!!!!А в по-старата ни история онези 45 години са най хубавите за нашата родина и ДЪРЖАВА-БЪЛГАРИЯ>>>>
 • 28 ТОЧКАТА

  27 1 Отговор
  хахааа...Човекът казва че америчка е извън света,щом не пътуваме свободно до нея!!!!!!!
 • 29 ганьо

  31 0 Отговор
  ТИ СИ ПЕТНО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ! УБИЕЦ НА НАДЕЖДИ! ПРЕДАТЕЛ НА МЕЧТИ! ПРОКЛЕТ ДА СИ ! ПРОКЛЕТ ДА Е ЦЕЛИЯТ ТИ КЛАН!
 • 30 Не е така

  30 1 Отговор
  Най - хубавото нещо за теб може би. Но не и за нас и за развитието на държавата ни.
 • 31 Време е за истинска промяна

  30 2 Отговор
  Врeмe e нaрoдa дa ce нaдигнe. Врeмe e дa им пoкaжeм, чe трябвa дa ни взимaт нaceриoзнo. Прoблeмa e cлeдният: твърдe бързo ce oткaзвaмe, зaдoвoлявaмe ce c мaлкo. Пacивни cмe и вce чaкaмe друг дa ни oпрaви. Зaпoмнeтe, нe e вaжнo в кaквa cитуaция ce нaмирaмe, вaжнo e дa прeдприeмaмe дeйcтвия, зa дa ce измъкнeм oт нeя. Ниe трябвa дa ce зaдeйcтвaмe. Дoкaтo нe дoйдe някoй нoрмaлeн или нe ce пoпрaвят тeзи, кoитo ca вeчe тук, нямa дa cпирaмe дa ги държим пo нaпрeжeниe. Aкo мaхaмe нeгoднитe зa упрaвлeниe и мaфиoтитe при вceки eдин гaф, тe нямa дa cмeят дa cгaфят. Тaкa ce прaви нa зaпaд. Тaм нe ce зaдoвoлявaт c мaлкo и зaтoвa прaвят пoвeчeтo нeщa кaчecтвeнo.
 • 32 Този коментар е премахнат от модератор

 • 33 ганьо

  28 0 Отговор
  ТИ СИ ПЕТНО В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ! УБИЕЦ НА НАДЕЖДИ! ПРЕДАТЕЛ НА МЕЧТИ! ПРОКЛЕТ ДА СИ ! ПРОКЛЕТ ДА Е ЦЕЛИЯТ ТИ КЛАН! КОЛКОТО СЪДБИ УБИ, ТОЛКОЗ ПЪТИ ПРОКЛЕТ БЪДИ!
 • 34 ТОЧКАТА

  10 0 Отговор
  ,,...НИ>>>
 • 35 Ахахах

  38 1 Отговор
  Прав е Бойко, прав е! Замислете се, за него последните 30 години са извор на милиарди откраднат капитал. Кога преди това един масажист на уши или оператор на шланг щеше да добие такова богатство. Та той вече е божествен. Трябва да наименуваме месец юни на него. Бокюни... долна крадлива твар! Дано името му бъде забравено! Навеки!
 • 36 Този коментар е премахнат от модератор

 • 37 БОКО е няма да стане

  30 0 Отговор
  Аз да живея в мизерията след 89г., вий ГЕРБЕРИ в ОХОЛСТВО и да сте добре и да продължавате да живеете в ОХОЛСТВО, аз да гласувам за вас и да отговарям на лъжливи статии във ваша полза. Няма да СТАНЕ. САМО ПРОТИВ ГЕРБ, АЗ И НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ И НАСЪЩНИЯ ХЛЯБ, ДА СИ КУПУВАМЕ ЛЕКАРСТВА И ДР.
 • 38 Апокалипсис 16:2

  32 1 Отговор
  Това, библейско пророчество,братя българи,записано в Библията преди 2000г.е на път да се изпълни.Шайката банкери живееща в една задокеанска държава, която заедно с ЕС и войската им НАТО са отдавна тяхна собственост.ТЕ искат да притежават цялото земно кълбо и ни чипират като животни и роби,затова и апелират за глобализациия(обединението на всички държави в една-нов световен ред, с общо правителство и президент.От записаното в кн. Апок.13 : 7 :"...даде му се власт над всяко коляно,народ ,език и племе" разбираме,че това непременно ще се случи. Процеса вече е невъзвратим и ТЕ не го крият, видно от неприкритата арогантност с която го заявяват: „Ние имаме световно правителство, независимо дали това на вас ви харесва, или не. Единственият въпрос е, дали то ще бъде натрапено със съгласие или насилствено”- думи на Пол Вартбург - член на съвета по международни отношения, изречено февруари 1950 г. в сената на САЩ. Вижте какво казва друг техен сатанист от същата шайка хиени: (събират се на тайно и извършват култ към сатаната): „Ние се намираме в зората на глобални преобразования. Трябва ни само добре управлявана великомащабна крупна криза или война (предвидили са 3 войни и както винаги третата трябва да е пак далеч от САЩ, защото те живеят предимно там и трябва да останат живи и на спокойствие.А ето и думите на техният апологет Збигнев Бжежински (вече покойник), изказани на тайно събрание в гр. Львов: „Новият Световен Ред, под хегемонията на САЩ, се създава против Рус
 • 39 gggw

  30 0 Отговор
  много е добре - скапано образование и здравеопазване, няма тротоари, мрьсен вьздух - иначе е добре
 • 40 Апокалипсис 16:2

  32 1 Отговор
  А ето и думите на техният апологет Збигнев Бжежински (вече покойник), изказани на тайно събрание в гр. Львов: „Новият Световен Ред, под хегемонията на САЩ, се създава против Русия, за сметка на Русия и на развалините на Русия. Няма съмнение, че и тя, рано или късно ще падне под нашето робство. Трябва да създадем условия за междуособни войни между православните държави, например украинците да се бият срещу Русия, мислейки, че се бият за своята самостоятелност и независимост, като в същото време паднат в пълна зависимост от нас, също така и да развращаваме младежта им ”...
 • 41 ЧИчо Том

  34 0 Отговор
  Боко е най-тъпото нещо което се е появявало последните 30 год
 • 42 самохвалко

  24 0 Отговор
  Най-бедната държава в ЕССР, с най-хубавото случващо и се, а какво ли ще е лошото...
 • 43 парици парици как обичам ви аз

  27 1 Отговор
  Вервам ти Баце , ели стана милиардер.
 • 44 Параноята го хваща

  29 0 Отговор
  Боко нещо напоследък много почна да се оправдава. Да не го е страх нещо?
 • 45 селянин 1

  23 1 Отговор
  Боко..почнах,,тракия,,но комонагите я откриха,сега нема да се мина,връзвам Белград с Варна,и си отивам от политиката..казах.
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 що се не пробваш за психотерапевт или

  27 0 Отговор
  по-добре ходи на психиатър.Абе тоя да не мисли , че в България всички сме Бойко Борисовци.
 • 48 Този коментар е премахнат от модератор

 • 49 Този коментар е премахнат от модератор

 • 50 Варна

  35 1 Отговор
  Стига бе хора! - Днес е неделя! - Разкарайте тоя боклук от медиите поне за ден! Вече 30 години се опитват да ни убедят, че сега живеем по- добре, а резултатът е видим
 • 51 Хора, тоа чува ли се какво говори?

  28 0 Отговор
  Май няма връзка с главния. С всяко следващо изказване става по-зле и по-зле. Очаквам следващото изказване, да е: За 30г. след 1989г. БЪЛГАРИЯ се превърна в 1 световна икономика и 1 военна сила в света. Това сън ли е? Какво е?
 • 52 Ххх

  21 0 Отговор

  До коментар #14 от "Боки каи са за островите😂😂😂":

  Е ти пък, само островите ли те интересуват. Ами къщата в Барселона ?
 • 53 Пси

  24 1 Отговор
  Една лъжа повторена сто пъти става истина!-Гьобелс
 • 54 Ххх

  25 1 Отговор

  До коментар #21 от "Големия хур":

  Абе тиквеник, според тебе тука 90 процента от пишештите комунисти ли са ?
 • 55 Guest

  6 29 Отговор
  Истината е че Герб е единствената партия която се захвана малко по малко да вдига на крака фалиралата ни от комунистите държава. Затова и Европа им гласува доверие. БСП три пъти с помощта на бабичките и младите шизофреници вземаха властта и ни докарваха до просешка тояга. Затова пак ще гласуваме за тях защото ни държат далеко от русия и по близо до Европа.

  Коментиран от #57

 • 56 no name no face no number

  22 1 Отговор
  Хахаха той и чувство за хумор имал даже.
 • 57 ЕС не гласува доверие на ГЕРБ

  26 1 Отговор

  До коментар #55 от "Guest":

  2 дни преди изборите Макрон, го показа с изказването си за БЪЛГАРСКИТЕ БАНДИ. Само САЩ ги подкрепя още.

  Коментиран от #68

 • 58 Последния софиянец

  25 1 Отговор
  Като е толкова добре защо децата на политиците живеят в чужбина. Истината е че в България няма живот ни за бедни, ни за богати.
 • 59 ОТКАЧАЛНИК

  21 1 Отговор
  САМО КЙОВЕШИ ЗА ТЕБЕ ТИКВО ДА ТЕ ПИТА ОТ КАДЕ СА ТИ МИЛЯРДИТЕ ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЯ РЕД КАКТО.НА ТОЯ КАДЕТО ГО ПАЗЕШЕ
 • 60 обективен

  22 1 Отговор
  Абе на тоя няма ли кой да му каже да не говори глупости?
 • 61 Наказателя

  23 1 Отговор
  Крадлив БАСТУН съсипа държавата

  Коментиран от #64

 • 62 Давид

  20 1 Отговор
  Теб ще те обесим . Теб и цялото ти семейство .
 • 63 778

  20 1 Отговор
  Да, за мафията и престъпниците наистина е най-хубавото време.
 • 64 Мара

  18 1 Отговор

  До коментар #61 от "Наказателя":

  За 30 години постигнахме Бойко Борисов. Честит 10 ноември!.... https://m.offnews.bg/news/Nashite-avtori_2490/Za-30-godini-postignahme-Bojko-Borisov-Chestit-10-noemvri_715174.html# ...Та на книга осъдихме комунизма. Но не осъдихме комунистите. И затова те днес ни учат на антикомунизъм. И затова днес вече трудно различаваме комунисти от антикомунисти. И затова наглеци като Борисов си позволяват да прехвърлят партийното си минало на другите и да се правят на антикомунисти. ... Бившите комунисти (бивши друг път!) в ръководния орган на ГЕРБ са 75%, а в БСП – само 50%. При това положение може би трябва да се преосмисли кой е автентичният наследник на БКП. 75% антикомунисти начело с Бойко Методиев Борисов!

  Коментиран от #66

 • 65 Красавец, Убавецин

  17 0 Отговор
  За мозяк, да не говорим.
 • 66 Този коментар е премахнат от модератор

 • 67 Този коментар е премахнат от модератор

 • 68 Guest

  1 20 Отговор

  До коментар #57 от "ЕС не гласува доверие на ГЕРБ":

  Добре че разумните Българи сме по вече от тези които се потдават на фалшивите новини на ГРУ и не позволяваме на техните слуги от Бсп да се докопат до властта.

  Коментиран от #81

 • 69 Айде,бе

  20 0 Отговор
  Редуцирането на населението с 1/3, от 9 на 6 млн, Не е било и под турско!Обаче явно последните 30г са най-хубави щото го сториха българи!Вече милиардери!
 • 70 Behemoth

  15 2 Отговор
  Най хубавото си ТИ БАЦЕ!Да ти са свети маслото!
 • 71 Guest

  3 17 Отговор

  До коментар #66 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

  Боли ги боли ги, на следващите избори ще ги заболи още повече, защото червените кратунковци никога по вече няма да се докапат до властта.

  Коментиран от #82

 • 72 критик

  15 1 Отговор
  Тиквеник грозен
 • 73 Капанец

  12 1 Отговор
  Североизточна България се подготвя за отцепване от гангренясалата пародия на държава. Сформирането и въоръжаването на бойните чети върви по план. Състава е предимно от младежи годни за военна служба, но има и не малко възрастни доброволци - настоящи и бивши военни, полицаи, работници и селяни - все родолюбиви българи, събрани от светлата идея - освобождение на поробената ни Родина. Четите скоро ще бъдат активирани за да "излекуват" (с острия скалпел на Революцията) Истинска България - Велика България - от тумора на чорбаджии-изедници, ромеещи се, турчеещи се, дядоиванеещи, чичосамеещи, глобализеещи и всякакви чуждо-еещи се "българи"-родоотстъпници-продажници. Ще отхвърлим гнета на сменящите се кръволоци във власта! Ще унищожим паразитиращите върху народа - "демократи", "социалисти", "патриоти", "малцинствофили", "малцинствофоби" и други подобни етикети! Присъединете се към Борците за Свобода, Законност, Равенство, Човечност! Подкрепете ни, когато удари Часа на Истината!
 • 74 Гостилничаря

  11 3 Отговор
  Това ми прилича на пропагандата в Северна Корея....

  Коментиран от #78

 • 75 българин

  14 0 Отговор
  Пожелавам на боко съдбата на Чаушеску или Кадафи още по-добре!Този ден ще е празник за целия народ и той ще настъпи скоро!
 • 76 КОП

  11 0 Отговор
  БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ТАЯ МУТРА.
 • 77 Хубаво

  8 0 Отговор
  Ама не за всички
 • 78 Където има магазини

  7 0 Отговор

  До коментар #74 от "Гостилничаря":

  Пълни с храна но тя е пластмасова и само за пред хората мухаха
 • 79 анонимен

  4 2 Отговор
  След като заживее човек при араби, осъзнава какви зли и алчни съдисти са българите. Арабите и негрите ги превъзхождат умствено финансово а отдавна и числено за радост на вс. нормални хора. Природата сама се чисти от ген. бок.ук.

  Коментиран от #84

 • 80 Ще ти кажа аз направо братко !

  6 1 Отговор
  Бих те думкал във г/цеца, бавно, дълго сладко, сладко ! !
 • 81 Дедо Вангьо

  7 0 Отговор

  До коментар #68 от "Guest":

  ТИ ЗА РАЗУМЕН ЛИ СЕ СМЯТАШ БЕ, ДЕБИЛ? КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. И ТЕБ ЩЕ ТЕ ЗАСТИГНЕ НАРОДНАТА ОМРАЗА. НАЙ - ХУБАВОТО ВРЕМЕ Е ВРЕМЕТО НА ВЪЗМЕЗДИЕТО!
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор

 • 83 Никой

  6 0 Отговор
  Хубави са най вече за банковата му сметка
 • 84 Ти да не си някав любител

  3 2 Отговор

  До коментар #79 от "анонимен":

  На резани те ланги. Неграците са боклуци. Чалмите как са ти приятели така ще чуеш думата започваща с а. И ще бъде последното което си чул. Хахахаха
 • 85 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

  5 0 Отговор
  Боже слез си прибери версийте..ВЕДНАГА.
 • 86 SAAB

  5 0 Отговор
  ДА ....заменил е филията с мас......със суджук !
 • 87 параметър

  4 0 Отговор
  Рядък боклук си ти бойко,толкова е хубаво,че се замислям не трябва ли да ти направим една пирамида и да те настаним вътре жив,с всичко заграбено от теб и да запечатаме входа за веки веков
 • 88 Zlatena

  5 0 Отговор
  Бойко Медотиев Борисов по известен като бойко тикваря герб през последните 10 години нищо не направи за България и българския народ не увеличиха пенсиите на нас българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле огколкото при Симеон Саксгобурготски.При цара бяхме много добре бойко тиквуна и шайката му дойдоха на власт съсипаха и унищожиха българия.Хората които защитават герб са облагодетствани от тяхното упрвление ако дойде друго управление те няма да могат да крадат от нас българския народ както го правят сега.
 • 89 Zlatena

  4 0 Отговор
  На тези кметски избори гласувах против бойко тикваря на снимката и шайката му.На парламентарните избори 2021 пак ще гласувам против тях не понасят крадливото безмозъщно управление на гроб опс герб.
 • 90 некойси

  4 0 Отговор
  Баце нещо бърка нещата ... това че на него са му се случвали само хубави неща за последните 30г не значи, че и нас хубавото ни е спохождало.
 • 91 Капанец

  3 0 Отговор
  ГОРДИ И СМЕЛИ БЪЛГАРИ, БОРЕТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ! БОРЕТЕ СЕ ЗА ДУШАТА СИ! БОРЕТЕ СЕ ЗА БЛИЖНИЯ! БОРЕТЕ СЕ ЗА ЦЕЛИЯ ЧОВЕШКИ РОД! БОГ И СВЕТА ГЛЕДАТ И ЧАКАТ ДА НАПРАВИТЕ СВОЯ ИЗБОР! НА ОРЪЖИЕ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
 • 92 Капанец

  4 2 Отговор
  Напускане на ЕС, НАТО и разни други абривиатури, чиито подмолни цели са регионални и глобални лъжи, противопоставяне и войни, робско обвързване или направо унищожение на страни и народи. Да отрежем от корен руски, турски, еврейски, прозападни и произточни интереси и влияния. Съществува само един интерес - БЪЛГАРСКИЯТ!

 • 93 123

  4 0 Отговор
  Прав е човека направиха си мафията държава и сега кои като тях. В кумуната щяха да са в затвора .Къщи като дворци коли последен модел всичко това от заплата.Демокрация ха ха ха
 • 94 Покорен Роб

  4 0 Отговор
  Единственото което ББ направи и продължава да прави България по различна е: превръщането на страната ни във финансова пирамида.. Да се теглят заеми, за да плащат лихви по стари дългове. А след него ние и децата ни да връщаме главницта. Браво Бойко!!! Най-важното днес е, ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА БЪДЕМ ТВОЙ РОБИ а след още 30 години ДЕЦАТА НИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА БЪДАТ ТАКИВА БЛАГОДАРЕНИЕ ТЕБ И ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ...
 • 95 Грую

  4 0 Отговор
  Бо'коооо Бо'ко, трябваше това да го речеш, когато държа реч пред имигрантите ни в Лондон и да видиш как щяха да ти ръкопляскат хората, а пък ти тръгна да им разправяш да се връщали в България и колко хубаво било тука та стана за резил! Хич не ти иде на ума къде, какво да речеш!
 • 96 tapanar40

  3 0 Отговор
  Как няма да са най-добрите,колко ли милиарда откраднахте?
 • 97 цвцв

  3 0 Отговор
  работа,работа,работа за простолюдието а кражби и огрбвания от мафиотите
 • 98 Комунист

  3 0 Отговор
  Комуниста ББ направи последните 30 години най черните за българския народ
 • 99 Мики Маус

  2 0 Отговор
  Историята на България през последните 30 години, обобщена в едно изречение; - Лъгана, мамена, прелъстена, бита, ебана, окрадена, предадена, продадена, унизена, унищожена и накрая хвърлена в боклучийския кош.
 • 100 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.