Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 20:19 7 709 118

Плевнелиев: Луканов назначи Костов, това са зависимости

  • росен плевнелие

За мен е повече от ясно, че ДБ играха мълчаливо, но заедно с Мая Манолова на втория тур, каза Плевнелиев

Плевнелиев: Луканов назначи Костов, това са зависимости - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият държавен глава Росен Плевнелиев скочи срещу бившия прeмиер Иван Костов.

"Луканов назначи Костов в първото демократично правителство на България", заяви пред Нова телевизия президентът (2012 - 2017 г.) Росен Плевнелиев.

"Влиянието на Иван Костов в Демократична България (ДБ) е голямо. Няма нищо случайно, че Костов е посочен от Луканов в първото посткомунистическо правителство. Това са зависимости. Казвам, че е очевидна ролята, която Костов изпълнява дясното в България да бъде разделено", заяви Плевнелиев в ефира на Нова.

Според него, въпреки че премиерът (1997 - 2001 г.) Иван Костов е постигнал и добри неща за България, след 2001 г. ролята му е да разделя.

"За мен е повече от ясно, че ДБ играха мълчаливо, но заедно с Мая Манолова на втория тур", сочи неговият анализ на местните избори в София.

Росен Плевнелиев намира за недопустимо поведението на ДБ - "да подкрепиш този, който е защитавал Пламен Орешарски, след като толкова си протестирал срещу избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС". По думите на Плевнелиев има опасност ДБ да се подведат по популизма.

"Те водиха кампания денонощно срещу ГЕРБ, месеци наред - с оплюване, критикуване, не казаха една добра дума нито за газовия конектор, нито за Ф-16, нито за огромната перспектива България да влезе в еврозоната, което, вярвам, е важно за "Демократична България". Една дума, едно позитивно нещо не казаха! За мен това е тяхно съзнателно решение - да не се каже нито една дума срещу Мая Манолова, срещу президента Радев, срещу БСП. ГЕРБ беше позициониран като основен враг, въпреки че са от едно и също семейство - на ЕНП. Мен ме боли, когато брат срещу брат върви", продължи да критикува Плевнелиев.

Плевнелиев подчерта, че липсва лидерство в ДБ.

"Предстои решаваща битка на изборите през 2021 г., в която от една страна ще бъдат популистите - президентът Радев, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Мая Манолова - те са едно, те си подават много добре топката. Но на мен ми се щеше на другата страна на барикадата да бъдат демократите, проевропейските, продемократични сили. За съжаление Демократична България премина изцяло в лагера на популистите", категоричен бе Росен Плевнелиев.

"Има два варианта от моя гледна точка за ДБ. Ако лидерите на ДБ си подадат оставките и намерят един нов български Макрон с ясна ценностна система, който да дърпа България напред, ще бъде много добре за страната ни. От друга страна, също ще е добре да си подадат оставките и да си изберат Мая Манолова за шеф - поне ще се знае кой, кой е", добави към анализа си за ДБ Плевнелиев.

В същото време Росен Плевнелиев отхвърли твърденията, че баща му е от БКП. Той каза, че баща му е работил в отдел "Образование", бил е литератор, с "който се гордее". А самият той не бил комсомолски секретар, каквато информация излезе наскоро.

Бившият президент напомни, че през 2021 г. предстоят парламентарни избори, които ще са ключови за България. Той ги определи като "Решаваща битка". В тази връзка той отрече и предположенията, че ще прави партия.

"Нямам никакви задни мисли и не се връщам обратно в политиката. Говоря като активен гражданин, като човек, който остана в България", заяви Плевнелиев.

И обясни: „Мен ме боли, когато се получават подобни конфликти. Нямам никакви намерение да се върна в политиката. Говоря като активен гражданин, който остана в България и милее за нея. Бях честен. Казах каквото мисля. Изминаха едни стратегически избори. Те отварят пътя към следващия още по-важен вот през 2021 г. за президент и министър-председател. Има голям риск да се промени посоката на страната. Местните избори бяха последните преди решаващата битка през 2021 г. Тогава от една страна ще бъдат популистите, а от другата ми се искаше да бъдат демократите."

Той коментира и избора на нов главен прокурор. Според него правителството е допуснало грешка, че не е издигнало друг кандидат, за да има истинска битка.

Запитан за състоянието на НАТО и коментарът на френския президент Еманюел Макрон, Плевнелиев бе категоричен, че НАТО е важна организация.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 24 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Behemoth

    191 14 Отговор
    Мине не мине и тая малка празна главичка изкача като чучело на панаир!Още едно от кадровите решения на великия каратист пожарникар....тоя познава всички идиоти в държавата и държи да им даде държавна работа...

    Коментиран от #11, #68

  • 3 Митко

    156 12 Отговор
    егати палячото
  • 4 BorislaF PopoF

    121 7 Отговор
    Защо всички мразят ГЕРБ?

    Коментиран от #13, #22

  • 5 Джудже

    188 13 Отговор
    Не знам кои са популисти, но Росенчо е истински обединител на нацията, всички са единни в антипатиите си към него :-)
  • 6 4321

    150 6 Отговор
    А тебе кой те назначи бе тоя дето каза че и магаре да сложи ще го изберат и сложи и го избраха
  • 7 пройчо

    138 6 Отговор
    прости му господи,тая карикатура---не знае какво плещи!
  • 8 Серж

    112 6 Отговор
    Комунист и лъжец е Плевнята и дали сам си вярва?
  • 9 Софиянец

    103 4 Отговор
    Жалко, изложи се, в ГЕРБ явно много ги е страх та до плевнелиев опряха. Вместо добро да им направи с говоренето си забива последните пирони в ковчега на Борисов. Не десните ще решат избора, а масата овце които са над 80% и досега наивно гласуваха за ГЕРБ, а на предстоящите избори ще гласуват за СЛАВЧО и това отдавна е ясно.
  • 10 Домус тв...

    95 3 Отговор
    Добре, че е мойта телевизия, за да може такива ПАЛЯЧОВЦИ да се изказват...!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Народен съд

    110 5 Отговор
    Този ненормален палячо на снимката по-горе е една парцалена женска кукла на конци, която, заедно с подобните на него марионетки и предатели като Соломон Паси и Цветан Цветанов, представлява едно от най-гнусните и долни същества, съществували някога в българската политика и държавност. Говорим за откровен агент на чужда държава и национален предател на най-високо ниво. Във всяка една суверена държава този щеше да получи най-тежкото възможно наказание - доживотен затвор без право на отмяна.

    Коментиран от #18, #27, #28

  • 13 Северозапад

    40 11 Отговор

    До коментар #4 от "BorislaF PopoF":

    Защото са боклуци като БСП, а и по големи
  • 14 отегчен

    70 2 Отговор
    Няма ляво няма дясно . Парите смениха идейните ценности.
  • 15 Да ти еба държавата

    74 4 Отговор
    На която този е бил президент,банкянския
    бивол премиер и Азис мазния муз.идол...
    Отврат!!!!!!

    Коментиран от #97

  • 16 боцмана

    90 6 Отговор
    Добре , Луканов назначи Костов , Костов си разиграва коня и прави сума ти поразии докато си спечели омразата на народа. Пита се , защо след като Костов е отявлен крадец и мошеник , Борисов прави съюз с него?

    Коментиран от #24

  • 17 Наказателя

    85 4 Отговор
    Господин плазмодий пак се появи да изръси някоя глупост. Марш при синоптичката да казваш прогнозите за времето.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Робот

    73 4 Отговор
    Това е обединител на народа! Нахранена соросоидна сФиня, която никой не го харесва, дори и десито, дето му кльопа парите! Клоун!
  • 20 Плевнята

    85 2 Отговор
    Къде завода на Фолксваген бе бастун нали много се пенеше че ще строят тук ша строят ама някой друг път швабите да не са луди да правят бизнес с крадливи тъпунгери
  • 21 Последния софиянец

    57 3 Отговор
    Единственото логично обяснение за изцепките на Росенчо е че е руски шпионин. Невъзможно е да има толкова тъп човек, значи играе роля.
  • 22 Койчо

    38 2 Отговор

    До коментар #4 от "BorislaF PopoF":

    Защото е...а майката на България.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Койчо

    26 1 Отговор

    До коментар #16 от "боцмана":

    Бях писал някъде “ех Ваньо и това ли е наше”.
  • 25 ПИТАМ

    61 3 Отговор
    Луканов назначи Костов...............А ТИКВАТА НЕ "ЗАСАДИ" ЛИ ....ПЛЕВЕЛА ????????
  • 26 Must

    45 2 Отговор
    ПЛЕВНЯ КАК МОЖЕ ДА СИ ТАКОВА....

    Коментиран от #82

  • 27 анонимен

    38 3 Отговор

    До коментар #12 от "Народен съд":

    Браво! Поздравявам те за написаното ! Всички тези са национални предатели! Заслужават едно единствено наказание-разстрел!
  • 28 анонимен

    31 0 Отговор

    До коментар #12 от "Народен съд":

    Браво! Поздравявам те за написаното ! Всички тези са национални предатели! Заслужават едно единствено наказание-разстрел!
  • 29 слаботоков

    51 3 Отговор
    Хайдеее палячото мистър Биин пак се появи! Егати скапаняка нещастен!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 criminal

    57 2 Отговор
    Росенчооо земи се скрий...... Никога не си бил президент, а подлога....... Що ти дават поле за изява незнам......
  • 32 Тръмп

    15 24 Отговор
    Костов е бил на обучение в КГБ в Москва и има досие и там,и тук в ДС!!!:):):)Дълбоко законспириран мръсен и долен комунист!!!:):):)Досието му е в БСП и Първанов!!!:):):)Нинова е същата долна стока,на Костов и Луканов!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #72

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Тръмп

    29 11 Отговор
    Костов е Осъден на Забрава от Гражданския Съд и това е видно при всички Избори!!!:):):)Костов е мразен еднакво от комунисти и демократи,Той е Основния Националния Предател и разсипник на България!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #48

  • 35 Пешо

    21 2 Отговор
    Да правдата и лъжата трябва да са разделени.
  • 36 анализатор

    35 2 Отговор
    Росенчо я питай Десито утре ще вали ли сняг! ?
  • 37 Тръмп

    22 7 Отговор
    Костов има активно участие и в разграбването на КТБ,но това ще е последния му грабеж!!!:):):)Тръмп
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тръмп

    24 8 Отговор
    Костов даде монополите на Москва,не някой друг,това е Историческия Факт!!!:):):)Последната му сделка като министър председател бе продажбата за 1милиард на ТЕЦ-3 на САЩ!!!:):):)Това е пиявицата на България!!!:):):)По-продажен комуноид от него няма!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #74

  • 41 Тръмп

    13 7 Отговор
    Костов излъга Бог,че вярва в него на 10.11.1989г.,а сега ще си получи Неговата Присъда!!!:):):)Тръмп
  • 42 Тръмп

    14 9 Отговор
    Ваньо Костов е от яташки селски род,хранещ терористите от БКП,а всичко останало е лъжа!!!:):):)Цялата му мафия от НПО-та ще бъде разбита и унищожена,малко му остана!!!:):):)Тръмп
  • 43 Чичо Гошо

    39 1 Отговор
    Ама този продажен сопол от къде пак се пръкна акъл да дава. да си скрива продажната муцуна, хубаво беше без да ни се натрапва. Плазмодийчо.
  • 44 Тръмп

    21 4 Отговор
    Ако някой мерне Костов,да го заплюе!!!:):):)Това е Националния Грабител и Унищожител,никой друг!!!:):):)Тръмп
  • 45 мюмюн ага

    16 2 Отговор
    Доган Ага каза само герб те са нашти закрилници ---победааааа
  • 46 Тръмп

    10 8 Отговор
    Без Костов и мафията ДеБъ,на България ще и бъде екстра в ЕС!!!:):):)Тръмп
  • 47 Кой68

    32 2 Отговор
    Мушморок вземи се скрий.Ти си наъ-смешния президент..............Кой се интересува от твойто мнение?
  • 48 Зоро

    33 3 Отговор

    До коментар #34 от "Тръмп":

    А тоя на снимката задминава и мистър Питкин по лиготене. Покупката на Ф16 е губещата за нас във всяко отношение. По-добре за тия пари Тайфуни да бяха взели, а най-добре или Грипен Е или Су35. Газовия хъб е напълно ненужен, защото от проваления Южен, сега Турски поток внасяне директно пак руска газ, но с удължен маршрут. Такива стратези като Плевнюлиев и Баце и гробарите при Калоян щяха да копаят окопи ако не ги обесеха преди това за антибългарски политика. Не казвам, че БСП и ДПС не са същите. Отначало Генерал пожарникаря ни вдъхна надежди, за оправянето ни, но след като си показа салтанатите и бисерите, надеждите умряха. Чехло е смешен с това негово лобиране за САЩ и корпорейшън... Отлично си заработва. . За тези пари можехме да купим Ф35. Или поне нови Грипен Е, с подобрени характеристики и ултрамодерна РЕБ система.

    Коментиран от #52

  • 49 Тръмп

    19 5 Отговор
    Костов е убиец на деца,както и неговия плазмодий Игнатов спрял безпричинно изграждането на Детска Болница в София!!!:):):)Проклети да са изчадията им!!!:):):)До десето коляно!!!:):):)Тръмп
  • 50 123456

    20 2 Отговор
    Скрий се бе палячо!
  • 51 Хан Крум

    19 0 Отговор
    И после взех черепа, налях си вино и казах наздраве. Каква зависиомст само премахнах.
  • 52 Тръмп

    17 7 Отговор

    До коментар #48 от "Зоро":

    Плевнелиев поне не е направил Зло за разлика от Урода Костов,там е гнилоч и гнусотия безподобна!!!:):):) Плевнелиев беше президент от който малко неща зависят,а при ДеБъ е Содом и Гомор,огън да ги гори!!!:):):)И така ще стане,Бог не забравя!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #89

  • 53 Железен принцип

    25 1 Отговор
    По онова време "вятър го вее на бяла кобила" но винаги е друг виновен. Разводи, офшорки, имоти в Гърция, но Иван Костов е виновен. Един ден ще стане ясно, зщо е бил посочен за президент. Търпение!

    Коментиран от #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тръмп

    11 3 Отговор
    БСП и ДПС са симпатяги спрямо джендърите от ДеБъ,генитално Зависими от Сорос и парите му!!!:):):)Сорос точи чрез Костов поне милиард от Бюджета за да саботира всяко Българско Правителство!!!:):):)За пари убиват дори деца и инвалиди!!!:):):)ЦРУ знае всичко и на следващите избори ще покаже документите!!!:):):)Тръмп
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 22 Отговор
    Плевнелиев, русофилистиците никога няма да ти простят, че им бръкна в г...-!

    Коментиран от #64

  • 57 Чехълче

    21 3 Отговор
    Побелял си още по-антипатичен.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Комуниста

    29 2 Отговор
    Тоя мухльо е бил член на БКП партиец имал е облаги и преди 1989г.след това стана уж равния мулти милионер с офшорки в Кипър.
  • 60 Гнида

    25 1 Отговор
    Щом този фекаломед е спечелил президентски избори в България , то си заслужавате съдбата ! А последно време и демонстрирате , че ви харесва ..... Предо десетина дни показахте подкрепа за най-ретроградната политическа сила ! Купувайте си тениски с лика на васил илиев , друсайте чалга и ежте банани на 2,50 .....Явно така се чувствате щастливи !
  • 61 Щурчо

    28 1 Отговор
    Като студент Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и е избран в ръководството на партийната организация във ВМЕИ „Ленин“

    Това сигурно е позабравен факт ....
  • 62 Кой68

    18 2 Отговор
    И ти бе зависим от Боко.......
  • 63 Townboy

    27 1 Отговор
    А Роската що не разкаже как един комсомолец, смотаняк и комплексар става крупен бизнесмен а? Дори го сложиха за президент един мандат.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 чичо

    30 1 Отговор
    Самият факт, че това лигаво нищожество продължава да замърсява публичното пространство е достатъчно обидно за целия ни народ!
  • 66 относно назначенията

    29 1 Отговор
    Баце назначи магаре , казва се Роско.
  • 67 Ххх

    29 1 Отговор
    НА чИХУАХУА -то МУ ДАЛИ ПАК ДА СЛОВОБЛУДСТВА!!!...ЧИБА КУЧЕНЦЕ...
  • 68 Този дето не разбира🤔

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    И пенсия пожизнена!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ТОЧКАТА

    17 0 Отговор
    Бе верно е,ама изтърваш нещо....Всичко става с одобрението на козяк....
  • 71 ТОЧКАТА

    21 1 Отговор
    ГОСПОДИ !!!!!, НЕ му прощавай на този....
  • 72 natoOFF

    10 1 Отговор

    До коментар #32 от "Тръмп":

    Като Костов е бил в КГБ и има досиета за него, що натовско-демократиния Боци го кани за партньор?
    Ей, кви сте прозрачнички, тва сороските тролчета. Ама сте толкова лесни за оборване- ловите се на гола кука бе амсалаци! На мястото на господарите ви, не само не бих ви платил, ами ще ви бия с камшик и ще ви изгоня от работа!
  • 73 Баце

    6 2 Отговор
    А Костов, такива като теб - ренегати.
  • 74 антиСОРОШ

    10 2 Отговор

    До коментар #40 от "Тръмп":

    Е как хем Костов е агент на Москва, а по твоите думи излиза, че е продал "Мариците" на САЩ за един милиард?
    Тва, соросопитеците не ви знам с какво ви "поят", ама поне да ви набиват чемберите от време на време, като почнат да не ви слушат главите съвсем.
    Ми по-полека де! Намисли си нещо, свери го с "опорките", после напиши нещо, пък го прочети! Провери го за логика, пак свери с опорките.... оривери си правописа, логиката, пунктоацията и пстроението на изреченията! Чак тогва натискай на "публикувай"! Инак ти се смеят всички и ефекта е НУЛЕВ.
  • 75 Снежанка със страпОНЯ

    12 2 Отговор
    В последно време ми прави впечатление, че една определена централа на Козяк е във финасов колапс. Съдя по ниското качество на троловете, които презентира. Много слабо и даже малоумен джендър ще се усети колко са зле нещата там.
  • 76 Лозенчанин

    19 3 Отговор
    ДЕСИ, ДОВЕЧЕРА ОБЯСНИ НА ПУХЛЬО, ЧЕ ШЕФОВЕТЕ НА ДБ КАЗАХА НА СИМПАТИЗАНТИТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ. КАЖИ МУ НА ТВОЯ ПЕДАЛДАЛИ, ЧЕ ТОЧНО БОКО КРАТУНАТА СЪС СВОИТЕ ДЕБИЛЩИНИ НАНЕСЕ ТАКИВА ПОРАЗИИ НА БГ, ЧЕ НА М.МАНОЛОВА ЩЕ И' ТРЯБВАТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ДА ГО ДОСТИГНЕ.
  • 77 Бай Шиле

    19 2 Отговор
    Много ниска топка е това същество.Срам ме е,че ни беше президент.
  • 78 TyЪтрг

    23 2 Отговор
    Росене, боклук си беше, боклук си остана. Комсомолски секретар, марионетката на благоеврадската строителна мафия в София и подлога на Борисов.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Тръмп

    6 5 Отговор
    Повтарям,БХК е терористична болшевишка организация взривяваща Съдебната система,разпалваща конфликти между цигани и българи и т.н.,тактиката е разделяй и владей за да правиш кинти от двете страни на барикадата!!!:):):)А който е кьорав и не вижда къде е проблема,ще пати от терористичните НПО-та на Костов!!!:):):)В САЩ спряха парите за Сорос,Путин,Израел и Унгария също!!!:):):)Това е злокачествен тумор и не е шега работа,трябва да се изтреби до последната терористична клетка!!!:):):)Тръмп

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Тръмп

    9 4 Отговор
    Всички партии и цялото общество трябва да се опълчат на структурите на Костов и Сорос,иначе ще плащаме скъпа цена на разделение и дрязги докато те задкулисно си действат схемите за източване!!!:):):)Тръмп
  • 84 бомбата

    15 1 Отговор
    роско пак от нейде изпълзя, отдели поредната изпърдн@ и на отровно отново засмърд@ ...туй то демократична миризма ...
  • 85 Евала, гербер! 🍺

    12 1 Отговор

    До коментар #81 от "Тръмп":

    Това е първият път когато получаваш "+" от мен! Може да се чувстваш горд от коментара си! Все пак има надежда макар и минимална гербер да поумнее и да "прогледне"! Понякога разума надделява, но не винаги за съжаление! Баце ви иска послушни, а не мислещи!
  • 86 Усмивката

    15 1 Отговор
    Този не беше ли главнокомандващият дето си настъпваше крачолите.Я каква реч.Каква плам и огън в думите му.Тоя ще дигне и мъртвопияните от кръчмата.Аспарух ни доведе .А тоя ши ни погребе тука.

    Коментиран от #88

  • 87 ПК-РК

    17 1 Отговор
    Леле пак тоя мухъл,абе вие ше ме откажете да ви посещавам страницата,милярди пъти ви казах,че тая твар е най-огромния и мащабен срам,позор,гавра и подигравка с България и единствената ми алергия в живота,моля ви спестете ми новини по негов адрес,дори и да приключи земня му път не искам да съм осведомен,МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ...
  • 88 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #86 от "Усмивката":

    За Аспарух от Катуница ли пишеш, че те довел в ма`алата? Познавам го...
  • 89 Усмивката

    12 1 Отговор

    До коментар #52 от "Тръмп":

    И психично болните обичат Борисов.На свобода са.И не ги кара да си пият хапчетата.И те като него имат мания .За величие....с балагодарност гн. Борисов..:))..Наполеон
  • 90 Хайл

    12 1 Отговор
    тоя кой го взема на сериозно
  • 91 Ачо

    14 2 Отговор
    Тоя клоун е най-мразения лешпер в БГ. Ако тоя имаше партия и се гласуваше за когото най-ненавиждаш, тоя щеше да има пълно мнозинство поне 200 човека в свинарника. Останалите 40 боклука щяха да са на Цвъко Цвъкев асансьорчето. Пфу!
  • 92 POMAK-OFF

    13 2 Отговор
    Разкарайте най-после този досадник от публичното пространство!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Защото МНОГООО ЛЪЖЕ

    7 2 Отговор

    До коментар #93 от "Пинокио":

    и не се усеща. Тва е...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Eistee

    2 13 Отговор
    Щом толкова много пропаднали и продажни индивиди са против Плевнелиев, значи човекът е стойностен и впечатлението ми, че това е един достоен и свестен българин се затвърди. Гледам псевдонимите на пишещите срещу Плевнелиев и веднага се сещам за техни злобарски, безсмислени и категорично неверни изцепки под други новини. Забавно е как се напрягат и нищо различно от безвкусни и просташки закачки не могат да сътворят. Но, каквато Държавата, такива и троловете...
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 сибир

    9 1 Отговор
    Росенчо довечера като се прибереш да си вземеш хапчетата мама
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хи их хи

    10 1 Отговор
    Още един комсомолец- демократ!
  • 101 Панов

    2 13 Отговор
    Единствения,които заслужаваше да бъде президент.
  • 102 Тошо

    12 1 Отговор
    Явно ГЕРБ ги тресе голям страх, щом сктивираха тази марионетка!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Боян

    10 1 Отговор
    Този човек е срам за тая държава!
  • 105 Един

    9 0 Отговор
    Пародия! Активисти на ДКМС и БКП творят демокрация!!!!
  • 106 гост

    6 1 Отговор
    В България на 10 10 89 нямаше нито един дисидент и демократ.Желев го назначиха от БКП с вице ген Семерджиев.Луканов направи Костов премиер.А Бойко назначи росен за президент.тези,които ограбиха милиардите на държавата сега определят политиката в страната.
  • 107 Соломон

    6 1 Отговор
    Колкото и да се изказва Росен Плевнелиев така и не се разбра кой е всъщност той . Като беше Президент сечеше ГЕРБ после пак при тях.
    Някой да си спомня Закон за Корупцията внесен от Миглена Кунева .
    Точно този закон щеше да помете всички корупционни схеми и далавери на Политиците . Бойко така направи че да не се приеме този закон . Този ефтин номер не е забравен от Десните . Така че ,не вярвам на ГЕРБ който се Управлява еднолично, както Тодор Живков управляваше. ЧЕСТИТО НА ГЕРБ ... УПРАВЛЕНИЕ НО КАКВО ... ЗАЩО ГЕРБ НЕ ПОДКРЕПИХА АНТИКОРУПЦИОНИЯТ ЗАКОН НА МИГЛЕНА КУНЕВА !!! ЗАЩОТО ЗНАЯТ , ЧЕ КРАЯТ ЩЕ НАСТЪПИ ЗА ТЯХ ...Пленалилиев по добре да си гледа съпругите и повече да не се меси в политиката .
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 УЕИОЖГТНВМ

    4 0 Отговор
    НЕЩАТА ЯСНО ТОЧНО И НАЙ-ВАЖНОТО С ДОКУМЕНТИ СА ПОКАЗАНИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ АНТОН ТОДОРОВ В ДОКУМЕНТИТЕ ПО ТВ ЕВРОПА.ВПРОЧЕМ КОСТОВ Е ЕДИН ОТ ХОРАТА НА ПРЕХОДА ДОСТОЙНИ ЗА ДРЪНГОЛНИКА.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 ай сиктер бе

    5 0 Отговор
    ЛАЙНОТО ПАК СЕ ПОЯВИ!
  • 115 7777

    3 0 Отговор
    Интересно как Луканов от гроба е помогнал да изберат Костов. Но като се види кои са основните участници в приватизацията излиза, че има нещо вярно.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове