Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 17:09 3 863 24

Корнелия Нинова се срещна с Херо Мустафа

  • херо мустафа-
  • корнелия нинова

Председателят на БСП прие на "Позитано" 20 американския посланик

Корнелия Нинова се срещна с Херо Мустафа - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с посланика на Съединените американски щати в България Н. Пр. г-жа Херо Мустафа в централата на партията на "Позитано" 20.

В рамките на срещата, в която взе участие и зам.-председателят на БСП Деница Златева, бяха дискутирани редица въпроси, свързани с развитието на двустранните отношения, борбата с корупцията, предложенията на БСП за реформа в съдебната система, контрол върху актовете на главния прокурор и антикорупционното законодателство, както и актуалната политическата обстановка в страната и региона.

Корнелия Нинова поздрави г-жа Мустафа за нейното назначаване като посланик в България и заедно с това ѝ пожела успешен мандат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мартин

    21 5 Отговор
    Дали е успяла да я щипне нещо, да я гушка, да я целуне? Какъв лидер е Нинова ако не обара посланника.
  • 3 Мартин

    9 3 Отговор
    Сега е момента Серго Станишев да я повози на трамвай.

    Коментиран от #6

  • 4 Омг

    10 6 Отговор
    Тази дали ще я нападне като Бойчето ни. Може даже и да я изгони, нали демокрацията от България си отиде начело с Гешев...
  • 5 ще има стресиран вид

    15 4 Отговор
    Г-жа Мустафа съвзе ли се от награбването ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цицерон

    6 4 Отговор
    Читателите се майтапя но ясно де вижда как трябва да се отнася лидер на политическа сила с посланик който е представител на могъща страна от която ни зависи бъдещето.

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Цицерон":

    Искаш да кажеш че тая "Могъща страна" чийто представител е Посланичката е ПО-МОГЪЩА от Русия и БЪДЕЩЕТО НИ ЗАВИСИ ОТ АМЕРИКА?Или не само искаш,но и НАПРАВО ГО КАЗВАШ?

    Коментиран от #12

  • 10 слаботоков

    7 0 Отговор
    Корни сигурно я опитала добре ли е синчето и в Хамерика!
  • 11 слаботоков

    9 0 Отговор
    Корни сигурно я попитала добре ли е синчето и в Хамерика!
  • 12 Тик так

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    А ти май не си добре.

    Коментиран от #13

  • 13 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Тик так":

    Просто попитах дали е дошло време Борисов да ходи при Нинова НА УРОЦИ по "ДЪРЖАНИЕ НА ЛИДЕР на полит. сила С ПАСЛАНИК" ...или още не съвсем....Което няма нищо общо със Здравословното ми състояние!
  • 14 месара

    6 4 Отговор
    а за синът и говориха ли си? какво общо има бсп със САЩ, и като каква се явява импексова та разговаря с посланика ? в САЩ такава партия е забранена!
  • 15 Капка

    4 5 Отговор
    Какво е това, пак е топила страната ни. Не е работа на един посланик това да слуша...руснаците са ги подслушвали и кво?!72
  • 16 Капка

    3 5 Отговор
    Какво е това, пак е топила страната ни. Не е работа на един посланик това да слуша...руснаците са ги подслушвали и кво?!72
  • 17 Капка

    3 4 Отговор
    Какво е това, пак е топила страната ни. Не е работа на един посланик това да слуша...руснаците са ги подслушвали и кво?!72
  • 18 Капка

    2 3 Отговор
    Какво е това, пак е топила страната ни. Не е работа на един посланик това да слуша...руснаците са ги подслушвали и кво?!72
  • 19 Българина

    5 6 Отговор
    Живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.

    Коментиран от #21

  • 20 Нинова

    1 1 Отговор
    направо си е парче и фотомодел в сравнение с Херо с мустаките. Тази са я командировали от САЩ защото е много грозна и трътлеста. Съжалявам ги кюрдите, че са принудени да спят с такива грозни жени.
  • 21 стоян

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Българина":

    До 19 ком -Ти от работещите ли беше или на бюро -като партиен секретар - профсъюзен секретар -комсомолски секретар
  • 22 Делията

    0 0 Отговор
    Е, точно днес ли ? Някой спомня ли си какъв ден е днес?
  • 23 КУРнинов

    3 2 Отговор
    Що да не се мазни крушовската биволица а за синчето станало ли е приказка !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове