18 Ноември, 2019 19:06 3 347 30

Протест срещу Иван Гешев спря трамваи в София ВИДЕО+СНИМКИ

  • иван гешев-
  • протест-
  • софия

Недоволните настояват държавният глава да сезира Конституционния съд

Протест срещу Иван Гешев спря трамваи в София ВИДЕО+СНИМКИ - 1
Снимка: БГНЕС

Протестиращи срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор блокираха трамвайните релси срещу сградата на Съдебната палата, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Протестиращите продължават своите скандирания с думите: „Свобода".

Протест срещу Иван Гешев спря трамваи в София ВИДЕО+СНИМКИ
Снимка: БГНЕС

По данни на организаторите ще се проведе протестно шествие от Съдебната палата до президентството.

Недоволните настояват държавният глава да сезира Конституционния съд за избора на Гешев.

Протест срещу Иван Гешев спря трамваи в София ВИДЕО+СНИМКИ
Снимка: БГНЕС

Миналият четвъртък Висшият съдебен съвет прегласува Иван Гешев като обвинител №1, след като президентът върна решението.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    111 15 Отговор
    Стига спахте времеее,събудете се

    Коментиран от #17

  • 2 Патриот

    81 13 Отговор
    АДМИРАЦИИ !!!!!!!!!!!!!
  • 3 БГ фашизмът 2009

    37 25 Отговор
    Фашистите от ДС 1941-1944г., ПК"Звено". Не са избити. Те са вербувани от Сталин, да се нарекат КОМУНИСТИ, присъединяват се към БРП(Народната партия), заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г. Целта е да създадат основите на новата ДС, но са под лупа да служат на народа, 1989г. се подчиняват на службите на САЩ, чрез Горбачов и работят против народа ОТГРАБВАТ ГО. Пречката е Т. ЖИВКОВ, който го отстраняват от ВЛАСТ, който е от БРП. БЪЛГАРИНА живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.
  • 4 1944

    6 16 Отговор
    гундяй папаз е разпоредил на агента с дърпаните уши да подписва. пък и той като комунист няма родина и ще го направи с удоволствие. и чуство на изпълнен дълг пред братския савецки народ и световната революция.
  • 5 1180

    25 37 Отговор
    ПОЛОВИНА БИВШИ И НАСТОЯЩИ ГОЛЕМИ ОБЩИНАРИ ГИ Е СТРАХ ОТ ГЕШЕВ, ПРАВИЛИ СА МНОГО ДАЛАВЕРИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА И СИГУРНО ТРУДНО ЗАСПИВАТ ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ, ВСЕ ПАК ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ В БГ
  • 6 Защо

    38 16 Отговор
    Не протестирате като се вдигат цените на стоки и услуги? Защо не протестирате за глупавите закони които пускат убиици на свобода? Защо не протестирате за първият или трети ден от болничните които няма да се плати? Защо се занимавате с този Гешев той ли е по важен от всички тези неща от които зависи живота ни.

    Коментиран от #8, #18

  • 7 1180

    37 0 Отговор
    ВСЕКИ ГОЛЯМ ОБЩИНАР ИМА СОБСТВЕНА ФИРМА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА СКИЦИ, ПРОЕКТИ И ДР. СТОИТЕЛНИ КНИЖА, ДЕМЕК ДЪРЖАВАТА МУ ПРЕДОСТАВЯ БЕЗПЛАТЕН ОФИС И ЗАПЛАТА, КЪДЕТО СИ РЪКОВОДИ ЧАСТЕН БИЗНЕС, ЦЕНИТЕ НЯМАТ ТАВАН И СА АБСУРДНИ, ПОЧТИ НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ . . .
  • 8 1944

    24 9 Отговор

    До коментар #6 от "Защо":

    важен е , защото иска да игнорира съда. иска прокуратурата да осъжда. като при ленин и сталин. и другото е важно , ама ти като дърт партиец вероятно си осигурен?

    Коментиран от #10

  • 9 Чорбаджи Феодал Фашизъм

    22 5 Отговор
    БГ Феодалите от турско освояват властта след Освобождението. Знаете как са измъчва ли капитан Петко Войвода. Стават индустриалци демократи уж, после фашисти, след фашисти стават КОМУНОИДИ, а сега са пак уж демократи ГЕРБЕРИ.
  • 10 Как

    7 11 Отговор

    До коментар #8 от "1944":

    Пък реши, че съм дърт партиец. Аз съм млад човек и за мен е важно да дам добър живот на мойте деца. Да имат добро образование, адекватно лечение ако се наложи и да не мизерстват. И хич не ме интересува дали е Гешев или друг престъпник. Няма да пиша минуси на никои защото ми е все тая.

    Коментиран от #15

  • 11 Гонзо Иванов

    7 4 Отговор
    Предлагам Христо Иванов-Гонзо неподстриганий и небръснатий да стане ватман,ченгето Атанас-Йода да къса билетчета, а всичики от проДАЙ България да легнат на релсите докато Гешев не ги дръпне от трамвайната линия.А градската десница от левия бряг да избира главен прокуро по оповестителната уредба на трамвайните спирки.
  • 12 onq s konq

    6 25 Отговор
    Въпросните "Протести" са насочени към ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,а след като ТОЙ е избран с Гласовете на БСП,значи НЕДОВОЛСТВОТО Е КЪМ БСП!И възниква въпроса:ЗАЩО заради ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БСП трябва да страда БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО,в частност Жителите на Сф?!!

    Коментиран от #16, #23

  • 13 ЧорбаджиФеодалФашизмоКомунизмоГерберизъм

    5 5 Отговор
    БГ Феодалите от турско освояват властта след Освобождението. Знаете как са измъчва ли капитан Петко Войвода. Стават Феодали демократи уж, после фашисти, след фашисти стават КОМУНОИДИ, а сега са пак уж демократи ГЕРБЕРИ.
  • 14 до 12

    10 1 Отговор
    Пич ти си за Курило,честно!?Какво пушиш?
  • 15 1944

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "Как":

    мисленето е като на дърт партиец. уважавам младите с позиция да променят нещата към по добро. нека протестират. няма друг начин. изборите са тотално манипулирани. властта е безскрупулна и нагла. заплашваща и репресираща. а ние сме смачкан безполезен матриял задето мълчим.
  • 16 мали мали

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Ти скоро при психиатър ходил ли ли си ,вземи си час и ако не те е срам как да се придвижващ То ако не с кон поне с-катър
  • 17 Боярышник

    9 19 Отговор

    До коментар #1 от "мали мали":

    Да се събудим за какво,за ново КТБ ли.Не благодаря,бай Гешо ще ви покаже края на гегата в близък план.Крайно време е смешният ни президент да остави прокуратурата ни да работи нормално,за да вкара наглите олигарси втам където им е мястото...

    Коментиран от #22, #28

  • 18 Не протестират

    5 12 Отговор

    До коментар #6 от "Защо":

    Защото,не им се плаща.Виж тук,обаче като са заплатени,протестите срещу Гешев вече е друга бира.Напомня ми,за платените протести от 2013-та.
  • 19 до 17

    9 2 Отговор
    Прав си,но не виждам нещо арести на гербаджии и на вожда им Винету?!
  • 20 Пеко Таков

    9 1 Отговор
    Сега не обвинявайте тези,което емигрираха от България,причините са ясни!А остатъка,които останаха в бг,явно не са способни на нищо!Гаси лампата!
  • 21 gggw

    5 2 Отговор
    прост народ - слаба дьржава - като гледам тук вьв форума е пьлно с някви индивиди, които се кефят на гешев и избора между един кандидат...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Омг

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Баце яла до Монтана да ни направиш едно шоу с тези твой виждания над живота и ставащото около теб
  • 24 Onq bez konq

    4 0 Отговор
    Останах без пара и коня вече е на пастарма
  • 25 gggw

    4 1 Отговор
    управляващите - герп и дпс умело мьлчат и като гледам в някои сайтове дори не е споменто за протест... тва се вика наглярство.. е кво очакват да се стихне от самосебе си
  • 26 Bingo

    10 1 Отговор
    Когато Гешев призове като обвиняем лицето Дилян Пеевски по делото КТБ тогава мога да погледна с други очи на него, но до тогава ще си остане подставено лице на най-безскруполната шайка в управлението на държавата през последните 30 г. Делото КТБ е достатъчно показателно за зависимостите на този човек, той не е достоен дори за обикновен прокурор, а какво остава за главен. След като си имаме премиер като Борисов, правосъден министър като Кирилов какъв да очакваме да бъде новия главен прокурор, та те се назначават по простотия и зависимости.
  • 27 Браво на хората

    8 3 Отговор
    Има все още надежда че държавата ще се оправи някога
  • 28 До заблудения бояришник :

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "Боярышник":

    Ти сигурно си от герберската младежка организация - ГМО, и като виден неин член явно все още не си наясно, че баш мутрите издигат Гешев, за да ги защитава и пази, а те пък от своя страна ще го възнаградят подобаващо! Така че е е крайно време да си отвориш очите и прогледнеш! Имаш глава на раменете! Използвай я! Гешев е протеже на олигарсите и силните на деня и ще работи изцяло за тях, а единствения на който може да се разчита и който го е грижа за обикновения българин е Президентът! Единствено в него е надеждата ни за спасение!
  • 29 Да да

    3 0 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, ЗАТОВА НЕ НИ ПУКА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ 30 Г. ПОДРЕД. БКП = БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,ПАТРИОТИТЕ И ВОЛЯ. РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЙ-БЕДНИ И НА ДЪНОТО НА ВСИЧКИ КЛАСАЦИЙ В ЕВРОПА.
  • 30 Да да

    1 0 Отговор
    Мафията с молби и протести няма да си отиде.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове