Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 17:21 1 840 23

Каракачанов захапа Радан Кънев: Обслужвате интересите на зелените марионетки

  • радан кънев-
  • струма-
  • красимир каракачанов

Отново българският данъкоплатец трябва да извади сумата за Вашите претенции, написа вицепремиерът във „Фейсбук“

Каракачанов захапа Радан Кънев: Обслужвате интересите на зелените марионетки - 1

За пореден път алогичен коментар от Радан Кънев. Отново хули срещу нещо, което ние в България се опитваме да направим, за да подобрим живота на над 200 хил. хора, които живеят в югозападната част на страната. Това написа във „Фейсбук“ лидерът на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Ето и пълния текст на коментара му:

Г-н Кънев, спрете да петните името на България в ЕП. Не за това сте изпратен в Европарламента, нито да обслужвате интересите на розово-зелените марионетки, които взимат милиони, за да броят мравките в Кресненското дефиле, докато гледат планината от луксозните спа хотели.

Същите тези, подкрепени от същите като Вас ултралиберали от ДБ спряха строежа на втория лифт в Банско и изядоха хляба на хиляди семейства, на стотици малки и средни предприемачи в региона.

Сега Вие, очевидно приемайки героичната поза на техен говорител, твърдите, че се застъпвате за важните за бизнеса проблеми, докато в същото време заставате срещу държавата си и икономическия напредък на целия район.

Жалко е предвид поредната демонстрация на антибългаризъм, че на табелката с името Ви в ЕП стои и името на България.

Държавата ни има нужда от АМ „Струма“. Хората в региона имат нужда от икономически растеж, който може да се постигне с адекватна за динамиката на ЕС инфраструктура. Сега работещият път е единствената връзка с част от Югозападна България.

Ако стане бедствие, авария или проблем, засягащ националната сигурност, този регион може да се окаже напълно изолиран. Знаете ли колко хора губят живота си всяка година по трасето именно заради неговата натовареност и липсата на алтернативен път? 235 жертви през последните години и над 500 катастрофи. Давам Ви информацията. Или и това не Ви интересува?

Като мислите, че има проблеми, направете си труда като евродепутат да видите какво може да помогнете. Спрете да си вадите евтини политически дивиденти, като подритвате живота на шофиращите през дефилето и като саботирате опитите на правителството да подобри жизнения стандарт на стотици хиляди българи в Югозападна България.

И искам да разбера Вие какво предлагате? Да похарчите още няколко стотици милиона повече за тунели и други съоръжения. Добре – Вие ли ще ги дадете или Вашите зелени приятели, които така и така взимат добри траншове и харчат едни безотчетни пари. Едва ли!

Отново българският данъкоплатец трябва да извади сумата за Вашите претенции. Сума, която може да е достатъчна да се изгради и другата проблемна връзка – тази с Видин. И там живеят български граждани, г-н Кънев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатаната

    23 7 Отговор
    Дебел и кух, и грозен идиот.
  • 2 SAAB

    21 5 Отговор
    "Русенският македонец " / доносник / въобще не е марионетка :)

    Коментиран от #15

  • 3 мали мали

    8 2 Отговор
    Ало ще купуваме мино търсачи ли бяха,мино чистачи ли така и не разбрах далаверата и мнооо ме е яд за дето са 2 употреба,и за какво са ни какво ще чистим и търсим аидеде не моа да ги разбера,пак ще се купят и народа пак нема да разбере че е назад с 1 милиард евро да вие честито

    Коментиран от #6

  • 4 Людмил Тасков

    21 6 Отговор
    Радан Кънев определено не ми е приятен!! Но този наглец - Шкембе воевода, който е срам и позор за българската армия и, който ме направи брат с негативите от Чад и Конго, за да си напълни ненаситната паст е отдавна за затвора, доносника гнусен!! Да не говорим за милиардите за летящи антики!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Nik

    9 12 Отговор
    Раданчо е за затвора.като изменник на Родината!Само създава проблеми,критикува без да посочва по-добра алтернатива на проектите и ще ни "топи" и за в бъдеще в ЕП!Крайно време е правителството да не се съобразява с глупостите на една "шепа" хора-антипатриоти и смело да върви напред!Хората чакат пътища и изпълнени обещания!
  • 6 Nik

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "мали мали":

    Абе,неграмотник,защо не пишеш по темата,а ни занимаваш с глупости!Злобар!
  • 7 Абе

    20 5 Отговор
    Шкебо, това не е материя за твоята глава. Гледай си чорбата и кифтетата и не се произнасяй по сложни въпроси щото си смешен.
  • 8 Nik

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Людмил Тасков":

    Добре,а ти какво предлагаш?
  • 9 Гост

    12 5 Отговор
    Г-н Каракачанов май ще се облажи от магистралата. Не виждам защо хули по Радан, след като той им вади кирливите ризи и показва, че искат пари за нещо съвсем различно от това в проекта. Браво Радане, мачкай.
  • 10 Иванчо

    14 3 Отговор
    Точно тоя дебелак да не се изказва! Толкова години драпаше да се докопа до малко власт и сега напълно забрави какви ги говореше. Нагъл и безочлив лъжец, Бай Ганьо.
  • 11 Nik

    4 2 Отговор
    Защо не пишете по темата,за магистрала "Струма",което засяга много хора,а се занимавате с глупости!Колко военни министри имахме за 30 години и какво направиха за боеспособността на армията?Защо се премахна наборната служба и сега нямаме войници?Вярно е,че договорът за американските самолети не е добър,но все пак ще имаме нови самолети!В момента се реализират и други проекти за сухопътните войски и военноморския флот!

    Коментиран от #16

  • 12 ПЕШО

    6 0 Отговор
    Тази магистрала е необходима но защо ибраха този тъп и много скъп проект като спокойно тези 13 километра мжеха да ги напрвят с две платна до сегашните две
  • 13 Лекар БГ

    10 1 Отговор
    Магистрали строите не Вие,Шкембели Войвода или Тупанбаши.
    Строят ги компании,с наши и евро пари.И не за да облекчат живота на стотици хиляди българи и чужденци.А най-вече,за да донапълните джебевете и тумбаците до пръсване.
    Не ви е крив Кънев.Цялото становище на ЕКФ е доста ясно и едва ли точно пък Радан Кънев им го е написал и поднесъл за одобрение.Демагогия.Популистко изказване за слабоумници.
    И аз не съм съгласен да вися зад 5 тира през Дефилето през юли.
    Разумното е,да се направят поне двулентови пътища в двете посоки.Малко от малко,да се облекчи трафикът.
    Кьовеши идва,тепърва хубавото по усвояването на техните пари предстои,скъпичък.
  • 14 Бако

    13 0 Отговор
    Радан застана на пътя на мафиата.Малко хора имат такава смелост,гордейте се ,че има такива Българи.
  • 15 русенец

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "SAAB":

    Градският по-добре да каже как така Полша купи Фъ-35 на цена, по-ниска от тази, на която ние купуваме модернизиран таралясник на 40 години.

    Коментиран от #18

  • 16 мали мали

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Nik":

    Навремето имаше воинска и слушахме не съжалявам за това,2 години и 4 месеца има в мнооо спомени за мен си чест да служим в тая армия,алоу смени си памперсите че почва сериала нема на къде ще ядеш асвалту след време а за военните не ги мисли те са го измислили,ако въведат казармата ще е пълен колапс,маникюристи,масажисти гел маски чат пат и веждите им да вземат по малко
  • 17 ГосТ

    4 0 Отговор
    Т'ва шкембе винаги прави кръчмарски изказвания-разбрал ,недоразбрал.
  • 18 SAAB

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "русенец":

    Е няма как той да каже .....щото конците ги дърпа главанако....а неговите ханъмата от us посолство!
  • 19 Истината

    1 5 Отговор
    Рамадан Кънев е куха лейка и един тъп политически труп. неспособен
    за нищо освен да се изсере срещу този народ начихто гръб съществува.Ако мога бих му натопил главата в кофа с лайна
  • 20 Алекс

    2 0 Отговор
    всички, защитаващи интересите на зелената бг мафия, са си за порицание и наказание
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Цецо

    1 0 Отговор
    Радан очевидно има някакви проблеми, след като се връзва на глупостите на "зелените". Няма друго нормално обяснение.
  • 23 Милен

    0 0 Отговор
    Факт е, че има зелена мафия у нас и факт е, че трябва да се вземат мерки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове