Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 18:47 4 074 22

Мъж загина, а други двама ранени на АМ „Тракия“

  • катастрофа-
  • ам тракия

Починалият е управлявал лек автомобил Mercedes

Мъж на 28 години е загинал, а двама от спътниците му са в болница след катастрофа, станала днес следобед на 62 -километър на автомагистрала "Тракия" в платното по посока София. Това съобщи говорителят на ОД МВР- Пазарджик Мирослав Стоянов.

Починалият е управлявал лек автомобил "Мерцедес", в който са пътували още трима души. Шофьорът, жител на смолянско село, загубил управление, колата се е завъртяла, ударила се е в крайпътната мантинела и се преобърнала. Двама от пътниците са ранени и са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик.

На мястото има дежурен автопатрул на "Пътна полиция".

Водачите да преминават през района на 62-ри километър с повишено внимание и с много по-ниска от разрешената скорост по автомагистралата, апелират от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    15 1 Отговор
    А локвата която беше на пътя няма ли да я коментират

    Коментиран от #2, #3, #6, #13

  • 2 6926

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Ти от оживелите ли си ?
  • 3 Голям Слон

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Вали дъжд. Очевидно настилката не е суха. Как се кара тогава? Нека не забравяме, че на това място са минали днес хиляди автомобила при същите условия. Извод?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Николай

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Ами като има усложнена пътна обстановка, мокър асфалт, дъжд, сняг, мъгла и тъй нататък да се съобрази и да намали скоростта.

    Коментиран от #20

  • 7 Николай

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ФАКТ":

    Каква е колата и с какви гуми си, че ми стана интересно?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 tyr

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "На паша":

    Бял роб в "бяла държава"

    Коментиран от #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "ФАКТ":

    Прав си 🙄
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шофьор

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Трябва някой да тича пред колата,за да маха водата от дъжда ли
    Бобе упази всичка на пътя,ти си опасен и за себе си,като ти чета коментара
    Това е несъобразена скорост с пътната обстановка
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Шофьор

    2 0 Отговор
    Всеки нормален човек знае ,че на мокра настипка особенно асвалт се получава при висока скорост безконтактен филм под гумите и колата става неуправляема
    Искаш ли да ти кажа сега с каква скорост си бил та локвата ти е виновна,над 130 км.час
    А колко е позволената скорост на магистралата,при тази скорост,пропускаш и знаци
    Ама нейсе,пълно е с келеши

    Коментиран от #22

  • 16 Орляк

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ФАКТ":

    Дървен философ ми се струваш,карай другия път с 30 по магистралата и упражнявай да пишеш Ч като ти остане време
  • 17 Бай Тошо

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "ФАКТ":

    Научи да го пишеш това ч няма да спестиш много време с 4.Бил си карал в Англия когато ме няма щом твърдиш че няма разлика и къде видя да твърдя че карамв бг както тук?Много ясно че в бг ако карам мини ван както тук щеше да ме събират с прахосмукачка а защо ли е така?Може би щото стигаш до Банско за 4 часа щом си се примирил с мизерията и живееш още по Тошово време не значи че младите ще ти търпиме небивалиците и ограниченото ти мислене.Заради такива като теб и др подобни изроди млади момчета и момичета зарязват България и честно да ти кажа това е най хубавото нещо което съм правил в живота си.Тук няма дървени философи като теб хората имат въспитание и обноски и са образовани за разлика от теб приятелю.Отивай да си пионерче отново малко ти е било.И за чужбина не говори като не си излизал от смръдливата дупка.Между другото не всичко е в качеството на асфалта а е и това как се слага ако се сещаш в цяла бяла европа го правят с определен наклон за по добра стабилност само в бг не са чували за такива неща и като влезна в завоя с чисто нови 16ки с 60км в час в лек завой колата поднася а тук с мини ван влизам с по 80 и не помръдва няма да ме обеждаваш в твоите небивалици защото не съм от баламите дето са невдиял, и нечули.
  • 18 Роб Ван Дан

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "tyr":

    Ако да работиш честна и нормална работа е да си роб значи ок.Пак си мисля че ми е по оферта от това да съм роб в собствената както си ти за 1 000 лева да лижа дупето на някой алтавец и да ходя по чалготеки.Да ти кажа тук е хубаво да си роб взимам твоята заплата за половин седмица работа.Така че да хубаво ми е да робувам хахахаха
  • 19 Боже

    4 1 Отговор
    При дъжд над 80км се получава аква планинг, затова че сте на магистралата не значи да караш с 130км или повече..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Голям Слон

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Шофьор":

    Пише се асФалт, не асвалт :-) Не знам за какъв "безконтактен" филм пишеш. Знаещите го наричат "аквапланинг". И се получава не при мокра настилка, а при локва. За да се получи аквапланинг, трябват скорост и определено тегло. При една и съща дебелина на водната покривка, много зависи какво превозно средство мине. На тон, тон и малко е едно. На 5 тона съвсем друго. На 40 тона - никакво! :-) На автомобил с предно предаване е едно, на автомобил със задно друго, на реално 4х4 - трето. Както обичам да казвам, всичко е преценка. Щом не можеш правилно да прецениш ситуацията, със сигурност и с преценката спрямо теб самия сериозно си сгрешил. Нещата се натрупват и всичко приключва приблизително по един и същи начин..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове