Last news in Fakti

6 Декември, 2019 23:19 41 125 107

Веселина Томова: Бойко Борисов ментално не е добре, не знае къде се намира

  • веселина томова-
  • скандал с портних-
  • бойко борисов

''Аз питам като стане Бойко Борисов разследващ журналист, ще разследва ли пиянския скандал с любимия свой кмет Портних?'', запита Томова.

Веселина Томова: Бойко Борисов ментално не е добре, не знае къде се намира - 1
Снимка: БГНЕС

''Ако бях на мястото на Цветана Ризова, толкова много неща щях да му кажа на Падишаха (бел. ред. визира премиера Бойко Борисов), че щяха да спрат сигурно предаването в ефир. Защо никой не коментира гръмовния скандал с пияния Портних в Хайфа? Защо продължава да мълчи самият Бойко Борисов и всички свързани с партия ГЕРБ'', това заяви и запита в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком журналистката Веселина Томова.

''Аз питам като стане Бойко Борисов разследващ журналист, ще разследва ли пиянския скандал с любимия свой кмет Портних?'', запита Томова.

''Нечувано е. Още по-нечувано е втрещяването на Цветанка Ризова. Всеки друг като нея ще стои изцъклен и ще се чуди какво да пита. Каква е цената за потулването на този скандал? Какво е платил Бойко Борисов не в пари'', продължи с въпросите за скандала в Израел с Иван Портних журналистката.

''Борисов, този човек наистина не знае къде се намира. Той ментално не е добре. В това интервю той признава нещо, за което днес моментално трябваше да си подаде оставката и с шут в задника да си отиде от тази власт'', заяви още Веселина Томова визирайки изказването на Борисов ''Аз назначих Лозан Панов''.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 153 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Боко журналиста

    289 32 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Ами нали медиите врче са НЕГОВИ и ТОЙ им дава заплатите, какво се чудиш ? Всъщност Цветанка Ризова се държа доста по-адекватно и мъжки от Славчо, който се подложи по очи и вирна дупе ! Беше грозно, как 180 кг торба мъж се дърви на жена 45 кг. по най-просташки начин ! 111 място по свобода на дловото ли ??? Вече сигурно сме на 135 -то !
  • 5 Веселина Томова

    51 123 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Правилно ....аз съм тъпъ овцъъъъ!
  • 6 Инспектор Мадуро

    170 15 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Ти след като си по-смел колко пъти протестира срещу него и колко коментара написа против него?
  • 7 ЦвВасилев

    55 141 Отговор
    Браво на моите измекярчета,заработват си заплатките!За Йончева не искам лоша дума,тя си е моя перачка!
  • 8 Това трябва да се знае

    262 26 Отговор
    A ниe кaквo прaвим? Вeчe в тoлкoвa държaви прoтecтирaт, a ниe търпим мaффиятa дa ни упрaвлявa и държaвaтa ни дa cтaгнирa в рaзвитиeтo cи, дa ни нaричaт нaй - бeднaтa и кoрумпирaнa държaвa в EC, c нaй - грoзнaтa cтoлицa и нaй - виcoкaтa cмъртнocт в cвeтa. И oщe пo тoлкoвa мнoгo пoкaзaтeли нa нaй - ниcкo нивo. Щe ви кaжa eднo. Винaтa нe e нитo в ГEРБ, нитo в БCП, нитo в мaфиoтитe или кoй дa e друг. Винaтa e в нac. Вcичкo e излязлo извън кoнтрoл в тaзи държaвa, зaщoтo ниe, нaceлeниeтo нa Бългaрия, cмe пacивни. Нe трябвa дa търпим тoвa. Трябвa дa cмe пoнe мaлкo пeрфeкциoниcти. Зaщoтo aкo нe ce цeлим виcoкo, винaги щe cтoим ниcкo. Упрaвлявaщитe нe миcлят, чe имa кoй дa ги cпрe или дa им пoпрeчи дa бeзчинcтвaт или крaдaт. Прaви ca. В мoмeнтa нямa кoй дa ги cпрe. Нo зaтoвa трябвa дa дeйcтвaмe. Трябвa дa им пoкaжeм, чe имa пocлeдcтвия oт дeйcтвиятa им. Caмo cъc ceдeнe нe cтaвa. Мaфиятa нямa дa пaднe пo ecтecтвeн път. Ниe cмe винoвни зa cъcтoяниeтo нa държaвaтa, нo и ниe щe cмe винoвни зa нeйнoтo oпрaвянe. Зaщoтo нaрoдът e държaвaтa, нe някoлкo мутри. Дeмoкрaциятa ce прaви oт хoрaтa.

    Коментиран от #32, #37, #58, #104

  • 9 VVV

    156 28 Отговор
    Това с Портни е неговия личен живот .То сами измества фокуса от истинските проблеми.А мафията герб това го може най добре. Да създава проблеми.Те за тва за нищо не стават .Не стига че дерат с данъци хората ,ами им създават непреодолими проблеми за да не могат да се развиват .А времената са трудни затова герб не трябва да е на власт .

    Коментиран от #44

  • 10 Фит

    56 83 Отговор

    До коментар #2 от "темелко":

    И като слави трифонов чалгарчето, къде много лая против бойко пък ония като му дойде на гости в шоуто и стана егати и фурнаджията. И тая с мъжката прическа няма да е по различна.
  • 11 СЛЕД ЦЕЦО

    127 21 Отговор
    ПОРТНИХ, КАРАЯНЧЕВА И КИРИЛОВ ЗАБИХА НОЖ В ГЪРБА НА БОЙКО. И ОЩЕ СТОТИЦИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КАЛИНКИ.
  • 12 Генерал

    56 169 Отговор
    Тая пък коя е ? Явно е направила беля и сега иска да стане недосегаема. Щом плюе по премиера, значи вече никой не може да я пипне. Ще е репресия. Патка незнайна.

    Коментиран от #13, #94, #107

  • 13 Учуден

    125 30 Отговор

    До коментар #12 от "Генерал":

    А ти кой си бе бай генерал без пагони ???
  • 14 К.К.

    88 12 Отговор
    И Доган имаше такива изказвания преди да напусне парламента и си купи ТЕЦ, Марица Изток 2 дали не го подготвят за Б.Б.

    Коментиран от #92

  • 15 jorj

    45 92 Отговор
    Я първо себеси погледни и на психиатър отиди !!!!! Направи нещо положително в този живот и ще изглеждаш малко по-добре!!!! Само с плюене не става !!!
  • 16 Devil666

    56 171 Отговор
    А ти Томова , знаеш ли къде се намираш ? Насред нищото ! Ето къде...Ти самата си едно голямо Нищо !!! Толкова си елементарна да не кажа проста !
  • 17 жжж

    86 12 Отговор
    веселина , кажи ти какво знаеш. и въпросът е решен. то не беше недомлъвки . кажи си .
  • 18 гост

    111 20 Отговор
    Браво! Истината до край! И съд!
    Не на мафията и корупцията!
  • 19 Ким Чен Боко

    118 14 Отговор
    Как може да говори тая така за мене?Аз съм този, който прави магнолиите да цъфтят.Аз съм този, който прави слънцето да изгрява.Аз
    правя и магистрали.
  • 20 Тръмп

    34 119 Отговор
    От къде се пръкват такива простакеси,не знам???:):):)Големия скандал,че някой се е напил някъде е изсмукан от някоя тоалетна!!!:):):)Пиянската изцепка доказва,че лицето не е Бог а нормален човек!!!:):):)Ако го сравним с Юнкер,Елцин или Чърчил,нашето момче е ангел!!!:):):)
  • 21 onq s konq

    52 108 Отговор
    Да каже др.Веселина:КАК СИ ГО представя това ББ да стане "Разследващ журналист" и за коя Медия ще работи според нея?А защо др.Веселина си мисли че ББ е ДЛЪЖЕН ДА ГОВОРИ/защото той според нея "мълчи"/,а не ДА СИ ГЛЕДА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА?А чувала ли е Та че "от Приказки-файда йок"?Всъщност въпросната Особа на снимката просто НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО,но лично Аз СЕ ВБЕСЯВАМ,когато вида как се прехвърлят неща "От БОЛНАТА НА ЗДРАВАТА ГЛАВА"!Та КОЙ ТУК е "Ментално недобре" - Борисов,или журналистката Веселина,която му предрича "Светло бъдеще" на Разследващ Журналист?И е КРАЙНО ВРЕМЕ Диков,Веселина и всичките им "Подобия" да заявят мнението си по въпроса СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧАТ със необузданите си Злобни тиради в Ефир:ИМА ЛИ СВОБОДА НА СЛОВОТО в България,възползват ли се Те на 100% от него и ЩЯХА ЛИ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ФИЗИЧЕСКИ ако си позволяха подобни Излияния в "Страната на Ленин/Путин/"?!

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Знаещ

    64 23 Отговор

    До коментар #22 от "Тръмп":

    Да наистина си прав Трънпе голям урод си явно твоята майка както и Бойковата са големи грозници и никой не е искал да си легне с майките ви и те затова са ходили на стоянките на проститутките и са събирали сперма от използваните презервативи и са я тъпкали в миризливите си путки и така сте се родили ти и Бойко и двамата сте супер гнусни червеи.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Цв.

    80 23 Отговор
    Прасето Тиква е психопат.

    Коментиран от #95

  • 26 Euro

    30 107 Отговор
    Комуняги, пишете глупост след глупост. То друго не ви остана.Тая бангия, говори каквото и кажете и после ревете. Ще хванете премиера ни за шлифера. Срещу него да тичате, не можете да го стигнете. Айде у лево.
  • 27 Зрител

    35 55 Отговор
    За каква свобода на словото бленува госпожа Томова, след като трие тези коментарии в сайта и, които не й харесват, защото не са в унисон с нейното мнение?
  • 28 всенароден комитет за закрила на бацко

    74 19 Отговор
    Щадете Баци , той е народно богатство ,фолклорът песни за него ще пеe , като ''кацнал бумбар на трънка и започнал да дрънка.....''
  • 29 старческо слабоумие

    96 18 Отговор
    Очевидно е, че Борисов има старческо слабоумие. Губи му се мисълта и говори глупости. От време на време го възпират и той изчезва за определен период, но не могат да го спират непрекъснато. Лошото не е, че той си губи разсъдъка, не е само той. Проблемът е, че няма кой да го постави на мястото му.

    Коментиран от #93, #106

  • 30 az#Оставка!

    59 14 Отговор
    Право куме в очи! А Хъбов нали се бара за голям мъж, а? Е ще видите, че ще мълчи като п*тка...
  • 31 Боко тъпото

    42 16 Отговор
    Бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо бобобобобобобо

    Коментиран от #36

  • 32 Да да

    57 18 Отговор

    До коментар #8 от "Това трябва да се знае":

    Като разговаряш със хората около теб колко са на твоето мнение и са готови да действат ? Народът спи и нехае. Крадът го малтретират го и всички в купом нехаеме.

    Коментиран от #70

  • 33 така е

    70 13 Отговор
    Чак и Баце се чуди-аджеба защо сме на 111 място по свобода на словото ?! Ми що се чудиш ве Баце, що не отидеш но не в БТВ, НОВА , а не отидеш да ти направи едно интервю примерно Томова и да видим ще ли и отговориш на всичките въпроси или при Диков М ? Тук при Цветанка е лесно и тя се пънЕ какво да те пита че чак и очилата и се изпотяват ма гледа и много много да не разсърди Баце, че да не кара и тя такси после мдааа !!!!
  • 34 4365

    22 48 Отговор

    До коментар #2 от "темелко":

    Към темелко
    По-скоро ще е нужна на кака Курни.И тази като нея ,нещо и хлопа дъската.
  • 35 Амебата

    59 14 Отговор
    Портата е въздух под налягане. Подставено лице само за фасон. Да открива дребни обекти и да присъства пред медиите. Това се видя от първият му мандат, когато "грандиозните" обекти във Варна бяха подаяния от висшестоящите оператори на бюджета. Тук едно кръгово от бойко, тук едно булевардче за хидро фирмата, тук малко плочки накриво и интегриран градски транспорт в задръстени улици. Пълен фалш. За моста да не говорим, изоставен за следващата петилетка/мандат/. Даже корабите отказаха да акостират на прехваленото мутренско пристанище.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Нео

    46 10 Отговор

    До коментар #8 от "Това трябва да се знае":

    БРАВО.Така е.Всеки е съгласен с това,но никои,нищо не прави,само лаем.
    Станахме такива кукловоди,че заминахме тези,срещу които .......#
    Правителството се превърна в скала,която само бомба може да я разбие.
    ТОВА ни го казват,показват и доказват с поведението си.
    А ние.......,ние къде сме?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ф16 бидона

    63 10 Отговор

    До коментар #38 от "С400 засича само руски самолети и ракети":

    Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 40 Подкупна платена кукла

    19 43 Отговор
    Най-мразя Подкупна платена псевдожурналистика да се прави на моралистка.

    Коментиран от #64

  • 41 Румен Потника

    12 30 Отговор
    Е че то и аз съм така. Особено ако Деса Простакеса ми шибне един шамар и се губя в превода.
  • 42 Кико

    32 9 Отговор
    Аман от джендъри в тази държава!
  • 43 Фройд

    14 41 Отговор
    От известно време чета писанията на госпожата. Речникът и показва липса на мъж. От дълго време.
  • 44 Варна

    37 7 Отговор

    До коментар #9 от "VVV":

    Нищо лично няма в междудържавно посещение с пари на данъкоплатеца. Портинх не само е пияница, но и наркоман. Той участва в разпределението на обществените средства на общината. Има информация, че редовно се друса и на работното място. Лично може да бъде само отношението ни към случая. Не разбирам, хората, които приемат това с лека ръка. Това са парите на всички и е редно да имаме отношение по случая. Ако да речем домоуправителят на кооперацията Вие редовно е пиян и злоупотребява с парите на кооперацията заради пороците си, това да ли няма отношение или няма? Проблем е в същност безхаберието ни към всички онези паразити на държавна или общинска работа, които разполагат с имущество и обществени средства и ги приемат като бащиния.
  • 45 Българин

    33 8 Отговор
    Той от малък е такъв нищо не знае даже не знае къде се намира.
  • 46 До Румен Потника

    28 7 Отговор
    Бягай бързо да се изпереш, че се размириса навсякъде. Иначе браво на Томова.
  • 47 Сашо

    49 10 Отговор
    ББ и герб - това е най-големия позор за България!
  • 48 Турчина

    52 8 Отговор
    Всеки от Варна знае,че нашият кмет е наркоман и шмърка кока.Най-вероятно в Хайфа е бил нашмъркан.Всичко в тази страна е ФАРС!Разберете,че БорисOFF няма да си отиде с избори,а с революция и кръв.Няма друг начин.Не можеш да промениш системата,ако играеш по нейните правила.
  • 49 11111

    51 8 Отговор
    САМО СИ ЛАЕТЕ ТОЗИ СИ ОПЕЧЕ РАБОТАТА В САЩ И ЩЕ СИ ЦАРУВА ДОКАТО ЯНКИТЕ НЕ ГО МАХНАТ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е НУЖЕН.ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ.
    НИЕ СЛЕ НАРОД БЕЗ КАУЗА СТРАХА Е ГОЛЯМО ШУБЕ. СТРАХ ДА НЕ ЗАГУБИМ РАБОТАТА СИ СТРАХ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ.ЗА ТОВА СМЕ В СТРЕС И ИМАМЕ ВИСОКА СМЪРТНОСТ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ДАНО ДА ОЦЕЛЕЕ СЛЕД КАТО НАРОДА И ОСТАНАЛ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЕ ЖЕЛАЕ САМ ДА ИЗКОВЕ СЪДБАТА СИ .
  • 50 абе

    8 52 Отговор

    До коментар #2 от "темелко":

    КОЯ Е ТАЗИ ВЕСЕЛКА,РОШАВА КОКОШКА И ГРОЗОТИЯ,ДЕТО СЕ Е ХВАНАЛА ЗА ПОРТНИХ,И БРЬЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ,ТЯ БИЛА ЛИ Е ТАМ,ВИДЯЛА ЛИ Е С ОЧИТЕ СИТА ДРЬНКА,АЙ СИКТИР ОТ ТАКИВА КЛЮКАРИ.ГРОЗНИ И НАГЛИ БОЙКО ИМ Е ВСЕ В МРЬСНИТЕ МУТРИ.
  • 51 Анонимен

    41 7 Отговор
    Троловете подкрепящи Бойко са срам за Левски,Ботев и България!
  • 52 Факт

    42 7 Отговор
    Нормално е да има кмет-наркоман,щом имаме министър-председател,който е бивш затворник в Чехия.
  • 53 Как

    46 5 Отговор
    Как можахме от това недоразумение,като Бойко да направим министърпредседател на България?Как можахме?Как?

    Коментиран от #71

  • 54 Протеза в чашка..!

    7 24 Отговор
    А защо госпожо, не ви поканят в по известна телевизия и при Ризова, за бъдат наистина чути, вашите думи...! (Аз зная отговора....!)

    Коментиран от #56

  • 55 Бабуин Боко

    37 5 Отговор
    Шебека се впечатлил от 21 топовни салюта в САЩ! Ами те и индианците са се впечатлявали от стъкалца и маниста и знаем какво стана!
    Орангутана неспирно навира слабоумието си на всички!
  • 56 ДС-ДАНС

    19 2 Отговор

    До коментар #54 от "Протеза в чашка..!":

    В Босфор тв се влиза след правителствено проучване!

    Коментиран от #59

  • 57 Гринго

    38 5 Отговор
    Ние знаем че Винету не е добре с главата.
    Той психически не е добре.
    Ако беше нормален одавна да е напуснал властта.Високомерен,с маниери на махленски главатар на банда.
    Но не е само той виновен
    Има и много други виновни преди него.
  • 58 Ботев

    21 6 Отговор

    До коментар #8 от "Това трябва да се знае":

    Защо в часовете по история не се е казало колко време е вършила работа ДЕМОКРАЦИЯТА при нейното първо появяване? След около половин век е изхвърлена на боклука като ялово човешко творение - който не вярва да прочете малко. Стига с тая пушилка ДЕМОКРАЦИЯ!
    С малодушието ни, постигнато от съвременния начин на живот и Бог не знае докъде ще стигнем. С 92 изнасилвания на ден в Индия и още кой знае колко не регистрирани - замълчани - е видно накъде отива светът, камо ли България!
  • 59 Нидей ДАНС...!

    3 12 Отговор

    До коментар #56 от "ДС-ДАНС":

    И без това ми настръхнаха трите косъма...!
  • 60 Путин

    32 5 Отговор
    Суджука е луд.
    Той ще ни направи всички луди.
    Нередовен е.Той има почва у нас, защото
    такава ни е държавата.Водиме всички негативи световни класации благодарение на този велик вожд.
  • 61 STEFCO

    3 20 Отговор
    LELCHE ZA EDİN HUİ NE STAVASH NE İPE NE SİKE
  • 62 Пашата

    38 8 Отговор
    Бивша мутра ни управлява.
    С престъпно минало.
    Коментарите са излишни.
    Държат го сащ,защото работи за тях.
    Толкова е ясно всичко.
  • 63 Иво

    8 21 Отговор
    Веске , важното е ти да си ментално добре - да можеш да си сменяш памуците навреме !
  • 64 Цигу мигу

    10 25 Отговор

    До коментар #40 от "Подкупна платена кукла":

    Най точния коментар от всички.Ще добавя платена с парите на престъпници от,наркотици трафик на хора корупция.Тази като каже нещо срещу някой значи е обратното.Ако го хвали значи не е добър човек.Който е запознат с цялото и творчество с просташки стил на изразяване е видял че си противоречи обикновенно като мине време.Някой дето го е плюла оосле срещу заплащане почва да го хвали .Няма близък или приятел който да не използвала и оплюлаТрие изборно коментарите и няма никакъв плурализъм.Също е голям почитател на алкохолосъдържащи напитки.Очите са отражение на душата. Тези очи от снимката могат да служат за помагало в учебника по психиатрия за гарактеризиране на ....

    Коментиран от #66

  • 65 ТОЧКАТА

    29 1 Отговор
    май НЯМА мъже в ,,тази държава,,....!!!
  • 66 НТД

    15 7 Отговор

    До коментар #64 от "Цигу мигу":

    О, ти също си за 4-ти км. цялата обла жена герберска напаст, която нищо друго не вижда освен собствения си интерес!
  • 67 малчо стояновчо

    12 4 Отговор
    Не знам дали журналистката е ментално добре, не е ужасно невъзпитана /отчитайки нейното образование/
  • 68 Гост

    8 4 Отговор
    То на ментално ниво всички не са ок,но темата е много дълбока за подобно място и дискусии.
    Не случайно със законите и действията породени от страхът от наказанията и глобите народа на ментално ниво е роб и жертва,който не живее живота си свободен и както иска,а както му се налага и вменява,че трябва да го живее служейки на държавата.За това сме като овце и трябва да сме еднакви,защото когато всичко мисли по един начин,никой не мисли.
    Един проблем можем ли да бъде разрешен със същият начин на мислене с който е създаден?
  • 69 Истината

    8 23 Отговор
    А ти Веселино ментално добре ли си ?
    И знаеш ли къде се намираш ?
  • 70 Хора има, смелост няма

    19 4 Отговор

    До коментар #32 от "Да да":

    Затова трябва да се дава пример на хората и трябва да знаят, че не са сами.То е ясно, че не всички ще се присъединят, но трябва тези, които вникват в това, което казах, да се обединят. Българите все сме разединени и това ни е грешката. Сами няма да постигнем нищо, трябва да се разпространява това, защото ако много от хората говорят за него това ще е по - авторитетно.има хора, които се съмняват. Те все още вярват в бъдещето на България. Те могат да оценят написаното. Има и такива, които са раздвоени. Ако не видят този важен факт, който написах, и ако не се замислят, те могат да се присъединят към тази част от българите, която не иска да оправи България. Виж колко хора мрънкат как държавата ни е зле. Те искат България да се оправи, но трябва да разберат, че трябва действие. Те може би се плащат, защото мислят, че са сами. Трябва да разберат, че има много хора, които мислят като тях и са готови да действат.
  • 71 Бай

    19 6 Отговор

    До коментар #53 от "Как":

    Върни се в далечната 2008 година и ако намериш интервюта с него ще видиш как обещава какво ще направи, ако спечели партията му. И понеже на хората им писна от тройната коалиция, особено след като един от нейните каза че той разпределя парите на България , и взеха че гласуваха за Бойко, подмамени от ,,мъжкарския ,, му вид и големи обещания. Това е .
  • 72 Бубу

    11 18 Отговор
    ББ, не е ментално добре, ОК, но като я гледам на снимката госпожата която твърди това, като я гледам с клоунски начервените бузи и размазаните с червило уста, присвитите от злоба очища, струва ми се че това твърдение по скоро приляга на нея. И това ако не е свобода на словото, кой каквото си иска пише за който си иска, включително и лични обиди към премиер и министри.
  • 73 ШОПО

    7 14 Отговор
    Ракия има , вино има , пръжки, праз, сланина, дръва за кюмбето . Е оти да протестирам!?
  • 74 Корнела

    7 8 Отговор
    Ще ме хванете за корнито.
  • 75 ЛЕНИН

    8 13 Отговор
    Тая Томова май го сънува тоя Портних?

    Коментиран от #78

  • 76 Генерал Иванушка Водков

    8 13 Отговор
    Тая само на мен ли ми мяза на чалго-порно-екстрасенска?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Северозапад

    17 6 Отговор
    Тиквата такъв, Тиквата инакъв. По-добър няма да стане, по-умен - също.
    Но, честно казано, не му завиждам. Това всеки ден да очакваш куршум отнякъде, да трепериш от страх непрекъснато, да не смееш да отидеш никъде сам, и да ходиш дори до тоалетната с охрана - ебем ти живота!
    И тук откраднатите милиарди не помагат.
  • 80 Госпожо

    6 5 Отговор
    Журналист, ние "простите" читатели Ви препоръчваме с Г-н Диков да се разровите най-щателно,както го правите с този скандал,с това КЪДЕ изтекоха парите от КТБ,и най вече КОЙ наш мерзавец им се наслаждава!В едно друго време за много по-малки провинения разстрелваха!
  • 81 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 12 Отговор
    Цялата чужда резидентура e активизирана максимално да плюе по ген. Б. Борисов. Това показва, че Борисов работи за България.

    Коментиран от #83, #86, #90

  • 82 Спешна помощ

    6 3 Отговор
    Имам нужда от спешна метална помощ,търсейки отговор на следният въпрос:
    -От години наблюдавам хората как гласуват и протестират и не спират да работят и живеят по едни и същи правила,като постоянно във времето се вдигат цените,данъците защото правителството не спира да краде от народа,а парите се печатат и народа постоянно иска да докаже,че никаква липса на пари не може да го спре да доказва на политиците,че е проблем за него да ги издържа и позволява да го крадат и до кога ще плюе и критикува,че другите не са наред?
  • 83 Българин 1

    7 6 Отговор

    До коментар #81 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Какъв генерал,каква работа за държавата,какви пет лева,изобщо ти в ред ли си бе човек?Пий си редовно хапчетата,само умствено изостанал може да вярва на боко тиквата
  • 84 Африканеца

    7 1 Отговор
    Като ни управляваха партизаните мълчахме 45 години,като ни управляват мутрите с бухалките мълчим 30 години.Томова помни ли как се въртеше около Данчо,Христо,Лефито и т.н

    Коментиран от #85

  • 85 Ами да

    4 2 Отговор

    До коментар #84 от "Африканеца":

    Това си е истината. Ами да спираме да седим и да блеем вече.
  • 86 Прометей

    3 4 Отговор

    До коментар #81 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    (ИМПЕРИАЛИСТ) -''КОЛИНИАЛИСТ'' - ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ СИ ПО ГЛЪМ ОТ НАЙ -ГЛЪМАТА МАЙМУНА -(БОКО )....! -КАКЪВ ''генерал'' Сънуваш...!!??
  • 87 Трябва действие преди да е късно

    6 3 Отговор
    Никой няма да дойде да ни оправи. Осъзнайте го. Защото ако нормален човек отиде на власт го гонят или знае че не може да отиде, защото мафията ще го погне. Така, че ако чакате някой нормален да дойде, недейте. Мафията няма да падне по естествен път. Не чакайте някой нормален да дойде. Действайте.
  • 88 Изход

    4 1 Отговор
    Бягайте, деца!
  • 89 Шаран БГ

    3 1 Отговор
    Истината е страшно нещо ! Казали са древните - тя ражда омраза. И защо се нахвърляте като чакали на Веселина ? Защото задава точните въпроси и казва истината. Имало ли е скандал с Портних в Хайфа ? Имало е ! Чак след година време излиза на яве. Защо и как изтича тая "секретна операция" ? Ако е голия задник на някоя "какичка" до вечерта в "нета, нали ? И оня ," осрания" / който на практика позори и държавата ни, защото не е случаен турист/, той се скатава и е "недосегаем" . А В.Томова трябва да отнесе всичките ругатни и глупости по свой адрес !! И от кого ..........!??!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бубу

    2 3 Отговор
    До 83 и 86 и да, Борисов е генерал и то достоен, за разлика от един друг дето плещи само глупости и разхожда по света една кобила.

    Коментиран от #98

  • 92 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "К.К.":

    Тази нищо не знаи за доган а за кмета целия личен живот за елена йочева нищо за приватезацията дума не казва мълчи като комунист явно и тя еучаствала
  • 93 Младеж

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "старческо слабоумие":

    Старче явно говориш за президента които давай за пример сев корея и с неговия лидер се гордее хапчетата да се сменят
  • 94 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Генерал":

    И тя върви по пътя на Елена йончева репресирана и заплашвана
  • 95 Цецо

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Цв.":

    От кочената на хасковския каун и лидер лъжа взеха да надигат глас а на изборите грухтат
  • 96 Хайфа

    1 0 Отговор
    Отмъщението на Буда към варнеци: Набута ни най- големия хайдук за още 4 години!
  • 97 Уърееее

    4 1 Отговор
    Амин, някой да каже истината.
  • 98 Бубу, от такива като теб,

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Бубу":

    страда цял един народ! Не се чудя, 86% не са малко!!!!
  • 99 Независим анализатор

    0 1 Отговор
    Борисов е пионка на ЕС, но ще бъде отстранен от властта по волята на САЩ и Русия. Те не се интересуват какво мисли Брюксел по въпроса. Преди една година бившият конституционен съдия Георги Марков посъветва премиера да се отегли на почивка в Банкя, защото бил вече на 60 г. Явно г-н Марков беше надушил нещо лошо, но Бойко не го послуша. Сега да си сърба попарата, която е надробил.
  • 100 Киряк Стефчов

    0 2 Отговор
    Ем умна, ем красива.
  • 101 Гаф

    1 0 Отговор
    Как толкова години търпим начело на държавата този бай Ганьо? Отива на посещение в САЩ и при посрещането му от Тръмп,бърза да дава целувки,но срещна отпор,американския президент го спира с лакът в ребрата.Боко не успя!! И коя тв го показа,скриха го.Българи,на него ръка му целуват и на колене стоят,кой ли ? Той сам подава ръката си ,на своите млади герберчета.Този човек ни излага на всякъде и ние го търпим и чакаме сам да си замине.Заблудени избиратели или така им е удобно на някои,"омаяни" от лъжите му.
  • 102 Гост 6

    0 2 Отговор
    А Веселина Томова ще разкаже ли нещо за себе си,а? Или аз да кажа. Поздрави Веселинке от тримата международни шофьори от кабината на Мрцедеса.
  • 103 Гост 6

    0 2 Отговор
    А Веселина Томова ще разкаже ли нещо за себе си,а? Или аз да кажа. Поздрави Веселинке от тримата международни шофьори от кабината на Мрцедеса.
  • 104 Лозо

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Това трябва да се знае":

    Добре казано!
    Но тук,в красива България вече няма млади хора.
    Малкото, които са останали, са доволни от живота тук: журналисти,артисти,социолози, политолози, НПО-та и т.н.
    Аз съм от тези, които са редовно на протести и виждам , че сме едни и същи и как на всеки следващ протест ставаме все по малко.
    А тиквата на това разчита.

    Коментиран от #105

  • 105 ДО 104

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Лозо":

    Без да искам, докоснах (+). Др. Веселина, чудесно коментирате ББ и не сте единствена. Защо никой не намира смелостта да коментира фалитът, разграбването, масовата приватизация с боновите книжки, банковият фалит-Р. ГЕЧЕВ, приватизацията чрез РМД-та и видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА? Как с-во СТАНИШЕВИ (Моника и Станишев) и бившата му приятелка Е. МИЛИОНЧЕВА заграбила евро фондове, които спряха за корупция? Пътви бяха прогонени мюсулманите, насилствено смениха имената им и разграбиха иморите им. След това всеки, който успя, напусна Б-Я, насилствено. Днес младите искат да се развиват пожелание. А другарят N 104 не се и срамува, че му плащат и подскача по площадите. По-скоро доказваш каква празна тиква си самият ти. Докато съществува паразитната соц.комунистическа партия БКП/БСП, ще бъде така. Едни и същи грешки, не носят различни резултати. Тази партия е пагубна за Б-Я. ББ направи за Б-Я това, което всички заедно не успяха. Животът е кой как си го направи. За простите, мързеливите и неграмотните не само тук, работа няма и по цялото земно кълбо. Никъде не искат жалки, мързеливи търтеи. Колко сте жалки. ББ намери празна хазната и неизгодни договори за Б-Я. Започна от О-ла та, днес хазната е пълна, а изгладнялите приватизатори искат ново разграбване. ГНУС МЕ Е КАТО ВИ ЧЕТА ПРОСТОТИЯТА! КАК НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ОТ СЕБЕ СИ?
  • 106 ДО 29

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "старческо слабоумие":

    Лошото е, че ползвате главите си като декоративно приложение към зад@ника. Толкова простотия. Факт е, че премина постове от кмет до премиер. Това, което той постигна за Б-Я, всички на куп не са успяли. Започна от 0-лата. А вие, жалки мързеливи мижитурки, сте седнали да пишете обидни квалификации, но неспособни да оправяте собственият си живот. Животът е лична привилегия, живееш го такъв, какъвто си го направиш. Като сте толкова умни, защо не протестирахте пред "ПОЗИТАНО" 20, за да ви върнат откраднатите над 100 млрд. $, вложенията ви във фалиралите банки, пенсионният ви фонд и т.н.? СОЦА ви е осакътил психически. Надявате се К. ИМПЕКСОВА да ви направи богати. И ТЯ ТАКА СИ МИСЛИ, От както съществува светът, никога не е имало равенство. Винаги е имало бедни и богати, високи и ниски, слаби и дебели, прости и неграмотни и умни и развиващи се. Или плачете за пенсиите, които Р. ГЕЧЕВ ви направи 6$. Вие, червени тролове, вие съсипахме бъдещето на младите и продължавате с един и и същи грешки. Вие, които и днес си искате комунизъм, НО ПЕНСИИТЕ ВИ СА ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ, А ВАШИЯТ ПЕНСИОНЕН ФОНД ВИ ГО ОТКРАДНАХА. А МОЗЪЧНО увредените, нямахте смелостта да протестират е преди 30г. Днес, 60% млади са с ББ. ВАШАТА МЛАДОСТ Е МИНАЛО, ЗАЩО СЪСИПВАТЕ И НАШАТА МЛАДОСТ? МИНАЛОТО Е НА СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ, БЪДЕЩЕТО НА МЛАДОТО! СПРЕТЕ ДА ПРЕЧИТЕ С ПРОСТАЩИНАТА СИ РАЗВИТИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ. БИВА ПРОСТОТИЯ, НО ТОЛКОВА МНОГО. ДЪРЖАВАТА СЕ ЗАДЪХВА ОТ ВАС!
  • 107 Ефрейтор

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Генерал":

    Генерале, кух си на градинска лейка
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове