7 Декември, 2019 18:25 53 181 131

Проф. Минеков: България върви към абсолютен национален фалит

  • проф. велислав минеков-
  • гешев-
  • борисов-
  • сащ

''Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани'', обрисува ситуацията в България проф. Минеков, както я вижда той.

Проф. Минеков: България върви към абсолютен национален фалит - 1
Снимка: БГНЕС

Госпожата от Ирландия не е час (бел. ред. става въпрос за ирландската евродепутатка Клеър Дейли). Никой не я е предупредил. Може да ѝ намерят белязани пари в колата, кокаин по ръцете. Трябваше да бъде предупредена, за да не се изпуска по този начин за г-н Гешев'', това заяви проф. Велислав Минеков в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като поводът за думите му е изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Европейския парламент, където не всички евродепутати бяха благоразположени към него.

Професор Минеков коментира и посещението на премиера Борисов в САЩ, което бе в края на изминалия месец ноември: ''За мен е много смешен опитът да се целуне с Тръмп, от което той дава заден и го побутва. Най-интересно е слизането по стълбите и почудата на самия Борисов ''Какво правим на това поле''. Сам не можеше да разбере, какво е това посрещане. Цялото посрещане беше истински виц.

''Падишаха (бел. ред. визира премиера Борисов) много ясно обясни, че свободата на медиите съществува. Обаче стават ето такива чудеса като с Портних, които не излизат. Както и това, че тук яли, пили и се веселили, руски агенти, поотровили двама-трима, разходили се и до Франция. Това също не излиза. Защо срещата с ''Репортери без граници'' не беше показана никъде? Защото беше резил. Вървим към абсолютен национален фалит. Най-бедни в цяла Европа, най-заглъхнали медии, най-необразовани'', заяви още професор Велислав Минеков.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 252 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    109 252 Отговор
    Паникьор!Страната е стабилна,а нашият любим Вожд и Учител държи здраво юздите с поглед вперен в следващите 1300 години слава и поне още дузина български империи...

    Коментиран от #4, #23, #42, #111

  • 2 Иван

    540 80 Отговор
    Всички изказвания на Професор Минеков са точно в десятката.Браво .

    Коментиран от #96, #126

  • 3 Така мисля

    470 53 Отговор
    Много прав сте професоре !
    Управниците ни са престъпници с костюми и вратовръзки ! Безкрайно алчни ! Но всичко се връща в живота ! Жалкото е че България си отива !
  • 4 Народа е заспал

    277 39 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Вие на мизерията добро ли му казвате ?

    Коментиран от #118

  • 5 Euro

    82 359 Отговор
    Поредното радухване на лъжи по тв ек която както знаем всички, е една от многото телевизии на БКП. Айде само внушения в този руски сайт. У лево.

    Коментиран от #53, #120

  • 6 шушумушу

    336 39 Отговор
    В която и посока да се изнеса, ще съм по - добре от мястото където се намирам. Срам е, защото прадедите ни оцелели и запазили българското под 200 години византийско робство и 500 години османско робство. Ние се стопихме с два милиона за няма и 30 години

    Коментиран от #24, #71, #99, #119

  • 7 Добрият самарянин с дебелата тояга

    69 288 Отговор
    Този човек очевидно не е добре с нервите. В замяна на това е добре с Измамаята Манолова, която очевидно също не е добре с нервите. Странно колко много луди не са добре с представата си за печелене на избори и управление на страната. Много са зле горките луди.

    Коментиран от #94, #112

  • 8 Храна за размисъл

    237 29 Отговор
    Когато едни тарикати ти налагат и казват как да живееш според едни правила измислени от тях и те са облагодетелствани от тях,а ти ги изпълняваш чий живот живееш и от кого можеш да очакваш промяната? Алооо,робите до кога ще рпбувате и живеете за да са добре господарите ви?
  • 9 Ю Кортес

    62 269 Отговор
    Т.н.професорУт първо да си изгори дипломата и после да се гръмне

    Коментиран от #40, #44, #45

  • 10 7923

    118 24 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО.ХА ХА ХА ...
  • 11 Това е така

    145 26 Отговор
    Напълно вярно.
  • 12 кон

    206 37 Отговор
    Българи ,кога най-после ще се събудите?????Шайката ни направи луди!!!! Данъци , купени и под сурдинка медии, кражби , преследване по политически причини/ виж изборите и последващото отношение към инакомислещите кандидатирали се , не от ГРОБ/!!! Това ви казва Минеков!!!!

    Коментиран от #15, #57

  • 13 Трябва действие преди да е късно

    196 24 Отговор
    Никoй нямa дa дoйдe дa ни oпрaви. Ocъзнaйтe гo. Зaщoтo aкo нoрмaлeн чoвeк oтидe нa влacт гo гoнят или знae чe нe мoжe дa oтидe, зaщoтo мaфиятa щe гo пoгнe. Тaкa, чe aкo чaкaтe някoй нoрмaлeн дa дoйдe, нeдeйтe. Мaфиятa нямa дa пaднe пo ecтecтвeн път. Нe чaкaйтe някoй нoрмaлeн дa дoйдe. Дeйcтвaйтe.

    Коментиран от #25

  • 14 Петрич

    36 130 Отговор
    На човек му стига да ти чуе фамилията и му става ясно ,не спирате няколко платени палячовци да ходите при най големия палячо
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    94 18 Отговор

    До коментар #12 от "кон":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Анонимен

    199 24 Отговор
    Повечето го знаем. Младите напускат държавата, а и много от тях не раждат, ромите се увеличават, но те не допринасят за икономиката и накрая 2.2. милиона пенсионери. Ако такива, като Бойко ни управляват, ще последва неизбежен фалит, та даже си мисля, че вече е късно и чудо не може да ни спаси.
  • 18 Хри100

    20 8 Отговор
    😂😂😂😂😂😂
  • 19 Бай Стойчо

    109 32 Отговор
    Искам си тоталитаризма...

    Коментиран от #20

  • 20 Еми

    82 10 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Стойчо":

    Имаш го.

    Коментиран от #22

  • 21 коментар

    58 124 Отговор
    Мафията не спря да цвили!Ония ден цвилеше и вожда им от най-бедната страна във целия свят дето е там далече на изток проссия!Д-р.минеков и той не знае къде се намира вече!Щом сме най-бедни в Европа нека върнат заграбеното за 20г след 89г до 2010г!Нямало и свобода на словото чак!Ами производството на фалшиви новини на всеки час от страна на др.нинова това какво е бе др.минетков, не си ли на свобода да ръсиш фалшиви новини бе другарю Минеков!!!!?
  • 22 коментар

    41 81 Отговор

    До коментар #20 от "Еми":

    Отивай в русия там са си така (дори и на шега да си го казал)!!!
  • 23 бл.134 в Зап. парк

    38 28 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Булгаристан ,убер аллес.
    Професоре , тегли един бърз кредит и яж и пий ,като за последно.
  • 24 Ами да

    91 25 Отговор

    До коментар #6 от "шушумушу":

    Така е като ни управлява мафия
  • 25 бсп

    36 87 Отговор

    До коментар #13 от "Трябва действие преди да е късно":

    Дете тя мафията не е на власт вече 10-на год.и преби да плаче за власт!Дете увеличение на пенсии, заплати, винаги даване на Коледни и Великденски добавки, създаване работни места за бкп това фалит на държавността ли е бе!?!Имаш още жълто на устата, и мама, и тате ти учат, че България вече е унищожена при това което ти писах!И др.минеков и той прежъднял за много власт, не просто за власт!Хубава вечер дете!

    Коментиран от #29, #70

  • 26 Иво

    44 123 Отговор
    Професорче, колко ти коства титлата, червен помияр?

    Коментиран от #124

  • 27 Абу Бакр Ал Бакдади

    72 29 Отговор
    Сами си го избрахте пътят към демокрацията,никой не вие виновен оправия няма да има.
  • 28 Повръщащия

    43 102 Отговор
    Този червен дрънкалник пак ли го извадиха от нафталина?

    Коментиран от #49

  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 71 Отговор

    До коментар #25 от "бсп":

    .........под най-различни популистки лозунги се атакуват управляващите. Така например, се спекулира с цени на кюфтета, служебни командировки, жилища и т. н. за държавните ръководители. Изнасят се сведения от лично естество за живота им, под благовидния предлог , че хората искали да знаят. Целта е една, достойните, знаещи и можещи хора, да си кажат: що ми трябва Тогава на тяхно място идват властолюбивите глупаци, провалили се в живота и нямащи друго поле за изява. Поради липсата на качества , те стават лесно манипулируеми и контролирани от сили, които не желаят да афишират себе си.Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а бате Ламбо е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 200 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите изроди и да възстанови суверeнитета си, като върне Търновската (сребърна) Конституция.

    Коментиран от #31

  • 30 Иван

    88 13 Отговор
    Достатъчно е да видиш учебниците на децата и да се сетиш какво са ни приготвили.Прост народ лесно се управлява.
    Така беше и при Тато-прост народ лесно се управлява.
    За съжаление българите не са франсета,не протестират тези със 190 лв. пенсии и тези с 560 лв. запрата-бруто.
    Затова ще робува цяла България.
    Всеки народ си заслужава съдбата-прост народ слаба държава!
  • 31 Цар Плъх

    49 11 Отговор

    До коментар #29 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    И къде е този цар, българите имаме ли си цар?

    Коментиран от #89

  • 32 Нона

    52 18 Отговор
    Дай Боже по-бързо да фалира, че този просперитет лошо ни се отразява. Демокрацията и диктатурата на мафията до там водят. Всеки народ си заслужава съдбата.

    Коментиран от #33

  • 33 Не е вярно

    44 21 Отговор

    До коментар #32 от "Нона":

    Това не е демокрация. Това е мафиотско управление, за това съм съгласен, но в България демокрация не е имало. Спрете да плюете демокрацията като никога не сте виждали такава. Сега поне можете да протестирате. Я си представете, че теоритично на мястото на Тодор Живков беше застанал Бойко. Не само, че нямаше да управлява адекеватно, но и нямаше да може да се свали и това е доживотна диктатура до фалит на държавата. Така че не ми плюй демокрацията, че и по - лошо можеше да е.
  • 34 Jojo

    34 60 Отговор
    Писна ми от ревливи професори! Хайде, предложи нещо, не само реване ...
  • 35 Ххх

    67 10 Отговор
    Да парадираш с добряшката си простотия пред Тръмп по начина, по който наскоро го направи с посланичката им Херо Мустафа нещо не се получава, все пак президентът им си има лично достойнство.
  • 36 РЕФЕРЕНДУМ

    21 36 Отговор
    Не завиждайте на Борисов. Никой не пише какво му е на него и дали сън го лови, като всички виждаме дереджето си и как няма оправия. Наистина сме ...ПОСЛЕДНИ. Но има лек. И той се казва ... РЕФЕРЕНДУМ. Ако иска да спи спокойно, да не бъде УПРЕКВАН И ЛИЦЕНЕПРИЯТНО КВАЛИФИЦИРАН, Борисов Е ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО. АКО РЕЗУЛТАТА Е "ЗА" - ВСИЧКИ НЕГОВИ КРИТИКАРИ ДА ОДЯТ НА МАЙНА СИ РАЙНА СИ -иначе казано, това е положението и ония Вуте-Наневци си го сакат, НО АКО ОТГОВОРА Е "НЕ" - то тогава правете "Майдана". ИНАЧЕ С ТУКА ИМА-ТУКА НЕМА СИ Е ЧИСТО ШМЕНТЕ КАПЕЛИ! ТЪЙ ДЕ, КАКВО ЧАКАТЕ ...ИСКАЙТЕ РЕФЕРЕНДУМ И ТОГАВА ЩЕ СТАНАТ БЕЛНИ НЕЩАТА! Иначе и ако си траете за референдум, я по-добре си пийнете "Тебокан", оросете се и росни-пресни се легайте, че "Лека нощ деца" ...МИНА!

    Коментиран от #54

  • 37 Arsenal

    65 15 Отговор
    Браво професоре,но само с коментари не става...трябват действия!
  • 38 Георги

    64 14 Отговор
    Революция се прави не с бюлетина а с ГИЛОТИНА!!!?.
  • 39 Димитър

    49 16 Отговор
    Необходимо е революция -пълен обрат .

    Коментиран от #41, #68

  • 40 минаващ

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Ю Кортес":

    Не може ли обратно?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ar146ts

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Не е лошо да си направиш преглед при психиатър.
  • 43 Plovdiv

    51 13 Отговор
    Кажете КОЙ може да измъкне от мочурището тая територия и да я насочи към спасение?! Ако се появи такъв човек, ще има поне 90% гласували, а от ГРОБ няма да остане и помен!

    Коментиран от #46

  • 44 Метала е топа

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ю Кортес":

    Педеал той поне има какво да гори.
  • 45 Метала е топа

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ю Кортес":

    Педеал той поне има какво да гори.
  • 46 Не е така

    37 6 Отговор

    До коментар #43 от "Plovdiv":

    Ти не разбираш. Това е омагьосан кръг. Никой не идва, защото на власт има мафиоти. На власт има мафиоти, защото никой не идва. Решението е да свалим мафиотите. Няма най - малко зло, когато е зло. Ако бъларския народ не се надигне малко нищо няма да стане, управляващите няма да мислят, че има някой, който да ги спре и ще бездействат и безчинстват безнаказано. Това, че не идва никой е следствие от това, че търпим мафията. Трябва да се целим по - високо, иначе ще стоим ниско. Няма по - малко зло. Не трябва да толерираме грешки. ега мафията гони и не допуска качествени хора в управлението. Затова трябва да се свали. Добрите управляващи сами ще дойдат като видят, че мафията е свалена. То ако сме постоянни и сваляме всеки негоден управляващ няма да идват лоши, или поне няма да остават дълго. Това е единственият начин да се оправим и да започнат да идват добри управляващи.
  • 47 Чернобил

    19 43 Отговор
    Такива като тоя трябва да ги набиват на кол. Като не ви харесва в България, заминавайте за СССР, отрепки!!!

    Коментиран от #48, #114

  • 48 Прав е

    39 12 Отговор

    До коментар #47 от "Чернобил":

    Не е като да не е прав. Икономиката на България в момента е в плачевно състояние. Ако го отричаш не лъжеш никого, само себе си. А "войната" между русофили и русофоби няма нищо общо с мизерията в Бългрия. Към когото и да се присъединим, ако имаме некадърни управляващи няма да прокопсаме.
  • 49 И аз да кажа

    16 12 Отговор

    До коментар #28 от "Повръщащия":

    Ти да знаеш баща му какъв слагач беше!
  • 50 народ

    34 15 Отговор
    Прав си професоре!Но тия кучета няма да пуснат кокала лесно и безкръвно!Та,нещата отиват на революция,ако има все още българи!

    Коментиран от #51

  • 51 Досега

    23 8 Отговор

    До коментар #50 от "народ":

    Ние никога не сме били добри в правенето на революции. Хайде сега една поне да направим успешно. Демокрацията се прави от хората все пак. Иначе не е демокрация, което буквално означава "управление на народа" на гръцки.
  • 52 Що,

    23 31 Отговор
    Да не би пък преди 45, примерно , години да сме били преди Франция, Германия, Гърция, Унгария, Полша, Италия, Белгия, Холандия, Австрия и пр.? Да не би да е лесна работа да задминем някоя от тях? Минеков, професор уж, нима не е пътувал и не знае, че преди 30 години бяхме изостанали като африканци спрямо страните от Европейския съюз? Та кого да изпреварим, бе негоднико? Ти да не си по-известен и признат от Сезар или Ботеро? И само някой да не разправя на какво място сме били според ООН- били сме заради подценения долар, дето твърдяхме, че струвал 98 стотинки, а западната марка - 49ст!

    Коментиран от #72

  • 53 Митъо питоня

    28 6 Отговор

    До коментар #5 от "Euro":

    Ти май си от ,,образованите" тикви.Вари го,печи го,пак тиква
  • 54 Бобчо(помияра)

    22 4 Отговор

    До коментар #36 от "РЕФЕРЕНДУМ":

    Ега ти селските тарикатлъци.Значи що не вземем да проведем един референдум да си върнем социализъма, развития.Всички бабички ще гласуват да им се върне младоста.Така е и с твоя .
  • 55 Акита

    20 28 Отговор
    Очевидно сме на първо място по злобни и тъпи комунистически професори. Ето защо детските учителки не достигат, по-лесно е било да станеш "професор".
  • 56 Боки съм 😂😂😂

    16 6 Отговор
    Аз съм трилионер вече😂😂😂народа псета го яли
  • 57 Eistee

    17 25 Отговор

    До коментар #12 от "кон":

    Малчо (имам предвид в чисто интелектуален и морален аспект, да не вземеш да се обидиш сега, че те смятам за джудже), този човек е на доста лазарника. Това означава, че е бил достатъчно зрял и опитен по времето на управлението на Тодор Живков, Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишев. Това са управляващи, довели България до национална катастрофа. До национален фалит, абсолютен. Обаче, странна работа, тогава гласчето му не се чуваше. Не зяеше из медиите "България върви към абсолютен национален фалит", въпреки, че тогава - и при Живков и при Луканов и при Виденов и при Станишев - България фалира. Но от този оратор тогава нямаше дори ред. Дори любезно изказано съмнение, нещо от рода на "Абе, не искам да се бъркам в каквото не разбирам и да досаждам, но не вървим ли към абсолютен нац. фалит под вещото ръководство на любимата Партия?". Не ти ли се струва странно? А не е ли още по-странно, че точно когато България върви нагоре, безработицата е най-ниска, раждаемостта е най-висока, хората се връщат от чужбина, икономиката излиза на светло, инфраструктурата се подобрява, данъците се събират и т.н., този юначага цвили като автомобилна аларма в закрит паркинг и реве апокалиптични лозунги? За теб не знам, но за мен тези две точки са достатъчни да прокарам линия и линията сочи, че не е добре да се оставяме платени провокатори и девалвирали в морално отношение озлобени и загубили обективност личности да ни задават насока на мисленето и поведението.

    А и няколко за

    Коментиран от #66, #74

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Eistee

    13 19 Отговор
    ...
    Другата ми забележка, е че льольовците, които плачат за революции обикновено постигат само кървави бани, в които биват унищожени повечето цивилизационни ценности и стойностни хора. А най-смешното е, че никога, при никакви обстоятелства подобна пасмина не успява да извърши сама дори и най-келявата революцийка и винаги зад гърба на подобни предатели стои някой друг - 1917 г това беше Der deutsche Geheimdienst, 1944 зад нашите тъпчовци беше съветската армия, в бедните африкански държави и в латинска Америка това беше КГБ и т.н. Та имайте предвид следното правило - "Който е прекалено тъп и мързелив за да еволюира, все го сърби да революционализира. По възможност другите.".
  • 60 Оня с коня

    19 6 Отговор
    Иска да каже пича чи сме лакей и пажове на новите братя
  • 61 Мишето

    15 10 Отговор

    До коментар #58 от "Eistee":

    За първи път чувам, че на фалшифицирани избори казват законно проведени. А освен, че не използваш правилно термините, плашиш. Явно много си уплашен, за да плашиш другите. Това ама никак, никак не еволюционно, цивилизационно и демократично. Споко! Дишай човече!
  • 62 ИВАН ХРИСТОВ

    30 3 Отговор
    И УПРЕКВАХТЕ ИВО ХРИСТОВ, ЧЕ НАЦИЯТА Е 80% ДЕБИЛИ, ПРАВ Е ЧОВЕКЪТ ПРОСТ НАРОД...
  • 63 Пешо от панелката

    27 6 Отговор
    Моралният фалит на България е очевиден факт, докато финансов фалит може да настъпи във всеки един момент, ако господарите ни решат че е съобразно.
  • 64 Георги

    19 12 Отговор
    Тоя нали беше много репресиран, заплахи за живота и незнам още кво, а като гледам ходи от телевизия на телевизия и дрънка постоянно. Може и да е прав може и да не е, но аз едно знам властта произлиза от народа и в конституцията го пише, не виждам протести ама не протести от по 100 човека които половината не знаят за кво са там а другата половина са платени, значи всичко е наред в държавата.
  • 65 nagamoto

    11 15 Отговор
    Малоконарски комуняга
  • 66 Кои хора се връщат от чужбина бе гробар

    30 8 Отговор

    До коментар #57 от "Eistee":

    Прост терминал 2се пръска по шевове те. Благодарение на управляващата династия на тиквите и мутрите покрай тях. Да ви го набия на всички продажници. Които изгонихте българите от държавата им.
  • 67 Това от което има нужда народът

    9 2 Отговор
    Е забранено по конституция което означава че законът е незаконен
  • 68 БГ мишок

    18 3 Отговор

    До коментар #39 от "Димитър":

    Големи революционери сме, Мите, но само форумни. Мъжкар до мъжкаря зад клавиатурките, тракаме и се заканваме, а като излезем навън - обикновени тихи мишлета. Слушкаме най-покорно и си траем. Не сме като гърците и французите. Затова си заслужаваме дереджето.
  • 69 Ели

    12 4 Отговор
    Тя не върви..., тя е в национален фалит, визирам големите икономисти Софиянски и Костов.

    Както беше казал Мандела, докато се радвахме на политическа свобода, ни съсипваха икономически, който от пръв приятел, стана пръв враг на Запада - но за този факт малко се пише.
  • 70 Калбо

    19 5 Отговор

    До коментар #25 от "бсп":

    На фона на постояното повишаване цените на хранителните продукти повишаване на застраховки гражданска електроенергия вода парно и още много други неща повишаването на пенсй те заплатите се губи много кратно с една дума прах в очите жалко за младите българи защото нищо не ги задаржа в България в България няма демокрация има кражбация или пълно с краци на ръководни постове който ръководят държавата

    Коментиран от #79

  • 71 po-znaesht

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "шушумушу":

    Дали е истина,че сме запазили българското след 200 г. Византийско и 500 г. Турско робство ,колега?? Съмнявам се! В Шотландия и Ирландия са се борили 400 години срещу английската корона за верска и национална независимост,като предводители са били техни аристократи и църковни дейци!А къде бяха нашите войни и въстания с начело нашата аристокрация и свещеници срещу поробителите през 11 12 век и през 14,15,16,17 и 18-ти век?Или нямахме аристокрация,а само царе-Иван Александър и Шишман??Изкуствена гордост ни култивираха последните 100 години,а реално
    се превърнахме в хрисими овце!
  • 72 СПЕЦНАЗ

    18 6 Отговор

    До коментар #52 от "Що,":

    НРБ хранеше 100 милиона души тук и в СССР. Изнасяхме десетки кораби, стотици влакови композиции с консерви, зеленчуци, вино, сирене, кашкавал... Бяхме в топ 10 производители на оръжие, нашите помпи и Ел.двигатели бяха най търсени и здрави в Африка, Близкия изток. Не харесвам комунизма. Просто факти

    Коментиран от #81, #100

  • 73 Пачата

    13 1 Отговор
    И затова професоре ни чакат много неприятни изненади.Те ще започнат от новата 2020г.
  • 74 Калбо

    20 9 Отговор

    До коментар #57 от "Eistee":

    Който не е живял по време на социализма не можа да знае разликата преди с една заплата издържаш семейството си ходиш на море на планина спокоен живот сега ти дадоха червен паспорт и ходиш да робуваш в други държави това е единственото предимство . Учиниците имаха рекспет от учителите и образованието беше на много високо ниво сега е мног ама много много зле

    Коментиран от #84

  • 75 да да

    11 8 Отговор
    Прав е професорът! Но българският народ си харесва мизерията и изпитва възторг от управлението на мутренския режим.
  • 76 Мордекай

    9 16 Отговор
    За какво говори тоя никаквец. Дали осчетоводява копейките които му броят да се лигави тука. Смешко.

    Коментиран от #115

  • 77 цачо

    8 6 Отговор
    Абе как може да плюете по Боко бе?Човекът ни изкарва от калта,увеличава се брутния продукт на Глава от населението( да се разбира Неговата глава),отношенията на Тиквите е много-добро,даже похвално(я вижте само как го посрещнаха-то не бяха салюти,целувки и пр.)И пенсионерите са добре, ще им вдигнат минималната пенсия на 250 левчета(нищо,че прагът на бедност е 360лв).Абе с една дума всичко е супер.Така,че не плюйте по премиера!

    Коментиран от #80

  • 78 мафия

    5 2 Отговор
    Да, но затова пък с най-високи държавни субсидии за ПАРТИИТЕ! С най-големи привилегии за тях - безплатни държавни и общински сгради за клубове, безотчетни разходи с неясен произход!
  • 79 бсп

    5 6 Отговор

    До коментар #70 от "Калбо":

    Ами като се има впредвид, че още след 89г България се разграби за 20г какво хубаво очакваш да има, на какво научи народа Бкп до 90г?!Караха ни да живеем по измислен свят на Кпсс който Бкп го наложи и у нас, защото още много преди 90г България е просто подарена на Кпсс, и защо така, точно те мълчат защо!?!Ти ако имаш двуетажна къща масивна сграда и съборена за 1 месец можеш ли да я построиш само за няколко дена отново?!Е точно това представлява/ше България до няколко год.И тази партия така и не се наяде и е алчна за още повече от това което окради след 89г под различни фракции за 20г!
  • 80 Иво

    4 7 Отговор

    До коментар #77 от "цачо":

    Ами дай да дадем всичко останало на Техноимпексова, сестра Галева, Р.Дълбоката и на всички останали милиардери от Бсп/Дб което не окрадаха, и което е построено след 2010г!Аааа......да не забравим и новия ни месия с.трифонов дето сега и той ще ни """""оправя""""" (в кавички)!!!!!!!Хубав ден момче!
  • 81 ТОЧКАТА

    3 4 Отговор

    До коментар #72 от "СПЕЦНАЗ":

    Бе и а тогава него харесвах и все търсех инфо за икономиката на САЩ...И намирах основно от руски издания и то все ОПТИМИСТИЧНИ!!!Таа да ти продължа мисълта по-едро...имахме КЛОНОВЕ ПРОМИШЛЕНОСт НА СВЕТОВНО НИВО>>>Подържахме търговски контакти с около 150 страни за да имаме телфер и каро производство,химическа промишленост,машинстроителна промишленост,енергиина промишленост,военна промишленост,биотехнологична промишленост,електроника,хранително вкусова промишленост,МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНА!!! промишленост,месо и месопреработване,пивоварство,винопроизводство,,лекарства,козметика,промишлено строителство,машиностроене за селското стопанство,НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ С НАД € )))!!!!ЯЗОВИРА

    Коментиран от #86

  • 82 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    бафмааму=отрязаха половината.
  • 83 Дървен философ

    6 8 Отговор
    Минеков не е паникьор а нагаждач и то по семейна линия. Добре си поживяха при социализъма а сега гледа пак да се нареди на държавната трапеза и донякъде с "преподавателската" дейност го е постигнал но не му е достатъчно и добре е възприел тактиката на Мая Манолова вечно да критикува публично и при добро стечение на обстоятелствата да се закачи някъде на хранилка.
  • 84 коментар

    8 4 Отговор

    До коментар #74 от "Калбо":

    Аха искаш да кажеш, че в онова време само баща ти работеше и имаше много пари даже и за половината ви род да ги издържа само баща ти!Ами явно единия ти родител е бил директор на някое предприятие и всичко е само него!После, като дойде 90г народа на момента избяга от България защото тук точно тогава беше райския кът на Земята искаш да кажеш!Еми щом бяхме райския кът на Земята защо половин България веднага отиде там дето е най-лошо на Земята и не се върнаха вече над 20г
  • 85 Киряк Стефчов

    4 5 Отговор
    Като видя професорите, що да мисля за раята ?
  • 86 strong

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "ТОЧКАТА":

    Ами точно не само тези заводи бяха превзети след ""падането"" на ония режим и сега народа работи за ония които превзеха заводите след ""падането"" на техния режим!
  • 87 аман вече от такива

    9 8 Отговор
    Пак ли ни занимавате с този измислен професор - смешник?При Тодор Живков си живееше живота,покрай баща си-партийна номенклатура.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Антипесимист

    6 9 Отговор
    Е, добре г-н професор, твърдите, че сме бедни, нещастни и какво ли не още.Нищо хубаво ли не виждате в нашата действителност? Като сте учен и професор нямате ли някакво виждане как да се коригират многобройните недостатъци?Знаете ли на какво ми прилича Вашата статия-на Путиноеите медии.Нито една добра дума за България.Аман от помия и негативизъм, не ви е срам.

    Коментиран от #105

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Съефанов

    6 1 Отговор
    А кога ще спрем да драскаме и ще излезем на улицата
  • 93 Чичак

    2 2 Отговор
    Бойко е велик
  • 94 Самсон

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Добрият самарянин с дебелата тояга":

    Добре че ти и шефа ти с филиите с мас сте компетентни иначе лошо..клоуни
  • 95 Жиката

    2 2 Отговор

    До коментар #91 от "Byg":

    Бегай баце ти е приготвил баничка с боза , заслужи си я.
  • 96 Savin Yanakiev

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Po golem idiot nema,bokluk
  • 97 Африканеца

    5 1 Отговор
    1977 година,кравето сирене от2.60 стана 3.60 ,бренди Слънчев бряг от 2.80 стана 3.80,консерва Копърка от 26 стана 27 стотинки.Пенсията на дядо ми,на 92 години ,от 20 лева на 32 лева.Имаше няколко стотин хиляди АПБФК,които живееха по други стандарти
  • 98 Ами ревльо

    6 2 Отговор
    Само ревеме и вечно недоволни. Бачкане му е майката. Аз сьм на 55 години и работя вьв Германия заплатата ми е около 2000евро и сьм доволен .Та сьветвам младите поне засега живота им дава шанс за реализация вьв чужбина .КАДЬРНИЯ ВИНАГИ УСРЯВА!!!!!
  • 99 Голем смях

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "шушумушу":

    Ние не се сме стопили .Просто 2 милиона отидоха да живеят в мръсните САЩ и мръсната Западна Европа.Ако по времето на правешкия урод можехме да пътуваме свободно нямаше да сме близо 9 млн.,а 4-5 млн .Просто всичко си идва на мястото.Защо селата и градовете се обезлюдяват като жителите им отиват в София и големите градове.Турското робство ли е виновно или че София е проклятието на България.Ако бяха насочили малко европари и в цялата страна нямаше да има такъв бяг на Запад.Но всички наши премиери от всички цветове наливат пари само в ..София.И така 30 години.Накрая и в София ще го духат..
  • 100 И аз да кажа

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "СПЕЦНАЗ":

    Както сам казваш:факти- боклуците ни били много търсени в Африка. А в това време Япония, САЩ, Западна Европа да не са кръстели ръце, бе човече? Аз пък имах по някоя вещ и машинка от Англия и ГФР и даже просто нещо като картофобелачка, обувки или дреха беше много класи по-удобно, по-здрави и по- красиво! Помня как с кожа кърпехме оригиналните дънки, за да ги носим по пет години. Та, моля по-скромно с хвалбите какво сме произвеждали. А за оръжията и машините валяха рекламации...бедна ви е фантазията! На консервите ни даже етикети за по- капризните пазари ни печатаха навън.Само Монголия, Куба и СССР искаха стоките ни, та от Монголия внасяхме насреща едни кожуси от крастави овце, а от Куба безобразни портокали и да, хубав ром. Срам ме е, че мои сънародници се гордеят със соц.производството, казвам го като човек, работил в едно от министерствата с успешен износ- единственото що годе прилично нещо ,което правехме беше ишлемето!
  • 101 ivan

    1 4 Отговор
    rusa hibridka
  • 102 Всъщност

    6 1 Отговор
    Мутрите през 90-те години крадяха директно от отделния човек. Днес това е неприемливо от гледна точка на членството ни в ЕС. Затова същите тези мутри, но от позицията им на управляващи, крадат далеч по-умно. Вдигат изкуствено цените на всички важни стоки, вдигат данъците, вдигат цената на винетките, на застраховките, на здравните и пенсионните осигуровки и т.н., като вкарват тези пари в държавния бюджет. Попаднали веднъж там, задачата става елементарна - чрез фирми подставени лица парите се вземат от бюджета и отиват при мутрите. Кражбата е очевидна, но главният прокурор не я вижда, защото така му е наредено. Той вижда само кокошкарските истории. За справка - цените на основните суровини и строителни материали не са се увеличили дори двойно, а цената на километър магистрален път е нараснала почти 10 пъти, а цените на жилищата тройно и четворно. Ама ние сме българи - революционери сме само на маса след няколко стограмки, естествено. Не сме като французите...

    Коментиран от #113, #121

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Мурад V

    5 6 Отговор
    Тази държава доказа от освобождението си 1877-78 и то
    /с чужда помощ /, та чак до наши дни . . .че не може да се
    управлява сама !
    За това очаквам с нетърпение възхода на Турция /като бивша
    Османска Империя/ и приобщаването на слабите и безсилни
    държави като България ,Македония, Босна и Херцеговина да
    бъдат анексирани от Турция . . .по подобие на п-в Крим от Русия.

    Коментиран от #129

  • 105 КУРнинов

    3 3 Отговор

    До коментар #90 от "Антипесимист":

    Как ще го е срам като получава пари за да дрънка тези неща!
  • 106 Ния

    6 2 Отговор
    За цялатА разруха и упадналост да благодарим на нашите предатели и слугинажа им на натиска на Турция и Америка. Ето ви запад и пъти.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 шперца

    2 0 Отговор
    гнойкьо подлогата
  • 109 Ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #91 от "Byg":

    Ето до какво води занемарената от БХ психиатрична помощ на територията, всякакви малоумници на свобода и плещят олигофренизми по форумите
  • 110 Чук

    3 1 Отговор

    До коментар #103 от "Николай":

    Не бе - по разпъване на пожарен маркуч рийш ли...гхи хи
  • 111 хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    ТИ МАЙ СИ ОТ НАМАЗВАЩИТЕ
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 И аз да кажа

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Всъщност":

    Какво Франция? И там има професии и съсловия, които имат неоправдани привилегии, тъй като в съвремието тези професии стават по-леки. Например железниците- вече няма въглища, дим и пушек, аварии, пътувания с дни. Да не говорим колко е облегчено управлението с компютризацията. Защо да имат специални привилегии? 80%от французите са за премахване на тези привилегии. И въобще защо да не могат да се преразглеждат някои договорки отпреди сто години? Железничарите са голямо съсловие, естествено че дърпат чергата към себе си.
  • 114 хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Чернобил":

    ТИ СИ ТАМ ВЕЧЕ ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ
  • 115 хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Мордекай":

    ТИ ЕВРА ЛИ ОСЧЕТОВОДЯВАШ
  • 116 Един случаен

    0 0 Отговор
    Госпожата, нямаше ли кредит от КТБ?
  • 117 Един случаен

    0 1 Отговор
    Госпожата, нямаше ли кредит от КТБ?
  • 118 червен гърчав трол

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Народа е заспал":

    Мизерията си е за некадърниците. Тоя номер с ...на всекиму според потребностите... от въображаемия комунизъм не мина. Всеки живее така както си подреди живота. Излез на вън, огледай се и ми дай дефиниция за мизерия. Бая ще се озориш, защото аз помня мизерията, когато и обувките вървяха по наследство. Аман от мрънкачи с двете ръце там, където не огрява слънтцето.

    Коментиран от #122, #123

  • 119 125

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "шушумушу":

    И това е само началото! Държавата ни е обречена!!!...
  • 120 Курдо Коленко

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Euro":

    НЕмаш си идея колко си прост!! БКП много отдавна няма., а комунисти(бивши) в Гроб, са колкото във всички останали партии взети заедно!!
  • 121 125

    3 0 Отговор

    До коментар #102 от "Всъщност":

    Голям си оптимост щом ни сравняваш с французите! Ние изобщо не сме хора! Ако бяхме хора щяхме да бъдем на улицата!!!...
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Курдо Коленко

    4 0 Отговор

    До коментар #118 от "червен гърчав трол":

    За данъците, корупцията, здравеопазването, демографския срив, високите нива на престъпност, Гешев....ааа sorry... Тва е друга тема!!! По важно е да не си каляме обувките, и да хвалим магистралите построени м/у впрочем с Евро пари, половината, от които откраднати!!
    И ти ще "обърнеш палачинката", спокойно, още не си узрЕл!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Четец

    1 0 Отговор
    На Професора Скулптор ще му задам въпроса за Ивайло!:
    -Защо да правиме Ивайло цар ?
    -Защото ще съсипиме и царството и свинарството!
    Ето за това да не пуска тролщини когато бизнеса по първа линия не върви!
  • 126 Няма как да не са

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Минеков е участник в близкото лично обкръжение на Тодор Живков, известно като „ловната дружинка“ и действащо като неформален съветнически щаб.[1] Бил е първи заместник-председател на Съюза на българските художници и член на бюрото на Комитета за култура.[2].

    Негов син е скулпторът и специалист по металодизайн Велислав Минеков.
  • 127 Euro-1

    1 5 Отговор
    Червен лъжлив боклук! Аман от платени простотии! Какъв фалит бе! По времето на работодателя ти бай Тошо лапаше, ама сега няма. Затова ревеш на умирачка! Лъжец!

    Коментиран от #128

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Москва

    1 1 Отговор

    До коментар #128 от "Borisov":

    На партии о събрание в москва
  • 131 Кольо Христов

    0 2 Отговор
    Да, но с Фандъкова ще се оправим, нали професоре?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове