Last news in Fakti

11 Декември, 2019 15:21 21 154 88

Този градски транспорт ли да ползваме, г-жо Фандъкова?

  • йорданка фандъкова-
  • въздух-
  • градски транспорт-
  • интервали-
  • замърсяване

Няма как да се реши проблемът с мръсния въздух

Този градски транспорт ли да ползваме, г-жо Фандъкова? - 1
Снимка: Факти

Тази сутрин, в проправителствената "Нова телевизия", Йорданка Фандъкова коментира темата за мръсния въздух в София. Тезите ѝ заслужават подробен анализ, но сега ще се спрем само на частта за градския транспорт в София. Г-жа Фандъкова днес каза, че "ако не можем да си купим екологична кола, ще се возим на градския транспорт" и "Ролята на общината е да инвестира в това да направи градския транспорт достъпен и удобен". Точно така, само че той твърде често не е такъв.

В социалните мрежи последните дни изобилства от коментари за безумните интервали, на които се движат колите от градския транспорт в София. Читатели на ФАКТИ също сигнализират за това, като част от случаите са за иначе добре транспортно обезпечени квартали, като "Младост" например. Става дума и за делнични дни. Сами можем да си дадем сметка каква е ситуацията в отдалечените квартали, както и в почивните дни.

Това идва да покаже, че градският транспорт е поредния сегмент в управлението на София, където управлението на Йорданка Фандъкова се проваля. Каква е ползата от метрото, ако то носи след себе си разреждането на интервалите на наземния градски транспорт? Или цялостното спиране на трамвайни линии. В Столична община трябва да разберат, че новите метролинии и новозакупените автобуси за градския транспорт трябва да са само от помощ, а не за сметка на компромиси и орязване на цялостната услуга. Особено когато тя се представя като приоритетна алтернатива на замърсяващите въздуха автомобили.

Този градски транспорт ли да ползваме, г-жо Фандъкова?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    185 12 Отговор
    МИНАХА ИЗБОРИТЕ ПОЧНА СТРИГАНЕТО ОПРАВДАНИЯТА НАРОДА ГО ОТНАСЯ СНОЩИ ТРОЛЕЯДЖИЯ СВАЛИ ПЬТНИЦИ НА СРЕД ПЬТ ПО НОЩ РЕДНО ЛИ Е ПРОСТО ДЬРЖАВАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАРОДА СЕЩАТ СЕ ЗА НАРОДА САМО ПО ИЗБОРИ

    Коментиран от #51

  • 2 печки чудо и данъци

    136 8 Отговор
    Абе, тоя мръсен въздух не знае ли, че заради него увеличиха данъците на колите и трябваше вече да е изчезнал 'яко дим" от София, Пловдив и другите ни градове с повече транспорт?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кметицата да ни купи

    114 14 Отговор
    нови коли щом иска да спира старите или общината да ни изкупи старите брички дето ни ги набута Европейския Съюз на пазарни цени
  • 5 слаботоков

    131 30 Отговор
    Шопето кво мрънкате бе! Вие си я избрахте Данчето а сега мрънкате! Вземайте колелета и рикши и ще ви е по-чист въздуха! У Софето и 5 метра да се построят още пак няма да има управия щото винаги си е ЦИГАНИЯ! Дай му на шопа да засича и да натиска клаксони по кръстовищата! Също като в Истанбул! Ония са малко по-зле даже! И мигачи не дават!

    Коментиран от #52, #87

  • 6 Ицоъ

    129 7 Отговор
    Дали ще чакам с децата сутрин за училище по 20мин. на линия. Да, приеха ни доста далече от дома ни, пак благодарение на политиката на фандъка.
  • 7 Хахаха

    60 6 Отговор
    А ! Новина За софиянци! Странно, че руснаците от пръв поглед забелязват ненормалност във вашия транспорт, особенно интервали в метрото, а на вас ви харесва, явно.хахаха. защо ли?
  • 8 Общинарите и Кметицата

    56 6 Отговор

    До коментар #3 от "смърт на комунизма":

    да се возят в каруци с магарета защото това е Еко транспорт , а не да спират колите на хората , които от перверзия, а не от безпаричие са си купили таратайките на Европа
  • 9 Има

    52 16 Отговор
    София е на трето място в света по замърсяване на въздуха, предаде агенция БГНЕС, позовавайки се на световните агенции за измерване на чистотата на въздуха.
  • 10 дед Мороз

    27 89 Отговор
    Да, мрънкащи същества. Ще ползвате този градски транспорт. Какъвто и да е, вие все ще мърморите. Половината от вас през живота си не са произвели нещо, и само намират кусури във всичко. Когато станете безгрешни, тогава намирайте грешките у другите. Нещастници. Пожелавам ви приятна, мрънкаща и недоволна Коледа. Дано и вашата работа, каквато и да е да бъде омърморвана непрекъснато през новата година. Никой , никога да не хареса нещо, излязло из под ръцетге ви. Нали все пак , всичко на тоя свят се връща.

    Коментиран от #35, #37, #53

  • 11 Ха ха

    79 8 Отговор
    Избрали сте си я така че мрънкайте на на кака Данче,ние у наше село въздуха е чист и не мрънкаме.+_++_'

    Коментиран от #13

  • 12 Пётр Климук

    21 48 Отговор
    Селски тъпанар. Във вашето руско училище как започвате изреченията - с малка буква ли ? Няма значение. Кравите и свинете, които са под пряката ви юрисдикция, няма да ви искат диплома а и едва ли ще четат какво пишете. И кротко с водката и томовете на Ленин по празниците да не прегрере онова , което е на мястото на мозъка ви.

    Коментиран от #54

  • 13 Пандо картечаря

    11 25 Отговор

    До коментар #11 от "Ха ха":

    Еле пък у твойта одая. Верно е чист въздухо. Кого лажеш бе. Ти за био газ не си ли чувал. А петте чифта мръсни чорапи под леглото? Направо си купувай противогаз брато и не гледай много , много към София. Още от малък си знаеш , че не си за там нали ? Учителката ти от първи клас забеляза, че нещо не е на ред с теб ама нейсе, на кой му пука.
  • 14 Анонименнннн

    66 3 Отговор
    Ама общината за какъв мръсен въздух от колите говори, като около Лъвов мост, където работя, виждам от прозореца, че половината рейсове са много стари и излиза черен дим от ауспуха...
  • 15 Рошко

    71 7 Отговор
    Освен да ви кажа честит ви нов кмет.. Друго не мога......
  • 16 оставка на даскалицата

    68 9 Отговор
    и да си ходи на село да сади компири. По некадърен кмет не си спомням. Пълен провал при ремонтите при това с прахосването на огромни суми. Градският транспорт е на интервали като за междуселски транспорт. Какво става с транспорта. По разреден транспорт никога не е имало. Поредната усмихната корупция.
  • 17 Ех Българино

    37 4 Отговор
    Не знам кой е купен и кой не е в този уебсайт. Кой наистина пише съвестни коментари и кой не. Но " О ТИ БЪЛГАРИНО, " толкова ли си прост, че все още да делиш населението на селяни и граждани. Защо в други европейски градове нямат тоя проблем, при наличието на повече коли, повече заводи? Защо там ел. градски транспорт е широко разпространен, а не някви рейсове? Защо не си задавате тези въпроси, О ОСТАНАЛИ ТУК БЪЛГАРИ?

    Коментиран от #50

  • 18 mmm

    32 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: в проправителствената "Нова телевизия"

    Голямо БРАВО Факти!!
    Днес много ме радвате как пишете статиите за фандупкова!
  • 19 фффф

    19 8 Отговор

    До коментар #3 от "смърт на комунизма":

    Ти защо изобщо пишеш в тема за София като си тотален селяндур?

    Коментиран от #49

  • 20 3885

    54 0 Отговор
    Преди 30 години, като падна бай Тошо, започнаха да дават документални филми за чуждите държави. Бях поразен от този за Япониия. Хората в 6 излизат, хващат влак Шинкансен, пътуват 150 километра и в 7 без 15 са в работата. Същото и за ученици и студенти. Всичко с хирургическа точност. Преди две години стана скандал и лично премера се извини - един влак подранил с 30 секунди. Не закъснял, а подранил!!!!!

    Та за времето, в което ще чакате да дойде 213 /35 мин/, плюс половин час пътуване и висене в задръстванията, един средностатистически японски служител отива и се връща от единия край на Япония до другия. И пътува в условия, все едно си седи на масата в къщи - няма ни една вибрация, тишина, аптекарска чистота на всичко. А тук за 10 спирки в градския транспорт и почвам да се чудя в кой век са мити прозорците, миризмата на в казармите в "триъгълника на смъртта" не беше ли по-слаба, докога тумби "шведи" ще се возят на аванта, и дали не лепнах някое морбили, или хепатит. Да не говорим за среднощните забавления на пройдохите да пикаят и повръщат по пластамасовите седалки....
  • 21 Behemoth

    11 38 Отговор
    Абе няма как трябва да се спрат всички под евро 5 ....иначе ще се издушим ...допреди десет години как ходехте пеш бе Ганьовците...трябва техническия преглед да се прави само в държавни сервизи с реални измервания на отделените емисии...колата трябва да бъде лукс има селяци дето ходят на сто метра с коша си...

    Коментиран от #55

  • 22 Психо Доктор

    28 5 Отговор
    Данчето, Ванчето или Майчето, все едно кой ще е, няма ли самосъзнание или контрол, никоой няма да ни спаси. Пушещите таралясници да не ги кара Данчето. Кмета е винивен , че не си е почистил града и строителния прахоляк наслоен по улици тротоари и сгради е основна част от мръсният въздух който дишаме. Да не говорим за липсващата инфраструктура в кварталите където хората газят в калта, 5-10 мин червен светофар. Малоумни кръстовища и детелини които не разтоварват, а натоварват движението.

    Коментиран от #75

  • 23 Гост

    39 5 Отговор
    Циганската кметица в едно е силна, да отклонява парични потоци от пари към лични сметки, включително и нейната....

    Коментиран от #38

  • 24 Матей

    31 1 Отговор
    За вас говори репортерката Йорданка,нема лабаво,или се осъзнайте като нормални хора,или ще ви подкара СЪС строева крачка и песен,ПЪЛЗЕШКОМ НАЗАД!!! Не виждате ли как ни разиграват и се подиграват,такава мерзост няма по света!?Стари коли,хайде хе,една кола може да е на 50 години и същевременно да е чисто нова,просто е стояла в гаража.А тия орунгели да не се правят на пределно загрижени за здравето ни,първо да бяха върнали БДС за храната и ХЕИ,вместо да продават по магазините безкрайно съмнителни колбаси и уж млечни продукти.
  • 25 ХОХО

    52 2 Отговор
    Като ви вдигнаха цената на билетчето със 60% мълчахте скъпи съграждани. А я вижте в Чили какво стана за 2 цента повишение на билетчето правителство свалят с протести. Като цената на билетчето е 1,6лв и като смениш 2 автобуса в едната посока и два на обратно ей ти 6,4 а чакането, мизерията кашлящи кихащи, как да си заведеш децата на децка или училище, ами то с колата ми е на същата цена, а ако включим и жената излиза даже и по евтино. Много се говори за зелено билетче за 1лв, ама само дето се говори а не се пуска. Реалната цена на билетчето трябва да е 1лв ана зеленото 0,5лв и те тогава ще се замислим дали да ги ползваме а не на 1,6лв. Само стригане им е в главата на фъндъка иа бат ви бойко.

    Коментиран от #33

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Брах ви лайката гербаджийска

    33 2 Отговор
    Я няма да мрънкате, нали ск избрахте пак жабата ша мълчите сега
  • 28 Факти

    20 1 Отговор
    Еми така е като се разреши презастрояване без никаква инфраструктура.
    Защо не построиха някой парк или градинка а само поправят старите да ни замазват очите.
    Дори за метрото имаше подготвени трасета по бай тошово време просто седяха празни и се ползваха за паркинзи и складове.
  • 29 Слави

    25 4 Отговор
    В Лондон където е 10 пъти по голям от София и трянспорта въпреки, че е денонощен пак си карат коли като побъркани! Първо да стигнем нивото да имаме денонощен и редовен градски транспорт а после да ми говори тази мърша за колите и за чистия въздух.

    Коментиран от #56

  • 30 kiko

    14 1 Отговор
    Не вярвайте на всичко което пише по табелите. Елате в Пловдив да видите че същите тези табла много рядко показват точното време на автобуса. Пък и аз един ден като бях в столицата чета на една табела
    „жени“ като влязох то тоалетна...
  • 31 123

    21 2 Отговор
    Няма проблем! В западна Европа дават 5000-10 000евра безвъзмездна държавна субсидия за всяка покупка на пълна електрическа кола.
    Тук, освен че държавата 0лв субсидия, самите електрички са по-скъпи от западна европа, защото ние с 1000лв заплата, сме по-богати от западно европееца с 4000 евро заплата.
  • 32 Ицоъ

    6 1 Отговор
    София е на трето място в света по замърсяване на въздуха, предаде агенция БГНЕС, позовавайки се на световните агенции за измерване на чистотата на въздуха.
  • 33 Гост

    5 13 Отговор

    До коментар #25 от "ХОХО":

    Не че Данчето не е уфтсъ ама и в момента трябва да си малоумен да си купуваш билетчета. Една годишна карта за 360 лева и за левче на ден ползваш целия градски транспорт

    Коментиран от #83

  • 34 уууууу

    5 14 Отговор
    Михаил Паргов? Червените говеда да се връщат на село!!
  • 35 О.Р.

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "дед Мороз":

    А!!! Ама ти май мрънкаш.
  • 36 фъндъковная

    25 0 Отговор
    призовавам гражданите да не ползват личните си коли,ако можете да ползвате като мене служебни
  • 37 До дед Каскет

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "дед Мороз":

    Не сме на трето място по замърсяване поради мрънкането. Ти какво очакваш, довечера от радост че не сме на първо място да гръмна шампанско?
  • 38 Дона

    14 21 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Голяма тъпотия!!! След 1989г много хора се юрнаха в София. Що не се върнете там от където сте дошли. Да си оправяте вашите родни места, а? Няма да има мръсен въздух в София!

    Коментиран от #59, #70

  • 39 JPower

    31 3 Отговор
    На който не му харесва в София, да се изнася, като мен!!!! Българина живее в голямо заблуждение,че София е град и има много платена работа.... Един съвет, ако си решил да напуснеш родното си място, отивай в чужбина и изобщо не си губи времето със София, Варна, Пловдив... Нагледах се на нещастни софиянци. Ако ще си бачкатор, бачкай в Европа!!!! Бизнесът също е смотан, само гладни софийски цървули. Бичи дюнери, пътува в адския транспорт, пазарува в . ли, ка, блее както овца по моловете, дреме по спирките с децата, а в автобуса вали повече от колкото на спирката. Казва рЪкЪтЪ, водЪтЪ,млЕко, дЕсно, лЕво, но има претенции, че някой говори на диалект. Живял съм в Испания, Франция, Англия, Германия и само три месеца в Гърция....но такава простотия, като в София,НЯМА НИКЪДЕ, ДАЖЕ И В НАЙ-ДИВОТО БЪЛГАРСКО СЕЛО....Продадох всичко в София и се махнах!!!

    Коментиран от #43

  • 40 шопа

    6 13 Отговор
    На който не му харесва София,да си ходи откъдето е дошъл.
  • 41 екоактивист

    18 3 Отговор
    Отворете википедията и прочетете като как и що са това "фини прахови частици",от какво се образуват,как попадат в организма и какво причиняват. Повечето изречения започват с...."предполага се ,че....".Ако устискате до края ще разберете,че тези "частици" са навсякъде,причиняват се от почти всякаква човешка дейност....и ако зациклим на тази тема.....трябва да си изкопаем гроба и скоропостижно да се споминем.Абе..я си *бавайте мамата с тези уйдурми/пунти-мари,шменти-капели../.Навремето въздуха беше в пъти по-замърсен и нямаше нито алергии,нито раци,нито 'синдром на раздразненото черво',нито нищо! Сърбахме си шкембе-чорбата,обилно полята с бира "Каменница",хапвахме си бумбарчето с каничка червено вино и пет пари не давахме. А сега..фини прахови...Ами онова,с което ни ръсят самолетите?! Кемтрейлите демек?! За тях никой нищо не казва! Бе я си....гледайте гретите тунбергови.

    Коментиран от #80

  • 42 слаботоков

    18 2 Отговор
    Алоууу какво толкова пишем за тая София бе? София не е цяла България бе! Защо не пишете за другите градове които имат много по-големи проблеми! Какво мрънкат шопите бе? Най-големия бюджет всяка година отива за тях! Не сме длъжни да се въртим покрай шопите и те все недоволни! Най-намазаните и все мрънкащи и недоволни!
  • 43 слаботоков

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "JPower":

    Евала! Писах ти плюсче!
  • 44 Емил Рангелов

    15 1 Отговор
    Градски транспорт ли?Онодете си ма...та!Коментирам градския от Нови Искър до метро Обеля.При добър късмет 40 минути и при бърз водач!Бърз разбирайте 40-50км/ч извънградско,масово се движат 30-40!!!Н населено 15-20!11-12 км. за идеално време 40 минути при късмет ,иначе час!Чакането отделно ,а събота и неделя ,ако имаш време си чакай автобус!Някой беше писал и за уникалния пътен възел между кв.Требич и Илиенци????Това инженерно изобретение трови крайградската зона от Требич до Надежда ,всеки божи ден от както е пусната Скоростната тангента!Тия проектанти са за отнемане на всякакви инженелни и проектантски права до живот!Кога ще бъде решет тоя проблем ,както и много други очеизбождащи,пък тогава идисквайте екология от населението,което между другото не е виновно за ниския си стандарт!ВИНОВНИ СТЕ ВИЕ,ВСИЧКИТЕ ОТ 90ТА ДО СЕГА!ЕКОЛОГИЯ НЕ СЕ ПРАВИ ЗА 1-2 ГОДИНИ ,ТРЯБВАТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!Сигерно когато бълваха Софийските фабрики и река Искър беше помийна яма и по дефилето се пътуваше само на затворени прозорци във всички транспорти беше по добре!Частици имало,има ги ДА ,само в малоумните ви нагли кратуни!
  • 45 факт

    10 0 Отговор
    и след това се качи на мерцедесо

    Коментиран от #74

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Цвете

    10 12 Отговор
    София не била България. А защо половин България дойде в София. Селендурите да се махат, вонят и смърдят.

    Коментиран от #48, #61

  • 48 Хахаха

    15 1 Отговор

    До коментар #47 от "Цвете":

    В България най хубавите населени места се намират в провинция. Със сигурност в европа и в света България не се слави със столицата си, а именно с провинцията си.
  • 49 Иванов

    16 0 Отговор

    До коментар #19 от "фффф":

    Като ти чета драсканицата е ясно какъв си. И ако ги няма селяните, ти ще гризеш на Фандъка новоположените павета и ще пикаеш газ за благото на топлофикация. И я питай вашите от къде са дошли. То бива тъпотия, ама господ на някои е дал в повече(примерно на теб)
    А относно мръсния въздух, ми не знам защо визират само голямото село. Ми навсякъде масово се горят брикети и разни боклуци. Да не забравяме и скъпите ни топлофикации. Дори и внасяме боклук за горене, нашият ни е малко явно. И вероятно на хората им е кеф да им пуши в стаите и да дишат този чист въздух. Всичко опира до пари. Само дето при това и предишни бандитски управления, парите са у шепа хора(а колко от тях са хора е друг въпрос) И един въприс: Фсндъка с какво се вози?
  • 50 Djoko

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ех Българино":

    То, като господа софиянците, такива граждани няма никъде другаде в България, пътувам си по света и си живея на село, където е спокойно, повечето хора се познават, няма орки и други подобни.Не е перфектно селото,но да живея в София,в някоя панелка ми се струва адски депресиращо.По темата, обществения транспорт,било в София или в другите градове (има и други градове в страната ни) е под всякаква критика, няма такива мошеници, като тия Гроб,то и другите крадяха яко,но поне не ни съдираха от такси,акцизи и данъци, догодина пак си стойте вкъщи и не гласувайте,а после псувайте пред телевизора на воля,как 300 лева минимална пенсия е непосилно нещо,видиш ли.
  • 51 Ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Време е, време е овцете да плащат вече по 2 кинта, кво се мотае таа
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ха ха

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "дед Мороз":

    То производството е само в Банкя драги ми смехурко))))
  • 54 Стига ва

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Пётр Климук":

    Ти не си ли вече ПетрО ва?))))
  • 55 Ха ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Behemoth":

    Че то няма да има коли....
  • 56 Гърди гърди гърди

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Слави":

    Кой иска да има платен вход в центъра?)))))
  • 57 Челмето.

    6 0 Отговор
    Яжте го демократичния кавали
  • 58 Повръщащия

    6 1 Отговор
    И всички дружно да благодарим на блъсналия се в бензиностанцията идиот. Щото без него нямаше да ви легне тъй добре тая пропаганда.
  • 59 Ша са върнем

    10 3 Отговор

    До коментар #38 от "Дона":

    Ама га спрете, да крадете парите от цялата страна. Шото имаше децентрализация,и работа за ората,после убавци бабини дето мама и тати ,пълнеха багажнику да цокаш компоти, дигаха руки с два пръста. И викаха стига 45лета,ама си навряха глаите у дирниците, и проспаха разграбването и унищожението на всичко. И ся брачедо ша дое,щот и тои бял ляб иска да трупа,и дяцата у у......с вишу да вземат.

    Коментиран от #60

  • 60 Па и ората

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "Ша са върнем":

    Избори напраиха,ама ве домързе да гласуате.
    И пак фундето оспеха си турят,за туи ша траите ся, и боко да ви е честит че със 500000 гласа акалията, гражданин опрая от ВСЯИДЕ.
    Шото у нащо село угадиха,че тъва тиква и свинетата нещът я ядът. Ама нашиут глас е малък а вие мързеливи и безотговорни
  • 61 То и гъзо

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Цвете":

    Ти ама го суркаш
  • 62 аз сам бре говедо

    12 3 Отговор
    софия е най смотания град нема шопи сичката пасмина от цяла балгария е тук и секи гледа да мине метар град от селски тарикати ганиовци това не е град а сибирщина на помияри от цяла Балгария кореняците софиянци вече мекат кекат не мож да ги разбереш що ти хортуват

    Коментиран от #73

  • 63 аз сам бре говедо

    8 3 Отговор
    имал сам случай да ми кажат "па аз сам вече трета година кореняк софиянец"!!!!????!!!!!
  • 64 аз сам бре говедо

    8 3 Отговор
    и вместо да каже отивам си на село той казва отивам си на вилата у долно нанагорнище
  • 65 аз сам бре говедо

    6 3 Отговор
    и там некаде като си отиде на вилата с влака чака чака час и полвина некав превоз който сответно зплаща щот това му не е софия! а патувай гратис а тук реве що да не си купи баничка а билет махни и другото баничката я яде в автобуса метрото или трамвая !!!! и му е сладко?накрав се обрише с некой до него отпадаците ги навре между седалките щот кат слезе няма кофи за буклук и почва да пише коментари мръсно било студено било топло било скъпо било!!!!!!
  • 66 Откак съм се родил,Петричанец яс сам бил

    9 2 Отговор
    В София идвам,само ако Адриана Лима,кацне на Летище и си ударим една среща,иначе,въобще не искам да чувам! Аптеки денонощни има и в Петрич,продукции и нафта от Македония през уикенда, таверна за душата може и по Серес или Солун.
  • 67 аз сам бре говедо

    10 3 Отговор
    невероятно но факт ! до сега не бях виждал жена да яде шкембе чорба в тролей? евала селяни исках да кажа софиянци
  • 68 аз сам бре говедо

    7 2 Отговор
    единствения град в европа кадето можеш да видиш кучета котки кози овци колелета и тротиненетки кокошки и други животински видево + клошари душевно болни наркомани пияни.това е твоя превоз
    колко трябва да си гнусен и да седиш у тая гнусотия? а софиянецо явно не ти пречи?щот е безблатно а ако си отидеш на вилата и направиш нещо подобно изхвърчаш като тапа от сответното првозно средство
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Шопа

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Дона":

    Да вземеш и ти да се върнеш от където си дошла, сещай се за къде имам в предвид !!!
  • 71 аз сам бре говедо

    0 5 Отговор
    и за това си позолявате волности я се прибери на "вилата да видиш колко бързо щи качатат шамарите"селяни!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Всички разбрахме, че си говедо

    7 0 Отговор

    До коментар #62 от "аз сам бре говедо":

    Даже неграмотно говедо си! Не, че повечето софийски селяндурски говеда, не са такива! Учиндолският да не ти е браТчеТ?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Коментара

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Психо Доктор":

    Дано повече са прочели коментара ти, надявам се да имат и капацитета за да го осмислят... Масово идиотите продължавата да чакат НЯКОЙ да ги "оправи".
  • 76 123

    6 0 Отговор
    Според мен, след 20 години може и да пуснат 5000 евро отстъпка от пълна електрическа кола. Но тогава, след 20 години, пак самите електрички ще са 10 000 евро по-скъпи отколкото в зап.европа :) Като сега
  • 77 тони

    4 1 Отговор
    Фандъкова стари бусове колко щеш ти се загледа в колите .Ще стане революция няма да спрем редоовните коли. Стига спри се!!!
  • 78 Софиянчето

    0 3 Отговор
    Що не си седите по селата,се Софията ви е виновна,на село минава един рейс за цел ден ама тука ревете,че сте чакали 20мин.
  • 79 нели петрова

    5 1 Отговор
    ФАНДЪКОВА ПРЕСТАНИ ДА ПРИЗОВАВАШ ХОРАТА ДА НЕ ПОЛЗВАТ АВТОМОБИЛИТЕ СИ .ПЪРВО ДАЙ ПРИМЕР ИЗДАЙ ЗАПОВЕД ПОДЧИНЕНАТА ТИ АДМИНИСТРАЦИЯ - СТОЛИЧНА И РАЙНОННИТЕ ДА НЕ ПОЛЗВАТ ЛИЧНИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ.ВЗЕМИ КОЛИТЕ НА 24 -ТЕ РАЙОННИ КМЕТА ДАЛА СИ ИМ ПО 3-4 АВТОМОБИЛА ДА СЕ ВОЗЯТ КОМФОРТНО -ТОВА Е НАГЛОСТ И ДВУЛИЧИЕ
    ЛОРИТА РАДЕВА ПЪК ДА ПРЕСТАВЕ ДА ОБИКАЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ТЯ ДА ПЕЕ В ХОР С ТЕБ. МНОГО СТЕ ЖАЛКИ
  • 80 Бате

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "екоактивист":

    Ще извиняваш ама си много далеч от истината. Навремето в София имаше два пъти по-малко население и почти три пъти по-малко автомобили, улиците се миеха редовно, и нямаше кооперации в междублоковите пространства, които да блокират естественото движение на въздушните маси. Не помисли за това, а?
    Фини прахови частици винаги е имало, но въпреки индустрията преди беше по-добре отсега. Ние сме една от малкото страни в Европа увеличила автопарка драстично от 2007 до момента, Унгария, Словакия и дори Македония са го намалили! А ние обратно. А и ромите се увеличиха и горят много твърдо гориво! Та като събереш всичко, ето ти резултата.

    Коментиран от #82

  • 81 9689

    6 1 Отговор
    Вие я избрахте.Тази некадърна подлога мутренска няма да я взема и за чистачка.
  • 82 асдф

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Бате":

    Много ясно. Парата движи нещата. Да налапат колкото могат по-голям залък и после на море до живот. Сиганите са осиновени от държавата, а пък тя дои нас за да ги гледа до следващите избори и така всичко е "наред". Слагат зона за пари, а казват, че е за по-чист въздух. Не е ли страхотна държава пълна с идиоти?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пещеходец

    7 0 Отговор
    До Слаботоков
    Ако питаш мен и повечето софиянци не сме си я избрали, а ни я пробутаха за пореден път, но това не значи, че не сме си виновни щом го допуснахме.
    Проблемът на София е липсата на нормални и преди всичко на достъпни паркинги, но с такава алчна и корумпирана общинска администрация приоритет си остава презстрояването.
  • 85 ХХХХ

    6 0 Отговор
    Кмета на богатия Лондон отива от дома си до кметството с велосипед. Кмета на още по-богатия Ню Йорк пътува от дома си до кметството с метрото. С какво се придвижва от дома си да кметството на ул. Московска кмета на бедната София?
  • 86 Дончо

    1 0 Отговор
    А този градски транспорт са дизелови евро6 които замърсяват въздуха в пъти в повече от 30 годишен автомобил с газова уредба и с евро1
  • 87 Веска Симеонова

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "слаботоков":

    Да така е но София се напълни със хора от провинцията! Последните 22 години не живея там, но когато съм във ваканция виждам колко селска ни е станала столицата!!!! Жалко за хубавият ни град!!!
  • 88 БАЙ ИВАН тракиеца

    0 0 Отговор
    То българите пари нямат, тогава какви коли с Евро 6 да си купят. Градският транспорт(София;Пловдив) е ужасен—висиш по спирките 20 минути и няма автобуси. Тогава как хората да се откажат от бричките си, като транспорт няма. УНИКАЛНА ДЪРЖАВА, УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА—само БЪЛГАРИЯ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове