11 Декември, 2019 21:39 4 121 31

Сидеров: САЩ хем ни дере пари, хем не дават да правим АЕЦ

  • волен сидеров

Не трябва да има субсидии за партиите, каза лидерът на Атака

Не ''Атака'', а българският народ поиска строителството на втора атомна централа на референдум, не помните ли? За жалост ние не сме суверенна държава, защото след 90-те години България е колониална държава и се управлява от едно-две правителства. Това сподели в студиото на ''Още от деня'' по БНТ лидерът на ''Атака'' и общински съветник Волен Сидеров.

,,Американците хем ни дерат пари, хем ни казват да не си правим АЕЦ ''Белене''. Както тогава премиерът говореше, че трябва да се направи, сега пък нямало да се прави. Изпуснахме шанса да имаме ''Южен поток'', защото дойдоха управляващите от САЩ - те са тези, които ни управляват, и ни казаха да не правим ''Южен поток''. Това го казаха трима американски сенатори и ние спряхме да правим ''Южен поток''. А тогава щяхме да бъдем истински фактор за цяла Източна Европа'', допълни той.

,,В Народното събрание можеш да се изкажеш, да гласуваш, но ако нямаш мнозинство - нищо не можеш да сториш. Аз не съм коалиционен партньор вече, не съм в управлението и това бе постигнато с едно съмнително съдружие между ГЕРБ, НФСБ и ВМРО'', смята още Волен Сидеров.

,,При американците няма игри, те определиха България за фронт срещу Русия, срещу нашата Освободителка. Защото от турско робство ни освободи Русия, а не САЩ, Великобритания, Меркел или Макрон. И сега американците ни правят фронт срещу Русия, което е много опасно за нас'', посочи Сидеров.

,,Не трябва да има субсидии за партиите. Волята на народа на референдума бе за 1 лев субсидия и ние от ''Атака'' заявихме, че ще се съобразим с желанието на хората, а ето че сега Обединени патриоти изнудиха ГЕРБ и направиха субсидията 8 лева, защото им казаха, че в противен случай няма да подкрепят гласуването на бюджета. С тази своя постъпка смятам, че те изгубиха изцяло доверието на хората и показаха, че не само не са патриоти, но и че водят антинародна политика'', завърши лидерът на ''Атака''.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata

    71 4 Отговор
    Всичките знаете истините ама ги казвате само като ви наритат!!! :)
  • 2 Волен Сидер оглу ебача на Стефан Златов

    15 7 Отговор
    Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване.
  • 3 кнаус 485

    49 6 Отговор
    Гледах предаването,Сидеров говори точно и каза верни неща,госта преди него Богомил Манчев също говори много аргументирано,точно и вярно .....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Давид

    24 15 Отговор
    Сидеров искаше цял живот да е честен мафиот . Така не става и го наритаха .
  • 6 123

    58 10 Отговор
    В този случай, Сидеров е напълно прав

    Коментиран от #12

  • 7 слаботоков

    20 34 Отговор
    Айдееее и кукуригуто се появи! Волене, ти си позастаряла проститутка и вече никой не проявява интерес към тебе! Просто си смешен!
  • 8 Шизофренията-САЩ

    14 5 Отговор
    Най-Аюсмбдю народ в светът Саийрия не ги иска Авганистан не ги иска Иран не ги иска Пакистан не ги иска обаче 121 депотата и още толкова ТРОЛОВЕ в Интернет медията Новини.бг ги искат,няма да мине ваша ве помиии,вижда ви се края,българия ще излезе от ЕС и НаТО ний работа с ненормалници като шизофренията наречена сащ нещем
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Fenasi Kerim

    26 7 Отговор
    Продажен червей. Не че не казва Истината. Прав е на 100% но това не променя факта че е проститутка.
  • 11 Ако някой копира коментар номер 8

    2 2 Отговор
    И успее да го публикува в саийта НОВИНИ.Бг му давам 100лв веднага
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 16 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    Референдумът не можа да събере необходимият брой участници. Накратко, беше бойкотиран от Българите, а "златния пръст" отново се разкрива като путинска марионетка...
  • 13 Монгола

    32 5 Отговор
    Америте ни дерат кожата и пият кръвта вече 30 години, затова сега берем тези плодове гнили!

    Коментиран от #14, #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ххх

    7 11 Отговор
    Сидерчето отново разиграва театри. Отново се прави на опозиционер. Мъка - а, мъка. Човечецът мислеше цял живот да го играе златен пръст. Хем ще опозиционер, да го харесват хората и да гласуват за него, хем негласно ще е с управляващите, друго си е да тече келепиреца. Бил излязъл от управлението. И как точно излезе от управлението ? Емил Караниколов - министър на икономиката от квотата на Обединени патриоти, предложен от Атака все още си е министър. Илиян Тодоров - управител на София област все още си е на поста. Областния управител на София град също е от Атака. Ами излизане от управлението аз го разбирам като подаване на оставки на всички в управлението на държавата, предложени от Атака. Но изглежда Сидеров разбира нещата по свой начин, пък тези, които не сетят за посочените подробности, може би биха приели приказките му за чиста монета. Той бил и за субсидия от 1 лев. Колко благородно. Но, обективно всяка партия има разходи, които трябва да покрива по някакъв начин - или със субсидия, или с какво ? Със средства от фирми дарители ? Да, ако е в управлението, или с управляващите, дарители ще се намерят, явни или неявни - за черните каси, но опозиционните партии какво правят ? Той партийната телевизия Алфа от какво я издържа, от реклами ли ? Щото субсидията ако стане един лев, с какво Атака ще си покрива разходите ?
  • 16 Ххх

    14 6 Отговор
    Няма да забравя, когато вървеше скандала с апартамента на Цветанов, по тв Алфа обясняваха, как Сидеров живеел под наем, може би, защото горкия човечец като много чист и непорочен, и живеещ от едната гола заплата, не е успял да събере пари за жилище. И, след няколко месеца гледам снимка - селфи, Сидеров с жена си и детето си, позира в личния си апартамент някъде по Черноморието. Е, пари ли няма човека, или е много чист и неподкупен ? И аз преди съм гласувал за Атака, гласувал съм за Сидеров на президентските избори, когато се бореше с Първанов. Гласувах, но в един момент ми стана прекалено ясен какво представлява, и реших, че националистическите идеи у нас могат да бъдат представлявани от по - достойни хора.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 made in bg

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Монгола":

    Берем ги такива, каквито сме се ги отгледали. Нали имаше референдум - за или против Белене. Е, и ? От 6-7 мил. - гласували 1.5. Т.е., процентно, по малко от прочелите тая статия и коментиралите. На нас ни дай да ''ланкаме'', отколкото да свършим нещо.
  • 20 Johansson

    6 4 Отговор
    Тоя палячо е срам за Ямбол.
  • 21 Васил

    2 1 Отговор
    Алооооооооо кой ще ти направи централа ей така такива балъци няма даже и Китайците дето има свръх излишък от пари няма да дойдат
  • 22 Точно

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Менгеле.":

    Тази АЕЦ ще бъде щитът на България срещу ракетите. Никой няма да посмее да “обгази” половин Европа и част от Азия.
  • 23 Токайто

    2 1 Отговор
    А ти, десертният мъж, какво направи, за да не се случи това?!
  • 24 решетников

    2 2 Отговор
    Да лъска шмайзери Там е най добър
  • 25 Ivory

    1 1 Отговор
    Сидеров уж е против осем лева субсидия,но няма,да ги откаже ,да ги вземе и Атака ще продължи ,да подкрепя правителството.

    Коментиран от #28

  • 26 Аптикадир

    1 3 Отговор
    Изследване на ануса и резултати искаме !
  • 27 Селянин

    1 1 Отговор
    Хомосапиенс който няма семейство да не ни дава акъл как се гради държава.
  • 28 Били

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ivory":

    България загива, ти за субсидии мислиш.
    Може би пък Бог не харесва това, в което се превърнаха българите - и иска да ни унищожи.
  • 29 Г.Димитров

    2 0 Отговор
    Кривините и униженията, които търпим от Америка и ЕС ние си ги виждаме,няма нужда някой непрекъснато да ни ги навира в очите.Хората имат нужда от политици, които да им дадат надежда за по-добро бъдеще .
  • 30 льзюь

    0 1 Отговор
    САЩ ви дере, щото сте корумпирани. Докато сте корумпирани, САЩ ще иска индулгенции. И колкото индулгенции да платите, пак ще иска и иска, защото сте зависими.
    Корумпираният е лесен за манипулиране и изнудване, за който знае тайната му.

    Коментиран от #31

  • 31 Извинявай

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "льзюь":

    За - изплъзна се телефона,най точния и верен коментар. И чиста истина
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове