Last news in Fakti

13 Декември, 2019 08:56 2 948 31

Главният секретар: Джамбазки не се е възползвал от това, че е евродепутат

  • ангел джамбазки-
  • пиян-
  • зад волана-
  • гл. комисар ивайло иванов

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов заяви, че хванатият с алкохол в кръвта евродепутат Ангел Джамбазки е указал пълно съдействие на полицаите

Главният секретар: Джамбазки не се е възползвал от това, че е евродепутат - 1
Снимка: БГНЕС

Джамбазки по никакъв начин не е използвал това, че е евродепутат, изпълнил е всички указания на органите на реда, дал е алкохолна проба с дрегер'', това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов на брифинг касаещ случая.

"След като пробата от дрегера се е оказала положителна, той сам е поискал кръвна проба. След като тя е излязла е станало ясно, че тя е под 1.2", заяви още Иванов.

Припомняме, че на 7 декември евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта зад волана. Случаят стана обществено достояние едва вчера.

"По българското законодателство ще има административно наказание. Наказващият орган ще реши какво ще е точно наказанието на евродепутата", допълни главният секретар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 4 Отговор
    гарван гарвану око не вади
  • 2 Лекар БГ

    28 3 Отговор
    Дали е под 1.2-си знаят само те.
    Защо ли нямаме грам доверие на всичките им "истини"?!
    Тежка издънка за Джамбазки.
    Ако има все още грам морал-да си подава оставките и да се скрие някъде.

    Коментиран от #26

  • 3 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    20 1 Отговор
    А кога кат ще провери премиера дали шофира без алкохол в кръвта.
  • 4 Истината

    5 21 Отговор
    Хейтъри колкото искаш. Какво толкова е станало- да не е блъснал някого.Ми тогава що толкова омраза.Или искате да седнете на неговото място.Няма да стане .Аз ще седна а не вие. Човека показа че се чувства виновен.На всеки се е случвало и си плюйте в пазвате да не се случи пак.

    Коментиран от #16

  • 5 Браво, браво г-не !

    15 2 Отговор
    Ааааа стига йе ;) Толкова е бил пиян, че не се е сетил ! Я кажи обаче, защо има 0,42 промила разлика между уредчето на КАТ и кръвната проба ??? Или дрегерите на КАТ са неточни (сещайте се) или пробата е нагласена (сещайте се)? Е това обясни, недей се обяснява за колегата !
  • 6 Бандюга

    13 1 Отговор
    Джамбазки не се е възползвал от това, че е евродепутат, възползвал се е от определено количество незнаен алкохол и се направи на многострадалната Геновева. Ами ако беше блъснал/убил човек? Две деца от снощния случай берат душа в "Света Ана", благодарение на такива"специални" правоимащи. Джамбазки си е шофирал в нетрезво състояние, надявайки се че няма да го спрат. Браво на пътните полицаи, а Джамбазки да запомни, че късметът не му е сигурен като евродепутатската заплата!
  • 7 Дедо ви

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:"... Ангел Джамбазки е указал пълно съдействие на..."...."указал" е едно, а "оказал" е съвсем друго. Докъде я докарахме. Грешки още в заглавието.
  • 8 onq s konq

    12 1 Отговор
    Това нежно момче за кой път се издъни и ще ме убеждавате, че нямало чадър от шкембе войвода?
  • 9 Репортер Мария Атанасова

    3 1 Отговор
    Тъпанарката

    Коментиран от #12

  • 10 Ачо

    9 1 Отговор
    Полицаите трябваше да му ударят няколко палки по палавия гъз, да му дойде акъла в джендърската кратуна! Нищо не оправя така като боя!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 боцмана

    7 0 Отговор
    То оставаше и да се възползва. Самото забавяне , говори съвсем ясно , как се е процедирало след като са го хванали. Било 1,5 , ама после станало по малко от 1,2 промила , ало политиците ние от електората , доматите не ги ядем с коловете. Всеки хванат с алкохол политик , ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ВСЯКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ !!!
  • 14 Филип

    3 1 Отговор
    Както казах вече в предишния си коментар той не се е възползвал от това че е евродепутат понеже се е прибирал от частно парти и е бил с женски дрехи и перука все още и не се е разкрил от самото начало пред куките кой е всъщност но , после е било късно да го прикрият понеже в колите на куките има камери вече ...
  • 15 препатил

    1 1 Отговор
    едно малко сравнение преди 4 години случайността ми предостави да видя как от двореца на кралицата в Лондон излиза автомобил със знамето на кралицата без да видим кой е в колата без ескорт аларми итн. година по късно бяхме трета кола на ферибота от остр. Малта до Гозо след президентката която беше с двама гости и шофъор-бодигард и в двата случая имаше народна любов. Кога ще видя в България такова нещо
  • 16 Абе

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Истината":

    Ти може на друго да седнеш и да си подрусаш хубаво пръцкалото че си ми много неспокоен от сутринта

    Коментиран от #18

  • 17 Мафиоти

    5 0 Отговор
    прикрихте и него под 1.2 било и адмистративно! Иначе за пушене на трева преди 3 дена съд.Мафиотииии
  • 18 Начо

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Абе":

    Ааа, той истината явно е от същата порода – мекокиткови. Затова защитава гея Джамбо.
  • 19 Поп

    3 0 Отговор
    Да преведе заплатите си на. Поп Иван нови хан

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гого

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Поп":

    Такава смедиите
  • 22 Читател

    4 0 Отговор
    "ОКАЗАЛ", а не "УКАЗАЛ"!

    За Джамбазки няма да коментирам.
  • 23 Гост

    0 3 Отговор
    Пийнал си човека и седнал да се прибира.Какво толкова.Това е масова практика!Проблем е ако стане ПТП и пострада някой от тях,ако пострадат простосмъртни няма никакви проблеми.
  • 24 Холандия

    1 0 Отговор
    Защо не си е викнал Дринк&Драйв? 25лв. сега какви поразии ще му направят...
  • 25 get

    4 0 Отговор
    пише се "оказал", указал е с друго значение
  • 26 ссс

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар БГ":

    Нали имаше наскоро едни изловени, които звънят направо на заловения и му предлагат срещу 500лв проба по избор. И какво значи под 1.2 промила, което си е опиянение без спор и въпросителни. Трява да изпиеш няколко чаши твърд алкохол или половин дузина бири, за да ти отчете толкоз.
  • 27 съвест евродепутатска напира мощтно

    0 1 Отговор
    Не само не се е възползвал от това, че е евродепутат ми и спрял е сам без да го спират и се е предал.
  • 28 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК И СЪМ ЗЪЛ И ЩЕ ПРЕБИЯ ВСЕКИ "ПУТКОДАТ " -УСРАЛ СЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯТО СЪМ ОБЕДИНЕН С МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ ...И ВЪОБЩЕ НЯМА ДА МИ ПУКА ОТ МВР НА БОКОВИСТИТЕ ...ПРОСТО МОЖЕ ДА ПРЕМИНА КЪМ РЕПРЕСИЯ ... И ЩЕ ПЛАЧАТ МНОГО МАЙКИ НА СЛУГИ НА БОКОВИЗМА !!!!!!
  • 29 Българка

    1 0 Отговор
    Един или два или половин промила ......., какво значение има? Нали се биееше в гърдите колко е честен, праволинеен и съвестен, или всички сме идеални, докато не ни хванат? Поредният лицемер в овча кожа!
  • 30 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    А трябва ли да се " възползва " ?? Точно тази " масова практика" / пийнал и тръгнал да се прибере/ е отнела не един човешки живот / № 23/. Доказано е : забавени реакции, неправилно възприемане и оценяване на пътната обстановка ! Какво по-вече е необходимо за една катастрофа. А какви ще са последствията от нея - един Господ знае........ Нито грам алкохол преди сядане зад волана ! Ако се случи зловещо, жестоко, кърваво / според " Факти"/ ПТП и Вие нямате вина, но сте "топличък", отивате " на топло", освен ако джоба Ви е достатъчно пълен и съдията не е " Ваш човек" да се разминете с "условна". У нашенско и така може........
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове