Last news in Fakti

13 Декември, 2019 12:50 4 204 28

Тежко остава състоянието на момчето, ударено от кола на НСО

  • 14-годишно момче-
  • блъснато-
  • кола на нсо

Детето е с множество травми по тялото

Тежко остава състоянието на момчето, ударено от кола на НСО - 1
Снимка: БГНЕС

Тежко, но стабилно е състоянието на 14-годишното момче, което вчера вечерта беше ударено от кола на НСО в София.

"Детето е с тежка лицево-челюстна трамва, счупени зъби и нос, има гръдна травма, счупена ръка и множество други травми. Към този час е извън опасност за живота, но ще бъдат наблюдавани гръдната и коремна травми, които могат да доведат до усложнения. Състоянието му ще бъде консултирано от най-добрите специалисти в областта на детската трамватология. В контакт сме с колегите от "Пирогов". Това съобщи на брифинг д-р Славчо Близнаков, директор на УМБАЛ "Св. Анна", предава bTV.

Инцидентът стана към 20 ч. на кръстовището на бул. "Драган Цанков" при столичния КАТ. Пострадалото момче беше настанено в реанимацията на болница "Св. Анна".

Късно снощи от НСО изпратиха официално становище за инцидента. В него се казва, че вече е в ход досъдебно производство и че при установяване на виновно поведение на служителя на НСО ще бъдат предприети всички изискуеми от закона мерки.

В реанимацията на болница "Св. Анна" е настанено и 14-годишно момиче. То е пострадало при катастрофа в близост до зала "Арена Армеец".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 1 Отговор
    дано ДЕТЕТО се вьстанови дано организма му издьржи

    Коментиран от #11

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 6 Отговор
    случая ще бьде заметен ще изкарат детето виновно
  • 3 Пако

    29 4 Отговор
    Наглост и простотия струи отвсякъде в тази
    държава.Не визирам Слави но,наистина няма
    такава”държава”

    Коментиран от #26

  • 4 град Козлодуй

    33 1 Отговор
    у нас няма осьден политик
  • 5 ззз

    41 0 Отговор
    Крайно време е да закрият тези хрантутници от НСО.Дано детето се оправи
  • 6 Не така

    19 1 Отговор
    Е това го чухме още сутринта. Объркахте хората– един път момичето тръгнало да спасява момчето, втори път– друга катастрофа. На час по лъжичка, но в РБ медиите са независими, няма натиск и протекции, само дето ...една жена казала на една жена, че друга ѝ е казала, а хората се чудят кое е фейк.
  • 7 Гледаме

    28 2 Отговор
    Недосегаемите от НСО 2еп.
  • 8 Тръмп

    19 1 Отговор
    Мето напълни НСО с необразовани но верни селтаци и започнаха инцидентите. Момчето е получило сериозни травми, които го оставят инвалид за цял живот.
  • 9 ззз

    33 3 Отговор
    Как лъжат само и само да спасят кожата на шофиорът убиец от НСО.Карал бил с 40 глупости някой виждал ли е кола на НСО да спазва правилата за движение....
  • 10 истинко

    21 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: .....че при установяване на виновно поведение на служителя на НСО ще бъдат предприети всички изискуеми от закона мерки."
    Явно пак детето ще е виновното!

    Коментиран от #12

  • 11 Ще си измият ръцете с шофьора!

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А проблемите са много по-сериозни в службата,превърнала се в слугинаж и социален патронаж на управляващите.Като изгърми бушонът на ниско ниво и случаят утихне,наглите простаци начело на НСО ще продължат да вършат безобразия и да се чувстват недосегаеми.
  • 12 истинско,не се ли сещаш бе?

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "истинко":

    След като разследването приключи,заключението ще е че детето само се е хвърлило под автомобила и не е било възможно да се избегне катастрофата. И разбира се НСО няма никаква вина. Както винаги е било досега при подобни произшествия.
  • 13 gggw

    15 2 Отговор
    закривай нсо. всички вьн да правят релси на влаковете
  • 14 Borislav Popov

    3 7 Отговор
    Горкото дете, големи мъки, да се надяваме, че тези от НСО няма да го забравят и ако се наложи в и чужбина да се лекува, ще му помогнат.

    Коментиран от #15

  • 15 А дано

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Ама надали...
  • 16 g hyghct

    14 1 Отговор
    Аман от тези КЪРЛЕЖИ, пак са возили някой ДЕБЕЛОГЪЗ ДУПЕТАТ, бързащ да не изпусне келепира!!!
  • 17 Кога засвирят буките

    5 1 Отговор
    Фактите, че военните съдилища са формално инкорпорирани в армията, както и статутът на съдебните заседатели във военния съд - те са по дефиниция армейски офицери, показват, че военните съдилища не могат да бъдат смятани за равнозначни на общите съдилища", се казва в решението на Европейския съд.Институцията в Страсбург допълва, че българските военни съдилища имат изключителна юрисдикция върху престъпления, извършени съвместно от военни и цивилни, дори когато тези престъпления нямат никаква връзкa....”
    Няма да има правосъдие, Н.С.О е държава в държавата, навремето Бившето УБО, возеше мутрите при нак.акции, а днес Бившите диктаторски съветници в Президентството вече не зачитат никого!!! Българските Военни съдилища не са легитимни в ЕС, следователно и техните съдебни решения нямат никаква юридическа стойност!!! Вие не си спомняте, че Българската мафия започна първоначално да се помещава изцяло във Военни имоти, отдадени им безвъзмездно или срещу смешни цени, но в тях имаше действащи военни!!! Не си спомняте, когато Карамански искаше да докаже, че е недосегаем и изби над 20 български войника във военен камион, като последствия за него нямаше, както и за всички подчинени на ВКР!
  • 18 Кога засвирят букитр

    6 0 Отговор
    “ Съдът в Страсбург: Военните съдилища в България не могат да съдят цивилни Независимостта на магистратите под пагон е съмнителна, потвърждава ЕСПЧ” /2019г./
  • 19 Behemoth

    6 1 Отговор
    Бойку бил карал жипа връщал са от магистралата и отивал на мач....бил две дузпи и вкарал три гола,след мача всички се радвали даже противниците още повече го обичали а съдията му го лъскал....ама нищо не станало кренвирша си висял...висял ,висял ама бил премиерски кренвирш ...а и християнски щот Бойку са кръсти като истински христиенин га лъжи...
  • 20 ДЖОТО

    4 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ,ТЕЗИ МУТРИ ОТ НСО?Отговор не искам!КРАЙНО ВРЕМЕ Е РЕВОЛЮЦИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЗА ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА!Дано дете се оправи,а виновника дълги години да стои в зандана!!!
  • 21 Ние знаем какво ще е РЕШЕНИЕТО

    5 0 Отговор
    Условно ! Случаят приключи ! ЗАБРАВЕТЕ !
  • 22 Behemoth

    0 1 Отговор
    Таман си пуснах телевизорът и ПРЕМИЕРА обясняваше за лайняни сайтове без извинение така каза ...гузен негонен бяга...бе той е бил ,няма кой друг...
  • 23 Замислен

    1 0 Отговор
    Има ли някой, дето смята, че това дете някога ще се оправи напълно? Дай Боже да не съм прав!
    И какво ще стане, когато в най-добрия случай, ще накажат самозабравилия се ШОФЬОР? Мигар на това дете ще му стане по-добре? Или пък родителите му ще преживеят това, че сутринта от тях е излязло едно, здраво дете, а вечерта вече за тях е започнал кошмара?
    Системата е сбъркана и така вече 30 години. От там идва всичко лошо за България. Срещу тази корумпирана и силнонагъзена в посока запад система трябва да се борим. Трябва да премахваме ПРИЧИНИТЕ, а не да лекуваме следствията до които тези причини водят.
  • 24 НСО е срам и позор

    2 0 Отговор
    Тия мачкат газят народа и никой не може да им каже и копче.Надминаха бойковите сикаджии навремето.
  • 25 Данчо Летвата

    2 1 Отговор
    ейййй , голяма работа са тези от НСО , лежат и живеят на държавна хранилка ,харчат излишни държавни пари ,,,България никога няма да се оправи с тези излишни институции ,,,
  • 26 Спокойно Слави е същия неандерталец

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пако":

    Слави е същия селяк с големия си джип и охраните, той ше ми говори за Държава къде не спазва никви правила, лошото е че 90% от населението не може да го види , защото хората не могат да си позволят дискотеките къде ходи тоя сопол:-)

    Коментиран от #27

  • 27 Пако

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Спокойно Слави е същия неандерталец":

    Казах-Не визирам Слави!!!!!
  • 28 Тези от НСО

    1 0 Отговор
    Тези от НСО пак започнаха да си веят байраците, както по татово време!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове