24 Декември, 2019 08:25 15 081 37

Цветан Василев: Шайката, фалирала КТБ, краде активи на банката

  • цветан василев-
  • ктб-
  • бисер лазов

Василев твърди, че главният свидетел по делото Бисер Лазов е отклонявал активи на банката

Цветан Василев: Шайката, фалирала КТБ, краде активи на банката - 1
Снимка: БГНЕС

Осребряват се кражби на активи на КТБ от ”шайката, организирала фалита ѝ”, а Пеевски е с ”шапка-невидимка”. Бившият мажоритарен собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев пусна видео, в което представя своя обзор на 2019 г. и развитието на делото за фалита на банката.

Според ескбанкера развитията по делото КТБ не са съвместими с концепцията за правова държава. Той дава за пример показни акции и издевателства над неудобни хора, включително и адвокати, арести и тормоз на свидетели на база на фалшиви показания и пренебрегване на сигнали за кражби на активи на банката.

Василев твърди, че главният свидетел по делото Бисер Лазов е отклонявал активи на банката, за да обогатява себе си и роднините си. Освен това Лазов прикривал ролята на бизнесмена и депутат от ДПС Делян Пеески и вменявал на колегите си вина за неща, които е извършил и решил лично той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГешеФ

    161 12 Отговор
    Шайката престъпници ни управлява държавата но не само в парламента а и на ниско ниво администрацията! :(

    Коментиран от #5

  • 2 Фактите говорят

    125 19 Отговор
    ГРОБ ще ни погребат и ще ни вземат парите !

    Коментиран от #13

  • 3 вервайте ми

    47 17 Отговор
    Чист е,като сълза.
  • 4 държава измама бойкот на всичко

    105 11 Отговор
    Бойко дето покри фалита с милиарди държавни пари.Ако фалира някой друг частник що не се процедира по същия начин?
  • 5 бл.134 в Зап. парк

    7 79 Отговор

    До коментар #1 от "ГешеФ":

    Само ДПС. Махайте го тоя Василв,и тая кочина КТБ.
    България на 6 морета
  • 6 Усмивката

    113 4 Отговор
    В И талия се води война с мафията. Прокуроа Никола Гратери който оглавява Комисията за борба с мафията. За 6 месеца той предлага поправка на над 150 члена в закона. Задържани са 180 мафиотски босове.В същото време тук гледаме риалити шоу ,, са ти гониш"

    Коментиран от #7

  • 7 Усмивката

    79 2 Отговор

    До коментар #6 от "Усмивката":

    За 30 години криминален преход , не се намери един прокурор да предложи закон за защита на свидетели. Дори фактът че аудио запис и видеозапис не се счита за доказателство , говори какво вълнува родните политици .Онзи ден дори чух с очите си че самопризнанието не е вид доказателство. Това ли е борбата ни с мафията.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 9 Отговор
    ПП ГЕРБ не ни води към добро
  • 9 ЧОВЕК ОТ КУХНЯТА

    91 9 Отговор
    Банката я ограбиха дебелан пеВски,и ортака му разбойко борисоФ,не без съдействието на прокуратурата и цялата престъпна машина на партия гроб.
  • 10 ЧОВЕК ОТ КУХНЯТА

    72 7 Отговор
    Докато престъпници като борисоФ ни управляват тази държава ще си затъва все повече и повече ограбена и унищожена---В МОДЕРНАТА И ФОРМА.
  • 11 дедо Риц

    68 4 Отговор
    Може и това цигане да е намазало от КТБ,но каймака го обраха две дебели момчета ! Ама много дебели !!!
  • 12 МИШОЦИТЕ КОМЕНТИРАТ ТУК

    56 10 Отговор
    ХЕЙ, МИШОЦИ. ПАК ЛИ КОМЕНТИРАТЕ ОТ ВКЪЩИ? . СТРАХЛИВИ МИШОЦИ! ЩЕ ТЪРПИТЕ . НИКОГА НЯМА ДА ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО. ЩЕ СЛУЖИТЕ НА МУТРИТЕ ДОЖИВОТ. РАЗБРАХТЕ ЛИ , МИШОЦИ. ХАЙДЕ СЕГА КОМЕНТИРАЙТЕ ОТ ВКЪЩИ ДОКАТО МУТРИТЕ ВИ ГРАБЯТ. МИШОЦИ...

    Коментиран от #25, #27

  • 13 Све

    46 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фактите говорят":

    Парите са ти взели отдавна. Сега ти смучат живота и си осигуряват безнаказаност
  • 14 Усмивката

    39 3 Отговор
    Напълно го разбирам .Човека е готов да се върне и да изтърпи наказанието си при доказване вина,но не желае да увисне на колана си в килията като страхливец.В българските зандани не е сигурно . Сам Борисов признава преди 7 години при опасността да бъде задържан за престъпленичта и
  • 15 Един

    22 27 Отговор
    Престъпник говори във видео за други престъпници. Трогателно
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 КЕМИЛ РАМАДАН

    22 10 Отговор
    ЦЕЦО НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД, ТИ СИ ЧАСТ ОТ МАСОНСКАТА ЛОЖА НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ!! ВАСИЛЕВ НЕ САМО ТИ СИ В СПИСЪКА 5000 БАТАЛА СТЕ РЪЧНО НАПИСАНИ И НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ СТЕ В АНТИЧЕН СПИСЪК С НАДАВАНЕ.............

    Коментиран от #28

  • 18 Лекар БГ

    32 4 Отговор
    Този от фотото,реши да сътвори банка на успешните,на политиците,на олигарсите и пр.Фаелираха му я.По времето на Боко,2/3 от държавната администрация и фирми,оперираха през нея.Там си държаха и авоарите,и активите.ГолУеми награди,голУемо признание за Банка на годината,неУлко пъти.НЕкои наши хора,като Шиши,напр.,усвоиха едни мнооого едри кинти./575 МИЛИОНА лева/.Е,как пък точно Шиши,ще ги връща???!!!Я,по-добре,да фалираме банката!Джудежто и то намаза здраво.И много други"намазаха"яко.Има КОЙ да плаща-българските граждани.
    Уникално перверзна схема на шепа ултра тарикати,за сметка на Народа.Властта??!!-абсолютно на тяхна страна.Шиши се сдоби с тотална невиновност.Знаете благодарение на КОГО.
  • 19 факт

    36 2 Отговор
    Годишно Шайката краде над 1 млрд. лева от данъкоплатците.
  • 20 никой

    20 5 Отговор
    не разбрахте ли,че си има сценарий снесен отвън.докато си имаме апартаментче,виличка,кола и харчим повечеот колкото получаваме няма да ни оставят още 30г намира.докато не минем изцяло като техния живот на кредит ще е така.полека лека сме там

    Коментиран от #33

  • 21 Синковец

    29 10 Отговор
    Браво, Цветане! В теб ни е надеждата да ни поведеш в битката срещу мафията на Доган, Пеевски и Борисов! Да размажем и унищожим тази шайка негодници!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Алфа Вълкът

    11 9 Отговор
    Да бе ти какво си правил, зайци ли си падал, че не знаеш какво се е случило?
    Някой си прибра 4млрд вероятно руските служби. И 500млн отидоха за рушвети на българските васали и всички се лаете, ама не хапите.
  • 24 Порно

    17 7 Отговор
    Цецо , интересно с какви пари плащаш на сърбите да те държат в Белград ?
  • 25 Мишок

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "МИШОЦИТЕ КОМЕНТИРАТ ТУК":

    Мене ме е страх, това е, каквото е това е, седя си вкъщи и каквото ми дадат. Тука не е Франция.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ооооооо

    13 3 Отговор

    До коментар #17 от "КЕМИЛ РАМАДАН":

    Глупости, Цветан е солов играч. Единак. За това от никъде не получи подкрепа.
  • 29 audi a8

    15 3 Отговор
    Нормално бойко открадна публично активите с съдействието на институците така че какво може да очакваме от това крадливо правителство нищо добро и все пак весели празници на всички ще им дойде реда да паднат и да си платат за хитростта
  • 30 Холандия

    8 8 Отговор
    Пак ли с този по празниците ще ни занимавате? Останали са му със сигурност повече, отколкото ще може да изхарчи през целият си живот, а само реве по медиите...
  • 31 Човек

    13 0 Отговор
    Сега съм на 37...ако доживея да се пенсионирам, сигурно още ще го точат това дело, като знам как бързо действат в БГ:))
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Грую

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "никой":

    Да бе отвън. Що не става така в Румъния или Чехия или Словакия или Унгария? Само в БГ? Чужди сценарии за тях подобно няма ли? Или пишеш само да разсееш вниманието от проблема?

    Коментиран от #35

  • 34 Алооуу джендърите..

    5 1 Отговор
    ..ктб това всъщност е руската сбербанк. Путин искаше да създаде паралелна икономика с поставени и инструктирани фирми за да конкурира и измести монополните фирми на бившите бг комунисти и на дпс, които са брюкселски подлоги. И за това на тези руско-бг фирми им трябваше и една банка, тяхна. Нооо, англичаните и американците не спят, те са майстори на шпионажа и шантажа, осуетиха това, като вербуваха служители на ктб, и разбира се с небезучастието на тогавашния кабинет орешарски бсп+дпс+атака златния пръст.
  • 35 Абе груйооо..

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Грую":

    ..откъде знаеш че в тия страни които си изброил не е така? Почти всичко вече е на кредит, лизинг, на изплащане.
  • 36 Цветане

    0 0 Отговор
    Имаш предвид Онази "Шайка" на А. Тодоров нали ?
  • 37 Юлия

    1 1 Отговор
    А главният виновник за фалита на КТБ, вече 5 години се крие в Сърбия и ни залива с глупави видеа, в които се опитва да ни убеди, че някой друг му е виновен. Измина още една година, в която Василев не получи заслуженото си, да се надяваме, че следващата нещата ще се променят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове