30 Декември, 2019 17:45 6 313 78

Бойко Борисов: Водната криза е план за дестабилизация

  • перник-
  • водна криза-
  • бойко борисов-
  • оставка

Красимир Велчев заяви категорично, че няма да има трета оставка на кабинет "Борисов"

Бойко Борисов: Водната криза е план за дестабилизация - 1
Снимка: бТВ

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира цялостните ремонтни дейности по решаването на проблема с водата в Перник.

Няма да има трета оставка на кабинет "Борисов". Това заяви в Перник заместник -председателят на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев.

Коментарът му е по повод обявеното намерение на БСП да поиска вот на недоверие на правителството заради проблемите във водния сектор, съобщи БНР.

В последно време политически опоненти, заинтересовани среди, правят така, че цялата вина за кризата с водата в Перник да се припише на ГЕРБ, заяви още Красимир Велчев, като добави, че от последните 30 години ГЕРБ е управлявал в Перник само 4.

Той направи аналогия между ситуацията с водата в Перник и кризата с боклука в София по времето на мандата на Бойко Борисов като кмет. По думите му подобен сценарий се готви и в момента:

"Знаете, че два пъти Борисов подава оставки. Трети път няма да има. Този път няма да подава оставка. Това трябва да ви е ясно", беше категоричен Красимир Велчев.

Той нарече наглост вчерашното изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова в Перник: "Посещението на г-жа Корнелия Нинова тук вчера за нас е, как да го нарека, меко казано е наглост".

По-рано днес в Перник, където беше на поредно посещение, премиерът Бойко Борисов заяви, че в темата с водната криза в различни градове вижда план за дестабилизация:

“Това е един план сега в различни градове, водна криза и за февруари. Те се готвят за подобна работа./.../ Няма да ни изненадате, защото съм пратил всички по ВиК секторите и много по-бързо ще имаме реакция, отколкото си мислите“ заяви още премиерът в Перник, където беше на посещение заради водния проблем в града.

Водната криза в Перник се дължи основно на амортизирана инфраструктура, категоричен е министърът на околната среда и водите Нено Димов.

По повод обявеното от БСП намерение за внасяне на вот на недоверие, Димов заяви, че с фалшиви новини политика не се прави. По думите му по време на кабинета Орешарски е бил най-големият провал в процеса на изграждане на екологична инфраструктура. Това е така, защото всички средства по ОП "Околна среда", предвидени за ВиК сектора са били замразени, поясни Димов:

„Госпожа Корнелия Нинова обича да се изказва неподготвена. Второто правителство на ГЕРБ успя да спаси парите от първата оперативна програма, бяха реализирани практически почти всички водни цикли с изключение на един. Единственият областен град, който не успя да защити тогава проекта си при кмет на БСП, беше Перник. Така че, когато г-жа Корнелия Нинова говори за Перник, нека да е наясно, че именно нейният кмет не успя да вкара града си в първия цикъл на проекти за ВиК".

Ботевград също е заплашен от водна криза.

В интервю за БНР кметът Иван Гавалюгов обяви, че в местния язовир "Бебреш" има вода за още 6 седмици.

Според него това, освен на амортизираната ВиК мрежа, се дължи и на дейността на частна ВЕЦ, която по думите му източва повече вода от разрешеното: “Само през тази година това се е случило за цели 14 дни, за който период са източени около 1,2 млн. кубика вода от язовир“Бебреш“ - нерегламентирано и в разрез с издаденото разрешително от „Басейнова дирекция“, заяви пред "Хоризонт" кметът на Ботевград Иван Гавалюгов.

Собственик на въпросната водноелектрическа централа е дружеството "Агроинженеринг 90".

Изпълнителната власт не е била информирана за проблема в Ботевград, обяви малко по-късно премиерът Бойко Борисов. Той отправи упрек към кмета, че не се е възползвал от възможностите за европейско финансиране за водна инфраструктура:

„Кои кметове блокираха обединяването на ВиК? (Ботевградският беше един от тях) вместо да строим всичко това с европейски пари? Защото могат през ВиК-тата явно да правят нещо“.

Заместник- министърът на регионалното развитие Николай Нанков отрече да има опасност от воден режим в Шумен, въпреки че основният водоизточник- язовир „Тича“ е пълен наполовина:

„По данни на колегите от ВиК Шумен водните количества ще стигнат със сигурност до пролетното снеготопене, така че шуменци могат да бъдат успокоени. Там имаме много тежки аварии по водопровода, знаем. Ще включим във водния проект, големия воден цикъл на шуменци, който се финансира с европейски средства“, каза заместник министър Николай Нанков.

Необходимото финансиране за решаване на водната криза в Перник ще бъде тема на среща на премиера Бойко Борисов с министъра на финансите Владислав Горанов, заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кмета на Перник Станислав Владимиров. Срещата е насрочена за 17 часа, съобщиха от правителствената пресслужба.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    137 6 Отговор
    Aз ли нe живeя в Бългaрия или тeзи жaлки хвaлипръцкoвци, зaрaди чиeтo дeмбeлcкo caмoчувcтвиe, имaщo нуждa oт нoв caмoлeт, ниe cъбирaмe кaпaчки зa кувьoзи и прaвим Бългaрcкaтa кoлeдa.
  • 2 ГосТ

    112 9 Отговор
    Не е пародия, а трагедия. Що бе баце, подай си оставката. Нали електората пак ше те избере.
  • 3 СПЕЦНАЗ

    66 0 Отговор
    Това е план от Април месец! :)
  • 4 5743

    113 4 Отговор
    ""Водната криза е план за дестабилизация"" ???
    И, от кого е този план за дестабилизация нали до онзи ден те си го държаха и Перник, а и цяла България.
    Какво иска да каже, че неговите ли са направили този "план за дестабилизация" ?
  • 5 321

    118 2 Отговор
    Пак счупи тъпомера

    Коментиран от #37

  • 6 Буко Баламата

    105 4 Отговор
    Пак заговор му е в празната Тиква.
  • 7 Диктаторът от Банкя

    72 3 Отговор
    План за дестабилизация, който сам си създадох да се бутна от власт, че скукаааа голямааа ! Честит 1-ви април....ли януари беше не знам обърках се врче, но квот АЗ кажа това, ще е !
  • 8 Чумата ДПС ДС

    61 4 Отговор
    ДПС-ще му изяде главата за пореден път............

    Коментиран от #13, #25

  • 9 Behemoth

    65 1 Отговор
    Малиииииии пак комплот срещу стабилността!
  • 10 ???

    9 73 Отговор
    Кой ще бъде избран ако подаде оставка да попитам. Колежката Техноимпекс ли?! Отново ще е избран баце и както преди едни избори на вятъра пак от нашия джоб...

    Коментиран от #60

  • 11 местен

    60 0 Отговор
    „По данни на колегите от ВиК Шумен водните количества ще стигнат със сигурност до пролетното снеготопене, така че шуменци могат да бъдат успокоени." Те, тъй и тъй, си пият кал, че била малко по-гъста - не е проблем. Свикнали са.
  • 12 мнение

    73 4 Отговор
    Това са приказки несвързани с реалността. И показват, че премиерът въобще не е човек от народа.
  • 13 баба Зоя

    61 0 Отговор

    До коментар #8 от "Чумата ДПС ДС":

    Планът на мафията: България в хаос
    Олигархията си има конкретен план за България: пълен хаос. Колкото по-зле, толкова по-добре; колкото по-объркано, толкова по-безопасно за хората, които дърпат конците в онова образувание, което наричаме "Групировката".
  • 14 Типично

    42 0 Отговор
    Проблем , реакция , решение. Таз смрад не работи при нас. С това не може да ни контролират политиците. Независимо дали са ГЕРБ , БСП.
  • 15 Лъжкинята Нинова

    8 74 Отговор
    Подлата и нагла Измамница Нинова се сети за хорицата в Перник като свърши гулаят си по празниците и забележете само 2 месеца по-късно от началото на кризата и то в организираният от сателитните на БСП партии митинг. Ей патко хората вече не се връзват лесно на поредните БСП лъжи интриги и опити за държавен преврат.

    Коментиран от #27

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Аз съм

    49 0 Отговор
    32000000 къде са

    Коментиран от #28

  • 18 стабиуен си баце

    56 2 Отговор
    Баце , ели икономиката ти е много стабилна , слон да и го нацепи не мож я поклати за какви планове за дестабилизация става въпрос при такъв стабилитет , благоденствие и благополучие.
  • 19 баба Зоя

    47 0 Отговор
    Защо мълчим за ДПС?
    Страхът, че който критикува скандалното кадруване и нахалното поведение на ДПС във властта, може да бъде обявен за националист и ксенофоб, създаде на тази партия странен уют и имунитет, който окончателно я капсулира.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 0 Отговор
    аводата къде е хората живеят ли добре
  • 21 цветна прожекция за Бойко

    40 0 Отговор
    Магариите на Йордана са по-яко изтръцкани от кризата с водата която герберския кмет докара в Перник.
  • 22 Спасов

    39 0 Отговор
    Наглеци!
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 0 Отговор
    За решаването на проблемите във ВиК сектора да се включат активно и от ХТФ на УАСГ.
    Работата по реални спешни обекти ще е много полезна за студентите и преподавателите
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мирен преход Да ама НЕ

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Чумата ДПС ДС":

    ДПС беше създадено от ЦК на БКП, за което е натоварен покойния Андрей Луканов, той е създател на ДПС, за да откъсне българските турци на онзи етап, когато трябва да се гласува. Те по един естествен начин трябваше да гласуват от другата страна на Комунистическата партия, знаете – Възродителен процес, други неща. Всички достойни турци, които са се противопоставяли на тези процеси, по списък, бяха екстрадирани за една вечер. Остана Доган за лидер на тази организация.
  • 26 Лекар БГ

    47 0 Отговор
    Наглост без граници.
    Каквито и колкото определения да се напишат за лицето от снимката,така и за кликата Му-все ще са малко.
    И все ще ти махнат коментара.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Лилето ПАВЛОВА

    34 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аз съм":

    Не ми задавай неудобни въпроси
  • 29 Гост

    59 2 Отговор
    Ква дестабилизация бе, винетууууу?! Откраднахте водата на цял град у 21 век! Некадърници! Дестабилизация, се некой му виновен на винету!
  • 30 Явно това е линията

    44 0 Отговор
    на поведение, препоръчана от отдел " Връзки с обществеността" - някак си да прехвърлят отговорността върху БСП.
  • 31 Гост

    46 1 Отговор
    Глупак! Пълен глупак! Боже, благодаря ти, че ме пазиш далеч от територията, в която Глупака е министър председател!
  • 32 Боки ко са прайш са😂😂😂

    30 0 Отговор
    Нали от марс ше земеш квадрилиони да копаш тръба да прекараш😂😂😂
  • 33 надушва

    42 0 Отговор
    Надушва таен заговор:-) :-) :-) :-) вие после Тиква му викате!!Я вижте къв е Хитър:-) :-) :-)
  • 34 Майкоооу

    42 0 Отговор
    Борисов ходи се прегледай. Незабавно! Има дежурне лекари и по Нова година.Мисля, че на пъво време две-три шепи с хапчета ще те позакрепят....
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 алуу стабилнио

    38 0 Отговор
    Водо нема , а чашата прелива. На какво ли се дължи Баце , ти какво мислиш а/моля ?
  • 37 нерде самолет нерде тъпомер

    34 0 Отговор

    До коментар #5 от "321":

    Сегиз ще му гласуват бюджет за нов тъпомер.
  • 38 Волов

    46 0 Отговор
    Перничани, не му вярвайте на този лъжец. Той се надява отново да му се размине. Това, което обещава да направи за Перник, можеше да го направи през годините, когато ГЕРБ са имали кмет в Перник, т.е. през последните 4-ри години. Отговорността за вашето безводие е изцяло на ББ и неговата ОПГ, така че не спирайте да му искате отговорност, а и истинско разследване за изясняване на причините и конкретните виновници за вашето нещастие.
  • 39 Казуар

    35 0 Отговор
    Водната криза е план на безхаберието. Областните управители са били на ГЕРБ и през това време нищо не са направили.
  • 40 ЦК на ГЕРП

    5 21 Отговор
    Мъдър и справедлив !!! Да живее ! Вива Бойко !!!
  • 41 некойси

    27 1 Отговор
    Това е пъклен план на извънземните гадове целящи да съборят кабинета на Борисов :)
    Явно калинките толкова си могат, и сега цялата пасмина се чудят на кой да лепнат вината.
  • 42 Нормално!

    35 0 Отговор
    Винаги, когато нещо не върви и се иска решение, се казва, че е план за дестабилизация. Така се потушават всички гласове на прецаканите и смачканите граждани, като биват обвинявани, че искат преврат да правят, защото си търсят правата. Тоеа е най-добрия начин за ДИКТАТУРА - обвиняваш жертвите и те спират да си търсят правата, за да не бъдат обвинявани в заплаха на националната(мафиотската) сигурност
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Челмето

    29 0 Отговор
    Некадърници и крадци
  • 45 Другия с коня

    4 18 Отговор
    70 години управлявахте Родината.70 години грабихте,Приватизирахте и прогонвахте Народа зад граница Червени цървули....Изкупихте медиите,промивате мозъци....Във всички партии агенти на ДС поставихте...Последната Национална Катастрофа е....Нещата са Необратими....

    Коментиран от #47

  • 46 Добре де, ако е така

    23 0 Отговор
    къде спаха пак милиционерите от ДАНС?
  • 47 за протокола

    15 0 Отговор

    До коментар #45 от "Другия с коня":

    На Бойко ли пишеш ?
  • 48 Умря от страх дебелия

    30 0 Отговор
    Кво си мислеше, че ще прехвърли кмета на БСП и те да се оправят с Перник? ... Маминката ти, стига тилкова си крал!
  • 49 стабилно тъп

    29 1 Отговор
    Баце , ама Херо Мустафа дестабилизира ли те , почна сама да си прави инспекции на границите на България ?
  • 50 ТОЧКАТА

    22 1 Отговор
    явно глобалното затопляне е под прякото управление на БСП......Боооже ква власт има Нинова

    Коментиран от #52

  • 51 Нане

    23 0 Отговор
    що не са премести тоя каун с калимките си от Банкя тука в Перник?
  • 52 саботьолка бе тая нинова

    18 0 Отговор

    До коментар #50 от "ТОЧКАТА":

    Не бе , конспиративно е изпускала язовира.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 98765

    8 5 Отговор
    БСП, а и всички партии е добре да вземат пример как сътруничиха и какво постигнаха политиците в Севлиево за тези 30 години. Вървете там на обмяна на опит. За тези, които на знаят, политиците в този малък град се договориха в началото на прехода заедно да работят за града и заедно да го ръководят. Градът в прехода до сега е имал само два проблема: недостиг на работна ръка и когато такава се набави се получи недостиг на жилища. Вървете и вижте колко сте жалки, живковски недоносчета.

    Коментиран от #55

  • 55 как ви е пропущил с обезпечаването

    20 0 Отговор

    До коментар #54 от "98765":

    Какво общо има тук живковизъм в това , че не харесваме бойковизма на гавазина му. Биби не ви ли настрои жилища , той много обича да строи.
  • 56 боцмана

    30 0 Отговор
    Не го винете човека. На времето , още когато ядеше големите филии с мас и захар или мас и червен пипер Боко бил доста заякнал и веднаж баща му го повикал да помага да заколят телето. Дръж сине телето , аз ще го млатна веднаж с чука в главата и като падне ще го заколя , речено сторено , ударил го веднаж , телето не пада , още веднаж , пак не пада. Тогава Боко се обадил , тате ако ме изтряскаш още веднаж в чотурата и ще изпусна телето , че от тогава момчето се е повредило и чат пат разсъждава по малко , но с гръбначния си мозък и затова ги говори и върши такива. Но се пита , всички ли сме удряни в главата , че гласуваме за него?
  • 57 Орешарски

    26 0 Отговор
    Предложение към Б.Б.
    Уважаеми Б.Б. предлагам да осъдите г-н Орешарски или да го направите член на ГЕРБ. По ваши думи той е виновен практически за всичко значи може да бъде осъден.В противен случай толкова деен политик заслужава място във вашата партия.Изберете !!!

    Коментиран от #58

  • 58 ваш биби

    16 0 Отговор

    До коментар #57 от "Орешарски":

    Абе идеята ти ми допада , ама намирам едно тесно место в нея - тогава с кого ще се оправдавам.

    Коментиран от #61

  • 59 биби фърли две шепи вода на очите бе

    18 0 Отговор
    На Биби собствената му некадърност и още нещо , дет няма да го споменавам , започнаха да му се привиждат като партизанска офанзива с конспиративна и подривна дейност в комплект.
  • 60 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "???":

    Ти не бери грижа...
  • 61 Орешарски

    11 0 Отговор

    До коментар #58 от "ваш биби":

    Е брате аз не може да мислим всичко.
  • 62 Горо

    22 0 Отговор
    В целия свят няма такъв уникат като Бойко Борисов. Той си купи държава, на която е вече едноличен собственик.
  • 63 ВЕЦ

    12 0 Отговор
    Не стана ясно дали цената на водата за ВЕЦ малки,големи и др. ще се увеличи от нова година. Депутатите собственици се интересуват.
    Каква част от водните ресурси се изразходват за тези вецове? Ще ги спираме ли или ще си работят като този .на язавир Студена? Въобще пълна каша е в този сектор. Не са мръднали от времето на социализма. Ракърдии, водни огледала, фонтни и пр. щуротии. Ужас.
  • 64 Параноя

    17 0 Отговор
    Да се прегледа за наличие на "скелет" в мозъка. Всяка последица в резултат на некадърно управление се следва от писък - дестабилизация. Не било поради бедност, смъртност, глад, несигурност. а то било "скрили" водата на Перник.
  • 65 от искъро подлибоко нема и от боко по тъ

    15 0 Отговор
    п нема.И кои сътвориха дестабилизацията Баце , излази твоите ора. Нема а се плашиш Баце от конспирации , стабилен си като коч на лед.
  • 66 До Царя

    8 0 Отговор
    Вземи отбий едно каналче от Дунава . Да видят малкото оставащи тук ,на тази територия ,що е богоподобен цар . Да се изплицикат и подмият за да не омиришат 2020 г. и тя все пак да реши на своя глава да ги заобиколи. Нищо ,че Ти си и казал да намине на сам. Па може от Дунава и лед да им дойде без пари за уискито . Като няма хляб , яжте торти. а по времето на твоя идеолог и учител беше " Не яжте баницата без хляб ". Като свършиш и оправиш Перник ,намини и към яз. Цонево за да видиш Чудните скали на сухо до основите им. Старите мостове и чешми на дъното на язовира. Ама ВЕЦ -а си върви ,не се притеснявай за хората на ДПС. С тях няма да имаш проблеми. В махалите вода не пият ,ама дано бира да има ,щото....
  • 67 Евлоги

    11 1 Отговор
    Тоя съвсем е изперкал преди време заяви че Доган го е поръчал,после народното събрание викна на Лютви ,,местан-ти си ме поръчал,след това му пратиха патрони в кабинета ?!! Не знам как ще получи плик който да не е проверен и кой и как го занесе без никой да разбере?тоя ни мисли за тъпанари но единствения тъпанар е той. Не мисли ли че тия дето го величаят утре ще го плюват?а тъпия народ защо го избира по сигурно е че всички избори да менте,хора мислете!
  • 68 Буда от ИПОН

    9 0 Отговор
    Тоя Перко гледа от комшиите ? Все заговори , метежи, преврати му се привиждат. Затова си пази една рота краварски подметки на Ново село , зер да го пазят от народната любов , която втасва вече и прелива. Мафия ни управлява, чрез фалшификации и купени избори. Не забравяйте от къде се пръкна тая мутра - от ИПОН !
  • 69 9689

    7 0 Отговор
    Престъпнико, пожелавам ти догодина раиран костюм.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 боко ще ви внесе водица от америка

    5 1 Отговор
    Време е за един воден хъб на балканите.Ще го кръстим Гербер уотър!
  • 72 Лумпена

    8 0 Отговор
    Кой кой кой управлява кой държи ВиК Асоциация? Как управлява ? Ето ви малките скрити течове. Не платени сметки от 2000 г. Течове не ремонтирани с години за които ВиК инспектори и управители са уведомени.. Подмяна на водомери да се откраднат кубици които отново са загуба на дружеството. Мой човек важи с пълна сила ,обръща ти водомера човек с длъжност в........... ,. Ферми без водомери ! Афтомивки с питейна вода. Къщи с двойно захранване,е дъното за отчет другото за ползване. Пускане на вода в празни къщи ,умрели ,в чужбина , и отново тече всичко тече ,,и сметките остават не платени защото няма как да го накарат . А да не говорим че има ползване без партиди. Тоест отново тече всичко тече . Кой и как управлява водата! Защо ? Отговор търсете в ВиК Асоциацията!
  • 73 ГЕРБ Работа работа работа

    6 0 Отговор
    ГЕРБ управлява държавата вече 10 години! Последният кмет на Перник е от ГЕРБ! Шефът на ВиК Перник, пряко виновен за положението е от ГЕРБ! Всички "отговорни" лица в МОСВ са от ГЕРБ! Кой ви спретна кризата, г-н Борисов? Нинова ли? Или руските хакери? Или е заговор на Путин?
  • 74 9876

    2 0 Отговор
    Мнoгo cлoжнa тeмa; кoй e винoвeн зa вcичкo? Прeди вcичкo вceки cи e винoвeн зa ceбe cи. Cпoмням cи нaчaлoтo, прeз 90-тa гoдинa. Кръчмички никнeхa кaтo гъби и в тях киcнeхa пo нa eднo пиeнe здрaви и прaви, гoдни зa рaбoтa, млaди хoрa (и aз бях млaд тoгaвa). Пoвeчeтo oт тях бяхa oт ceлaтa c имoти или пoнe двoрoвe и тeхнитe рoдитeли ги изхрaнвaхa. Имaйтe мaлкo гoрдocт, хoрa, aкo cтe тaкивa.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Боби

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Перник":

    Крадецът вика :Дръжте крадеца!"
    Не очаквах такава наглост,
    все някой друг виновен.
    Божееееее........
  • 78 Балкан Боклук

    2 1 Отговор
    А кой изсича от Пирин и Родопа горите?! Около София колко замъци цвъкнаха като изсякоха много зеленина?! Каквото сте посяли - ГРОБ ще пожънете!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове