12 Януари, 2020 13:19 12 635 26

Намериха мъртъв издирван 19-годишен

  • издирван-
  • мъртъв-
  • червен бряг

Оказало се е, че младежът е катастрофирал, като автомобилът му е паднал от мост

Намериха мъртъв издирван 19-годишен - 1

19-годишен младеж е намерен починал в Ловеч, съобщават от областната дирекция на МВР. Сигналът е подаден тази сутрин около 10.00 часа от гражданин. Той е бил открит в района между кварталите "Червен бряг" и "Гозница".

Младият мъж е бил обявен от полицията за установяване на местонахождението му, след като майка му в събота, 11 януари, сутринта е съобщила, че не се е прибрал от предната вечер.

Оказало се е, че младежът е катастрофирал, като автомобилът му е паднал от моста на околовръстния път, минаващ между двата квартала. Пътувал е сам, а аутопсия ще установи кога точно е настъпила смъртта му.

На място се извършва оглед на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Междувременно във Фейсбук усилено се разпространяваха съобщения, че младежът се издирва. Потребителите, опитали се да помогнат, са в шок от развръзката.

Те разпознаха и номера на автомобила от катастрофата на снимка, която се появи в социалната мрежа. Същият автомобил се издирваше от близки на момчето, които твърдяха, че той се е качил в него. За последно е бил видян от камери в града.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегето територията гробище😂😂

    25 31 Отговор
    Чалгата и знайш кои сам аз водят до това😂😂😂😂😂😂
  • 2 Никой

    61 6 Отговор
    Война не ни трябва

    Коментиран от #3

  • 3 777

    38 4 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Трябва ни. Поне по-малко хора ще загиват.
  • 4 Гошо

    46 5 Отговор
    Язък, лека му пръст, симпатяга изглежда!
  • 5 Ушев долен бандит на пастет

    6 52 Отговор
    И този ли е изнасилен от м@нгали, че не ми се чете?

    Коментиран от #21

  • 6 Чума

    18 3 Отговор
    Ако фаровете продължаваха да светят, щяха да го открият веднага!
  • 7 Тъжно

    45 4 Отговор
    Бог да прости момчето! Искрени съболезнования към семейството и близките.
  • 8 Жалко

    34 3 Отговор
    Всъщност там участъкът е изключително коварен - хем е нй-ниската точка, хем е в лек завой между два прав иучастъка. Висока скорост, хлъзгав път и... Бог да го прости момчето.

    Коментиран от #17

  • 9 Кочат

    13 16 Отговор
    Поредната състезателна кариера прекършена в зародиш.
  • 10 The Gentleman

    30 13 Отговор
    Лека му пръст на момчето. За мен лично, правоспособност за управление на МПС трябва да се дава след 21 годишна възраст.
  • 11 Зевзек

    3 18 Отговор
    И много поздрави да пратиш на Феята от София и да му кажеш че всички сме доволни и радостни че го няма.
  • 12 Соня

    18 3 Отговор
    Омръзна ми от лоши новини

    Коментиран от #14

  • 13 Отвлечен от извънземен зведолетт😂😂

    1 11 Отговор
    На звездолета съм

    Коментиран от #20

  • 14 Тъжно

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Соня":

    Грубо казано– не чети и не слушай. С извинение –това е реалността за съжаление. И аз се чудя на минусите, в предишния си коментар, но явно някои са на друго мнение( тяхно право).
  • 15 Комбинацията

    7 7 Отговор
    чалга,алкохол и нажежен Голф е смъртоносна.
  • 16 Емил

    4 7 Отговор
    Голф - диагноза!
  • 17 това

    15 5 Отговор

    До коментар #8 от "Жалко":

    Това е по причина калпав пътен проектант и инжинер. Всички пътища трябва да минат ревизия, да се приоретизират участъците за обезопасяване и да се започне веднага работа по това.

    Колкото до безсмъртните, които вчера са получили шофьорска книжка - карайте бавно. В това няма нищо срамно. Всички сме пълзели преди да се научим да ходим и сме ходили преди да се научим да тичаме. Това важи за всичко в живота, най-вече по отношение на шофирането. Поне първите две години карайте БАВНО и САМО ДЕНЕМ. Най-много да изядете някоя майна, ама живота и здравето ви са по-важни. Докато не научите на практика и на собствен гръб как различните видове мизерии по пътя (дупки, хлътвания, лед, калпав асфалт и т.н.) влияят на движението на автомобила при различни условия(сухо, мокро, заледено), карайте бавно. Заради кривите кратуни забити като кърлежи в управлението на страната и пътищата ни често са криви ниви, с калпав асфалт, хлътвания, дупки, неправилни наклони и каквото се сетиш. Когато искате да сте бързи - намерете писта и разучете кога се организират състезания. Там все ще има някоя категория, в която да участвате, както и кой да ви научи.
    А по пътя - бавно, с нормална скорост. Ограниченията ги има не за някои безсъвестни да си пълнят джобовете, а за да ви помогнат ВИЕ да си запазите живота. Тате и мама няма как да го направят вместо вас, нито някой друг. Да, ще имате и истински сериозни поводи да карате като луди - дай Боже да са не повече от пръстите на ръката ви.

    Коментиран от #25

  • 18 dido

    0 0 Отговор
    Porednata katastrofa ,i po porageniqta na avtomobila se vigda 4e skorosta e bila dosta "nesaobrazena"
  • 19 Коmapak

    1 3 Отговор
    Тук новината ме изненада! Не е БМВ?! Я проверете пак?! Ще развалите статистиката.
  • 20 пернишки астронавт

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Отвлечен от извънземен зведолетт😂😂":

    На връщане донеси вода.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост

    4 1 Отговор
    Ами по този път се лети с колкото може колата или мотора, не е първият който загива там. Младежите изпробват възможностите си, но завоят е доста коварен и пътят е нагънат, ако не знаеш откъде да минеш може да отскочиш и при висока скорост да загубиш управление. Разминавал съм се като младеж със скорост от 140км/ч като стигнах до мантинелата, а други карат с над 200км/ч.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 gvdff

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "това":

    Хубаво казано, но тук някои казват- карай бавно, карай по правилата и няма да катастрофираш. А колко бавни катастрофи има никой не знае, може би защото всички са писани " движение с несъобразена скорост".
    Към всичко написано може да се добави и нарастващото предлагане на нови гуми с много лошо поведение на каквато и да е настилка. Хората предпочитат да дадат по 10-15 лв по-малко за гума, което е разликата между лошите гуми и тези, които наистина вършат работа. Но все пак ние не караме по асфалт, а по нещо, което много прилича.
    След катастрофата в своге, където загинаха 25 човека заради некачествена настилка, липса на отводнителни шахти, липса на адекватно обезопасяване на пътя и много други. Тогава очаквах малко да се обърне внимание на инфраструктурата, но не се случи. Резултатите са на лице през цяла 2019, като тази година също започва с нови рекорди.

    Коментиран от #26

  • 26 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "gvdff":

    Така е. Аз съм се завъртал на път със 65-70км/ч точно поради липсата на отводнителни канали и табелка за ограничение на скоростта на завой, който няма видимост или преценка, че е много по-остър отколкото останалите. Ей така, караш си през прохода със 70км/ч нормално и изведнъж един от всичките завои към средата си се свива толкова остро, че задницата ти отлита поради липсваща отводнителна система и цялата вода и мръсотия от дъжда и близката отбивка се отмива и натрупва на пътното платно, гумата ти стъпва и направо отлита. После ще ти пишат несъобразена скорост и никой няма да разследва сигналите ти за неадекватна маркировка и сигнализация на опасен завой, на липсващи канафки и хлъзгава обстановка на платното. МВР отказват да приемат такива факти и ти си виновен. Затова хората бягат в ЕС, който е ходил там знае, че там не си виновен по подразбиране и че малкият човек има права, а не е мачкан от институциите както е у нас. Според Цв. Цв. магистрала тракия имала само акустични дефекти,а то колата подскача и лупка по напуканите, кърпени и разкривени платна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове