Last news in Fakti

12 Януари, 2020 19:40 9 272 48

Борисов видя, че министрите му не се ориентират

  • станилсав владимиров-
  • кмет-
  • перник

Станислав Владимиров коментира ситуацията в Перник

Борисов видя, че министрите му не се ориентират - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Когато започнахме прекия контакт, Борисов видя, че част от министрите му не могат да се ориентират в кризата в Перник, затова той взе в сови ръце организацията, изпращайки на място Нанков и Караниколов. И нещата започнаха да се случват по-бързо. Тази криза ще я изживеем, но тук трябва да се свърши конкретна работа, за да не се оправдаваме после със субективни фактори и природа. Да променим подземната инфраструктура ще дадем по-различна перспектива на Перник. Това заяви в "Беновска пита" кметът на Перник Станислав Владимиров за взаимодействието с правителството за решаване на кризата в града.

"Аз премиера не съм го познавал преди, трудно мога да си изградя мнение. Винаги съм се опитвал да страня отличните нападки, защото човек трябва да запази достойнството и на най-големия си опонент в политиката", изтъкна икономистът, който поясни, че има добра комуникация с министрите Караниколов и Нанков, но не толкова с колежката им от МРРБ Петя Аврамова, а с Нено Димов е имал само една кратка среща в кабинета му.

Той изтъкна, че като кмет на всички перничани, макар и избран от БСП, е нормално да има разминаване с партийния лидер Корнелия Нинова: "Корнелия Нинова гледа през призмата на партиен председател, а аз - през погледа на кмет на всички перничани. Нормално е да имаме разминавания в дадени виждания за кризата в Перник", каза Станислав Владимиров.

"Аз съм избран от БСП, няма как да изляза от БСП - аз съм четвърто поколение социалист, но аз съм кмет на всички перничани, особено в това изпитание в момента, за да минем през него по възможно най-безболезнен начин. Като кмет трябва да търся всички варианти за преодоляването на тази криза и евентуално всички предизвикателства от възникването на по-голяма криза. Освен липсата на достатъчно вода в Перник, има опасност от смесване на чистата с мръсната вода в два квартала. Имахме невероятен късмет, можеше да стане много по-голяма криза", каза още кметът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    74 5 Отговор
    България е в последната 1/3 на световното подреждане. Според класацията на ООН, която мери икономически и социални показатели, по-доволни от живота си - или точно преди страната ни, са палестинците, египтяните и тунизийците. И всички други държави от евросъюза.

    Коментиран от #15

  • 2 Последния софиянец

    66 6 Отговор
    На всеки нормален човек му е писнало от партийната партизанщина. Та и на този кмет. Лозето не ще молитва, а мотика.
  • 3 Петър

    75 4 Отговор
    Е как не се ориентират? Много добре си се ориентират,тъпият човек няма представа че е тъп,и си мисли че е велик.
  • 4 Maf1ata BG

    61 0 Отговор
    Има още виновни за кризата и в Омуртаг има воден режим от 30 години! :(
  • 5 Обикновен човек

    75 5 Отговор
    Ми то никой не се ориентира на никъде ,тези от ГЕРБ
    са като мухи без глави ,всеки който ни управлява се ориентира само към парите за себе си ,а държавата (България )върви на автопилот!!!!
  • 6 Казуар

    46 3 Отговор
    Борисов бързо се ориентира и вади пачките с пари.
  • 7 Анонимен

    42 3 Отговор
    Ми калинките никой не знае на къде ще се ориентират.
  • 8 ГЕРБ

    48 3 Отговор
    ГРАБИТЕЛИ КРАДЦИ ПРОСТИ
  • 9 а малко по сериозно

    54 4 Отговор
    Абе кмете на всички перничани , та кога Боци взе организацията в свои ръце , та министрите му се оказаха неадекватни и дезориентирани , това вземане в ръце не трябва ли да се отнася за при съставяне на кабинета. Да управляваш държава с неориентиран екип , при това сума ти и време , малко ми звучи по Тиквониевски.

    Коментиран от #47

  • 10 Анонимен

    49 4 Отговор
    Пожарникаря вече се чуди как да гаси пожарите на главаниците които сам си е избрал.За негов ужас и в язовира вече няма вода
  • 11 Ха ха

    56 6 Отговор
    Бойко Борисов подавай оставка! Не ставаш за нищо. Поздрави от Сретан Йосич
  • 12 парата обръща палачинката не тиганя

    37 5 Отговор
    Този , твърдящият , че не познава Бацкато , не беше ли депутат , та нямал представа какво нещо е премиерът? Да си депутат и да ти липсват познания върху премиерстващия е меко казано странно.
  • 13 Винкелберг

    43 3 Отговор
    Перничани извадиха късмет с този кмет от БСП. Ако бяха избрали пак предишната кметица от ГЕРБ Церовска истината никога нямаше да излезе на яве. Щяха да хвърлят цялата вина на сушата и глобалното затопляне, а промишлените предприятия и ВЕЦ-а щяха да продължат да точат вода до последна капка.

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Емигриране към родината😂😂😂

    16 2 Отговор
    Ай връщаме са земам жената и децата и идваме на перник😂😂😂😂😂
  • 15 Яж м бахуря

    5 29 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Болен мозък..палестинци,тунизийци са по-доволни?!Абе ти с всичкия ли си?Нещастник...
  • 16 Eксперт

    4 19 Отговор

    До коментар #13 от "Винкелберг":

    Вецовете не точат вода. Те не я изпаряват. Събират на на по-горно ниво и я пускат на по-долно, пак в реката. Друг е въпросът ако на по-долното ниво се препраща на някой друг.

    Коментиран от #18, #36

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Винкелберг

    30 2 Отговор

    До коментар #16 от "Eксперт":

    Експерте, къде слънчаса през зимата? Вецовете взимат водата от язовира, върти им турбините докато пада надолу и отива в реката при рибите. Хич не им пука, че не остава вода за пиене. Важно им е да продадат тока и да приберат парите.

    Коментиран от #19, #30

  • 19 Последния софиянец

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "Винкелберг":

    Много точно го каза.
  • 20 Винкелберг

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "Яж м бахуря":

    Ще разбереш истината ама друг път. Няма случай в нашата история някой да си е признал доброволно сам вина. По скоро е обратното. Цели адвокатски кантори мотаят делата с години, докато и хората, и самият съд забравят за какво става дума и тихомълком потулват всичко или давността си казва думата. Така ще стане и с Нено. Даже може и да вземе добра сума от Страсбург.
  • 21 Редник

    4 0 Отговор
    Няма ли специалисти по въпроса...
  • 22 Всяка статия неска

    3 1 Отговор
    С грешки все 1 пиете и друсате само в тия офиси.... наркомани
  • 23 вълкът сит агнето цяло но овцата изядена

    17 1 Отговор
    Тарикатче пернишкото кметче , набара тънката струна на Баци - разногласия с Нинова и започна да дрънка на нея , естествено съпроводено с отпускане на милиони , за каквото и всъщност да са , за добро , или лошо . Бацето и той тарикат , защото средствата всъщност са обществени , не са негови я. Будалите всъщност пак сме ние , защото парите я помогнат на перничани , я не , както обикновено е ставало досега , а парите потънали в иначе празния язовир.
  • 24 Nostradamus

    4 19 Отговор
    Така е , нещата се случват много бързо и профисионално. Работи се по всички проблеми без излишно протакане и мънкане. ГЕРБ и Бойко Борисов винаги са били хора на действието и прагматизма , не са от тия ревлювци които сами квичат и не правят нищо.

    Коментиран от #25, #28

  • 25 бацето мисленето му е ахилесовата пета

    14 1 Отговор

    До коментар #24 от "Nostradamus":

    Действам и после мислим , ако има време и ресурс.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    ГЕРБ мафия шайка
  • 27 Ван дер Любе

    16 1 Отговор
    Този много му се мазни на Борисов. Но не само министрите му, а и самия Борисов не се ориентира в ситуацията. Не трябва да се чака нещата да се скапят напълно, че тогава да се прави нещо. Борисов за всеко нещо постъпва по този начин и тогава се опитва да потуши кризата, но това струва от скъпо към по-скъпо на България. Затова Борисов не става за държавник, а е едно рядко, мафиотско ... Време е да си ходи в централния.
  • 28 Попски

    11 2 Отговор

    До коментар #24 от "Nostradamus":

    Бойко, ти ли си

    Коментиран от #29

  • 29 ивдианец писменост няма

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Попски":

    Епа Бойко , Арнаудова е , Бойко не разчита клавишите , не са на индиански.
  • 30 Казуар

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "Винкелберг":

    Запознат каза, че водата за водоснабдяване минавала през турбините и след това влизала във водопровода.

    Коментиран от #32

  • 31 Vik2243

    19 0 Отговор
    Всички партии в сегашния парламент са отговорни за разрухата.
    Сами няма да си отидат. Трябва да играе тояга. Дано българинът да спре да мънка в нета и да изгони негодниците от властта. След това - Избори. Активна регистрация. Електронно гласуване. Вот на доверие през 6 месеца. Без право на глас за незавършилите средно образование.

    Коментиран от #33, #39

  • 32 в космоса е така

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "Казуар":

    Като за космонавти минава през канализацията и после постъпва във водопровода.
  • 33 питам само

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Vik2243":

    Като немам средно може ли и да не плащам и данъци ?
  • 34 Мразим комунета

    11 3 Отговор
    Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80


    75% от ръководителите на "дясната" ГЕРБ са бивши комунисти - начело с лидера си.

    http://www.bnews.bg/article/215673
  • 35 Горо

    12 4 Отговор
    Щом чучелото Беновска се превърна в стожер на общественото мнение, то това означава, че българската журналистика, както и парламентарната демокрация у нас, е ударила дъното. Отвратителен слугинаж в полза на кумира Борисов в пасквилното предаване "Беновска пита" с фъфлеща и отблъскваща интелектуално и външно водеща по прогербаджийския и продепесарския канал 3.
  • 36 Ало, ало.4856

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Eксперт":

    Вецовете са построени след стените на язовирите.
  • 37 Наблюдател

    11 1 Отговор
    То водата е ясно че с Нено Динов пак ще пием студена вода,,,,, но какво става с боклука...... По канал 3 върви една реклама че въглищата и дървата замърсяват въздуха ,,,,,, но за боклука не говорят,,,, щото покрай боклука мина и наркотика май тцъ тцъ..... На митницата ти ровят багажа , а камионите си ги пуска ха.... Та да питам герб,,,,,, едно време като е нямало ток как хората са готвели през всичките сезони на дърва и зимата са ползвали много повече въглища отколкото сега..... Тровят ни от въздуха с цялата Менделеева таблица..... И защо производителя на ваксини не си ваксини ра децата а тровят нашите деца ....... Ако прочетете от какво се правят ваксини те никой няма да позволи да бият на детето му тази отрова.....
  • 38 Млад меринджей

    0 1 Отговор
    Ко?, не!
  • 39 лейтенант Грубер

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Vik2243":

    Много добре Ви разбирам, че искате да попречите на "купеният вот", защото именно ромите са тези, които упражняват такъв. А е известно, че те са и без образование, така че до някъде за мен е разбираемо това ваше искане (за средното образование)
    Но кажете ми, Господине, аз, който съм с 8-ми клас поради незавършено средно какво да правя? Нима четейки горните ми редове смятате, че нямам право да гласувам? Нима мислите, че изказът ми е на нивото на Бойко Борисовите пелтечения? Сигурен съм, че не е така и в тоя ред на мисли да ви попитам:
    Защо тогава Борисов има право да е депутат, Премиер, бивш кмет на СФ и т.н. , а аз, само поради това, че нямам диплома за средно и няма да имам право да гласувам?
    Вашето искане не е ли точно като това да се вземат "шофьорските книжки" на всички, които са над 55-годишна възраст. И то при положение, че катастрофите ги правят именно младите чалгари с по едната гънка на мозъка?
    Когато правите такива предложения, драги ми Господине е важно да мислите много задълбочено преди това, а не да повтаряте като кречетало това, което друг някой е казал и ви се е СТОРИЛО разумно! По този си начин изпадате в положението на български премиер.
    Да предположим, че вашето предложение се приеме. Не ви ли идва на ум, че тогава ще започнат да издват дипломи на всеки Сиганин по презумпция? Те им раздават шофьорски книжки, ТЕЛК-ове и т.н. , та една диплома ли няма да им извадят?
    Не, господине, проблема не е там (в дипломата). Както виждате аз и

    Коментиран от #40

  • 40 Лили Иванова

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "лейтенант Грубер":

    Ша ма извиняваш много ама автомобилът не е магаре да го управлява с Чуш Иска се акъл и знание и самодисциплина които се придобиват с учене Същото е с Гласуването за да не ни управляват неуки и некомпетентни безхаберници
  • 41 друм

    3 1 Отговор
    Сечете наред от тях нищо не става то е ясно
  • 42 истината

    1 1 Отговор
    Четвърто поколение боклук....марш да пасеш овцете като първото поколение!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 дкднцьж

    1 1 Отговор
    Пфу! Не се ориентирали! Точната дума е "Не се справят".
    А кой е назначил тези министри, дето не се "справят?".
  • 45 дкднцьж

    1 0 Отговор
    Стига си писал едно и също по всички сайтове!
    Бот ли си, какъв си? Генерираш еднотипни постове навред.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бг раят на земята

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "а малко по сериозно":

    Вие искате свръх човек а не премиер.
    Как е възможно предварително да прецени кой колко ще струва, времето и делата показват способностите на всеки.
    Не търсете все вината в Борисов.
    А и много критикари нещо се изказват тука и все с червен уклон.
    Кога станахте толкова компетентни по всички теми? Къде бяхте да спрете вашите ,,божества,, да ограбват държавата.Защо не им търсите сметка и на тях за кризата защото те същи са били безучастни к бе само в Перник.Добре че се появи Борисов та да тръгнем напред, сега....големи претенции.
    И пак той ще оправи проблеми още от времето на Живков.
    Така че всички тука да замълчат и шапки долу.
  • 48 Ko?

    1 0 Отговор
    Беновска пита, аай
    Стигаа уе
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове