Last news in Fakti

15 Януари, 2020 08:09 5 020 28

Методи Андреев: Ревизоро като нищо ще сложи акциз на водата

  • методи андреев-
  • акциз-
  • вода-
  • ревизоро-
  • емил димитров - ревизоро-
  • емил димитров-ревизоро

Значи е дялан камък и става за всичко, смята експертът

Методи Андреев: Ревизоро като нищо ще сложи акциз на водата - 1
Стоп кадър: Нова ТВ

Ревизоро е човек завършил хореография, после и аз не зная какво -икономика ли, право ли... Значи е дялан камък и става за всичко. В тази държава нали знаете как е: малко столове много гъ..ве. Ако трябва да съм сериозен, предложението Емил Димитров - Ревизоро да оглави МОСВ е несериозно. Този човек по никакъв начин не е работил в областта на екологията и водите. Следователно нищо не разбира от тази работа.

Това каза пред Фрог нюз бившият депутат Методи Андреев. Той допълни: За разлика от него Нено Димов беше главен секретар на ведомството. Нямам думи, с които да опиша изумлението си, след като чух, че именно той е предложен за отговорния пост. Все едно мен да ме направят министър на здравеопазването. Всъщност може. Защо не?! Това, разбира се, е несериозно.

На фона на тежката криза с водата, управляващите си играят на интереси, лобита и кръгове. За да бъде посочен за министър, това не се прави заради професионалните и морални качества. Не е и за работата му в парламента. Важен е моментът с вноса на боклука от Италия. А както се разбра, с него у нас може да са влизали и други неща /бел. ред. наркотици/. Скандалът е грандиозен и по някакъв начин трябва да се потуши. Емил Димитров е оглавявал навремето митниците и не е изключено заради това да е предложен.

Все пак 140 000 човека нямат какво да пият. Няма и прогнози, че вода ще дойде от някъде. В същото време за министър се слага човек, който дори не разбира от законодателството в тази област. Ревизоро може да вижда реализация на свои блянове, амбиции, а може би и нещо друго. И това друго е ясно за всички ни. Случващото се е падение. И не защото Ревизоро е посочен, а защото гласуват по начин, по който да се защитят коалиционните дивотии. Зад всички тези хора стоят интереси.

За мен е наложително в тази кризисна ситуация да се избере професионалист, който има отношение към водите и екологията. Докато бях в парламента, не чух нито веднъж Емил Димитров - Ревизоро да е взел отношение по тези въпроси. Сега най-много да си направим шега и вместо вода от чешмите, да потече ракия. Като нищо може да сложи акциз на водата. Безспорно е, че той разбира от това.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    60 2 Отговор
    Вожда ще му свие перките и каквото му наредят и той ще подписва като Димов.Нищо ново няма да се случи.
  • 2 Mi ti

    59 2 Отговор
    Егати и даржавата загубена
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 3 Отговор
    ревизоро добре знае не слуша ли заповедите на мафията е пътник само да попитам как ВАНЙО ТАНЮВ получи инфаркт просто е само убиха го мафията остранява неудобните хора
  • 4 ГЛУПАЦИТЕ С ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА

    63 2 Отговор
    ВОДАТА НЕ Е ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ, ТЕЗИ ГЛУПАЦИ МАЙ НЕ СА СТЪПВАЛИ В ПРОВИНЦИЯТА КЪДЕТО ЦИГАНИТЕ СА 50% И ДО 2030 ЩЕ СА ТОТАЛ 4-5 МИЛИОНА, ТОГАВА НА "КОНСУЛТАТИВНИЯТ СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ ВИНОВНИ" ЗА КАТСТРОФАТА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Перничанин

    50 2 Отговор
    Ние си свикнахме без вода. Не ни трябва никакъв министър само да лапа кинти, ефектът го видяхме. Все тая. Важното е само ББ да е на власт. Вода, ток, всичко е без значение.
  • 7 ОТКАЧАЛНИК

    33 2 Отговор
    ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОСЛУШНИК
  • 8 Ивайло

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "TürkOğluBayazidEfendi":

    Ами марш в Турция тогава бе, що още чиниш тука???

    Коментиран от #17

  • 9 Усмивката

    24 2 Отговор
    ,,Кой" ли го предложи.....Очевидна е връзката на италианските престъпни структури с нашите такива.И вместо такива като ревизоро да си вършат работата се занимават с потушаване народното недоволство. На туй на село му викаме ,,шесто управление"към ДС

    Коментиран от #13

  • 10 Рошко

    34 3 Отговор
    Това не е държава
  • 11 Последния софиянец

    16 2 Отговор
    Ще има да плащате мишлета.
  • 12 Никой

    16 0 Отговор
    Нено като е специалист, какво направи? Всъщност една птичка пролет не прави. Трябва да се питат хидроинженерите кой им е нареждал да пускат вода на 120 и няколкото частни ВЕЦа и да лъжат в протоколите, че има вода в локвите им. Има течове, ама контролирани от частници енергийни и земеделски мафиоти
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Усмивката":

    КАТО ЛУКОЙЛ БЕТОН ГИ НАПРАВИ МАФИЯ
  • 14 А бе Методи

    14 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Все едно мен да ме направят министър на здравеопазването. Всъщност може. Защо не?! Това, разбира се, е несериозно".

    Защо да е несериозно? Я виж, какво образование има министърът на здравеопазването! А това, че Нено Димов е бил секретар на министерството, не означава, че някога е отишъл до язовир, а че е получавал пари.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    помните ли манол велев на ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА отказа да се подчинява на мафията из пратиха килър който го причака скрит във входа на блока в който живее застреля го и сега МАНОЛ ВЕЛЕВ Е жив труп така щото мафията не прощава а МАНОЛ ВЕЛЕВ само като го погледнеш ти ставаше страх от него
  • 16 qwerty

    5 0 Отговор
    Докато беше финансов контрольор в Софийската опера и балет, човека изкара магистратура по право и сега е нормално да бъде министър :) :) :)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Све

    19 0 Отговор
    Ако имаше българи остансли в България, сега щеше да има поне 100 000 на Дондуков !!!!!!!!!!!!! Стадо овце
  • 19 Behemoth

    12 0 Отговор
    Айде бе не разбирал .....ами БАЦЕ да не би да разбира.....щом ТОЙ може ,защо и Ревизоро да не може....

    Коментиран от #20

  • 20 ???

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Behemoth":

    "Егати и държавата, щом аз съм и вицепремиер" -Нейчо Нейчев!
  • 21 Точнно попадение

    2 7 Отговор
    Ревизоро е бил ревизор на годината и още в първите бурни години на демокрацията е имал топки да гони икономическите бандити на прехода, така че той се е доказал какво може. Може би трябваше да е завършил АОНСУ или МГУ и да е потомствен червен аристократ без нито ден трудов стаж и българско гражданство от няколко години като Станишев? Точно такива хора от народа ни трябват а не приказвачи.
  • 22 Кое е учудващото

    10 0 Отговор
    Щом Пеевски , за една бойка не оглави ДАНС . Имахме и Министър председател без един ден трудов стаж . Шеф на фонд Земеделие с купена диплома. Главен хидролог на републиката Ахмед Доган , изучил тънкият занаят на язовири и каскади в затвора . "Бивша мутра " огрява със слънцеликият си взор цяла територия , и другите за никакъв чеп не стават , и са безполезни и безпомощни , като манастирски гугутки , за сметка на това много , много крадливи , то защо да нямаме и хореограф за за шеф на МОСВ , щом така повеляват традициите.
  • 23 Кой68

    5 0 Отговор
    И тоя изпълзя от дупката........
  • 24 Асен Илиев

    5 0 Отговор
    НЯМА значение, какво е завършил!
    ВАЖНОТО Е, че има картонче в КГБ :)

    Коментиран от #26

  • 25 Матей

    7 0 Отговор
    Остави се ,брате,запуши я. И тоя ще я оплеска,надяват се на чудо,да завали,само дето свети Илия им гледа сеира отгоре.Не се сещат да сондират,сигурно им се вижда скъпо.За да се пести вода ще вдигнат цената и потреблението само ще спадне до минимум.Друго какво да измислят,а,да инсталират електронни водомери по къщите за да навъртат кубици с дистанционно,сладка работа,колко му е от 10 да стане на 100,и плащай хайванино или ти спираме водата.
  • 26 При новият шеф

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Асен Илиев":

    И от там директно им прехвърлиха картоните в ЦРУ.
  • 27 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    " ПИСЪК" ПОРЕДЕН НА МЕТО ТУПАНЕТО ОТ СЕДЕСИСИ -ДЕСНИ АНТИКОМУНИСТИ - 1 % ОТ НАРОДА !?!?!?
  • 28 Грую

    2 1 Отговор
    Не бре, ще сложи дебитомерите, дето не можаха да ги монтират в Нефтохима в Бургас на Лукойл, че да не стават зян!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове