Last news in Fakti

15 Януари, 2020 14:57, обновена 15 Януари, 2020 15:05 53 796 84

Кмет тайно отклонява водата за язовир "Студена", ходи с отвертка в джоба

  • атанас русев-
  • воден режим-
  • ярлово-
  • бракониерство

Сблъскваме се ежедневно с подобни невероятни абсурди, показващи единствено, че българинът се е превърнал в долна орка, възмутен е доброволецът Атанас Русев, станал свидетел на скандала

Кмет тайно отклонява водата за язовир "Студена", ходи с отвертка в джоба - 1
Кадри: Атанас Русев

Доброволецът Атанас Русев и екипът му, които от месеци помагат за увеличаване на дебита на яз. "Студена", са установили, че незаконното отклонение от Палакарийския канал към село Ярлово е било пуснато за пореден път, макар че беше запечатано от полицията и прокуратурата преди почти месец.

Това става ясно от публикация на Русев в социалната мрежа Facebook. Той разказва, че са установили намалени количества вода по канала, който снабдява и яз. "Студена". При проверка на място видели, че полицейските лепенки са махнати от шахтите с отклонение към с. Ярлово, а водата е пусната. Малко по-късно на място се появил кметът на селото, който носел отвертка...

Ето какво пише свидетелят Русев:

"Преди няколко дни, при огледа на Палакарийския воден канал, установихме че на изхода на канала водата е с много малък дебит въпреки затоплянето на времето и очакваните по-големи количества вода. Незабавно извършихме проверка на мястото, където преди седмици, полицията и прокуратурата бяха затворили и запечатали нераглементираното съоръжение отклоняващо Палакарийския воден канал (част от съоръжението яз. "Студена") към с. Ярлово.

Кмет тайно отклонява водата за язовир "Студена", ходи с отвертка в джоба

За наше изумление установихме, че отново водният канал е отклонен към с. Ярлово, полицейските лепенки просто липсваха, а затвореният кран - отворен. Вероятно каналът е бил отклонен около Нова година, точно преди развалянето на времето като извършителите са се надявали най-вероятно, че никой няма да може да достигне до съоръжението при лошите метереологични условия и дълбокия сняг, и така ще си остане цяла зима. Пропуснали са обаче факта, че ние може да ходим и пеша в дълбокия сняг, защото сме планинари и алпинисти повече от 30 години, а най-вече съвестни граждани.

Кмет тайно отклонява водата за язовир "Студена", ходи с отвертка в джоба

Днес, 14 януари 2020 г. (вече вчера), съвместно с ОД на МВР София и ОД на МВР Перник, извършихме ПОВТОРНО установяване, ПОВТОРНО спиране на нерегламентираното отклонение на Палакарийския воден канал към с. Ярлово и ПОВТОРНО запечатване на каптажа от 3 шахти.

Само час след спирането на водата, както точно предсказахме пред полицаите, че някой ще дойде, горе високо в планината, отнякъде изникна КМЕТЪТ на с. Ярлово, с отвертка в джоба, който твърдеше че е дошъл пеша да види защо няма вода. Няма да предавам абсурдния разговор, защото това вече е част от следствените действия...

Как се нарича това, когато има обявено бедствено положение и над 100 000 души са на прага да останат без капка вода, някой да отиде, да махне полицейските лепенки и да отклони един от единствените водоизточници на тези хора в беда, за собствените си неясни и очевидно незаконни цели? Мародерство, саботаж, изродщина или какво? Очевидно всичко това е част от кочината и корупцията в която тъне цялата ни държава и което е главната причина за кризата с водата в Перник, и тя вместо да бъде прекъсната, продължава с пълна сила и в условията на бедствие.

Е КАК ЩЕ ИМАТЕ ВОДА, ХОРА ОТ ПЕРНИК? Разбирате ли абсурда, че сме единствената група, която всеки ден, вече повече от месец, сме на терен в източната част на водосборната зона на яз. Студена и извършваме всеки ден по няколко успоредни действия с единствената цел - повече вода към язовир Студена. А се сблъскваме ежедневно с подобни невероятни абсурди, показващи единствено, че българинът се е превърнал в долна орка.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 155 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    218 28 Отговор
    Да му я наврат тази отвертка отзад.

    Коментиран от #62, #84

  • 2 Винкелберг

    176 20 Отговор
    Затворете крановете и запълнете шахтата с цимент щом не разбират от добро.

    Коментиран от #10

  • 3 ПЕНКО

    205 19 Отговор
    ТОВА Е САМОКОВСКИ КМЕТ !!! ЯРЛОВО Е В САМОКОВСКИЯ "ВИЛАЕТ" !!! НА КОЙ ОТ ВИЛАДЖИИТЕ ОТ ЯРЛОВО- МУ " ДРЕМЕ " ЗА ПЕРНИШКИТЕ ДЕЦА !!!???? ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НОВИ ВИЛИ ИМА В СЕЛО ЯРЛОВО ???
  • 4 перничанин

    114 19 Отговор
    Лепенките не вършат работа. Едно багерче качете да изкопае тяхната тръба поне на 20 метра дължина. Това ще реши проблема временно.
  • 5 Рошко

    153 45 Отговор
    По долно и мръсно племе от българина няма
  • 6 Усмивката

    136 13 Отговор
    Видно е че Цацаратурата немаше сили и дупе да ги хване тия с отверките .Затова е и това бедствено положение не само в Перник а и цялата държава.
  • 7 Иванчо от детската градина

    142 10 Отговор
    Абе, вие нормални ли сте? Запечатали с хартиени лепенки. Първия дъжд ще ги отмие, а и кого ще спрат? Заварки трябват на капаците и после отгоре бетониране.
  • 8 Що като водата отива у ярлово е

    119 77 Отговор
    Там не живеят ли българи само у перник ли има хора

    Коментиран от #24, #61, #77

  • 9 Прост народ

    46 9 Отговор
    А маркуч носеше ли?
  • 10 куку руку ку

    162 39 Отговор

    До коментар #2 от "Винкелберг":

    Тази ли 70 мм тръба ще изпразни язовир, или пък е виновна, че не може да се напълни? Вземете се малко в шепи! Правят ви на маймуни и се връзвате.

    Коментиран от #41, #49

  • 11 Stormtrooper

    44 20 Отговор
    Да го " гримират малко" и кмета на Перник да се качи да провери защо е син.
  • 12 ДО ГОРНИТЕ

    46 21 Отговор
    ЗНАЕТЕ ВЯРВАМ КОЛКО ПЪПИ ЗОМБИТА СТЕ,ЦЪРВУЛАНКОВЦИ КЪЛВЕТЕ НА ВСИЧКО
  • 13 Боко римлянина

    87 14 Отговор
    На това разчита Вожда, главанаците да се изпокарат и ...."разделяй и владей" !
  • 14 Тимур и неговата команда

    159 7 Отговор
    Ако Перник се надява на тая тръбичка , здраве му кажи. Тук говорим за дългосрочно източване на язовира, за една доста голяма група служители вземали заплати, но не вършили работа през годините. Само когато върнат заплатите, бъдат наказани да не заемат административни постове минимум 10 години , тогава ще можете да уплашите някой с полиция, простатура, лепнки, отвертки и тимуровски доброволни отряди ! Никой не говори, че най-голяма вина има Невидимата Съдебна ВЛАСТ, която се храни, наблюдава и нагло ви се пресмива ! Създала е такива закони, такава мафиотска структура, която си е осъгурила "работа"/заплати за 100 години напред.

    Коментиран от #26, #38

  • 15 С тая сламка ше пълнели

    67 12 Отговор
    Язовира😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 6 Отговор
    мафия
  • 17 Луд

    119 18 Отговор
    Не съм запознат изобщо ,но от прочетеното разбирам ,че това село трябва да стой без вода за да има вода за града.И кой преценява ,че селото трябва да е без вода.Тоя кмет ако не го осъдят си гарантира още 2 мандата с това си действие.Срамота е обаче в България да има режим на водата ,а и пълно с подземни реки .

    Коментиран от #82

  • 18 пепи

    105 21 Отговор
    Кмета е прав.....за Гражданята има вода ,а за нас селяните ........един гол.
  • 19 Оня

    85 17 Отговор
    Ааа, значи, за гражданите да има, а за селяните, кучета ги яли и въпреки всичко, не оправдавам постъпката на кмета.
  • 20 Рошко

    46 7 Отговор
    И тоя кмет има ли си партия или е тайна

    Коментиран от #22

  • 21 Кой68

    39 4 Отговор
    Закона на джунглата:::тепанье е управията........
  • 22 град КОЗЛОДУЙ

    43 18 Отговор

    До коментар #20 от "Рошко":

    ГЕРБ мафия той е от герб като ФАНДЪКОВА
  • 23 Към оп-горе

    67 12 Отговор
    Пише незаконно отклонение.Няма тука граждани и селяни.НЕЗАКОННО!
  • 24 Рьоне Артоа

    96 21 Отговор

    До коментар #8 от "Що като водата отива у ярлово е":

    Щото отклонението е незаконно. Отива водата до някоя от вилите на мутрите да си пълни джакузито, а ние купуваме вода за пиене всеки ден вече 2 месеца и края не се вижда!

    Коментиран от #53

  • 25 А добър ви ден

    44 17 Отговор
    Сега ли разбрахте, че българите са черни орки....
  • 26 Мишел от съпротивата

    67 6 Отговор

    До коментар #14 от "Тимур и неговата команда":

    Тънка е тръбичката, верно. Обаче докато стигне до язовира, а и после след него има сигурно хиляда такива незаконни тайни тръбички които източват водата без да плащат и стотинка.
  • 27 Баба Люга

    38 11 Отговор
    Перничани, знаете вече кого да отупате!
  • 28 Българин

    27 9 Отговор
    Cупер Бойко ще го хване всички 😂😂😂😂😂
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българина

    51 18 Отговор
    Казва св борба за вода! ГЕРБ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК. Още бой по бг кратуната за да дойде акъла на разсеяния избирател. Миризмата на вкисната под би трябвало да освести всеки заклет гербер
  • 31 Град Бургас

    14 26 Отговор
    Дреме ми
  • 32 Слугите

    24 37 Отговор
    На кУрнела им дай саботажи, плиткомозъчните същества са лесно манипулируеми !
  • 33 Станчо

    30 7 Отговор
    Ганьоооо няма такова племе като нашето, арно племе....
  • 34 24 Холивуд

    33 3 Отговор
    Как е запечатано с лепенки? Ръждясали капаци, от времето на 50те години.
  • 35 Мичева

    74 2 Отговор
    Пернишки квартал. 1 километър законна тръба, на която са открити 128 незаконни дупми и маркучи за поливане! Това какво е?

    Коментиран от #83

  • 36 Гост

    33 2 Отговор
    Защо 5 години са действали над 15 имота са продали и неса.били обезпокоявани ? Трябвало е още при първата измама да са нили натръшкани в пандела за по 20 години и комфискация ня.цялото имущество или разтрел
  • 37 Бесен Язовец

    28 33 Отговор
    Кмета сигурно е рожба на демокрацията, а каскети? Сигурно първите му 7 год. и съответно ценностната му система е изградена по времето на робството на ЕС и фащ
    Кажете бе, каскети! Не е успял да попие от добрите години на комунизЪма? Когато всички бяха много добри, мили, некорумпирани православни вярващи християни? А? Така ли е??? Обзалагам се, че в кабинета на кмето има портрет на един точно определен правешки овчар? Навити има ли за бас??
  • 38 Ацо

    38 5 Отговор

    До коментар #14 от "Тимур и неговата команда":

    Еми баце то тук тръбичка там тръбичка и накрая....У Перник нема водичка!
  • 39 dif ot cc

    27 8 Отговор
    и аз налях две туби .....герберските боклуци източват държавата .камо ли язовир като студена...66о3
  • 40 Пустин_як

    34 1 Отговор
    Явно пернишкия винкел отдавна е умекнал, като на дедо.
  • 41 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 3 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    На снимката голямата тръба е Ф200
  • 42 Ацо

    40 4 Отговор
    А докато "Държавниците" се дърлят кой е виновен,няколко доброволци вършат работата на няколко държавни институции със цяла армия безполезни служители!
  • 43 Жалък народ

    26 11 Отговор
    Само едно ще ви кажа...Докато вярвате на подкупените медии, които за 100лв. повече надница са готови да напишат всичко което им кажете, няма да стигнем до никъде. Човека се е опитал да направи точно обратното, а именно да спре този кран за да може поне малко от малко да се запази вода в язовира. Всеки обаче пише и говори без да знае. Жалък народ сме, наистина!
  • 44 Borgir

    22 10 Отговор
    Агр@рът с отвертката. Цялата държава са надупчили като молци, и отвсякъде тече. Ето защо сме на тоя хал- защото всеки за гъза си само мисли! Тоя бастун защо не го задържахте, бе?!

    Коментиран от #70

  • 45 Госあ

    29 2 Отговор
    Проблемът са наистина неграмотните калинки. Абе обитаци, да не си мислите че лесно се става експерт (реален) в дадена област ???!!! Са ше ви кажа какво казаха експерти комунисти - ХИДРОИНЖЕНЕРИ : защо Стомана не взема вода от яз. Пчелина ? Така както е било проектирано от ЕКСПЕРТИ КОМУНИСТИ . По просто е от вас. Стига да имаш капка мозък.

    Коментиран от #46

  • 46 Госあ

    42 0 Отговор

    До коментар #45 от "Госあ":

    И ще дам отговора - яз Пчелина прелива !!! Предвиден е и водопровод към индустриалната зона на Перник. Защото едно време освен калинки с партийни книжки е имало и специалисти. Този водопровод обаче е трябвало да бъде ремонтиран !!!

    Коментиран от #48

  • 47 Меркел

    32 0 Отговор
    Кмета на Байлово прави абсолютно същото, като премахва табелите за вододайна зона и отклонява водата в дерето защото си била негова и не я дава за ползване на хората. И така вече половин година. А мястото му е в затвора.
  • 48 Sofia

    34 1 Отговор

    До коментар #46 от "Госあ":

    Язовир Пчелина (Лобош) е проектиран да захранва промишлеността в Перник. През 2003 г. връзката е прекъсната и промишлеността започва да се захранва от язовир "Студена" с питейна вода вместо с промишлена от Язовир Пчелина (Лобош).

    Коментиран от #51, #52

  • 49 Хелиос

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    70 милиметра тръба не може да промени нищо но щом е запечатана с лепенки значи е оставена на произвола заварки трябва а колкото до мафията тя се подържа от народа на изборите едни се правят на не ангажирани с тях и са над нещата други си продават гласовете трети са заинтересувани безвремието да продължи гледайте мафиотските канали как бивши агенти на ДС пазят тази власт с безконечни приказки за успешни решения на тяхните господари в Перник властваха Бсп и Герб но те като партии нямали вина това било повсеместна криза на институциите
  • 50 Анти комунист

    29 4 Отговор
    Забелязахте ли едно много важно събитие което се случи ЕВРО СЪЮЗА спря финансирането на струма сега мафията щяла да кандидатства на ново за 40 %от парите за маг.Струма и не е било проблем продължаването на строителството с пари от републиканския бюджет само един милиард кво му плащаш Магистралите са важни там е лапането 80% загуби на вода от мрежата това не е належащо и приоритетно да се отстрани не вярвайте на мафиоти
  • 51 Анти комунист

    15 5 Отговор

    До коментар #48 от "Sofia":

    Къде бяха децата и внуците на комунистите ,които допуснахме да ни управляват през това време,защо не взеха мерки 15год ,защото бяха ангажирани с кражбите тряжва да ги отстраним и да им питърсим сметка мисля това е невъзмижно на този етап.

    Коментиран от #71

  • 52 МиГ 23

    21 1 Отговор

    До коментар #48 от "Sofia":

    Металните тръбите са откраднати около 2005г. или около това време. За това не се взима вода от Пчелина за промишлеността.
    Сериозна власт трябва, а не пожелания. А някаде по Света май имаше Комитет за борба със саботажа.......
  • 53 По ярлово

    14 4 Отговор

    До коментар #24 от "Рьоне Артоа":

    Нема нови вили или мутри иди да видиш селцето
  • 54 Агент-шпионин

    16 18 Отговор
    30 години комунисти социалисти и всякакъв вид ляво и русофилско население е готово за всякакъв вид саботаж само и само държавата да не върви и да се лае колко лоша е демокрацията и колко било добре през режима за примитивни хора наречен социализъм.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Шляп

    11 3 Отговор
    Почакайте само да пуснат газопровода Банкянски поток,да видите пък тогава колко газ ще се отклони.
  • 57 Някой

    19 7 Отговор
    А защо ще спират водата на селото. Кмета си е прав като са източили язовира и никои не го е еня сега селото им пречи.
  • 58 Демокрация

    18 4 Отговор
    Писна ми от демократи, ще изтрепят хората за пари! Започва голямото лапане на пари от водните проекти.

    Коментиран от #68

  • 59 Кримчия

    7 4 Отговор
    Да пишем писмо до Путин да подскаже на Баце как се прави.
  • 60 deadman1488

    6 14 Отговор
    тоя кмет требе се тикне в затвора за 10 години в гулак
  • 61 Теодор

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Що като водата отива у ярлово е":

    Тая вода не я е пускал за хората бе неразбран. Брах ти и тупака.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Свирчо

    6 0 Отговор
    "Държавна институция", която "запечатва" с изрезки от бял лист формат А4.

    Дори не си струва и да се коментира, честно.
  • 64 препатил хем знае

    8 0 Отговор
    а бе умници къде по света има 80% загуби в преноса и къде са обещаните милиони конкретно за яз.Студена и Перник сега префасонираната банкерка и всички свързани с 80-те %заплатите назад и в бъдеще отиват конкретно за язовира и мрежата в Перник а за боко мислете защото е много далече от умните и специалистите
  • 65 СЕМ-ката

    6 1 Отговор
    Водата от с. Ярлово отива към Боровец.Ясва е картинката Боровец трябва да има вода сега е сезона.Документите ,които иззеха от дома на Димов са свързани с Боровец и фирма Юлен.
  • 66 ЯРЛОВЕЦ

    10 5 Отговор
    водата в ярлово е спряла и кмета е отишъл да види защо няма вода за селото .това му е служебно задължение.сега за празния язовир ще обвинят ярловския кмет.просто суша, няма дъжд.яз. огоста е с 505 млн. кубика и също е на 25% пълен, яз. камчия 310 млн. 30% пълен.яз. студена 26 млн. куб.м. яз. искър 650 млн. и т.н. само се цудя защо прав. не взима никакви мерки за студена защото там до 20-30 дни от язов. ще тече само тиня. останали са 3.3 млн. ,което е около мъртвия обем. единств. решение е перник да се върже със вик софия, това са 12 км. тръби.

    Коментиран от #78

  • 67 Jack Bauer

    11 0 Отговор
    Подобно незаконно съоръжения изградиха 6 циганина за една събота и неделя. Целта беше да поливат нива на единия от тях намираща се на 700-800 м. Запис от камери за видеонаблюдение и сигнал за незаконно строителство бяха подадени в кметството и "Напоителни системи". Незаконното съоръжение работи и до сега. Никой не реагира на сигналите.
  • 68 σακι

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Демокрация":

    Aбе то даржавата сие виновна за това и сега еми на човека мое омръзнало да краде пари и е решил да краде и малко вода поне нее нахален като другите кметове да краде само пари
  • 69 pasi

    10 1 Отговор
    Защо този Русев се занимава с дребнави неща а не пита шефа на Стомана защо продължава да цица от питейната вода на перничани след като има специален язовир "Пчелина" за него. С тази статия чии очи замазвате те хората виждат простотиите ви...
  • 70 Водата е народна .Не е само за Перничани

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Borgir":

    Да ни с@ спали и мьлчали га източиха тайния язовир за 2 месеца....

    Коментиран от #80

  • 71 дон чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Анти комунист":

    Ами защо ги допуснахте ?Къде гледахте? Или като бутнахте разузнаванията мислехте , че и вие ще чопнете нещо от комунистическото наследство! Е,да , ама не! Не познахте , а сега ви криво
  • 72 дон чичо

    0 0 Отговор
    Завъртете водата от Джерман-Скакавица в язовира ,какво толкова
  • 73 Labas

    1 1 Отговор
    Бреееей келеши ,браво на вас ,голяма работа сте планинари ,алпинисти плувци,ченгета ,следователи ,сигурно и катаджии.Сякаш сте хванали на Марко оная работа.Пуснали си вода хората ,ВОДА ,келеш не пари,гориво ,алкохол ит.н.БОКЛУЦИ и ще ми се хвалят.

    Коментиран от #75, #79

  • 74 ЪРП

    4 0 Отговор
    НА АТАНАС РУСЕВ И ДРУГИТЕ МУ СЪМИШЛЕНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДАДЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НАЙ-ВИСОКИТЕ ДЪРЖАВНИ ОРНЕДИ И СЕРИОЗНА ПАРИЧНА НАГРАДА ЗА ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ ДОБЛЕСТНИ МЪЖЕ!!!!!!!!
  • 75 перничанин

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Labas":

    Ела да живееш в Перник да видиш каква боза тече от чешмите. Става само за тоалетната. Лошото е, че и тя ще спре след 20 дена. Ела и виж как се готви, пере и как се къпят бебета и малки деца с тая помия. За пиене само вода от магазина, а цената и върви към 4 лв. бутилка от 10 литра. Тогава пак ми кажи, че си съгласен да крадат водата на Перник всякакви идиоти.
  • 76 ангажиран

    1 0 Отговор
    От години вода от река Палакария се отклонява за язовир Студена. Няма лошо. Но селата през които тече Палакария страдат от безводие.Няма питейна вода, селата обявяват режим.Положението е сериозно.Рибата се вмирисва от водата - не от селския или общинския кмет. Когато има криза в държавата по-добре е да се обединим и да решим проблема а не да се разединяваме. Бог - високо, Цар - далеко!
  • 77 Националиста

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Що като водата отива у ярлово е":

    Ама живеят и там българи,но те не са на режим.Имат 3 каптажа за вода и този е 4ти!!!!Без водомер.Перник ли да им плаща водата?Ще се качат горе Перничани и ще му я заврът тръбата отзад, докато не му излезе през устата и ще я запечатат с отверката, дето я е донесъл,пак през устата!!!Значи те си отклоняват водата,не са на режим,не плащат,и накрая питаш само в Перник ли живеят хора.Малоумен ли си, бе?
  • 78 Бай Лазо

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "ЯРЛОВЕЦ":

    Абе, вие не ни отклонявайте водата да не дойдеме,че тея 300 души къде сте там ще ви изселиме.И вие на режим тогава.Тъкмо водата ще тече към язовира през това време.Незаконно сте се свързали, не сте на режим,водомер няма даже..и ми даваш акъл тука.Мълчи,че ако дойдат Перничани горе, ще го циментират тоя незаконен каптаж!
  • 79 Норге

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Labas":

    Слушай,глупако,спирате ни водата!Излиза, че незаконно сте се свързали,водомер няма,не сте на режим,а дори напротив,заради вашите действия усложнявате още повече положението ни в Перник.Малко остава и ще се качим горе да го циментираме тоя каптаж.Имате си 3 други.Ползвайте си ги.
  • 80 Ама от такива като тоя кмет

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Водата е народна .Не е само за Перничани":

    Студена не може да се напълни!!!Мълчи като сте виновни!
  • 81 ТТТ

    1 0 Отговор
    Мисля, че трябва да се циментира този каптаж и кметът да се осъди.Не може така да се отклонява вода,нерегламентирано, а 100000 души бедстват.Въпроса е принципен.Няма значение колко вода се е отклонявала.Този, кмет,не осъзнава ,че греши.Трябва да се научи.А и глупав.Изчакай, бе, нека се напълни язовира, пък си я пусни лятото.Но не.Нагъл.Трябва да се осъди и да се даде за пример.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Тъп си Саше

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мичева":

    Това е да търсиш под вола Теле.
  • 84 Вода за Перник

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    И отверката и тръбата!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове