Last news in Fakti

19 Януари, 2020 08:07 4 622 20

Ново незаконно сметище под АМ "Струма" край Дупница - този път за животински отпадъци

  • дупница-
  • сметище-
  • животински отпадъци

Местни твърдят, че замърсителите са цигани от махала "Ценеви"

Ново незаконно сметище под АМ "Струма" край Дупница - този път за животински отпадъци - 1
През лятото на изминалата година отпадъци на фирмата "Феникс - Дупница" обгориха мост на магистрала "Струма"

Край подлез на магистрала "Струма" са изхвърлени големи количества животински отпадъци, сигнализираха жители на Дупница.

Най-малко три-четири каруци кости и животински отпадъци са изхвърлени край подлеза на пътя за с. Блажиево под АМ "Струма", установил дупничанинът Ивайло Иванов. Той пътува всеки ден до Блажиево по фермерски дела.

"След Нова година бяха изхвърлени кокали, глави, шкембета, черва на говеда, на прасета и т. н. Това е в махала "Ценеви"", обяснява гражданинът пред БНР.

Предполага се, че в района има нелегална кланица.

"Роми, касапи, които са купили животни покрай новогодишните празници, са направили кайма и суджуци и са изхвърлили кокалите. Освен миризмата, се разпространяват и зарази", допълва мъжът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глави, черва, шкембета на прасета

    17 4 Отговор
    са деликатес струващ повече от месото и не се изхвърля.
  • 2 На ви България

    46 19 Отговор
    Сметището. Това не е държава. Това е сметище за бклуци. На ви Европа. Мрте българи в бклуци за каквито сте. България никога ама "НИКОГА" няма да се оправи.
  • 3 Янчо телето

    55 2 Отговор
    тя цялата държава е сметище с тези долни и алчни политици за пари ...
  • 4 Рошко

    42 4 Отговор
    Институциите и те ядът суджуци, по долно и мръсно племе от българина, няма, един земен рай, го направихме сметище, поколенията ни ако са тука ще измре от болести
  • 5 И така

    36 3 Отговор
    Хората отдавна научиха че БГ е клозета на ЕС.Даже го представиха на изложба, всички я знам тази история и не се учудвам ,че в страната буквално ври и кипи от боклуци.Защо ли?Е нека се погледнем в огледалото и другите и ще разберем разликата в манталитета.
  • 6 ЕЛЕКТОРАТА

    5 24 Отговор
    НА БСП И САБОТАЖИТЕ НА ЕДНО ПРИМИТИВНО ПЛЕМЕ НАРЕКЛО СЕБЕ СИ КОМУНИСТИ ПО ПОДБУДИ НА ПРЕДАТЕЛСКИЯТ СИ МАНТАЛИТЕТ И УГАЖДАЙКИ НА ПОРОБИТЕЛИТЕ !
  • 7 Това е

    29 3 Отговор
    Всеки ден подигравка с държавата. Бойко, смешен си!
  • 8 Анонимен

    25 2 Отговор
    За боклука вече разбрахме.... А за наркотиците🤔 не разбрахме..... И така.... То Боевски ли не беше , то сакове разпиля ни ли не бяха ...... То кво ли не.... И на края стигнаха да крият в боклука...... Как така ще внася ме боклук за нищо.... Всяка държава да си го гори.... За идиоти ни взеха вече..... А Бойко ни чул, ни видял и след 4 години разбрал.....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    28 3 Отговор
    Най-страшното е,че свикнахме с палячото Бойко,подиграваме се с шкембе войводата вице премиер и военен министър.Забравихме за Магистралката Лили,тя лапа парички от Черноморската банка.Москов с отровните ваксини и свиневъда с перуката дето лъжеше за Миговате си кротят.Крадоха,крадат и продължават да крадът.Гледахме и продължаваме да гледаме цирка.Псуваме и се смеем на премиера и министрите му.Когато в прословутата арт инсталация ни отредиха мястото на тоалетната много хора се възмутиха.Но явно са били прави.Ние сме тоалетната,клозетът,нужникът,кенефът на Европа.

    Коментиран от #12

  • 11 Буков

    18 4 Отговор
    До 2. Какво ти е виновна тука Европа бе, тавариш. Тия дивотии ги правят наши, родни дебили, а не французи или белгийци. Беззаконието и корупцията си е наш, български патент.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Лекар БГ

    12 0 Отговор
    Абсолютно разграден двор е тази Територия на Баце и компания ЕООД.
    Всеки си прави каквото си иска и както си го иска.
    Сметища,боклуци,контейнери-хъбът на боклука.
    Безхаберие и безобразие.
  • 14 Вече е страшно

    6 0 Отговор
    Наистина НЯМА друга такава държава! Какъв престъпник трябва да си да превърнеш една прекрасна страна с красива природа, плодородни почви, чисти води и вековни зелени гори в сметището на Европа и Африка! Какви българи са всички тези министри и депутати, висши чиновници, настоящи и бивши, които по всякакъв начин вече 30 години унищожават народа и земята му. Не съществуват думи за определение, освен престъпление срещу народа си. Нищо не може да оправдае участниците в това престъпление и тези, които ги прикриват и оправдават! Но възмездие ще има, няма къде да избягат!
  • 15 Мълчание

    3 0 Отговор
    Защо в такъв съдбовен за нацията ни момент УЧЕНИТЕ, специалистите мълчат? Защо не обясняват високо и ясно какво става с разложените отпадъци в почвите, как се разпространяват опасни вещества с подпочвените води, по въздуха. Защо не изследват съдържат ли боклуците заразени спринцовки, медицински отпадъци от Африка, известна със смъртоносни болести? Ще ни обяснят ли хидроинженерите точно как ще се доведе вода до Перник през софийските съоръжения, след като и те в голямата си част са стари и загубите на вода от течове и тук са големи? Ще излязат ли пред народа контролните и охранителните органи да пояснят къде са пропуските, от кого по-точно? След като сме ги избрали и им плащаме големи заплати, не ни ли го дължат? Тук, в нашата държава, има едно ясно нещо: чувството за безнаказаност и размиване на отговорността.
  • 16 Ще дочакаме

    4 0 Отговор
    Решението ще дойде пак отвън, от съседните ни държави, след като се ориентират напълно точно какво става у нас. Заплашени от екокатастрофа, която ще засегне и тях, ще реагират със сигурност! Ние не сме изолирани в безвъздушното пространство, част от цяло сме и то е първо Европа, после планетата Земя. Ще бъдем заклеймени и наказани. За съжаление, най-вече обикновените българи; виновниците са страхливци, ще избягат, ще се скрият, имат къде!
  • 17 Диамантената ръка

    5 0 Отговор
    Ами толкова ли не могат да сложат един секретен пост там на жандармерията и като дойдат да хвърлят боклуци под моста да ги потрошат от бой... P.S. Само да не набият жандармеристите, че и това сме го гледали.
  • 18 2ракий5салати

    2 0 Отговор
    То затова не искат някои хора магистрали и пътища за да изхвърлят боклуците където им падне и да не ги хванат нито намерят. Както и скапаните природозащитници които не са нищо друго освен нагаждачи на който им плаща. Когато дървената мафия им плати скачат срещу пистите и хотелите. После срещу магистралите, а утре може и срещу децата, че не купували от определени вериги и определени стоки. Ще се оправи всичко тук но трябва да се пролее кръв.
  • 19 9999

    1 0 Отговор
    Просто трябва ЧЕСТЕН човек да управлява тази държава. Не алчен и не двуличен.
  • 20 ВАТМАН

    1 0 Отговор
    Тиквата ни превърна в кафа за смет
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове