20 Януари, 2020 18:46 1 303 21

Паргов: Ролята ни е да дишаме във врата на управляващите

  • калоян паргов-
  • бсп-софия-
  • бсп-
  • вот нанедоверие-
  • перник-
  • белмекен

Това е добре за политическия процес, убеден е лидерът на БСП-София Калоян Паргов, визирайки вота на недоверие, който социалистите внесоха

Паргов: Ролята ни е да дишаме във врата на управляващите - 1
Снимка: БГНЕС

Както вече стана ясно, за преборването с водната криза в Перник ще бъде построен нов водопровод, който ще свърже града с язовир „Белмекен”. Опозицията в Столичната община подкрепи идеята на правителството.

„Технологичното решение, което беше предложено в събота, е добре обмислено намерение. Това обаче няма да отмени водния режим, а ще го поддържа. Този водопровод има кризисна насоченост. За да стане факт идеята на правителството, трябва да има решение на МС, да има доклад на г-жа Фандъкова, да има съгласувателно писмо от „Софийска вода”. Това заяви в ефира на NOVA Калоян Паргов, председател на БСП - София. Той допълни, че сметките на софиянци няма да поскъпнат заради новия водопровод.

Той коментира и вотът на недоверие, внесен от БСП срещу властта. „Ролята на една опозиция е, не само да бъде алтернатива, но и да диша във врата на управляващите, за да ги стимулира да действат. Това е добре за политическия процес”, заключи Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    18 4 Отговор
    Това можете най-добре- ДА ДИШАТЕ ПРАХТА НА ГРОБ :)
  • 2 истината

    11 2 Отговор
    Точно пък Вие ли се смятате за алтернатива бе Калояне.Първо си смени гащите че миришат на фекалии,после отиди да се изкъпеш и не яж чесън че губим европейския имидж.Научи си урока и пак ела.От такива кат теб ми прелива - хем празна тиква,хем на умник се прави
  • 3 Така си е

    6 1 Отговор
    Съдба - да им дишате я във врата, я на друго място. Като вятъра. То туй ще ви остане
  • 4 надарена кака

    4 4 Отговор
    Дреме ми на прашките,къде дишате! Аз си дишам на Витоша.
  • 5 Гост

    7 2 Отговор
    Наследниците на крадливите комунисти искат да управляват България. Докога ще ги търпим тези боклуци! "До средата на 50-те години БНБ дословно следва сталинския модел, без ни най-малко да оспорва съветското лидерство. Превърната в послушен изпълнител, тя се включва в контролираните експерименти на стопанското „размразяване“. През 60-те години с активи на НРБ е закупена бейрутската Литексбанк, чиято дейност и досега не е изцяло изяснена. (Има подозрения, че през банката са минавали сделките с българско оръжие и синтетични наркотици с арабски режими и терористични формирования.) През 70-те години банката е важен елемент от хаотичната икономическа безпътица на „зрелия социализъм“, докато през втората половина на 80-те в нея се фокусират редица от най-острите неравновесия на системата. Създадените в края на комунистическия режим „социалистически“ търговски банки изиграват ролята на фермент, който окончателно разлага системата и в същото време захранва новата“
  • 6 Комодския Варан

    13 1 Отговор
    СЛУШАЙ СЕГА, ПАРГОВ, РОЛЯТА ВИ Е 1во ДА СИ НАПРАВИТЕ ОБЕКТИВНА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ, 2ро ДА НАМЕРИТЕ КАДРИ СПОСОБНИ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО, САБОТАЖА САМО ПО СЕБЕ СИ НИКОГА НЕ Е БИЛ ПРОДУКТИВЕН
  • 7 Guest

    11 2 Отговор
    "Постиженията" на БКП след 1989г.:
    Фалираха държавата 2 пъти;
    Създадоха силовите групировки за да ограбват и рекетират народа;
    Раздадоха червени куфарчета на подставени лица;
    Раздадоха огромни кредити на техни хора, които станаха кредитни милионери;
    1 долар беше 3000 лева;
    Приватизация по престъпен начин пак на между тях си раздадоха парите;
    Продажба на работещи предприятия на петорно по-ниска цена като БТК и Булгартабак;
    Подставени лица изкупиха хотелите по морето и се направиха нови пак чрез външния дълг от нашите джобове;
    Създадоха и покровителстват българката Мафия, с която са едно цяло;
    Покровителстват всякакви боклуци, които им отчитат пари от дрога и проституция;
    Правят чадър на всички Олигарси, Мафиоти и Мутри техни спонсори, и още и още и още.....
    Нямат свършване престъпленията на БКП, а сега пак искат властта тия престъпници за да довършат България завинаги!!!

    Коментиран от #12, #17

  • 8 ВЪЗРАСТЕН

    13 0 Отговор
    А БЕ ЛЬОЛЬО , ТОВА ГО РАЗПРАВЯЙ НА ОЛИГОФРЕНИ, НАЛИ ВИЖДАМЕ, ЧЕ БОКЛУКА СЕ ВНАСЯ ОТ ВАШИТЕ ФИРМИ, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВИ РАЗПИСВАТ ВНОСА ?! ВСИЧКИ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ !

    Коментиран от #14

  • 9 Кой68

    2 1 Отговор
    Когато трябва да се обедините/безводието в Пк,а и другаде/ за да се реши/ат проблемите.Вие правите точно обратното:опит да яхнете недоволството и ламтеж за власт...Този проблем е посаден и отгледан през годините и не без вашата помощ?Но сега узря плодът на водния ад в Пк.Както и другите политици сте НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНИ..
  • 10 месара

    2 2 Отговор
    другарите сега ше грачат че благодарение на тях Перник ше има вода 😂
  • 11 Този е

    2 1 Отговор
    най-големия дихател в.... на властта. Спокойни сме.
  • 12 360

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Guest":

    БРАВО, МНОГО ХУБАВО НАПИСАНО, ИСТИНСКИ ШЕДЬОВЪР, ВСЪЩНОСТ ДЕМОКРАЦИЯТА У НАС НЕ Е ИДВАЛА 89, ТОГАВА ДС-тата се превърнаха в мафиотска организация, напълниха се с милиони и замразиха развитието с 20-25 ГОДИНИ
  • 13 АНЕНЕРБЕ

    3 2 Отговор
    ПАРГОВ,

    Когато някой гори отпадъците на цяла Европа в НЕСПЕЦИАЛИЗИРАНИ за това заводи като Стомана Перник и разни други КОГЕНЕРАЦИИ се стига не само до отравяне на въздуха , но и до превръщането на СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ в един голям ЛАГЕР НА СМЪРТТА подобен на този в Аушвиц-Биркенау !!

    "КОНСТРУКТИВНИ" поведения от страна на БСП в подобна ситуация означава СЪПРИЧАСТНОСТ И СЪУЧАСТИЕ С ГЕНОЦИДА който тези престъпници извършват към народа на България!!

    ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗОВЕТЕ НАРОДА В ДЕНЯ НА ВОТА НА МИТИНГ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

    Играта ви на КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ ще ви изиграе много лоша шега Паргов!!

    ТОЧНО ТИ НОСИШ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО И ЗЛОУПОТРЕБАТА С ДОВЕРИЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ ЩЕ ВОДИТЕ БИТКА СРЕЩУ ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!

    За каква вода , за какви пет лева става въпрос, когато ВОДАТА се ползва за ИЗГАРЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ водещо до отравянето на въздуха и хората!!

    Не се прави на разсеян ПАРГОВ!!
  • 14 АНЕНЕРБЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ВЪЗРАСТЕН":

    НЕ ОБВИНЯВАЙ ПАРГОВ.

    Той е специалист по ЗЛАТОДОБИВА.
    Фирмата на братчето му ОСЧЕТОВОДЯВА дейноста на "канадските" тарикати от Дънди прешънс която е не по разлчна от изгарящите чужди отпадъци от СТОМАНА ПЕРНИК.
  • 15 Червени лизачи и ДАЛАВЕРАДЖИИ...

    2 1 Отговор
    Ролята ви е не да дишате във врата на Тиквун първи и последни,а да надувате дудуците на управляващите!Това сте научили от баба и дядо на сбирките на Бузлуджа!!
  • 16 куруртиста

    2 1 Отговор
    Ролята ви е да си надувате катерите без възвратна клапа... и онова у унуй на уйната Ви с червените прашките...
  • 17 Другия с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Guest":

    Имат властта чрез ДС и агентурни разработки и я упражняват някак ще го разберем,Обаче....Една Българска Партия Да се постави в Услуга на Интересите на друга държава и Активно да работи за Тях си е вече Държавна Измяна и няма Прошка.Три БГ партии изпратиха Евродепутати с предизборно обещание да се борят за премахването на санкциите наложени на Русия...Не за БГ превозвачи,за БГ емигранти,за БГ Пенсионери.....За Санкциите на Руския Агресор....Кво общо имат с него ,трябва да Е разследва....И Накаже.....
  • 18 оня с коня

    1 1 Отговор
    Е КАК ТАКА Паргов ще говори за някакво "дишане във врата" на Управлявашите,след като Крум Зарков ДИРЕКТНО ЗАЯВЯВА "Искаме да съборим Правителството СЕГА"?!И да уточни Паргов/все пак е Шеф на БСП-СФ/- ЩЕ ДИШАТ във врата ,или ЩЕ СЪБАРЯТ Правителството?Защото нещата са мн Различни:При първия Вариант- слагам Противогаза.При втория - Грабвам арбалета!
  • 19 БОКО

    2 0 Отговор
    Най лошото е ,че и дишате на едно друго място!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 АНЕНЕРБЕ

    0 1 Отговор
    В чий врат дишате не е ясно , но ВИЖТЕ КАКЪВ ВЪЗДУХ ДИШАТ В МОМЕНТА СОФИЯНЦИ И ОНОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА НЕБЕТО НАД СОФИЯ ОТ ОБЛИТАЩИТЕ НАД ГЛАВИТЕ НИ САМОЛЕТИ:

    http://weather-webcam.eu/panorama-nad-sofia-ot-vitosha-1500m-momina-skala-zlatni-mostove-boianski-vodopad

    СНИМКАТА Е КЪМ МОМЕНТА!!
    ТРОВЯТ НИ!!
    НИЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове