23 Януари, 2020 22:00 978 12

Паргов: БСП-София ще подкрепи всяко разумно решение за перничани

  • калоян паргов-
  • водна криза-
  • перник

Методи Лалов от „Демократична България“ каза, че настояват, че за да вземат информирано решение, трябва да получат документи и да получат аргументация

Паргов: БСП-София ще подкрепи всяко разумно решение за перничани - 1

Отговорността за кризата в Перник няма да бъде размита с това технологично решение, което е временно, за поддържане на водния режим. Това каза пред журналисти председателят на БСП - София Калоян Паргов относно водната криза в Перник, цитиран от „Фокус“.

„Ние сме готови и събота, и неделя да заседаваме, ако се наложи. Ако кметът на София е готов с доклада на база предложението на Министерски съвет, ние можем да заседаваме и в неделя, това не е проблем за нас. Така или иначе, от БСП, пък и всички колеги, ще подкрепим всяко разумно решение и в знак на солидарност ще помогнем на перничани. Стига това да не вреди на софиянци. Разбира се, с едно условие, че отговорността за кризата в Перник няма да бъде размита с това технологично решение, което е временно, за поддържане на водния режим", каза още Паргов.

Методи Лалов от „Демократична България“ каза, че настояват, че за да вземат информирано решение, трябва да получат документи и да получат аргументация. „Заявката, че кризата налага да се действа по различен начин, не означава да слушаме само приказки. Причината за това е власт, която не се справя с управлението на страната, включително с решаването на кризи, които сами са предизвикали“, допълни той.

Председателят на Комисията по икономика и собственост Николай Стойнев каза, че в Комисията в понеделник са обсъдили всички детайли доста подробно и очакват на Министерски съвет да бъде отправено такова предложение. Той допълни, че са поставили и условие - да бъде гарантирана водата за софиянци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    бизнес и олигархия са срещу народа не с народа
  • 2 Хбнн

    6 1 Отговор
    На тоя баща му и дядо му били ли са комунистически връзкари????

    Коментиран от #3

  • 3 КОМУНИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хбнн":

    да били са

    Коментиран от #6

  • 4 оня с коня

    7 1 Отговор
    ВБЕСЯВАМ СЕ от наглата Самоувереност и Самочувствие на Паргов,както и на цялото БСП начело с Нинова.и За КАКВА ПОДКРЕПА говори Той - за такава каквато предложиха на М.Манолова ли?А ИМАТ ЛИ РЕАЛНО възможност за каквато и да е Подкрепа,СЛЕД КАТО НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА,защото се провалиха за сетен Път?А ако не само не окажат Подкрепа,но дори напротив - застанат срещу Решенията на МНОЗИНСТВОТО ОТ ГЕРБ ...ще има ли някакъв Ефект за крайния Резултат?А вместо да си въобразява Паргов че Партията му е някакъв "Фактор",достатъчно е да чуе Мъдрия Народ който ясно е казал че "И без Петел ще съмне"...Ама кво ли ти разбира Див Овчи кон от мъдрости?!!

    Коментиран от #8

  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 3 Отговор
    `айде бе, не ги изкопаха тези мижави 12-13 км за тръбопроводната връзка на Перник със София? Голямо умуване , голямо нещо! Двумилионна София няма да усети ако даде вода на още 100 х. души, че то само ж.к. Люлин са над 200 х. живущи!
  • 6 Н мц

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "КОМУНИСТ":

    И според теб на тоя колко му е умствения капацитет тогава??
  • 7 АНЕНЕРБЕ

    4 0 Отговор
    "Другарю" Паргов,

    ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ИМА ИМЕ ФАМИЛИЯ И ТОЧЕН АДРЕС.
    Не се опитвайте да прикриете името на човека и адреса на който той пребивава.
    Разбирам, че ТЕАТЪРА който играете на УПРАВЛЯВАЩИ и ОПОЗИЦИЯ няма да продължи дълго!

    И ВИЕ ОТ БСП ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ ПОДОБАВАЩО, КОГАТО СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО - спирането на водата на Парник и излизането на хората на улицата.
  • 8 Све

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    Къде го видя Мъдрия народ, бе Пурко ????? Имаш в предвид стадото с овчия мозък ли ???
    Мъдрите или емигрираха или са във ВЪЗРАЖДАНЕ.... до 5% от българите, а след манипулация на гласовете 1%

    Коментиран от #10

  • 9 Све

    0 2 Отговор
    Протестирайте срещу мутрите, бе умници
  • 10 оня с коня

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Све":

    САМО БОЛЕН ОСТАВА ТУК няма нищо затова заминавам за Tурция и там е много по добре! Aко искаш мога да цитирам още хора но "НЯМАМ ВРЕМЕ" да се занимавам с глупости..
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове