Last news in Fakti

24 Януари, 2020 10:04 3 365 49

Нинова: Борисов превърна България в сметище

  • корнелия нинова-
  • вот на недоверие-
  • правителство

Оставането на премиера на власт гарантира нови кризи. Всяка промяна към по-добро минава първо през неговата оставка, убеден е председателят на БСП

Нинова: Борисов превърна България в сметище - 1
Снимка: БГНЕС

Досега правителството беше вредно, сега е риск за България - всяка промяна към по-добро минава първо през оставката му. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на представяне на мотивите по вота на недоверие, цитирана от "Фокус". В началото на своето изложение Корнелия Нинова приветства експерти и жители от Перник, които присъстват на заседанието. Тя призова, ако управляващите смятат, че вотът на недоверие е саботаж към легитимно избрано правителство, да се обърнат към присъстващите и да им обяснят, че си "въобразяват", че нямат вода.

"Искането за гласуване на вот на недоверие на правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти" е предизвикано от провала в областта на опазването на околната среда и водите. Този провал застрашава пряко живота и здравето на българските граждани. Водната криза в Перник, а вече в други градове и села, нерегламентираните тонове отпадъци, както и опасните стойности на замърсения въздух са пряка последица от безхаберие, некомпетентност и корупция в правителството на "Борисов" 3. Кризата не е природно бедствие, а управленско", подчерта лидерът на БСП.

Според нея има нормативен хаос по темата за управлението на околната среда и водите. "Към него се добавя институционален такъв. Институциите, които трябва да управляват политиката по околна среда и води са над 11", отчете Нинова. "Третото доказателство за провала са фактите. Официално 350 хил. души в цялата страна, но с частичните спиране на вода в нови и нови градове 500 хил. са на режим на вода. На първите места сме в Европа по мръсен въздух и вече сме осъдени от съда на ЕС за това. Очакват се санкции, които ще плащате вие всички уважаеми български граждани. Световната здравна организация в свой доклад пише за България, че 15 хил. души умират преждевременно от замърсения въздух", изтъкна лидерът на БСП. По думите ѝ всеки ден ставаме свидетели на откриване на нови и нови боклуци. "Красива България беше превърната от правителството на Борисов в сметище", каза Нинова и зададе въпроса кой е издал разрешение.

Нинова коментира истинските причини за вота на недоверие. "След 10 години управление на ГЕРБ, похарчени приблизително 3 млрд. лв. загубата на вода се е увеличила от 60 на 61 %. Защо? И къде отидоха парите, инвестирани уж за подновяване на мрежата?", попита тя и уточни, че за 10 години е увеличавана цената на водата, а гражданите получават мръсна и негодна за пиене вода. По думите ѝ няма смислени и логични отговори.

Лидерът на БСП се спря и на кризата в Перник. Тя отбеляза, че кризата в Перник се дължи на умишлени действия преди изборите, а като втора причина изтъкна безхаберие. "Доведохте тази криза до умишлено бездействие заради изборите. Какво да се прави сега? Безспорно всички трябва да помагаме на Перник. Необходими са конкретни, умни и мъдри, професионални експертни решения ,но паникьосани от общественото напрежение, продължавате с грешките и рискувате много. Вие създадохте тази криза, сега имитирате решения и рискувате много. Продължавате да заблуждавате хората, че може да се реши проблема за 45 дни. Вчера ваш министър обяви, че не само няма тръби, а тепърва ще се произвеждат. Бъдете обективни и истински с хората. Нека калинките да замълчат и да говорят експертите", изтъкна тя.

Корнелия Нинова заяви, че БСП предлага алтернатива. "Моля ви чуйте ни този път. Не казвайте, че плашим хората и всяваме страх и паника. Чуйте гласа на разума, той не е политически, той не е на БСП, той е на хората, които разбират", коментира още Нинова. Според нея с решението за "Белмекен" ще се предизвика криза в енергийната система. Според нея, каквото и да се прави за Перник, трябва да се подмени водопреносната мрежа.

"Създадохте криза, имитирате решения, има опасност да създадете нова, изобщо цялото управление на ГЕРБ е управление на кризи. Рисковете не са в природа, не са в преносната мрежа, правителството на Борисов вече е риск за България. Досега беше вредно, сега е риск за България. Оставането на му на власт гарантира нови кризи. Всяка промяна към по-добро минава първо през неговата оставка", каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PopoF

    75 20 Отговор
    Браво на Корнелия ... право куме в очи ... ама нали нашето общество се управлява от остарели стереотипи за "лошия комунизъм" и "виновната Партия" та си избира правителство оглавявано от доказана мутра ... та и управлението е мутренско ...!!!

    Коментиран от #7, #20

  • 2 Цвети Пеевска

    57 13 Отговор
    Всичко държавно, което е можело да носи пари концесионирано, а шепата хора останали тук – скарани, защото част от тях за трохи са служили на престъпната власт. И за капак, ще настърчат три държавни самолета, за да може Борисов да си лети, където реши… Но на тия самолети не разчитайте много, защото ще избягат именно с тях...
  • 3 Реалист

    57 16 Отговор
    тиквата и групировката гроб са БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 El pepi

    42 8 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Докога българите ще ядат гръцки "био" домати?

    Коментиран от #40

  • 5 Танас

    20 43 Отговор
    За съжаление сметището е пълно с червен отпадък.

    Коментиран от #44

  • 6 Събудих те се

    45 6 Отговор
    А защо не организирате протести досега? Нали това прави една опозиция. Иначе всичко от казаното е така. Да не говорим за корупцията в държавата...
  • 7 Петър

    44 9 Отговор

    До коментар #1 от "PopoF":

    Прав си на 100%,защо като кажеш че мразиш ГЕРБ, започват да ти казват че си червен и ушанка.

    Коментиран от #10, #18

  • 8 Българина

    38 8 Отговор
    Герб удобно скриха че един техен министър разрешил едни тръби да се нарежат за скраб, които ако ги имаше Студена вечв щеше да е пълен. Удобно герб мълчат по темата че щетата нанесена от тяхното управление ще струва мин 25 млн лв! Които можеше да не св харчат за тръби а за првчиствателна станция на друг град който няма изобщо такава! всичко се потули заради избора на кмета на герб. Сега герб да платят от тяхната субсидия тези 25 млн!
  • 9 Северозапад

    44 6 Отговор
    Слушам дебатите и се забавлявам. И установявам, че за водната криза е виновен...да, познахте - Орешарски! А от всички изказали се герберасти никой и дума не обели за онези 800000 тона отпадъци (включително медицински), внесени от трети страни, включително и от Африка!
    Като слушам с какъв хъс защитават Еднокнижния си казвам - ако така бяха защитавали интересите на държавата, то да сме надминали и Швейцария!
  • 10 1234

    37 7 Отговор

    До коментар #7 от "Петър":

    Не знам кой е ушанка, но при тях проблеми с водата нямаше.... Напротив всичко се поливаше

    Коментиран от #12

  • 11 да да

    17 33 Отговор
    по вредна от курнелия е само манолова
  • 12 Бдййф

    15 9 Отговор

    До коментар #10 от "1234":

    Кажи 1966 как един язовир отнесе половин Враца.
  • 13 Куронага💀

    11 29 Отговор
    На курнелия в червената уста
  • 14 Фактът

    34 10 Отговор
    Защо няма протести, защо? Тази разложена смрад герб трябва
    да се заличи, завинаги. И съд ,не така тънко ,съд до дупка.

    Коментиран от #23

  • 15 оня с коня

    10 19 Отговор
    С Патос и Хъс говори Нинова и е НАЛЕЖАЩО Всички да се вслушаме в думите й!А ето и какво казва:""Чуйте гласа на Разума - той не е Политически,той не е на БСП,той е на ХОРАТА КОИТО РАЗБИРАТ".Защо ли обаче ТОЧНО ТИЯ "Хора които разбират" и владеят "Гласа на Разума" до степен "Джедай" на Изборите НЕ ГЛАСУВАТ В ПОЛЗА НА БСП/справка - Резултатите/?Между другото най-добре за Борисов е да не присъства на Гласуването,защото очертаващия се Резултат няма как да не Повлияе Ниновото Душевно състояние,след което Тя НЕМИНУЕМО ще го задърпа да излязат Отвън за да се разберат "като мъже"!
  • 16 гост

    17 8 Отговор
    БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета,а на тази проблема и е ,че монетата по-често пада със страната на ГЕРБ отгоре.Иначе за нас няма да има някаква разлика.Поне до сега винаги е било така приказват много ,когото не са на власт,а когато дойдат карат по същия начин.
  • 17 Очевидец

    14 24 Отговор
    Същност последните години България е значително по-чиста.Като тръгнеш на път из полята не се забелязват така масово боклуци като преди 15-20 години когато управляваше БСП.
  • 18 Питащ

    7 15 Отговор

    До коментар #7 от "Петър":

    А защо като кажеш, че Гумен Гадев е руско мекере те наричат гербаджия?
  • 19 АНЕНЕРБЕ

    10 14 Отговор
    Г-ЖО НИНОВА,

    ДОКОГА ЩЕ ГО ИГРАЕТЕ "КОНСТРУКТИВНА" ОПОЗИЦИЯ.
    Ако не искате да ДЕЛИТЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ с тези бандити, след неуспешният вот на недоверие НАПУСНЕТЕ ПАРЛАМЕНТА И ОСТАВЕТЕ В НЕГО ДА ВСИЧКИ ТЕЗИ ФИКАЛИИ КОИТО УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ!!!

    ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ДАВЯТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ФИКАЛИИ КОИТО ТЕ ЗАСРАХА В ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ!!!

    Коментиран от #25

  • 20 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "PopoF":

    Почвай ги черпя

    Коментиран от #41

  • 21 Ердоган

    8 6 Отговор
    Добре че западняците ви отнеха от територията и я дадоха на съседите че иначе и нея щехте да осерете
  • 22 Мила родино

    10 1 Отговор
    Ти си земен ааа аддддд😂😂😂😂😂
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ВИЦ

    18 2 Отговор
    Попитали един пастир как е доживял до 110г. Ами живея на чист въздух ям здравословна храна и най важното е че тези говеда АЗ ги командвам а не те мен! Така че не е най-важното да се смени правителсвото. Ще дойдат други по-гладни и всичко отново. Трябва да ги принудим да работят за народа. Само че ние сме абдали и само си чешем езиците!
  • 25 АДАДАБРЕ

    7 12 Отговор

    До коментар #19 от "АНЕНЕРБЕ":

    И като напуснаха предишния път какво стана бе другарю?Някой разбра ли, че тия нищоправци липсват?Даже беше по-добре.Парламента работеше и приемаше закони.БСП-то като са там само спъват работата.

    Коментиран от #37

  • 26 Ганьо

    12 6 Отговор
    Нинова не организира протести защото току виж народа се вдигнал и може и тя да отиде на бесилото.Опозицията в бг.само лае пред камерите защото и на нея са оцапани гащите.
  • 27 Анонимен

    13 1 Отговор
    Само в сметище ли... Ние сме бушмени ,,, а Африка е дошла тук...
  • 28 Мария Анастасова

    6 20 Отговор
    БОРИСОВ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ СМЕТИЩЕ, КАЗА СЪС ЗАВИСТ И ОСОБЕНА ЧЕРВЕНИНА ПО БУЗИТЕ И МАЗНИЯ ВРАТ НИНОВА, КОЯТО ИСКА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ГРОБИЩЕ И ДА ЗАМИНЕ ПРИ СИНА СИ В САЩ!

    Коментиран от #36

  • 29 😃АНАЛлизатор😂

    18 5 Отговор
    Абсолютно е права г-жа Нинова. Червените боклуци заедно с боклуците на Костов и Сорос задръстиха България. Крайно време е да почистиме България от тях, заради бъдещето на децата ни.
  • 30 Криси

    8 1 Отговор
    И пустиня също!
  • 31 хахахааааааа

    5 10 Отговор
    И тя се оказа най-големият боклук
  • 32 Закриване!!!

    21 3 Отговор
    Партия Герб трябва да бъде закрита поради няколко причини: 1во/ Партията е създадена и финансирана от германски неонациски фондации, което означава, че партия Герб обслужва чужди интереси!!! 2ро/ над 50% от членовете в партията са бивши служители на СИК, ВИС, Мулти Груп!!! 3то/ останалите 50% от членовете на партията са всевъзможни мошеници и крими контингент!!! 4то/ 10 години една партия да е на власт не е демократично, а си е тоталитарно!!! 5то/ за 10 години партията доказа, че не може да управлява и инвестира качествено публичните средства!!! 6то/ в партията няма нито идеи, нито желание за развитие на държавата, освен правенето отгоре-отгоре на проекти, от които да се краде!!! 7мо/ Партията е зависима от бизнеса, а това застрашава работниците, потребителите и екологията!!!
  • 33 F16

    11 2 Отговор
    Тръбите ще пристигнат бързо - поръчаните F16 ще ги докарат.

    Коментиран от #35

  • 34 Станчо

    0 1 Отговор
    Нищо ново под небето, първите 45г. били по един начин, сега по друг. Нокой няма работа с хората та да се чувстват такива....
  • 35 Гюлчен

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "F16":

    Един идиот вчера по тв. обяснява че половината тръби са готови ,другата половина ще се произвеждат тепърва....300 тира щели да ги докарват...
  • 36 Гост.

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "Мария Анастасова":

    Гробище я направи герб.... От 10 години управляват и се правят на ощипани.... Къде са децата ни... Къде са всички които трябва да са си тук, а не по чужбина.... Никой до сега не е продавал децата ни... Но герб ги продадоха на Норвегия за 1 000 000 000 милиард.... В час ли си

    Коментиран от #45

  • 37 АНЕНЕРБЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "АДАДАБРЕ":

    АКО НИНОВА НЕ ЖЕЛАЕ ТЯ И НЕЙНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА ИЗПИТАТ В БЛИЗКИЯ МЕСЕЦ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ " Е ПО ДОБРЕ ДА НАПУСНЕ ТАЗИ ГОВОРИЛНЯ НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ!
  • 38 8762

    6 1 Отговор
    А къде е Негово Високопревъзходитество, Оправителят на Западните Балкани, гарантът на стабилността и несвекващата дължина на магистралния прогрес? Иначе казано - ЛЪЖЕЦЪТ ИКЛЕВЕТНИКЪТ, сертифициран не само от народа, но и от Съда? Къде е мазния Толуп? Къде е танцуващият с Путин? Къде е Шафора на Жипа? Къде е Иконата на Севдето? Где е Манекена на Червения конец?
  • 39 kucheto

    1 5 Отговор
    Н А М.А.Й.К.А Т И П.У.Т.К.А.Т.А .......
  • 40 KUCHETO

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "El pepi":

    Ами като не ти се ядат Гръцки БИО домати, отивай да ги произведеш ти на полето.....тъпанар....много е лесно да ревеш от страни...

    Коментиран от #43

  • 41 Боклук

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕":

    Ти ги почвай мършо гнусна
  • 42 нека ви е

    4 1 Отговор
    как никой не попита ами ако това го бяха сътворили БСП какво щеше да се случи,щяха да ги бесят по стълбовете от Перник до София
  • 43 El pepi

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "KUCHETO":

    А защо смяташ че не си произвеждам? :)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мария Анастасова

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Гост.":

    ИЛИ МАХНИ ТОЧКАТА СЛЕД ГОСТ, ИЛИ СИ ИЗПИЙ БЪРЗО ХАПЧЕТАТА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМАШ ДОСТАТЪЧНО АКЪЛ ДА ГИ НАПРАВИШ И ДВЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО. СЪМНЯВАМ СЕ! И ДА ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ СИ ГОСТ, А ПАЦИЕНТ!
  • 46 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КАКВО Е ФИНАСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА "СЕМЕЙСТВОТО" НА ГРАЖДАНКАТА КОРНЕЛИЯ ???!!! ПЛАТИЛА ЛИ Е ДАНЪЦИТЕ ВЪРХУ ПРИТЕЖАВАНОТО СЪСТОЯНИЕ ???КЪДЕ СА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАГЪЗОВЕ ???
  • 47 Психо доктор

    0 0 Отговор
    Гледах репортажа от парламента, съвсем са изпростели тия мизерници за нищо не стават. Като улични псета са, едните 10 години не пускат кокала, а другите вият от яд, че им се пада малко от лобистката баницата . Верно е че народа кучета го яли.
  • 48 ТОРИНО

    2 0 Отговор
    НИНОВА, НИНОВА - С ТЕЗИ ОЦАПАНИ СИНИ ГАЩИ С ЧЕРВЕНА БОЯ /ВЕЧЕ БЕЗ МЕНЗИС / НЕ МОЖЕШ ДА СКРИЕШ ПРЪДНЯТА ОТ МИРИЗЛИВИТЕ ТИ ЛЪЖИ. КАТО "ШЕФ" НА "КОНСТРУКТИВНАТА ОПОЗИЦИЯ" КАЖИ КАК ПОХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ РАРТИЙНАТА ВИ КАСА , ПЛАТИ ЛИ СИ ОТКРАДНАТАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ЗАЩО ХОРАТА ТЕ ПРИПОЗНАВАТ КАТО КРАВАРКА , А НЕ КАТО "ОВЧАРКА ". СЕГА СЪС НОВАТА СОБСИДИЯ ДАЛИ ЩЕ ЗАКЪРПИШ ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОНГРЕСА ВИ ИЛИ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИШ ПАРИТЕ В КАСАТА И ЩЕ ПЛАТИШ ТЕЛЕКАМЕРИТЕ НА ТВОЯТА ЛЮБИМА ЕВРОДЕПУТАТКА. МАЙ ТЯ ИЗЛЕЗЕ ПО-ТАРИКАТ ОТ ТЕБЕ - ХЕМ СИ Е ЖУРНАЛИСТКА ХЕМ СИ Е ЕВРОДЕПУТАТКА . А НОМАРА ТИ С МАЙЧЕТО /КМЕТИЦА/ СТАНА КАТО НА ОНАЯ СВРАКА С ДВАТА КРАКА. ПА МАЙ МАЙ СЕ ЗАИГРАВАШ И СЪС СЛИВЕНСКИЯ ГЕРОЙ - БАТ ВАНЬО. НИЩО НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЗАКОНИТЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ И ЩЕ ВИ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ЗА КРАЖБИТЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИ И СЛЕД ДЕСЕТИ! - ЩЕ БЪДА ЛЮБОПИТЕН ДА ЧУЯ ТЕБ И ТВОИТЕ СЪРАТНИЦИ КАК ЩЕ ОБЯСНИТЕ СЕНТЕНЦИЯТА "СОЦИАЛИСТ - КАПИТАЛИСТ, МУЛТИ МИЛИОНЕР"КОЕТО Е ЕДНА РЕАЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ . НА КОЙ ПОСТУЛАТ ОТ УЧЕНИЕТО ЗА СОЦИАЛИЗМА МОЖЕТЕ ДА СТЪПИТЕ. ИЛИ КАКТО Е СТАНАЛО И СЛЕД ДЕВЕТИ - НИЕ ДА ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА /ПАРИТЕ/, ПА ДРУГИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ. ОЩЕ МАЛКО И БАТ БОЙКО ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СИ ПЛАТИТЕ. И ЛЕВСКИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ КАКТО И ДА ГО ПОДСТРЕКАВАТЕ. К-ВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДРУГАРИ - ВИЖТЕ СИ ИЗДЪНКИТЕ И В ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА . ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОТРОЧЕТАТА И ПЛОДОВЕТЕ НА ВАШАТА ВЛАСТ. НИНОВА ПРИБЕРИ СИ ОТРОЧЕТО ОТ САЩ - НЕ ДРАСКАИ ЗА ВЛАСТ - ПАРИ
  • 49 Чист

    0 0 Отговор
    До кога ще ядат хората заразените меса зеленчуци с отровни пестицид и
    нито ни хляба нито въздъх нито вода. А никой не знае за толкова години що боклуци са изядени от внос. Човек от разузнаването каза че водата я продават на Турция. Трябва да печелят. За пари и опасни боклуци задушиха дъържавата. Това е унищожително за което много жалко че сме продадени. Наближава страшния съд. за. виновните. Бог да пази. хората.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове