24 Януари, 2020 21:47 4 333 49

Драгомир Стойнев, БСП: Правителството на ГЕРБ вреди на здравето на хората

  • бсп-
  • герб-
  • вот на недоверие-
  • правителство-
  • драгомир стойнев

''Такова управление е вредно за страната. В крайна сметка не можеш само да си седиш на бюрото и да се молиш на Господ'', заяви още Стойнев.

Драгомир Стойнев, БСП: Правителството на ГЕРБ вреди на здравето на хората - 1
Снимка: БГНЕС

''Тази водна криза в Перник не се дължи на природно бедствие, а на безхаберието на ГЕРБ. Защо не казаха колко сериозен е проблемът преди местните избори? Защото трябваше да останат във властта и да се възползват от нея. Вече има обществено съгласие, че ГЕРБ са виновни. При тях постоянно живеем от криза в криза. Миналото лято беше кризата с чумата по свинете. Това вече не е толкова политическа криза, колкото системна'', това заяви в предаването ''Панорама'' по БНТ народният представител от БСП Драгомир Стойнев.

''Кажете ми, за какво са ни нужни тези управляващи, когато действат постфактум? Такова управление е вредно за страната. В крайна сметка не можеш само да си седиш на бюрото и да се молиш на Господ'', заяви още Стойнев.

''Вотът на недоверие е един от парламентарните инструменти за сваляне на това правителство, защото то вреди на здравето на хората. Искаме предсрочни избори, защото това управление в момента работи след проблемите'', повтори се депутатът от левицата.

''За да не се повтарят и потретват подобни случаи, това правителство трябва да подаде оставка. Разбирам, че са готови да жертват всичко, за да изкарат до край този прословут мандат, но заради тях страдат хора'', заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос????

    47 54 Отговор
    А като избивахте хората през комунизма не им ли вредихте на здравето бе душици златни непорочни???

    Коментиран от #7, #24, #47

  • 2 Един

    46 57 Отговор
    БСП и ДПС са вредни за страната!!!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    69 39 Отговор
    ГЕРБ тотално съсипват живота ни

    Коментиран от #44, #48

  • 4 Японеца

    40 57 Отговор
    БСП са вредни за България!
    Кога ще се извините на българските мюсулмани??
  • 5 ние помним

    37 39 Отговор
    Вие сте по-вредни. Тези проблеми в Перник са заложени от некачествено строителство.
  • 6 Plovdiv

    44 39 Отговор
    Ако има нещо също толкова гадно, колкото ГРОБ и тяхното унищожение на България, това е фактът, че единственият друг вариант е БСП... Що се отнася до Румен Радев, той безспорно е единственият адекватен политик в България. Но просто няма да посмее да тръгне решително срещу Мафията, която е представена от всички партии, вкл. тази, която го издигна...

    Коментиран от #9

  • 7 Киро

    54 22 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос????":

    Ай стига стоя комунизъм бе, в 21- ви век сме, сега живеем, днес няма вода.Комунистите отдавна измряха, останаха внуците им от ГЕРБ, да съсипват народа и да се оправдават с дядовците си

    Коментиран от #11

  • 8 Изпуках вече

    41 1 Отговор
    Нито най–малко подкрепям настоящето правителство, както и бившите, както и бъдещите, ако не се промени нагласата, че правителството таябва да служи на хората, а не хората на правителството. Не ми пука ни за партии, ни за коалиции, пука ми, че на никой не му пука за обикновените хора( по избори–електорат)
  • 9 Утопия

    31 22 Отговор

    До коментар #6 от "Plovdiv":

    Много си прав за Румен Радев, но на никой( управляващи и опозиция) не му изнася президентска република като опция, защото на всички ще им спре кранчето и са аут отвсякъде.
  • 10 Диамантената ръка

    21 14 Отговор
    Вий сте много полезни щото...
  • 11 Дългия

    23 23 Отговор

    До коментар #7 от "Киро":

    Приятел кмета на Перник е комунист питай него защо си е мълчал и не е направил нищо като е бил предупреждаван от началника на водното, който в впоследствие е изгонен, а Борисов и слънце да беше неможе да огрее на всякъде!
  • 12 100Ю

    19 11 Отговор
    Тиквата и Съсела навредиха на новата българска История! Навредиха на земята и наследството ни! Мани ги хората, тука вече има само чалгари ама на чалгата няма как да навредиш, това е простотия, културна и морална деградация ! На чалгата и 80те% никой не може да навреди, освен ако БНВ фалират, тогава ще има ритуални самоубийства
  • 13 Türkoğlu

    4 28 Отговор
    Видях снимка, в която двама турци забиват кол в задника на българин. Това е страхотно!

    Коментиран от #18, #19, #20

  • 14 Никой

    17 9 Отговор
    Тъпата статия тества идиотите останали в страната дали още се делят на сини и червени и дали още функционира двуполюсният модел измислен от мафията още през 90 те да контролира раята.Е след 30 години няма никакъв напредък сред населението ,все още кълват шараните,разбира се половината от хората се ивакуираха ,но тези,важните, които гласуват са все още разделени и под контрол
  • 15 Дългия

    21 13 Отговор
    Ами вие? Направо ги погребвате ! Знаем колко струвате ако дойдете на власт ще се върнем 50 години назад и изминалия път и всичко постигнато ще бъде залечено !
  • 16 Психо доктор

    13 3 Отговор
    Не се карайте, "сичките" са маскари, идва момента на другите цитати от нашата класика; "Като няма прокопсия, плюл съм в тая оресия". Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава, , . Пременил се Илия пак в тия, ...... и така до края на света. Време е да заиграе сопата.
  • 17 ККК

    13 1 Отговор
    Модератора спиш ли или и ти подкрепяш # 13?
  • 18 Чалгата сте ни я набили генетично

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Türkoğlu":

    Може да го видиш и в няклко филма, това си е описано стотици пъти от пътешественици из Османската империя. Това е Османско ПРИСЪСТВИЕ спомогнало за културния, търговски и генетичен обмен на подчинена България и Османската империя! След като го набучат на кол са повдигали човека, за да може бавно следващите часове да умре бавно, докато се набива под собствената си тежест. Обикновено набити на кол са били в началото на мостовете, където всеки решил да премине ще ги види. Май имаше някакви гравюри за "кърджалийте" в старите учебници, но там се споменава думата "робство", а това е все едно да кажеш на полицая ченге
  • 19 Анонимен

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Türkoğlu":

    Иска ти се да е истина но си видял обратното и как Влад Дракула от български произход го прави .
  • 20 Eistee

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Türkoğlu":

    Интересно. А не е ли време да смениш дозировката? Тези халюцинации ще ти докарат някой бан... :) "Видях снимка". "Една жена на пазара каза". "Нинова твърди". "Човекът взе парите и каза "ще видим"". Ей това ще ти е животът, докато не кажеш "НЕ!" на наркотиците. Само между другото, нали знаеш какво означават подобни сънища наяве? Че дълбоко в душата си ти се иска да е обратното.
  • 21 Български гражданин

    14 8 Отговор
    Стойнев, май вие гледате небето и чакате Господ.... и от какво можете да си направите кабинет-евентуално ? Познаваме ви вече и затова сте изчезващ вид . ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ
  • 22 АНЕНЕРБЕ

    5 7 Отговор
    ДРАГО,

    Не знам дали малоумните глави на УПРАВЛЯВАЩИ и ОПОЗИЦИЯ са наясно какво ще се случи и какво трябва да се прави когато в чешмите на ПЕРНИК потече кал и червеи, когато плъзнат заразите и инфекциите?!!

    ПЕРНИК ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГРАД ПРИЗРАК В КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХНАТА И ВАША БЕЗОТГОВОРНОСТ ЩЕ ПЛЪЗНАТ МАРОДЕРИ, ЩЕ СПРАТ РАБОТА БОЛНИЦИ , УЧИЛИЩА , ОБЩЕСТВЕНИ УЧРЕДЕНИЯ.

    НАЯСНО ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ САМО В ПЕРНИК , НО И В ДРУГИ ГРАДОВЕ НЕЩАТА ЩЕ ЕСКАЛИРАТ И НАЛАГАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ОТ ФИКЦИЯ В НЕОБХОДИМОСТ!!!

    КОЙ ЩЕ ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЛИ?!!

    ЕДНА КОМПРОМЕТИРАНА ВЛАСТ , КОЯТО С ПРЕСТЪПНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ И ЕДНА ОПОЗИЦИЯ НАБЛЮДАВАЩА Я КАТО ТЕЛЕ В КАСАПНИЦА НЕ СА СПОСОБНИ ДА НАПРАВЯТ ТОВА.

    Вие с управляващите ни завършени безделници , крадци и бандити просто ще ПОДАРИТЕ ВЛАСТТА НА РАДЕВ.
  • 23 Ganiu tzarvula

    1 4 Отговор
    Bulgaristanezo,kolko si tup ,ot 1 do 10?????Prirorodno bedstvie!???A kol otzad turpish li?Sto li pitam ,dva turpish,moje i treti.
  • 24 Гого

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос????":

    Абе въпросчо. Като ви опре дебелия до задната дупка, защо все задавате оня прословут въпрос "А вие защо биете негрите?. Айде стига толкова. На ГЕРБ все нещо им пречи. И 100 години да са във власта, пак ще се оправдават с БСП. Ама за такива като тях има една хубава поговорка" На кривата ракета и космоса и пречи" (Има и по циничен вариант, но и така ще се сетите за него).

    Коментиран от #37

  • 25 Goust

    11 5 Отговор
    същите маакари сте
  • 26 матев

    12 0 Отговор
    БРАВО ДРАГО!Мъжко момче си!Обаче ,и при теб са много гнили круши!Колкото до коментара на резняка да сме наясно-ТУК Е БЪЛГАРИЯ БЕ РЕЗАН КАЛЪФ И ТУК СТЕ САМО НА ГОСТИ!МОЛИ СЕ НА АЛАХА ЧЕ НЕ СМЕ ВИ ПОСЕКЛИ КАК КОЛЕХТЕ И ИЗБИВАХТЕ 500ГОДИНИ!Докато не изхфърлят миндили и резняци управия няма да има!Нищо свесно няма в маймунската ви чалмата природа ходете си при емирствата ама и там не ве щат щот от вас добро няма!
  • 27 Многострадална Геновева

    13 5 Отговор
    Оставка на правителството. Това са банда мошеници.
  • 28 Кака Мара

    5 2 Отговор
    Сериозно момче Ще му пусна
  • 29 Ivan

    12 5 Отговор
    И въпреки всичко перничани са железни! Ни дума, ни вопъл, ни стон! Никаква реакция! Все едно в този град няма хора! Пиите кал и жаби като сте тъпо племе.
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор
    БЪЛГАРИЯ загива ПП ГЕРБ не им пука
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Смешен жалък подъл лъжец

    5 10 Отговор
    Смешен подъл жалък лъжец низък без морал. Даже не искам до го коментирам този магьосник, който ехидно и подло лъжи и клевети от сутрин до вечер с Лъжкиния Нинова. Бог да ги съди сега, не друг път, а сега
  • 33 Наблюдател

    7 4 Отговор
    Тази водна криза в Перник ще мине и през другите градове.... Нали сега герб ще усвоят пак едни 11 000 000 000 милиарда лева.... И парите ще идат при другите 32 000 000 милиона..... То така е наредено ,,,,, а алчни те само изпълняват..... Как Бойко управлява 10 години.... Без него никъде нищо не минава и на края пак последен разбира какво правят подчинените му.... Уж де.... А кой пръв слага подписа... За боклука, за водата нали братовчед му и ония Харизанов са също в напоителни системи.... Трайков народе.... Хепатита ще ни убие... Стойте те болестите тръгнаха.... С какво ни на пръскаха че сме блокирали от всякъде.....
  • 34 гост

    7 2 Отговор
    България се управлява от режим, на който не му дреме за обикновения човек.
    Правителството се е сраснало с олигархията и новите богаташите, които се появиха от кражбите след ликвидирането на държавната собственост.
    Така, че да идвад следващите. Каквитто и да се ще са по-добри от сегашните.
    Стига кражби!
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    село ГЛОЖЕНЕ КОЗЛОДУЙСКА ОБЩИНА днес няма да има вода ФУЧКАТА ДА НЕ МИСЛИ ХОРАТА ЗА МАЛОУМИЕ А кметицата на ГРАД КОЗЛОДУЙ си дигна заплатата
  • 36 До коментар 11

    5 1 Отговор
    Не са,още има и именно ти си примера,както и всички тикви искащи нов Тато и съвренен СССР без дори да си живял по това време, камоли работил или бил в съзнателна възраст!
    Как БСП се разграничават от геноцида на БКП към собствения си народ,а се наричат партия столетница?????
  • 37 Бай Вуй

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гого":

    На калпава ракета, храстите и пречат да кацне.На ГЕРБ все храстите им пречат, слаба ракия са...ха ха
  • 38 има история

    2 2 Отговор
    а кат разстрелваха видни поети и анти фашисти убеждението за борбата за правда това какво е спомнете колко са избити без присъда
  • 39 Амиии

    1 5 Отговор
    В този аспект ако трябва да перифразираме то БКП-БСП е чумата на два века !
  • 40 Майкооо

    2 2 Отговор
    Голям Шапшал

    Коментиран от #41

  • 41 АНЕНЕРБЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Майкооо":

    ИЗОБЩО НЕ ШАПШАЛ!

    В пет без пет минути преди да сдаде поста министър на енергетиката този гледащ от снимката като издоена малачка човечец ПОДПИСА ДОГОВОР С УЕСТИНГХАУЗ И АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!

    КАКВА СЕ СЛУЧВА ДНЕС - Уестингхаус внася за АЕЦ Козлодуй касети с гориво , а те пък изнасят в странско ЕВТИН ТОК !!

    Заради разхерметезирали касети АЕЦ-а бе спиран ТРИ ПЪТИ през 2019 г.
    ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОТРАБОТЕНОТО ГОРИВО КОЕТО РАШКИТЕ ЗАРАДИ ДОГОВОРА С УЕСТИНГХАУС ОТКАЗВАТА ДА ПРИЕМАТ И В МОМЕНТА СА ТРУПА НА ПЛОЩАДКАТА НА ЦЕНТРАЛАТА!!

    ТОЗИ ТИП СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ!!
  • 42 Мая

    2 1 Отговор
    До дългия: сигнали са подавани до областната управителка от ГЕРБ. Владимиров беше депутат и е питал Аврамова, но никой не си е мръднал пръста
  • 43 Крум Страшни

    2 1 Отговор
    Имам идея.Повреме на гласуването на вота на недоверие ,когато всички депутати ще са в залата, да отправим апел към Христо Явашев/художника/да опакова парламента и да започва новата история на БГ
  • 44 Димитър

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Този другар от снимката Д. Стойнев беше министър, така, че да не се прави на умрела лисица. Руската партия Бсп отдавна се е доказала като най вредна, некадърна, крадлива и обслужваща на 100% руските интереси. Тази партия трябва да бъде забранена, а не да иска пак да ни управлява.

    Коментиран от #45

  • 45 Другия с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Димитър":

    Безочливи и Нагли,червените цървули пак неистово се докосват до властта чрез социалистическа риторика.Този филм народа го гледа 45 години преди и 30 след това....Сега върнете 3те милиона квалифицирана работна ръка в Родината,които прогонихте с безобразното унищожение на заводи и предприятия.....Какъв Въздух,,каква Вода,когато няма Хора в тази територия наричана България...
  • 46 Кико

    2 1 Отговор
    Всичкото това нещо го каза без да пелтечи-съмнявам се!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Драго молим те не гласуваи те оставете правителството още някоя година да озравем гледаи те си работата това не е ваша работа взаем ви възможностите и умствения багаж аслъ си взема те заплатите и 8лв на глас спите си по бюрата
  • 49 истината

    0 0 Отговор
    Няма ли кой да ти каже колко ти си по вреден за страната бе сополанко.Ти си срам за нацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове