27 Януари, 2020 15:34 1 150 27

Нинова: Гордеем се, че българският народ спаси евреите

  • корнелия нинова-
  • холокост-
  • холокоста-
  • бсп

Председателят на БСП отбеляза Международния ден в памет на жертвите на Холокоста

Нинова: Гордеем се, че българският народ спаси евреите - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова отдаде почит към жертвите на Холокоста навръх Международния ден в тяхна памет.

"Отбелязваме Международния ден в памет на жертвите на Холокоста. Поклон. Това е най-мрачният период в историята, отнел живота на милиони жени, мъже и деца. Днес светът обръща поглед към миналото, защото престъпленията и жертвите не бива да се забравят, но поуките също - да сме непримирими към насаждане на омраза, към всеки акт на насилие и разединение. БСП остава непоколебима срещу всяка дума и действие, които могат да накърнят изконните човешки ценности, права и достойнство. Гордеем се, че българският народ спаси евреите и това се признава в цял свят", заяви Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    12 5 Отговор
    Е какво общо има БКП та се гордеят шумкарите?!

    Коментиран от #26

  • 2 Кажи за пратестите

    5 2 Отговор
    Еврейте са спасени отдавна.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 menorah

    4 5 Отговор
    Спасил е само част от тях, вече 80 години продължавате да се правите на ударени.

    Коментиран от #25

  • 5 Сава Радев

    4 7 Отговор
    При войнстващ антисемитизъм в България особено у патриотите чест прави на тази жена да се гордее, че комунистите тогава спасиха българските еврей. Сега ще се излее адски герберски вой, но истината не може да се скрие колкото и да тролите.
  • 6 Маика ти мръсна змия долна

    6 3 Отговор
    Бг население не е спасило юдеите а цар борко не иска да ги даде правиш ли разлика ма?😂😂😂😂

    Коментиран от #17

  • 7 El chochone

    5 3 Отговор
    Най безродните майцепродавци в България са гербарестите неграмотни тролове. Долу това некомпетентно правителство.
  • 8 Аз ше ида на аушвиц

    4 2 Отговор
    И ше роня сълзи що още юдеи не са избити
  • 9 Задоволена опозиция...

    5 3 Отговор
    Госпожа Курни се е загрижила за геноцида над еврейте!Геноцида които в момента се извършва с пълна сила и ярост върху собственият и народ,не интересува госпоДжа Импексова!Тя си е в добра и печеливша поза пред Тиквун първи и последни...
  • 10 BigBulgarianBoss

    9 0 Отговор
    Бойко Бойко, ама от тази даскалица лошо ми става
  • 11 Centurion

    8 1 Отговор
    Стига с този фалшив пополизъм,и с този Холокост,и с това мазнене на тази долна ,мразена и ненавиждана нация от целият свят.Не напразно са гонени и преследвани от древността до днес.Император Веспасиян е трябвало да ги преключи на цяло,за да освободи народите и света от гнусното присъствие на тези чифути!!!2 милиона убити по данни до 60те години,после пренаписване на историята и нарастват в пъти ,за да е длъжен целият свят да ги съжалява и да им се клани.Мъките,болките и страданията причинени от тях са хиляди пъти по ужасни от техният холкост.И някой ден,ние може и да не сме живи, но ще си намерят майстора!!!
  • 12 Комик

    9 1 Отговор
    А кога щр спасим себе си от цялата политическа шайка.
  • 13 Айхман

    6 5 Отговор
    Спасяването на българските чифути е най-голямата грешка на царското правителство на България!
    Да живее националсоциализма, смърт на ционизма!
    Време е спешно да отворят врати спа центрове от веригата "Arbeit macht frei"!
  • 14 Полит Пачаври !

    6 0 Отговор
    Присламчването е най-добре което владеете !
  • 15 Станчо

    6 1 Отговор
    За борбата за унищожаването на българите защо нищо не казва...

    Коментиран от #20

  • 16 Дрът комуняга

    3 3 Отговор
    Ама Курнело, Путин каза, че СЕСЕСЕРЕ е спасил евреите.Внимавай какво говориш да не ядосаш шефа!
  • 17 Туй то

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Маика ти мръсна змия долна":

    Цар" Борко" не желаеше да си лепне още един грях , за който след войната да осъдят него , и България . Понеже имаме печален опит от предишни войни.
  • 18 Centurion

    4 0 Отговор
    Има достатъчно филми и статии за Измамата Холокост,при това писани от Евреи!!!В Аушвиц са намерили смърта си точно 52382 човека от всякакви националности.Арйива е прибран от Руснаците,има и снимки на оригинални документи и по данни на международния червен кръст бройката е тази 52383.Никакви милиони няма.Три пъти са сменяни табелите за бройката загинали от ,60 те години на сам и това е документирано със снимков материал.Който иска да се ограмоти и да се запознае с истината,с който не да блее, като овца и да се оставя да го лъжат разни Мушета!!!
  • 19 Другия с коня

    4 4 Отговор
    Спасиха ги точно онези,които БКП после изби и вкара в концлагери.Спасиха ги хората,които управляваха Царство България,която БКП/Бсп унищожи.....Малко срам нямате ли пред Жертвите ви с които о сеяхт е Родината,Червени Цървули....
  • 20 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Станчо":

    Станчо явно си заспал през лукановата зима и се събуди през виденовата пролет събуди се
  • 21 Шопо

    4 0 Отговор
    Никакъв народ не ги е спасил ! Спасили са ги Димитър Пешев и пловдивския митрополит Кирил ! Това е ! Народът и тогава е бил овче стадо като сега...
  • 22 истината

    3 4 Отговор
    Гирдеем се за евреите ,но не се гордеем с теб че съсипа убавата партия и държавата.Ти си срам и за нас партийците и за нацията.Целта ти е само да се докопаш до власт и пари.
  • 23 Кой68

    5 0 Отговор
    Но никой не се гордее със еврейте?......ЗАЩО ли?
  • 24 Rock'n'roll

    2 4 Отговор
    Гордеете се, ама избивахте и вкарlахте по концентрационните лагери тези, които спасиха евреите. Взривявахте църкви и преследвахте всички достойни българи изпречили се на пътя ви. Сега да има и нас българите кой да ни спаси от вас болшевиките.
  • 25 МалкоИстина

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "menorah":

    Всички, които са били български граждани са спасени, както и над 10000 други, на коита са давани пасавани, за да се спасят през/чрез България. А като си част от тези които се чудят как да очернят България, аз пък да те питам, когато българите бяха малтретирани и изтребвани от съветите и от титовска Югославия къде бяха евреите, за да ги защитят? А когато коминтерна измисли македонската нация къде бяха? А къде са днес, за да защитят исконните права на българите в Сев. Македония. Никакви ги няма, но пък за сметка на това са начело на БХК, гейпрайдовете и соросоидните.
  • 26 батко мафи

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    ПОЛОВИНАТА ОТ ЦК И ЧАСТ ОТ КОМИНТЕРНА СА ЕВРЕИ.....ИЛИТЕРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 Грую

    1 0 Отговор
    Аааа бре мадам, че колко от тези спасени евреи са живи и днес? Не прилича на представител на политическата класа, която изпъди една четвърт от народа си да работи в чужбина и тези, които изпъди в момента да са най-големият инвеститор в същата тази държава, да говори въобще че някой нещо е спасил при положение, че като представител на същата тази политическа класа е съсипал цяла една държава барабар с евреите и всички други жители!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове