Last news in Fakti

28 Януари, 2020 11:40 5 311 13

БНС за самоубилия се в ДАНС: Живееше тежко

  • бнс-
  • емил крумов-
  • данс

Емил Крумов е бил дългогодишен служител на БДЖ

БНС за самоубилия се в ДАНС: Живееше тежко - 1
Снимка: БГНЕС

Самоубилият се на входа на ДАНС мъж е бил член на Български Национален Съюз (БНС). Ето какво коментираха от съюза:

Днес от медиите научихме шокиращата новина, че бившият член на Български Национален Съюз Емил Крумов се е самоубил в сградата на ДАНС. За няколко години Емил бе член на Организацията, но преди около 8 години се отдръпна от дейността ѝ, макар на хартия да остана член. За своето оттегляне той не заяви ясна причина, но след смъртта на майка му, видимо започна да се затваря в себе си и да се изолира от околния свят.

За съжаление не откликваше и на нашите опити да влезем в контакт с него. Въпреки това днешната новина бе абсолютно изненадваща за нас и нямаме обяснение за това. Можем единствено да спекулираме за мотивите за една толкова крайна постъпка. Но бе факт, че Емил живееше в тежко социално положение и трудно преживяваше като дългогодишен служител на БДЖ. Дълбоко съжаляваме, че е решил да отнеме живота си и въпреки всичко, ще го запомним като добросърдечен човек, точен и коректен във взаимоотношенията си с околните и искрено обичащ България.

Не сме сигурни, защо се е наложило Емил да бъде привикан на разпит, макар от години да не е активен като член на БНС. Как той го е приел и какво комуникация е водил със служители на ДАНС, той не е споделял с нас. Призоваваме всички отговорни институции да извършат обстойно разследване, което да установи причините и мотивите, довели до тази трагедия. Резултатите трябва да са публично известни, за да бъдат избегнати всички спекулации и съмнения, които неминуемо се пораждат при такова стечение на обстоятелствата. Ще следим с внимание развитието на разследването.

Ние не приемаме самоубийството нито като изход от трудна житейска ситуация, още по-малко като израз на политическа позиция. Надяваме се този трагичен случай да не бъде използван недобросъвестно от разследващите органи, извършващи прокурорската проверка срещу Български Национален Съюз.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ехааа

    25 10 Отговор
    Айде, тия вече се отрекоха от него.......с надеждата властта да не ги закача!
  • 2 русенец

    19 5 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Емил живееше в тежко социално положение и трудно преживяваше като дългогодишен служител на БДЖ."
    ...
    БДЖ има и други служители, а тежко живее 90% от народа, но не всеки ходи с незаконен пистолет в джоба и не към всеки ДАНС проявява интерес. От хората, които ДАНС вика за разпит, не се сещам друг случай, когато разпитвания се появява с оръжие в себе си.
    ...
    Наистина ми е любопитно да разбера истината.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Явно е че се превръщаме в резерват

    22 1 Отговор
    И като такъв трябва да си имаме страница в интернет със заглавие и снимка на загиналите в нищета или от жестокост. #Защо умряха. Ако някой иска да води разследване, макар и след години да го публикува публично и да се знае! Един народ бил убиван в камери, друг обаче бива убиван сега и всеки ден докато живее в "мир" в собствената си държава, която не участва във война. Странно, нали!
  • 4 Петко

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Самоубили са го,това е истината а пищова е подхвърлен за алиби.

    Коментиран от #12

  • 5 Alfa Romeo 159 TI

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Имам новина за теб. Няма да я разбереш!
  • 6 Рошко

    12 1 Отговор
    Значи е бил честен човек и,за това са го самоубили
  • 7 Репоресиран 76г

    15 6 Отговор
    ДАНС това са мърляци убийци това е комунистическият наследник на НКВД и те през целият комунизъм събираха най гнусните дегенерати и уроди за да убиват кора по цяла България.Абсолютно безнаказано карами с трупове из дерета реки и навсякъде на добри и работливи българи лежаха на ръчичките на тази измет НКВД -ДАНС.До един гнусни мръсни убийци .Те не са променили на грам личният състав методите и всичко там в това мръсното котило на безсъвестни уроди и убийци! Отиваш за справка и те самоубиват ,а версията на тази противна Комунистическа пасмина е химикалка' .Най страшните уроди, дегенерати и копелдаци работят в ДАНС те управляват държавата и репресират народа и до днес.

    Коментиран от #13

  • 8 Юди изкариотски

    8 4 Отговор
    Как се отрекахте от човека за 30 сребърника мухахаха
  • 9 Милена

    5 5 Отговор
    Изключително тъжно. БНС е една доста подвеждаща организация, с доста тъмни страни. Жалко. Повлия и в миналото на доста млади хора, но не в добрите посоки.

    Коментиран от #10

  • 10 батко мафи

    15 0 Отговор

    До коментар #9 от "Милена":

    Познавам момчетата от БНС и ако те са проблем за националната ни сигурност.Тогава какво да кажем за Бойко,Гошо,Пешо,Ваньо,Лютви,Цецо и Сергей?!?!?!?
  • 11 ВОЛЕН ФИДЕРОФ

    2 0 Отговор
    МНОГО НАЦИОНАЛНОСТИ,МНОГО ИНТЕРЕСИ..ЕДНО Е ФАКТ ПОНАМАЛЯХМЕ ДРАСТИЧНО...КАТ НАЦИЯ РОД И ПРОЧИЕ..СПОРЕД МЕН ПО ВАЖНО Е ДА СЕ ПОДОБРАТ УСЛОВИЯТА ЗА ЖИВОТ..ЗА ДА СЕ НАМАЛЯТ СЛУЧАЙ КАТО ТОЗИ.В ИДЕАЛНО ОБЩЕСТВО И ПЕРФЕКТНИ УСЛОВИЯ СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ,НО ПРОЦЕНТНОТО СЪОТНОШЕНИЕ ЩЕ Е ПО-МАЛКО.КОЛКОТО ДО ПОЛИТИЧЕСКАТА НАСОЧЕНОСТ ЕДВАЛИ Е ПРИЧИНА..АКО НЯКОЙ С ОБРАТНА ОРИЕНТАЦИЯ СЕ НАТРОВИ ЕДВА ЛИ ГЕЙ-ПАРАДА ЩЕ Е ВИНОВЕН...
  • 12 Не им вервайте

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Петко":

    Няма как да влезе дори на паркинга без да бъде проверен на рулетката.Химикалки-пищови дъвки бонбони всичко изскача от джобовете и се проверява .Нещо друго е станало
  • 13 За репресираният

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Репоресиран 76г":

    Омръзнало ми и е от такива като тебе! Преди бяхте антифашисти, сега
    се извъдихте антикомунисти! Аман
    от "пострадали" никой вече не ви вяр
    ва. Ние, какво да кажем като не сме
    "заслужили" или пострадали. Да ви
    дондуркаме вас и децата ви!? Няма
    да стане!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове