29 Януари, 2020 08:00 8 211 115

Близнашки: Радев трябва да подаде оставка

  • импйчмънт-
  • радев-
  • близнашки-
  • оставка

Според бившия служебен премиер казусът е морален и няма смисъл да се стига до импийчмънт

Близнашки: Радев трябва да подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

"Преживяваме един много драматичен ден. Това е от тези преломни дни, в които настъпват обрати в историята. 28 януари ще се окаже подобен ден. Всичко започна по един невинен начин - с искането на главния прокурор да се тълкува член 103 от Конституционния съд", каза бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки в предаването "Денят ON AIR".

Според него, когато президентът Румен Радев е попитал за мотивите, нещата са придобили неочакван развой.

"Държавният глава доста предизвиквателно настоя да се изяснят мотивите и нещата станаха неудържими. Появиха се твърде много неща, които той не е очаквал, че ще видят бял свят, но самият той настоя това бъде направено и се създаде изключително сложна ситуация", каза още Близнашки пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че тепърва ще видим дали тези записи ще бъдат оспорени.

"Нещата не могат да станат в полза импийчмънт. Тук не е толкова важен юридическият аспект на проблема, а моралният", допълни професорът.

Той коментира и изявлението на началника на кабинета на Радев. Според Близнашки, Калоян Методиев по фриволен начин съобщава, че ако се стигне до импийчмънт това ще качи рейтинга, но всъщност нещата били много по-сложни.

"Президентът е изправен пред една много сложна дилема, защото той е човек на честта и ще трябва да вземе много сложно решение. Няма място за импийчмънт. Тук нещата опират до нещо друго - имаш претенции, че си човек с много висок морал, а се оказва, че си склонен да прикриваш неща, които засягат най-близките до теб хора", посочи Близнашки.

Той е категоричен, че Радев трябва да вземе едни от най-важните решения в живота си.

"Естествен изход от ситуацията е оставката. Няма друго решение, ако той реши да упорства, да предизвика формалните процедури - това ще бъде ходене по мъките. Много е важно, когато си се захванал с политика да си даваш сметка за евентуалните последици и всичко, което правиш", допълни още бившият служебен премиер.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    222 30 Отговор
    Близни е изключителен гну сар.
  • 2 соросоид дебил

    190 27 Отговор
    Това се случва или по заповед от краварника, или е мафията отвръща на удара.

    Коментиран от #7

  • 3 Сиктир

    238 31 Отговор
    Не знама дали Радев трябва да подаде оставка , но ти определено трябва да се гръмнеш, мазен гербаджийски плу.жек. Еднополов ибр.икчия.
  • 4 хигиенист

    94 10 Отговор
    В тазилайняна пропадналасофия постоянно се ровивлайна и там постоянно се хранятслайна. Мирише та не се трае

    Коментиран от #86

  • 5 Българина

    191 18 Отговор
    А казусът с Ало Ваньо И Банов, по морален ли е? Става дума за убийства и шети за поне за 50 млн. Там оставката не решава нищо....

    Коментиран от #69, #79

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 антисоросоид

    32 6 Отговор

    До коментар #2 от "соросоид дебил":

    И двете са.
  • 8 язе

    143 17 Отговор
    ЛИЗНАШКИ е пълна отврат !!!
  • 9 СссереМ

    42 88 Отговор
    Те да излязат и документите за рушвета на грипените и щу стане много весело.

    Коментиран от #35

  • 10 отзад без любов

    61 8 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ+ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И НА ВЪЖЕТО,ЕДИН СТАДИОН ХОРА КАТО МИНАТ ПРОЦЕДУРАТА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Сух

    110 19 Отговор
    Щото това ще е най-удобно за управляващата мафия. Никаква оставка, той трябва на народа!
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    75 16 Отговор
    по заповед на сащ мафия
  • 14 соросоид дебил

    134 21 Отговор
    Ако посегнат на Радев целият български народ трябва да застане зад него и да измете мутро-боклука!

    Коментиран от #21

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 11 Отговор
    виеБЛИЗНАШКИ кой сте
  • 16 Фактъ

    91 17 Отговор
    Този хем е грозен , хем е нахален . Такива са всички герберасти ,тиня.
  • 17 456

    90 18 Отговор
    Правителството ще падне, след което ще има служебно. При одит на старото правителство ще лъснат злоупотребите и далаверите на ВСИЧКИ. Б. Б. не случайно служи за главен прокурор една послуша марионетка без конкурс. Б. Б. се страхува от Радев и затова иска по всякакъв начин да го разкара и да се сложи негов човек.
  • 18 истината

    27 74 Отговор
    Гнусна история от типа Да уредим мой човек или човек на мой човек.Това е толкова долно особенно като се има предвид и че сеукрива.Извършено от този който трябва да е лицето на нашата наяция/Дали от Позитано 20 ще пратят агитка да скандира ОСТАВКА. Съмнявам се. За това презирам този човек зашото тази двулична пририда еизписана на лицето му. Само като вземеш под внимание че този човек е зарязал жена си заради една ... ми е достатъчно.
    Искам да му видя гърба когато напуска президентството

    Коментиран от #40, #108

  • 19 koko

    59 7 Отговор
    Тоя търтей , ако знае за какво взима заплата. Чист пе*ал.
  • 20 Анонимен

    96 19 Отговор
    Слушах по тв въпросният запис и така и не осъзнах, къде тук е дилемата? От чутото останах с впечатление, че генерал-майора от ВВС се опитва да предпази президента от опит за репресии от режима на Борисов. Ами това по ми прилича на героизъм, а не на престъпление. Извинявайте, но най-малкият проблем на тази страна е назначението на длъжност, чрез ходатайства. В шуробаджанашка България това си е ежедневие. Президемта поне не назначава министри, които случайно е срещнал на разклона заа Велико Търново.

    Коментиран от #26

  • 21 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    28 86 Отговор

    До коментар #14 от "соросоид дебил":

    Българския народ го е правил. Измитал е боклука и то не един път! Спомни си Луканов , Виденов , Орешарски ???? все комунисти и за Радев ще се съберем и ще го пометем!

    Коментиран от #95

  • 22 Срам ме е от управниците ни

    66 9 Отговор
    Близалков отвращава с мазнината си !!!
  • 23 Георги

    59 14 Отговор
    Ако Радев реши да въведе военно полужение, те ще са го подслшвали предварително и ще го отстранят. Сега разбрахте ли кой управлява държавата?!.

    Коментиран от #36, #37

  • 24 истината

    27 68 Отговор
    Леле колко мръсотия са избълвали червените подлоги.Те оби4ат двойния стандарт.За това ги боли ама колкото по мърдат толкова им влиза по дълбоко.Долу тази сламена кукла която се нарича президент

    Коментиран от #109

  • 25 Цецкофил

    33 8 Отговор
    Искам баба Цецка президент.
  • 26 пикла с малки цицки

    13 43 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    "Дилемата" или проблема е там че човека който се е обявил за борба с корупцията по високите етажи на властта не се е посвенил да назначи любовницата си на държавен пост като твърди че не са били интимни в тоя момент! ТИ ВЯРВАШ ЛИ ГО???

    Коментиран от #110

  • 27 Радев като обединител трябва

    49 14 Отговор
    Да направи преварт с мното избити политици и да въведе извънредно положение без парламент и да направи рестарт на всичко
  • 28 Извод

    35 3 Отговор
    Мъжете на върха- министър председател и президент- трябва да са неуязвими. Честни, достойни, с доказано чисто минало. За да могат да работят за народа си спокойни, независими, без компромиси, без опасения. Защото всяка тяхна предишна грешка, морална или конфликт с правилник и закон, в един момент, рано или късно, излиза наяве и колкото и да е дребна, се използва. Тогава вече и най-добрите намерения остават в сянката на съмнението.

    Коментиран от #111

  • 29 Един

    65 16 Отговор
    Кой си ти бе, професоре? Как си позволяваш да тиражираш подобни поръчкови простотии за президент избран ПРЯКО с гласовете на 2.5 млн. Граждани!!!!

    Коментиран от #104

  • 30 Факт

    59 8 Отговор
    Тоя ли ренегат ще иска оставка!?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Дени

    19 40 Отговор
    Че той години наред е лъгал семейството си,най близките си хора,любовница в жилище на държавни разходи и втора заплата,за каква чест изобщо може да става дума
  • 33 Шаран БГ

    49 9 Отговор
    След като народа е избрал ПРЕЗИДЕНТИНА и той самият не подаде оставка, кой,как и защо може да го "изсули" от президентското кресло? Аз разбирам, че на мнозина им харесва , президентите да са от рода на Проданов, който два мандата се мандахерца из азиатските пущинаци да трепе архари или пък като Плевналиев. Този пък не спря да ръси "бисери" и до ден днешен....Настоящият президент много често захапва политиците ни и те не го харесват. Трябва им безличният философ от Веселиново, ама ,Бог да го прости, той умря !? Не познавам лично нито един от тази управленческа котерия, но най-са ми сладки, когато аморалните и безсъвестните започнат да говорят за морал............
  • 34 До 21, интерес български

    25 4 Отговор
    А от другата страна няма ли да пометем? Или там всичко чистичко, свети?
  • 35 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    Добро утро, цецоооууу!

    Коментиран от #84

  • 36 да питам

    14 27 Отговор

    До коментар #23 от "Георги":

    гоше, да бе прочел Конституцията бре. не льотчика а председателя на парламента единствен може да въведе извънредно положение. на тоя юнак в нормална държава щеше да е аут още вчера след публикуването на срс-тата. тук не е така. любовница-жилище-заплата а накрая и сватба. в реалния свят любовница-пари-кола-жилище и накрая шут и всичко връща. е да де но тоя го прави с пари на всички нас и вие аплодирате! и ди оти ли сте?
  • 37 Истината

    25 13 Отговор

    До коментар #23 от "Георги":

    Да,това трябва да направи Президента.Защото това престъпно управлияние допусна много кризи,включително и водата в ПЕРНИК И ВНОСА НА БОКЛУЦИ ОТ ИТАЛИЯ.ЗАТОВА ДА ИМ СПРЕТНЕ ЕДНО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ.
  • 38 Крокодил

    47 6 Отговор
    Абе по каква причина са били подслушвани от службите президента и командващия ВВС? Това някой може ли да го каже? Все пак има закон за СРС, да видим дали е спазен закона!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 нййхж

    23 2 Отговор

    До коментар #18 от "истината":

    Цялата държавна администрация е на принципа "мой човек'. Защо не искаш да се махнат всички висши кадри от държавната администрация начело с кметове, зам. кметове, областни администрации и нагоре?
    Ти също си назначен на държавна хранилка, щото си "мой човек".
  • 41 Църцоркащ математик

    26 8 Отговор
    Толкова са прозрачни нещата. Ако ми вота днес следва служебно правителство. Следва яко вадене на вмирисани, кирливи ризи и респективно загуба на избори. Шубето е голям страх г-н бОко пЪрви вЕликолепни фон Банкя.
  • 42 нййхж

    30 7 Отговор
    И Близнашки се е издигнал по партийна линия и влязъл неслучайно в кабинет, макар да е бил служебен. Ще го разследват ли? Има ли СРС-та?
    А само той ли е?
  • 43 нййхж

    24 0 Отговор
    До "Да питам"
    В нормална държава много юнаци щяха да са аут отдавна.

    Коментиран от #49

  • 44 Баба Люга

    31 7 Отговор
    Тези, изобщо са забравили, че президента е върховен главнокомандващ. Имаме в нашата история етапи, в които нещата ги е решавала армията по на добрия начин. Скоро ще чистим всичко докорен!
  • 45 гост

    12 18 Отговор
    Хаха колко е наивен Близнашки - де се е чуло и видяло комунист да сдава власт доброволно и без кръв !??
  • 46 Знаем го Близашки

    26 6 Отговор
    Той положи клетва като служебен премиер и на следващия ден повиши цената на електроенергията. Като университетски преподавател (преди клетвата беше такъв) нямаше как да е знаел, доколко основателни са били претенциите на ДКЕВР за това повишение. И за един ден не е имал възможност да ги разгледа и оцени. За да оцени тези претенции, би трябвало да разгледа подробно всички обявени разходи на електро-производителните и електро-разпределителните дружества и да реши, кои са производствено необходими. Както на собственика на една селска бакалия няма да признаят за обуслован разход купуването на фирмен ролс ройс.
  • 47 помияри

    34 8 Отговор
    Близ, близ на краварите газа ! слущайте ЦРУ и ще прокопсаме ! Даваъте пари за ОРЪЖИЕ, а народа жаден, гол, бос ! д ави го натропам в кухите кратуни .

    Коментиран от #91

  • 48 dsсса

    18 7 Отговор
    Близашки положи клетва като служебен премиер и на следващия ден повиши цената на електроенергията. Той въобще не се заинтересува, какви са претенциите на ДКЕВР и имат ли някакво основание. Това е единственото, с което ще бъде запомнен!
  • 49 да питам

    11 2 Отговор

    До коментар #43 от "нййхж":

    някога бил ли си в която и да е администрация. мога да разказвам с часове. кой на кой, защо и как. ако мислиш че няма остатъци от преди 89-та се лъжеш. вече и внуците им са там. примери колкото искаш. не си мислете че ще си отиде един или хиляда и нещата ще се оправят. невър. мръсотия, кал и шушумиги. като дигнеш глас ти секат главата. да разказвам ли? печелиш в съда и пак те цакат. личен опит. така че. трябва морал, но липсва. пилата да си ходи по морални съображения. деси президент.
  • 50 Радев и айшето са на пангара

    15 12 Отговор
    Докога ще ни управляват цигани-в-костюми, уреждащи пременените си айшета във фешън дрехи, на сладки служби с връзки и без конкурси??
  • 51 ддк

    19 9 Отговор
    Мечешка услуга . Радев го направи тоз професор по нищо - лизач - мин председател сега му сърба попарата. Близашки въобще не е за коментиране.

    Коментиран от #54

  • 52 хххххх

    21 8 Отговор
    Прави са онези които казват че най-гнусната паплач в държавата са провалени политици идващи от средите на партията майка. Близначки- еталон за помиярщина.
  • 53 оня с коня

    13 21 Отговор
    Чета тука едни АБСУРДНИ Русофилски "Съждения" и ми става още по-мъчно КАК ПОДОБНИ ТВАРИ са Управлявали 45г. Страната и са я водили към "Светли бъднини и Благоденствие"/а който се съмняваше в това - предвидливо бяха изградени Белене,Скравена и още 98 Лагера за "Вразумяване"/.И така:Според любителите на Казачока БГ е "Разграден двор" и НЯМА Армия.Разклати ли се обаче Стола на Президента,изведнъж АРМИЯТА се появява зад Него в цялата си сила и блясък! Та КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е ЛЪЖА,или Радев си има Тайна Армия,котова да даде живота си за Него и по-важното - С ЧИИ ПАРИ Й ПЛАЩА?А ако въпросната "Лична Армия" на Радев не е създадена от Доброволци а от хора работещи за Заплата,Радев ли я плаща или МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ Горанов?А ако не е Борисов и Правителството КОЙ ще увеличава Заплатите на Военните - от Редника до Генерала?И накрая само ще запитам "Наежените" Простаци тука:ИМА ЛИ в Новата Европ. История Случай,при който Президент да е използвал Армията в Своя защита за да остане на Поста си?!

    Коментиран от #56

  • 54 dsсса

    16 3 Отговор

    До коментар #51 от "ддк":

    Мин председател го направи Пастирката. НА Радев служебен премиер беше Герджиков.

    Коментиран от #57

  • 55 Не ми е за първи път

    15 36 Отговор
    Оставка
    За пореден път Румен Радев бе хванат в лицемерие и лъжа. Човек с много нисък морал. Оставката е задължителна. Лъже и маже от както е на власт. Просто корумпиран човек. Афера с апартамента, афера с назначаването на Деси, афера с НСО, аферата на века с Грипените която беше спряна в последният момент, афера с прикриването на престъплението на баща му. А сега отново иска да прикрие следите на пррстъплението си. Оставка веднага. Падна в очите на всички които се наричат българи ( не говоря за продажниците).
  • 56 ттт

    17 8 Отговор

    До коментар #53 от "оня с коня":

    Дори коня си поиш от вода, осигурена от "некадърните" комуняги. Без тях, щеше да си умрял от жажда.
  • 57 вввв

    12 4 Отговор

    До коментар #54 от "dsсса":

    Да прави сте но дали е Герджиков или Близашки много не се различават.
  • 58 Георги

    15 6 Отговор
    а не искаш ли и нещо друго да ви направи..а ? Оставка за герб само !
  • 59 бостан

    4 8 Отговор
    че му турят пръста и на президента....
  • 60 5555

    7 5 Отговор
    Я ПА ТОЯ!
    ЕГАТИ НАГЛОСТА!
  • 61 БЛИЗНАШКИ ПЕДАЛА

    11 6 Отговор
    ТОЯ БЛИЗНАШКИ СА ГО ЕБАЛИ ПОВЕЧЕ МЪЖЕ ОТ КОЛКОТО ГАЛЕНА!
  • 62 Брах ви лайката гербаджийска

    20 8 Отговор
    Не барай президента че ще отвеем боко и цялата пасмина за няколко дена, иде пролет....
  • 63 Челмето

    18 6 Отговор
    И тоя мазен мръсник преподава на студенти.

    Коментиран от #67

  • 64 боцмана

    18 6 Отговор
    Гербаджии да говорят за морал , все едно свинята да говори за чистотата или Бойко на перничани за водата!

    Коментиран от #66

  • 65 Чата

    22 5 Отговор
    Текста тук показва не повече от 20% от същността на изказването на Бесняшки! Трябваше да го видите снощи по телевизията - щастливо засмяно лъйно! Радост велика! Най после се справиха с неудобния президент! Много им е набрал този Радев, завист и нищожество! Ама, не бил за политиката, ама не бил като него правно просветен, ама как сега месеци наред ще продължава гаврата, ама как на президента му предстояла дълга безсънна нощ.... И всичко това с едно самодоволство, мазно, гнусно и отблъскващо с подчертана неприкрита непоносимост към човек, който ги превъзхожда. Към Бойко няма такава непоносимост. Просто не го считат за качество и ги подхранва добре.
  • 66 Чата

    11 5 Отговор

    До коментар #64 от "боцмана":

    То за тях морала не е задължителен и това какви ги вършат се приема за нормално от Близнашки, дори със симпатия! Абе, както леките жени са обичани от всички, но ако някоя почтена съпруга съгреши само веднъж и я обявяват за най голямата корвета на града. Мръсен парцал не можеш да оцапаш!
  • 67 Ееееее

    14 5 Отговор

    До коментар #63 от "Челмето":

    И такива тъпаци като тоя са голяма част от преподаващите във вуз. Мазни, гадни, подли, некадърни, лизачи на задни части.
  • 68 боби

    10 3 Отговор
    този мазник , да го духа. много се слага на власта.
  • 69 Мария

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Това е първото нещо, което и аз си помислих!!!!!
  • 70 Диамантената ръка

    5 1 Отговор
    Г.з глава затрива...
  • 71 СВД

    15 4 Отговор
    Тази отврат се надява Бойко да го глави за президентин! И проф. Вучков така се надяваше и си отиде човекът! Ами, да бе се кандидатирал бе, Близнашки, щяхме да те оценим и да получиш 150 мазни като теп гласа!
  • 72 Казуар

    14 5 Отговор
    След като Борисов се задържа дълго на власт, професори доктори на науките и всякакви умници започнаха да го хвалят ида му се слагат.
  • 73 дико

    12 5 Отговор
    Близнашки за пореден път потвърждава че чете евангелието като дявола . Според това Бойко трябва да го няма отдавна .
  • 74 Анонимен

    13 5 Отговор
    Хееей нагаждащ, ренегат ти ли си най-големия моралист?!?!?! Не се натискай няма да седнеш на стола на президента!!!
  • 75 Мастит

    6 4 Отговор
    Многословен празнпдумец с мерак за "вечно прав", но неразнран от тези заобилалящи го глупаци. Равен "професионално" на Господ Бог. Извор на "словесна" плява.
  • 76 хлъц

    6 4 Отговор
    Във едни други времена, лично щях да се погрижа за този червей.
  • 77 STEFCO

    4 8 Отговор
    RUMBATA OTDAVNA SHTE İZBYAGA NO TRYAVA DA PİTA PUTİN
  • 78 Юлия

    13 5 Отговор
    Никаде не чух и прочетох - законно ли е подслушването на Президента, и ако да, кой е разпоредил това?
  • 79 има още

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    ... има още толкова много - ами "двете каки " , ами нахлуването му във ВСС по обаждане от негов човек там ... край нямат ! А тази смешна история през друг човек - жена му , говори ,че толкова време е разработван а не са успели за нищичко да се хванат , защото няма нищо !!! И помислети си - в деня на отчета на президента , в деня на вота на недоверие !!! Боже , колко са прозрачни ,нямат идея !!!
  • 80 Айде бе

    9 13 Отговор
    Хора, вие откъде падате? Поне мъжете- нима не помните как се прави кариера в армията- с безпрекословно слагане и политическа активност ! Каква чест, каква смелост ,каква независимост? Радев е лоялен към онези, които го взеха за ръчичка и курдисаха на "Дондуков" (като не пропусна да си вземе пенсионерските 100 бона). И какъв толкова професионализъм, щом е назначил с нищо не проявило се цивилно лице (дори да оставим настрана, че му била любовница) на длъжност за военизирани, че и на още една длъжност; та веднага и с ведомствено жилище я окомплектовал? И всичките тук да пишете, че бил достоен човек! Нарочно оставям настрана личния факт, че си разрушил семейството.
  • 81 ххх

    12 4 Отговор
    Близнашки, този път си неподготвен. Жалко!На поправителната сесия, отново ще се видим!
  • 82 И аз да кажа

    10 4 Отговор
    Класически пример като хванат някой с ръка в буркана със сладко (образно казано) да се почне вой - ама виж как и другите бъркат! Не сменяйте темата - сега думата е за екс- командващия ВВС и какви ги е вършил, не за Ваньо Танов, не за водата на Перник или козите на баба Дора!
  • 83 Ванко

    14 4 Отговор
    Този близ цял живот лъже и не му омръзва.Долу ръцете от президента.
  • 84 даа

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    разкрихме го този е цвъки
  • 85 Supata

    12 5 Отговор
    Този е псевдопрофесор, както и много негови подобни в нашата Българистан , за съжаление доцент и професор у нас става само с много пари или да членове на ДС, техни деца и внуци
  • 86 Krom

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "хигиенист":

    Вярно е! Ровят твоите съграждани и съселяни които никой не е молил да идват тук. От тях се не трае. Изобилстват. Мекат, мякат, плюят и храчат из целия град. Така че, си абсолютно прав. Стой си там където си, и така ще допринесеш поне малко за хигиената.
  • 87 Чоко

    8 2 Отговор
    А защо не коментира СРС на Б.Б тогава за морал ли трябва да говори или за затвор .Наистина няма такава държава!За какво ли се е борил Левски и другите?
  • 88 007

    13 1 Отговор
    Изхождайки, че всичко е относително, Радев дори и след тези разкрития е "морален" по БГ стандартите; за да си "мъжкар" трябва да имаш любовница и да я осигуриш на добра служба, да ти е под ръка и т.н., независимо, че имаш прекрасна жена (подробностите на са важни).
  • 89 Елена

    4 7 Отговор
    Майкави червена и мишоците,бързо се разцирикахте.А като ги вършите се криета в дупките.Само до стената,вие от друго не разбирате.
  • 90 Гошо

    4 7 Отговор
    Раде, оставка моментално,толкоз си бил пр.с че здраве му кажи.Няма дате оставим.Ти неси бил за там изобщо.
  • 91 Анонимен

    10 2 Отговор

    До коментар #47 от "помияри":

    Абсолютно вярно. Но по фрапиащ тук е отговора на въпроса, кой ще ползва тези оръжия. САЩ ни ги пробутват И САЩ ще си ги ползват един ден срещу Русия, а на това отгоре и в плацдарм щ, ще ни превърнат. Знаете ли как трябва да се действа с говедарите. Отиваш пред камината в белият дом и удряш с юмрук по масата с думите" искате да сме в НАТО? Платете си! Искате да ни подарите самолети? Разрешаваме! Искате да си построите база? Не разрешаваме, защото проявявате агресия срещу Русия, а нашият народ е русофил ски настроен!
  • 92 Стоян

    0 0 Отговор
    А дано , ама надали !
  • 93 Конституционалиста

    7 2 Отговор
    Близашки, май е доста зависим за да направи подобно изказване и то не по конституционни, а по морални въпроси. Вместо да се захласне по чл.103 на Конституцията за която пише дебела книга и където се счита за голям специалист се занимава с нещо което е далече от него - морала. Пък и акъл дава... Това е манталитет на наемник, верен единствено на всеки следващ работодател.
  • 94 веселушко

    6 1 Отговор
    ибрикчия
  • 95 ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Този път ще объркате конците!
  • 96 Andreev

    3 14 Отговор
    Радев трябва да си ходи не заради тези кокошкарски истории,а защото е платен агент на Русия на най-високото място в държавата.Дори Корнелия не е знаела,че той ще е нейния кандидат за президент,а й е бил наложен от руските служби.Последните пък да си намерили достатъчно алчна и глупава пионка,която лесно да вербуват(купят за жълти стотинки-държавна заплата за любовницата,купуване на държавни цени на ведомствен апартамент).Много лесно им е било да решат,че това е техния човек-без морал,алчен,но на много ниско ниво т.е. идеален.
    Не очаквайте обаче човек без морал и доблест да си подаде оставката по морални причини.
    Бог да пази България...от управниците на руския народ!
  • 97 Анонимен

    6 4 Отговор
    Хапчетата, Андреев - 3 пъти на ден. Пропуснеш ли, запомни: във факти простотии не пиши.
  • 98 гост

    3 1 Отговор
    А ти гнусен тъпунтер се гръмни .
  • 99 Plovdiv

    6 2 Отговор
    Лизашки се бори с Плювню за приза Най-голяма политическа проститутка!
  • 100 Аз ти казах

    5 2 Отговор
    Близнашки тлъста мазна свиня подлоги толкова си гнусни пфу
  • 101 Ганьо

    4 3 Отговор
    Докато ганьовците тук се джафкат като мастии в същото време други "мастити бизнесмени" опоскват последните остатъци от софрата наречена България. Това е тактиката на Боко тиквата и сие политическите кланове определящи се като партии, но в същото време са си разделили парчето от баницата и с похвата разделяй и владей....и всяват страх с убийства изнасилвания и прочие ченгеджийски похвати за да държат раятя послушна. А малцината дръзнали да се осмелят да се опълчат като Ботев и Левски биват мачкани по весвъзможни начини присъщи на мафията в бели якички, анаболните борчета и циганските орди....Българина освен шепата политическа върхушка, мафията която си има държава и приближените бизнес кръгове до властта си живеят охолно, но останалите българи едва свързват двата края. Но Ганьо сам си е избрал съдбата да е такъв вече повече от 500 години. Аферим машала.
  • 102 питащ

    4 3 Отговор
    Как си станал професор по право, никак не е ясно. То бива глупости и слугинаж, ама твоето надхвърля всякакви граници.
  • 103 соросоидни кърлежи

    5 3 Отговор
    близашки да не би си наточил лиги за президент..със сигурност ДуПеСе ще ти помогне,нали беше консултант на пратията едно време..а преди се кълнеше..с ДуПесе никога...браво ..парите не миришат.
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Един":

    Другият път питайте тов. Решетников, нали?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Чичо Гошо

    5 2 Отговор
    Излизат , дават акъл , ама да даваш трябва поне малко да имаш. Тиква мозък няма. Така , че се скривай където си бил до сега. Добре ще е пак да ви скрият теб близньо, сополан пас., плювню.
  • 107 самият той

    3 2 Отговор
    Странна е поканата му в тази ТВ. Но може и той да е поискал. Говореше като "мъдър опекун на изпаднало или хванато в Ужасна беда момче" за Президента . Тресеше гуша и говореше за морал. Боже ! Прибери си вересиите!
  • 108 никой

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "истината":

    Та истината...Ти знаеш ли истината ? Има почети малко ,па виж какво е писано и кое може да се манипулира ,та питай и за това:Какво е държавна измяна или погазване на конституцията .Мой човек ,твой човек,тази или онази жена...Човешко е да изискваш най-доброто .А ти не искаш ли същото!? Знаеш ли колко летци остават живи и стигат до пенсия (почти млади) от един военен випуск ? А колко стават генерали ? И това прасе има ...как да го кажа,фантазията да му дава ,на Президента морални съвети ?! И мисля ,че ако ме разбереш правилно поне ще видиш съществената разлика в оценките . ТИ НЕ ГРЕШИШ.ПРОСТО ТОВА ТИ Е В ГЛАВАТА . Не се чувствай неудобно от това. Твоят опит ,или живот на това са те научили. Моят също. Така ,че можеш да си мислиш,че си прав ,но остави съмнението си да поработи и така да допуснеш един по-реалистичен опис на ставащото. Лека нощ.
  • 109 самият той

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "истината":

    Смешен си. Не си в час и тук си кух пълнеж. Да .Видяхме те. Изпускаш се ...На всеки може да се случи.
  • 110 Без маска

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "пикла с малки цицки":

    Няма дилема . Просто Близашки се посвини .И чети кога Президента може да се разследва. Иначе плетката ти се разплита...
  • 111 никой

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "Извод":

    Дрънчиш като учител по литература ,който си пее едно и също на едно и също място . Мафията ние сграбчила ,а ти ми се пениш с тези каканижения. Айде слез от горния етаж да видиш какво стана...
  • 112 ОАН

    2 2 Отговор
    Ако видите публичните изяви на компрометиращо надебелелия Близнашки, се откроява системно голямо слагачество и мазнене. Очевидно е решил, че е дошъл неговият момент да се сдобие с по-значима и по - доходна житейска позиция.
  • 113 ДОКО

    3 2 Отговор
    БЛИЗНАШКИ ЩЕ ДАВА АКЪЛ НА РАДЕВ..ЛЕЛЕ ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ..НАЛИ БЛИЗНАШКИ Е ОТ ПАРТИЯ ДПС/НА ЩАТ/А ДПС СА ДУПЕ И ГАЩИ С ГЕРБ КАК НЕМА БЛИЗНАШКИ ДА НАСТОЯВА ЗА ТЕЗИ НЕЩА..
  • 114 ЦарВул

    2 3 Отговор
    И правилно е настоял ПРЕЗИДЕНТА!!ТОЙ НЕ Е ЛА.НО КАТО ТЕБЕ!!А МЪЖКАР!!МИ АКО СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА ИНСЦЕНИРАНО ОТ ГЛАВПРОКУРОРА,К,ВО ПРАЙМ?И ТИ СВИНЯ К,ВО Ш,Ъ ПРАЙШ!!АКО ТЕ НАБАРАМ НЯКЪДЕ НА САМЕ САМО ДВА ШАМАРА ЩЕ ТИ ШИБНА ДА ТИ СЕ ЗАВЪРТИ СОПОЛЯ ПОНЕ ДВА ПЪТИ ОКОЛО ТЪПАТА ТИ КРАТУНА!!!
    ЗНАЙ,ЧЕ САМО ПЛАНИНИТЕ НЕ СЕ СРЕЩАТ!!А И ТЕБЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ВАРДИ.....ТАКА,ЧЕ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 115 ssaev

    2 2 Отговор
    Г-н Близнашки, професоре... май още не ти е минало, че някога БСП не те посочи като кандидат за празидент. Нали ти е известно като корифей в конституционното право, че до импиичмънт на празидента можеда се стигне, само ако в парламентарната група на БСП се намерят още 25 самовлюбени кариеристи като теб. Няма как да стане, нали! Най-малкото, че преди за Радев, трябваше да се прозинеш поне 3-4 пъти за моралните императиви, поради което ББ отдавна не трвба да бъде министъстр-председател на България! Или през това време ти бе зает с придвижването си от "лявото" към "дясното" политическо пространство. До къде стигна?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове