8 Февруари, 2020 08:40 27 412 113

Горанов: Радев е добър пилот, но...

  • владислав горанов-
  • румен радев-
  • политически нагон

Натоварването на президентската институция със задачата да състави правителство е изпитание, което ще продължи до края на мандата на Радев, коментира финансовият министър

Горанов: Радев е добър пилот, но... - 1

Управляваме държавата, а когато се появи кризисна ситуация, се намират решения. Освен добрите неща, които се вършат през един мандат, се понасят и неудачите на предишни управления.

Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов в предаването "Панорама" по БНТ.

„Самият политически генезис на политика Румен Радев и успехът на БСП доведе до някакъв вътрешен революционен плам, който те все още не могат да преодолеят.

"Политическият нагон на президентът беше подхранен в началото на неговото управление. Той е успешен военен, добър пилот, доколкото колегите му го определят, но има системна грешка в Конституцията - натоварването на президентската институция със задачата да състави правителство е изпитание, изпитание, което ще продължи до края на мандата на Радев”, коментира Горанов. И подчерта - че Радев прави една системна грешка, докато стигна до изкушението да дава доверие или не на изпълнителната власт. В една Парламентарна република това доверие може да се дава от българският парламент. Той надхвърля правомощията си“.

Това изявление на Горанов прозвуча странно. Или ГЕРБ обмислят да променят Конституцията, за да отпадне възможността президентът да съставя служебен кабинет, или говорейки, че съставянето на служебен кабинет ще бъде изпитание до края на мандата на президента Радев, те предполагат, че ще има предсрочни избори.

"Борисов заложи мандата си на карта, а президентът се докосна до изпълнителната власт, въпреки че е човек, който няма твърде голям политически опит", продължи Горанов с коментара си за държавния глава.

„Президентът има свое точно определено място. Ако уважаваме демокрацията, всеки трябва да си остане на мястото, на което е“, продължи министър Горанов, атакувайки Радев. Той добави, че ГЕРБ няма да спечели, ако президентът си тръгне, имайки предвид намеците за импийчмънт на държавния глава.

Финансовият министър припомни хронологията на събитията: „Прокуратурата свали доверието си от Радев. Радев след един ден обяви, че сваля доверието си от правителството. Правителството трябва ли да не си говори с него?“, пита Горанов.

Владислав Горанов коментира и как се стигна до промените в Закона за хазарта. „През декември получихме сигнали, които нямаше как да станат без последствия. Веднага се направи финансова инспекция. Ако през всички години имаше сигнал, че се случва нещо нередно, служителите щяха да алармират. Държавните органи се създават, за да изпълняват определени функции. Затова има разделение на властите. По тази логика министърът на транспорта трябва да отговаря за всяка катастрофа".

Горанов посочи, че е трябвало да бъде информиран за случващото се и то от хората, отговарящи конкретно за хазарта. Комисията по хазарта включва много институции. Която и да е от тях е можела да сезира за нередност, но това не е направено“, уточни той.

"Макар и доста нескопосано, но и колегите от БСП, и ние защитихме в пленарна зала една теза за ограничаване на достъпа до хазарта. Но ако дадем само с една от игриге правото да разполага държавата, най-печеливш ще бъде спортът", заяви финансовият министър.

По думите на Горанов от промените в Закона за хазарта, първият печеливш ще е българският народ, който няма да бъде подлаган на натиска да участва в хазартни игри. Най-големият печеливш в случая ще е българският спорт“, каза той.

По темата за въвеждането на еврото, Горанов заяви: "България е поела ангажимент за присъединяване към еврото още с присъединяването си към ЕС. Самият начин, по който се състоя дебатът, е в подкрепа на това, че подобен дебат не може да се води безкрайно. Има определена група от хора, които имат интерес да събуждат страхове у хората. У някои от тях може да се търси определена геополитика - както беше отношението към присъединяването към НАТО, към ЕС. Има хора, които със сигурност не са проевропейски настроени, колкото по-голямата част от българските партии. Смятам, че един път завинаги темата - "Колко струва българският лев съпоставен с еврото" трябва да приключи".

„Дайте да спазваме демокрацията. Нека всеки си изчака времето. Единственият начин да се сменя правителство е с демократични избори, призова Горанов, обръщайки се към БСП.

„Всеки от БСП се опитва да се държи все по-революционно. Имайте търпение още една година. Има много работа да се върши. Много добри проекти предстои да се реализират“, заяви министърът на финансите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 96 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Някой си

    299 31 Отговор
    И ти си имаш дом, но живееш у “кръстника” безплатно, също си шеф на комисията по хазарта, но.....и много други “но”

    Коментиран от #41

  • 4 Ynd

    336 35 Отговор
    Горанов е за затвора. Веднага. Примери: теч на информация от НАП, Наредба Н-18, Пет години неплащане на данъци от хазарта. И пак предишните му виновни.
  • 5 Оффф

    266 25 Отговор
    Смятай ТИ какъв си , щом Дянков ми залипсва!
  • 6 Горанов

    239 26 Отговор
    Нооо аз съм по-добър крадец.

    Коментиран от #110

  • 7 Факт

    163 23 Отговор
    Горанов е добър човек но ,,,,взима поткопи и прави много съмнителни неща .......

    Коментиран от #14

  • 8 Пешо от панелката

    254 20 Отговор
    Влади, нали знаеш че гузен негонен бяга. В една нормална държава щеше да продаваш плод зеленчук на пазарчето, а ако случайно беше станал министър и така се беше оклепал, трябваше вече да си подал оставка и да трепериш кога прокуратурата ще почука на вратата.

    Коментиран от #43

  • 9 Асен

    202 27 Отговор
    ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #45

  • 10 ааа

    190 23 Отговор
    Никой не обича да му казват истината в очите. Ама и след 10 годишната каша на ГЕРБ кой би искал да застане да уравлява. Трябва да е луд!
  • 11 Zyggy

    209 29 Отговор
    А Горанов е добър престъпник...” неудачите на предишни управления”...на кои по-точно? Крах,това правителство е пълен крах...Положението е за военен преврат по подобие на този в Гърция преди години...Но...не мисля,че са останали и доблестни офицери в БА!
  • 12 Реалист

    216 18 Отговор
    Този не прави разлика между криза и престъпления! Криза щеше да е ако водата в язовир,, Студена " беше изчезнала по климатични причини, обаче когато е замесен държавен фактор в изтичането е престъпление!
  • 13 Философа

    176 23 Отговор
    Колкото повече се оправдават за кризите толкова повече затъват в игрите си!
  • 14 Педант

    102 16 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    поТкОпи?!

    Ти сериозно ли? Нямам думи! Горката България...
  • 15 Народът на БЪЛГАРИЯ!!!

    153 29 Отговор
    Незабавна оставка на властта.
    ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, Атака, ВОЛЯ, ОП напуснете властта. Тези партии без връщане властта. България на Българите и народът на България, без значение на етносът им. Тези партии вън от властта с еднопосочен билет. Ние БЪЛГАРИТЕ ВИ прощаваме, но вън от Властта СЕГА и ЗАВИНАГИ. Всички да протестираме, като баба СТОЙНА, велика БЪЛГАРКА. ДА СПРЕМ НАМЕСАТА НА САЩ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #70

  • 16 Бай

    164 18 Отговор
    Ха ха прокуратурата свалила доверието си от Радев..верно ли тоя го е казал. Ами след като вчера стана ясно че няма нищо скрито покрито,всички документи касаещи онова дело са предадени веднага на кпконпи и .......няма никакви закононарушения и престъпления .Нещо всички се умълчаха изведнъж и най тихо настана от всички медии ,дето се надпреварваха да канят какви ли не продажници.
  • 17 Усмивката

    85 18 Отговор
    ,,Дръж близко враговете си...." Таз тактика употребявана успешно в световната репресивна практика , да видим как ще се получи при селския зеленчук
  • 18 боцмана

    115 14 Отговор
    Поне в нещо е добър , а вие освен , че сте изпечени крадци и лъжци не ставате са нищо друго.
  • 19 Усмивката

    98 17 Отговор
    Трябва да му се признае на Борисовче има усет.Като всеки човек живял на село и научен на всякакви трикове за оцеляване.Да се присламчиш да по силния от тебе е първо .А кога и как го разбра Борисов. След десет години на тотален погром , издънки, кризи , скандали. Нарочен от вън . Притиснат от вътре. За да запази позиция , единствена алтернатива на другата , в ареста , премиерът е склонен на отстъпки. Естествено отново не да да даде от своето. За сметка на обруления и ял бой народец , както от бивши така и от настоящи дерибеи комунисти.Макар и не така ловък както Тато ,Борисов жъне успехи до настояще
  • 20 Hubavivan

    137 25 Отговор
    Само добрия пилот успя да победи Герб на избори за десет години!
  • 21 Шопо

    158 18 Отговор
    Много ми е интересно кога тройкаджия от свищовското икономическо училище дава оценка на елитен пилот...
  • 22 Това недоразумение! АВС-майката!

    154 18 Отговор
    Боклук Дъбнишки, зад Радев са 3 млн. българи, а зад теб са далаверите ти! Очаквам логични обрати и развръзки и сваляне на ГЕРБ - приматите от власт завинаги! ЗАТВОР!
  • 23 Розата

    145 14 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ ВЛАДИ ОТ ДОЛНИ ДЪБНИК,ДА ДАВАШ ОЦЕНКА НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ?!ТИ НЯМАШ И КАПКА СИВО ВЕЩЕСТВО,ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО. И ЩО НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ШЕФА ТИ ОТ БАНКЯ,АМИ ИЗЛИЗАШ ТИ И ГОВОРИШ НЕЩА,КОИТО НЕ РАЗБИРАШ?
  • 24 юруш на кражбите

    141 11 Отговор
    Влади дори не е добър счетоводител , ноооо е добър крадец и е финансов министър в крадливо правителство.
  • 25 Васил

    132 13 Отговор
    Горановввввввв от тебе финансист не става щом си проспал 500 милиона на Божков за колко лева си купи дипломата

    Коментиран от #98

  • 26 Агроаптека

    100 10 Отговор
    Такива като свищовския ТРОЙКАДЖИЯ, уж министър, трябва да се пръскат обилно с Фузилат-Форте, Имидаклоприт, Клотианидин, Глифоган и Нуреле, защото нанасят щети на икономиката за десетки милиарди лева!
  • 27 Боко шАфИорът на Тато и "бивш" комунист

    98 11 Отговор
    Имало още една година, в която да осъществят много добри проекти, хахахаха. По-скоро имат какво още да окрадат, така че следващото правителство да изпадне в амок и да не може да ги подведе под отговорност, защото мандатът на Гешефт е дълъг, а той си е тяхна креатура.
  • 28 четящ помнещ препатил

    81 12 Отговор
    преди години един финансов министър от северна европа с обявяването че е гей подаде оставка и не му я приеха защото си върши работата тук са изброени доста от нещата които не е свършил Горанов но той не подава оставка защо ли. И малко литература за част от тези които пишат тук прочетете ЕЗИКОВИ ПОРТРЕТИ НА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ в два тома защо ли четох това прекрасно изследване в чужбина.
  • 29 чакаме юесей

    62 10 Отговор
    Абе тая Мусака и тебе ще захване, но не ти е дошъл още реда ! Учи анадолски-турски, там ще те заточим посранник !
  • 30 Как си

    94 11 Отговор
    Горанов, как си ? Още ли те е страх от трусове ? Сменили ти пак жилището Домусчиев ?
  • 31 Behemoth

    96 10 Отговор
    Тоя е много нагъл червей....очевидно има сигурен гръб щото скандалите в неговото министерство са един след друг а БАЦЕ не смей да го пипне...
  • 32 Нострадамус

    107 15 Отговор
    Президента Радев, избран с почти ТРИ милиона гласа е Отличен пилот, ерудиран, морален и прекрасен човек, докато боса на Шайката герб, не става дори и за пожарникар. Единственото от което разбира е отглеждане на прасета и картофи. Специалист е и по филии с мас !

    Коментиран от #36

  • 33 Петър

    96 11 Отговор
    Защо прокуратурата действа избирателно? Кога ще се заеме с персони като този?
  • 34 До 32 Нострадамус

    87 13 Отговор
    Грешите много за Борисов ! Той е най-големият специалист по Кражби, Лъжи, Демагогии и е артист № 1 на България !
  • 35 Кой

    83 8 Отговор
    ЧОВЕКЪТ Е ГЬОНСУРАТ,,,, щом на ръката му виси часовник за 18000 евро ,,,,горкият българин ,какво чака от него,,,,
  • 36 Морко

    40 4 Отговор

    До коментар #32 от "Нострадамус":

    Тоа па ....прасета и картофи,как не. Прасетата искат здраво гледане, ами как се вадят и събират компири? Ха ха ха
  • 37 Розата

    58 10 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ ВЛАДИ ОТ ДОЛНИ ДЪБНИК,ДА ДАВАШ ОЦЕНКА НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ?!ТИ НЯМАШ И КАПКА СИВО ВЕЩЕСТВО,ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО. И ЩО НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ШЕФА ТИ ОТ БАНКЯ,АМИ ИЗЛИЗАШ ТИ И ГОВОРИШ НЕЩА,КОИТО НЕ РАЗБИРАШ?
  • 38 ххх

    69 7 Отговор
    Нищо няма да се получи.Тези гадини си купиха покровителството на САЩ. Нарочиха съдия за корумпиран,а те целите в бяло.Това просто не е истина!
  • 39 аааааа

    63 9 Отговор
    Хора, само му вижте лицето, излъчването .... всеки над 30 години с малко опит в живота може да прецени що за човек има подобно лице.
  • 40 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    16 73 Отговор
    КОРНЕЛА И РЕШЕТНИКОВ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА СА ДОГОВАРЯЛИ ..“ СМЯНА НА КУРСА В БЪЛГАРИЯ И ЕЛИТА “....ГОВОРИЛИ СА ЗА ГЕНЕРАЛО ШИР БЕТ РАДЕВ И ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ..БУКВАЛНО РЕШЕТНИКОВ Я Е ПОПИТАЛ НА КОРНЕЛА ..“ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВЕЕ ЛОЗУНГА НА НЕУТРАЛИТЕТА “....И КОРНЕЛА МУ РЕКЛА ...“ ОЩЕ НЕ ..“ ...АРЕСТ ЗА РУСКОТО - СЪВЕТСКО БСП ...МИШОЦИ ТАКИВА !

    Коментиран от #48

  • 41 Ново

    11 52 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    И президента живее на държавна издъжка но мъчиш
  • 42 14444

    65 10 Отговор
    АЛОО,П.ОМИЯРА,И ТИ КАТО ДЯНКОВ ЩЕ СЕДНЕШ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.ПА ТОГАВА НЕКА КРЪСТНИКА ДА ТИ Е НА ПОМОЩ.
  • 43 Видин

    6 39 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо от панелката":

    Пешо хубаво че боико ти построи панелна и караш москвич та затова президента бърза да се оправдава
  • 44 Иф1944

    74 12 Отговор
    БОЖЕ ОПАЗИ! ЕДИН О.Л.ИГОФРЕН ДАВА ОЦЕНКА НА КАЧЕСТВАТА НА ПРЕЗИДЕНТА! ПО НАГЪЛ СИ ГОРАНОВ,ДАЖЕ И ОТ НАГЛИТЕ! АМА НАЛИ СИ УЧЕНИК НА ОНЯ,ДЕТО Е ЧЕЛ ВИНЕТУ! ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ И ВИНЕТУ Е ЧЕЛ.
  • 45 Ново

    11 52 Отговор

    До коментар #9 от "Асен":

    Що бе Асене на президента има още една година ще го изтърпим
  • 46 йнфсмн

    68 8 Отговор
    Някой потърси ли отговорност от Горанов за хазарта? А за несъбраните милиарди от НАП? А за опростените данъци на олигарсите? А за милионите раздадени премии на служителите на НАП? На колко милиона възлизат загубите за хазната?
    Хората за 10лв. ги вкарват в затвора.
  • 47 Галев Маев

    18 57 Отговор
    ГЛЕДАЙТЕ ПО ТВ ЕВРОПА- ДОКУМЕНТИТЕ С АНТОН ДОДОРОВ ...КАК БСП И РАДЕВ СА РУСКИ ШПИОНИ ..МАЛЕЙЙЙ...С ДОКУМЕНТИ И СНИМКИ ..ЯНАКИ СТОИЛОВ СЕ Е СРЕЩАЛ С РУСКИ ГЕНРАЛИ В МАСКВЕ ...ВЪЙЙ...АРЕ...ЛЕКА НОЩ ..А РЕШЕТНИКОВ И КОРНЕЛА СА ИСКАЛИ КУРС КЪМ МАСКВЕ И ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ..!
  • 48 изидорус

    48 8 Отговор

    До коментар #40 от "АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА":

    И кое му е лошото РБ да е неутрална държава? На Австрия какво и е?

    Коментиран от #50

  • 49 Розата

    54 7 Отговор
    Горанов,преди няколко години за Коледа роднините ти подариха пералня,а сега Редник Киро се грижи за твоята фобия от високото.Що не покажеш Прогимназията дето си построи,а може и любовницата за притурка да покажеш.
  • 50 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    13 58 Отговор

    До коментар #48 от "изидорус":

    МИШОК , РЕШЕТНИКОВ И КОРНЕЛА СА РУСКИ ШПИОНИ И РАДЕВ ТОЖЕ ..НЕ МИ ГОВОРИ ЗА АВСТИРИЯ ..БЪЛГАРИЯ Е НА ВХОДА НА ЕВРОПА --УР..УД ..!
  • 51 14444

    57 9 Отговор
    Не е лошо човек като говори,първо да мисли.Един Соп.оланко изказал мнение.Шо не се г.ръмнеш бе К.Е.Л.Е.Ш?! НАЛИ ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВА НАЧАЛНИКА ТИ.
  • 52 Галев Маев

    12 50 Отговор
    радев , малинов , юрий борисов ,СЪДИЯТА С ЧЕРЕН ПЕЧАТ ОТ САЩ , корнела - съветски другари - шпиони в БЪЛГАРИЯ !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Розата

    44 7 Отговор
    Ехоо,тролчетата на властта,защо мълчите?Оказва се че много хора са запознати с житие-битие на Големият Отворко.Даже можем да ви изпратим в Долни Дъбник,примерно.Да чуете и видите с очите си.Не е лошо Редник Киро да командирова един екип на телевизията си да предава на живо от Д.Дъбник.
  • 55 Усмивката

    45 7 Отговор
    А за миналото на Бойко Методиев прокуратура кога ще пусне прослушване. Имаше , но го квалифицираха като нерагламентирано. Сиреч .Противозаконно. А който е против ,,Закона" , дупе да му е яко

    Коментиран от #56

  • 56 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    11 44 Отговор

    До коментар #55 от "Усмивката":

    КВО ЗА БОРИСОВ БЕ ...АМЕРИКА ГО ВНЕДРИ ЗА ДА ИЗКОРЕНИ ПРЕСТЪПНОСТТА ..КВО ЛОШО ИМА ..ЩАТЕН ..!
  • 57 Галев Маев

    5 42 Отговор
    ДО 55 ...УСМИВКАКТА ......ЩО ЧЕТЕШ ЛА..ЙНЯНИ САЙТОВЕ БЕ ....А НЕ СЛУШАШ ЧЕ КОРНЕЛА И РАДЕВ СА В ДОГОВОРКА С РЕШЕНИКОВ ЗА СМЯНА НА КУРСА КЪМ МАСКВЕ ....А ..! У..РУДДД!

    Коментиран от #62

  • 58 Усмивката

    8 33 Отговор

    До коментар #53 от "Инвеститор от балтийските страни":

    Спорна тема отваряш.Лесно се подвеждаме по чужди пропаганди.И ако някой ни учи че сме народ нищо , ние се съгласяваме с чуждицата .Погледни последните 100 години. под руска агресивна кампания сме от тогава.Унищожават ни история , натрапват ни безродие . И досега.
  • 59 Георги

    44 11 Отговор
    Абе ти кой беше ,че говориш за генерал Радев бе,СМЕШНИК !

    Коментиран от #60, #61

  • 60 Галев Маев

    11 34 Отговор

    До коментар #59 от "Георги":

    галев маев бе ...не знаеш ли ..., а ти руско джудже ..си го ..на..ври ...! ти къв си ...спиртосан болшевик ..!
  • 61 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    11 37 Отговор

    До коментар #59 от "Георги":

    шшш ей ..ген радев е ГМО РАДЕВ ...ЗАВЪРШВА С ПОДКУПИ И АГНЕТА ...ИМА СЛАБ 2 ПО ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА ...И ПОСЛЕ БАЩА МУ ГО ВКАРВА В БКП - УРУДД...!
  • 62 Усмивката

    41 6 Отговор

    До коментар #57 от "Галев Маев":

    И пред най слабата държава е безсилна и най голямата мафия. Не зная кой го е казал,но.Погледни. Ние нямаме държава и държавност. За това е прав Радев.Ако не бъдем ,,употребени" от руснаците , ще бъдем употребени от американците. И това видно се случвч. На Борисов му е пррез у ная му работа само да се задържи на власт. Дреме му за държавата.Ако америте му посочат че тоя нещастник съдия е най корумпирания , Борисов се съгласява. Знаейки , и не само той , кой са най корумпираните.А така държава не прай.Не може да мяташ ,,маркуча " наляво надясно за пред камера. Това не е филм.Това е държава на 1300 години скланяла империи да и плащат данъци....

    Коментиран от #63

  • 63 Галев Маев

    13 43 Отговор

    До коментар #62 от "Усмивката":

    напротив ,имаме и държава и държавност , но БСП И РАДЕВ защитават олигарсите от БСП , които са по каушите в момента , създават ОБРАТНА демокрация и разкол ! представи си по времето на БСП - жан виденов , станишав и орешарски , колкО камиьони са минали с кантрабанда ...и как няма да фалират БЪЛГАРИЯ и всичко ...КОРУПЦИЯТА Е НА БСП И ТЯХНИТЕ МИТНИЧАРИ И СЛУЖИТЕЛИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА И ЧИНОВНИЦИТЕ ...ТЕ СА ТАМ ..БОЙКО НЕ ГИ Е СМЕНЯЛ ...ЩОТ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ИМА ПОЛИТИЧЕСКА МЕТЛА .....И ЕТО ВСЕКИ ДЕН ЛЪСВАТ МИТНИЧАРИ , КОТРАБАНДА И РАЗНИ ИЗМАМИ .....ВЪПРОСЪТ Е ЧЕ ГИ ХВАЩАТ ...А ПРИ БСП НАПРАВО ТРАНЗИТ С КОТРАБАНДНИ КАМЬОНИ ....АРЕ ...ЛЯГАЙ ..! СМЪРКАЙ ..!

    Коментиран от #80

  • 64 Истината

    47 9 Отговор
    Защо се от казахте от импийчмънт за Президента.Защото ви отговори ,че площадите ще се напълнят с хора.Макар че хладилници те им празни,язовирите празни,а държавата затрупана с боклуци от разни държави.

    Коментиран от #65, #66

  • 65 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    9 31 Отговор

    До коментар #64 от "Истината":

    УР УД...БОКЛУЦИ СА ВКАРВАЛИ ОЩЕ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ФИРМИ НА АРЕСТАНТА БАНЕВ ..АКБ- ФОРЕСТ ...КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕ ПИШИ ...УРУДД...СЪВЕТСКИ ИЗМЕННИК !
  • 66 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    10 39 Отговор

    До коментар #64 от "Истината":

    КОЙ ШИ НАПЪЛНИ ПЛОЩАДИТЕ БЕ ...КОПЕЙКИН И МАЛЪК ШОШУ ОТ БСП - ту ли бе ...МАЛЕЕЕЙЙ.....ВЧЕРА БОЛШЕВИКИ ОТ БСП КРЕЩЯХА ......“ СМЪРТ „....ТАВА ЛИ Е НАРОДА ...100 ИЛИ 200 ЛУМПЕНИ ПЛАТЕНИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ !
  • 67 от афера

    15 5 Отговор
    ВНИМАВАЙТЕ! ИЗКУСТВЕНО ЗАЛЕПЯТ „КОЦЕТО“ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! ЦЕЛ: ДА ПОТОПЯТ ПРОЕКТ НА РАДЕВ! ЕТО КАК КОЦЕТО ЗАХЛЕБИ ОТ ГУЦАНОВ /БСП/!След приключване на предизборната кампания (на 10.12.2019 г.) Костадин Костадинов също се сдобива с къща в тузарски комплекс на брега на варненското езеро в с. Константиново, на стойност 100 000 евро.

    По време на местните избори той бе кандидат кмет за Варна, а Борислав Гуцанов /БСП/ го подкрепяше яростно.

    Следващото, което последва е, че съпругата му Велина Денчева Костадинова, преди една седмица на 31.01.2020 г. предприема действия за прехвърляне на фирмата си „Персика“ ООД на лицето Стефан Андреев Соколов.
  • 68 Българин

    19 13 Отговор
    Да промени в КОНСТИТУЦИЯТА трябва да има.НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ!МОЖЕ БИ НЯМАМЕ НУЖДА И ОТ ПРЕЗИДЕНТ?!Защо България е единствената държава в Европа, която има вицепрезидент?!Всъщност, България и Индия са единствените парламентарни републики, в които има институция "вицепрезидент". ВИДЯЛА ЖАБАТА,ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК.СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!
  • 69 Джулия

    48 9 Отговор
    Аз тирадата на този "келеш" (цитирам шефа му БорисОфф) я разбирам така: Радев е добър пилот, но ни пречи. Нека си стои на мястото. Още година остана, много има за крадене. Като се накрадем, ще спретнем едни "демократични" избори. Тьй де, "демокрацията трябва да се спазва". Този израз не бях го срещала. Доколкото знам, демокрацията се устоява, но нейсе.

    Бих искала да го попитам този хубавец, откога президента не може да снема доверие в правителството? Щото имам спомени, пък го има и документирано, че Плевнелиев сне доверието си от правителството на Орешарски, когато президенстваше. Защо тогава гербавите не протестираха? Какво се промени от тогава до сега, та на бившия президент беше позволено да го прави, а на настоящия не е?
    Риторичен въпрос. Келешът министър едва ли има отговор.
  • 70 СЪГЛАСЕН

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Народът на БЪЛГАРИЯ!!!":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Иван

    38 8 Отговор
    За всичко е виновен Радев защо ли много просто той ритна кошера с осите от герб и някакви псевдо патриоти който правят безумни грешки но гласуват за себе си защото знаят че някой от тях няма да влязат в НС. А за гафа с хазарта да не се съберат 500 милиона е виновен самия министър Горанов мястото му е при Нено Димов. Но това е БГ безнаказани и корумпирани затова във всяка класация сме на последно място само Америка ни хвалят защото някой от властта им целува задницата.
  • 73 purko

    39 6 Отговор
    Г-н Радев е най-представителния политик досега. харесвам го въпреки че не съм комунист.чучела като борисов , горанов и др. не могат да се мерят с него...
  • 74 Лили

    24 3 Отговор
    По отношение на политическият опит на Радев, си спомних едно интервю в началото на мандата на Борисов. Точно на въпроса, че няма опит той отговори , че ще се учат в крачка. Защо другите да не направят същото, имат интелект, ерудиция, визия.
  • 75 Българин

    29 1 Отговор
    Бузките на този гьонсурат да не са от Божков? Имало Прокуратура, хай с.. р! Силата на Законите се стоварва само върху тези, които май не знаят на кого да плащат или закъсняват! Закъснял ли е и Божков????
  • 76 Анонимен

    18 2 Отговор
    Казват го умните, завършили елитни университети на запад и русия. Няма да се оправим. Който и да дойде. Бойко навсякъде си е назначил негови приближени. Младите на запад. Много българи в пд, сф не са женени. Уумни, скромни, но възрастта не прощава и лакто лазва един юрист, децата ни остаряха. Няма как, примирие братя и сестри от някои изостанали региони. Биви и здрави.
  • 77 Анонимен

    13 3 Отговор
    76.непрекъснато ни се променя написаното. И след това пишаш неграмотни и прости®` да, пишат известни доктори, учители, юристи.
    На горсновци не вярваме, а на учителите, кпито са учили, малинла, калинла, атанас, георги но днес са 0 за вас депутатите.
  • 78 Истината

    16 0 Отговор
    Казват, ще сте 0 в икономиката, но днес милионери
  • 79 факт

    28 0 Отговор
    този някой ден ще е в затвора!?
  • 80 Усмивката

    30 2 Отговор

    До коментар #63 от "Галев Маев":

    Какъв е тоз плиткоумен коментар.Доган и Пеевски чии са тогава?На БСП ли ? Ако са на БСП , ГЕРБ са от 10 години на власт.Ако не са тогава? Нали не са заитавани от Радев.Какво тогава чакаха Борисов и ,,страшния ” Цацаров.Видимо и от Гешев не се очаква .Радев ли им прече.
  • 81 Усмивката

    11 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ивайло":

    Силно съм заинтригуван.Таксите предварително ли се плащат?Колко напред трябва да платя?Печалбите със закъснение ли ги изплащат? И кога?
  • 82 Дядо мраз

    28 2 Отговор
    На финала са, Горановци,Боковци и цялата крадлива и продажна сган.
  • 83 бай Трифон

    22 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Има определена група от хора, които имат интерес да събуждат страхове у хората. - Не, г-н министър. Точно вие с г-жа Менда събуждате страховете на хората! Защото никой ви няма вяра! Вие постоянно се мъчите да "изтупате още нещо от празния финансов чувал на българина". И да добавите към богатството на олигархията и партокрацията. Този номер с еврото, може да докара много сериозни проблеми!
  • 84 Финансист

    26 2 Отговор
    1. Владко Горанчето на няколко пъти използва думата "системен". Ако Владко и другите мутренски подлоги на Бойчо знаеха какво означава тази дума или е поне бяха чули, че има цяааал отрасъл в науката, който се занимава със сложните системи нямаше да дрънка простотии, а щеше да се обърне към хора вещи в тази област, които да просветлят птичия му мозък, че това дето върши т.нар. правителство противоречи на всички закони на сложните системи. И именно за това Владко, Бойчо и техните ортаци доведоха държавата до тук.
    2. Сложните системи се описват с математически модели, които математическите познания за събиране и изваждане на бирника Владко и неговото примитивно мозъчен няма как да осъзнаят и възприемат.
    3. Този корифей защо още не си е подал оставката а дрънка глупости?!! Ама неговата агенция АДФИ не проспа ли хайдутлука на Божков??!!
  • 85 Издънката

    29 3 Отговор
    Радев е добър пилот а и човек а ти си голем бок-лук.

    Коментиран от #91, #100

  • 86 Финансист

    29 3 Отговор
    И за малко да забравя - ама НАП, дето осветли милиони граждани не беше ли към Мин на финансите? Поправям се - не оставка, а съд и затвор за този!!!
  • 87 До Zyggy

    18 2 Отговор
    Какъв военен преврат бе Zyggy?Правителството се охранява от три пъти по-многобройна полиция отколкото е армията. Всичко е предвидено.
  • 88 Горо

    22 5 Отговор
    Излиза, че всеки, който е против управлението на ГЕРБ и вожда Борисов е "революционер", а който симпатизира на Русия и нейния народ е "шпионин". Върнаха се най-мракобесните времена, за които е характерен "ловът на вещици".

    Коментиран от #104

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Опа

    10 2 Отговор
    То о предишни управление???? Та ви диот такъв от колко години (управлявате)????
  • 91 Бате

    4 12 Отговор

    До коментар #85 от "Издънката":

    Така де бате, и да си беше останал пилот
  • 92 Сула

    15 2 Отговор
    Че то и Горанов е доста малоумен ( без да съм ломброзианец))))) ама....
  • 93 Българин

    19 6 Отговор
    Радев е добър пилот. Той е и най-читавия президент. А ти мухльо горанов си една мършотина и чеп за зеле не става от тебе. Дано срещнеш въжетж скоро.
  • 94 София не е БЪЛГАРИЯ..

    15 1 Отговор
    Промяната никога няма да тръгне от шопско!Там е меката китка на Българският народ...
  • 95 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 24 Отговор
    Горкият Радев, нещо са го объркали хранениците му...! Руменчо, това не ти е Служебно Правителство, че да се разпореждаш с него!
  • 96 9689

    17 2 Отговор
    А ти си калпаво счетоводителче.
  • 97 Кръстю

    15 2 Отговор
    Тоя говньо голям порасна та и да определя кой какув е. Наглоста му е уникална но медиите продължават да целуват задници от герб.
  • 98 Горанката

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "Васил":

    Ква диплома
  • 99 ХАХАХА

    12 3 Отговор
    Корумпирано ла.йно. Не коментирай, а си пащай наема. Ама не си свикнал да даваш , нали! По.мияр гербаджийски, ще ядете хурката скоро...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 робин от Крузо

    6 1 Отговор
    Да не се начудиш на това, какви неща говори Горанов, пример: „имайки предвид намеците за импийчмънт на държавния глава.“
    Не съм финансов мЕнистър нито Томислав Дончев, който се изцепи, че ГЕРБ няма да подкрепи „импийчмънт“ защото иска и е гарант за добрата работа между държавните институции в името и за благото на българският народ.
    Еееее, но нека все пак да сложим нещата в ред:
    Конституция на РБ - Чл. 103. (2) Обвинението се повдига …… и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това.
    Аритметика за 5-ти клас.... 240 народни представители, повече от две трети са мин. 181 народни представители, да но не защото БСП има 80 места в парламента!!!
    За н-ти път, любимото ми мото „Има хора които казват това което знаят и хора, които знаят това което казват.“ Тъжно е, но мЕнистър В. Горанов, вицепремиер Т. Дончев и не само .... са от първите.
    Поздрави от Isla Robinson Crusoe.
  • 102 Alex

    12 1 Отговор
    Мошеник, морал ще дава...
  • 103 електроманиак

    6 1 Отговор
    Радев е добър пилот но .......... аз ще взема една ебонитова пръчка и познайте къде ще си я сложа ?-казал Горанката
  • 104 Прав си за съжаление

    6 1 Отговор

    До коментар #88 от "Горо":

    Пък после имало свобода на словото.
  • 105 елак

    12 1 Отговор
    горанов без масоните и за чистач на тоалетна нямаше да те цанят с дипломката от пуца в свищов не можеш да коментираш генерал радев
  • 106 Ivan

    7 2 Отговор
    Всички големи медии заедно с власта и парламента изяждат и изпиват нашите пари нашите данъци държат народа в невидение и постоянен стрес вече 30 години. Само робите търпят робство защото така ги възпитават. Незачитане на закони написани от крадци и измамници национализиране на всички големи хранителни вериги и медии БЕЗПЛАТНА храна за народа това е начина за промяна
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Пурко

    7 1 Отговор
    Горанов ми тези кризисни ситуации вие ги създадохте,с вашето безразборно крадене! Усмърдяхте държавата с тонове отпадъци толкова сте нагли че ме е срам от вас! Дано онзи от горе да ви съди той вижда всичко!
  • 109 Абе то

    6 1 Отговор
    и ти си добър финансов министър ама немаш пари за апартамент.
  • 110 Стария рокер

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Горанов":

    Горанов, и като крадец си втори, защото си мухльо!
  • 111 Ха ха

    1 0 Отговор
    Научи се да пишеш,вие всички сте неграмотни,защитници на крадците
  • 112 германец

    0 0 Отговор
    България е добро място за живеене въпреки квича на разните тролове, лузъри и хейтъри. И земята е добра, и климата, и хората са читави. Управлението не е много добро , но ако някой си мисли , че управлението на държава е проста работа значи много е зле. За България най добрия вариант е монархия , но няма кой да вземе тази роля. Засега.
  • 113 ПОЖАР

    0 0 Отговор
    ДОЛНО ДЪБНИШКИ ИКОНОМИСТ. ДА ТИ КАЖА ВИЦА ЗА ТРИМАТА НЕКАДЪРНИ БЪЛГАРСКИ ИКОНОМИСТИ.КОЙ СИ ТИ БЕ СЕЛСКИ БЕГ. ДА ВИ КАЧИ РАДЕВ НА ЛЕТЕНЕ И ТЕБЕ И ГЕША И ТИКВАТА ...МНОГО КАФЯВО ПО ГАЩИТЕ. ТРИ ЕЗИКА ЗНАЕ ВИЕ И ТРИМАТА НЕ ЗНАЕТЕ ТЪПАНАРИ. ДВА АМЕРИКАНСКИ КОЛЕЖА. ДОКТОР НА НАУКИТЕ. ГЛУПАВО ЦЕКЕКАРЧЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове