8 Февруари, 2020 09:10 2 367 65

Крум Зарков: Унизително е мнението на САЩ за съдебната ни система

  • крум зарков-
  • сащ-
  • андон миталов

Унизително намирам въздишката на облекчение, която прозвуча, след като се обяви името. Не малко хора останаха и разочаровани, каза депутатът от левицата

Крум Зарков: Унизително е мнението на САЩ за съдебната ни система - 1
Снимка: БГНЕС

Крум Зарков, заместник-председател на ПГ на БСП заяви в "Панорама" на БНТ: "В парламента има една партия, която споделя това разбиране, че правителството не се справя, че то всъщност не управлява страната, то управлява кризи, много от които създава само".

Той коментира оповестяването на случая със съдия Андон Миталов, пуснал шефа на "Русофили", обвинен в шпионаж за Русия, да получи орден от Путин:

"Този епизод мога да определя като унизителен за нашата страна в троен аспект. Първо, унизително е, че голяма страна като Щатите счита нашата съдебна система за неадекватна, защото това е оценка на нашата съдебна и правораздавателна система. Самият начин, по който беше направено това нещо - публично, въпреки че процедурата позволява и конфиденциален начин, е показателен. Те показват, и това не е за България и за съдията, а на целия свят, че тук явно според тях човек, който е корумпиран, може да продължава спокойно. Това той нарече "по-малкото зло".

"Намерих за унизителен начинът, по който всички затаиха дъх, чудейки се какво ще стане. Вот на недоверие в парламента - спокойно, той няма да мине! Президентът сваля доверието от правителството - а, не го пише в Конституцията! Щатите ще обявят кой е корумпиран и всички замлъкнаха.

И на трето място, унизително намирам въздишката на облекчение, която прозвуча, след като се обяви името.Не малко хора останаха и разочаровани", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Народът на БЪЛГАРИЯ!!!

    36 37 Отговор
    Незабавна оставка на властта. ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, Атака, ВОЛЯ, ОП напуснете властта. България на Българите и народът на България, без значение на етносът им. Ние БЪЛГАРИТЕ ВИ прощаваме, но напуснете Властта СЕГА и ЗАВИНАГИ. Всички да протестираме, като баба СТОЙНА, велика БЪЛГАРКА. ДА СПРЕМ НАМЕСАТА НА САЩ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #9, #19, #39

  • 2 Българин

    43 49 Отговор
    Унизително е руска подлога да е президент, руски партии да дестабилизират обществото и обвинени в шпионаж за Русия да пътуват за Москва и да получават ордени от Путин.

    Коментиран от #11, #27

  • 3 guest

    51 4 Отговор
    а не е ли по унизително, че взимат подкупи и не съдят справедливо. В Библията, това е определено като голям грях. Може би сега след като се стреснаха, ще се изправят...

    Коментиран от #65

  • 4 Анти милиционер

    35 21 Отговор
    Тоя галфон каза ли нещо или аз не разбрах? Що за нищонеказване?

    Не го пускайте във властта - този е за скеле или строеж. Неадекватен двойник на Путен.
  • 5 интересно

    38 8 Отговор
    немога да разбера защо ги унизява истината тия боклуци??? на черното бяло можеш ли да кажеш
  • 6 Анти глупак

    36 23 Отговор
    Унизително е този глупак да е зам председател на БСП.
  • 7 всеки е отговорен за постъпките си

    15 21 Отговор
    Се си мислим , че още по унизително е за самия ''световен лидер'' Кравария.
  • 8 НА колене

    19 5 Отговор
    А защо "СТАРШИ ВАСАЛА " наш не са произнесе по въпроса , или ако си отвори устата ,..........НЕМА ВЛАСТ ???!!!
  • 9 Вуна

    23 15 Отговор

    До коментар #1 от "Народът на БЪЛГАРИЯ!!!":

    Да си оставим само Русия с нея сме си свикнали да ни се бърка във всичко!!!!
  • 10 Кой68

    21 7 Отговор
    То и вие сте унизителни.
    .....
  • 11 Русороб

    23 14 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Тя от Освобождението така действат и Русия и шумкарските подлоги. Унизително ще е ако народът не ги измете на първият месец, подобно на протестите срещу Орешарски. Лошото е че реално няма кой да управлява, избиха генералите!!

    Коментиран от #60

  • 12 слаботоков

    15 27 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!

    Коментиран от #13, #16, #23

  • 13 Истината

    28 22 Отговор

    До коментар #12 от "слаботоков":

    Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани  чудовищни морални уроди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лайната, в които иска да потопи целия свят.

    Коментиран от #29, #54

  • 14 Анти милиционер

    8 5 Отговор
    Пеевски е новият Т.Живков.
  • 15 Българин

    33 14 Отговор
    Червеното талибанче не се ли чувстваше енизено когато руския дебил Толстой каза, че ще изкупят България, не се ли унизи когото Путин каза, че азбуката е дошла от Македония, не се ли унизи когато Захарова каза, че Червената армия е спасила българските евреи? Не се ли унизи когато цигарения поп Гундяй четеше конско на президента? Може да се приведат още стотици примери.когато русноците са унизявали България, но за русофилите изглежда това е нормално.

    Коментиран от #57

  • 16 Гост

    23 13 Отговор

    До коментар #12 от "слаботоков":

    "От Русия сме видели само зло, но не го разбираме, защото мозъците ни са промити. За "братушките" ние сме някакво подчинено формирование, не ни смятат за държава."
  • 17 боцмана

    6 4 Отговор
    Само си лаем тука по форумите без да знаем кой и кога е купил България и сега и Сталин и Хитлер да станат от гроба и да застанат начело , каквото каже чорбаджията , това ще бъде.
  • 18 Balgarin

    8 6 Отговор
    Unizitelno e v Balgaria da I'ma BSP I otrepki Kato zarkov.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ти не се притеснявай КОЙ ще Управлява.

    4 11 Отговор

    До коментар #19 от "pepy":

    Качествени и образовани БЪЛГАРИ със самосъзнание на БЪЛГАРИ МНОГООО в БГ и по света.

    Коментиран от #25, #63

  • 21 ти на естествена или на купена простотия

    4 18 Отговор

    До коментар #19 от "pepy":

    си ? Теорията е хубаво нещо , но без потвърждаване на практика е Пунта Мара. ГЕРБ и Вождът се доказаха и на теория и на практика , освен за слепците де.
  • 22 Критичен

    16 3 Отговор
    Абе лаладжия, вземи направи нещо, посочи Ти кои са корумпираните, или според вас в бсп корумпирани в бг няма ....... навързани сте всичките и ви е страх дане ви нарушат рахътлъка .......!!
  • 23 Истината

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "слаботоков":

    "Трагедията на българите е, че поколения наред още от Възраждането ние изучаваме собствената си история от русофилска, а това означава от антибългарска гледна точка.
    - Дайте пример!
    - Такъв пример е твърдението, че българите са славяни.
    Второ, твърди се, че Русия ни е освободила от османско владичество, или че е помогнала на българите да се освободят.
    Вземете даже простия пример - временно руско управление през периода 1877 – 1878 г. Реално нито в намеренията на тогавашна Русия е било това управление да бъде временно, защото си е било чиста окупация.
    Но в нашите учебници по история продължава да се говори за "временно руско управление". Тази окупация става временна благодарение на Берлинския договор, но това ние не го учим и нашите деца получават едни изкривени представи за събитията.
    Твърди се че Русия помогнала за изграждането на модерната българска държава, като че ли българите са нямали никакъв държавно-административен опит.
    А в края на османската империя един Стефан Богориди, който е българин и е бил съветник на Абдул Меджид, благодарение на него султанът издава прочутия Декрет за реформите, известен като Гюлхански хатишериф, но това българското дете също не го знае."
  • 24 ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, Атака, ВОЛЯ, ОП

    3 18 Отговор

    До коментар #19 от "pepy":

    са съставени от хора не с БЪЛГАРСКО самосъзнание. Дори и в имената на партиите им няма думата БЪЛГАРСКА, БЪЛГАРСКИ, БЪЛГАРСКО. ТОВА ГИ ПРАВИ ПОМАШКИ, ПОДЧИНЯВАЩИ СЕ НА ЧУЖДИ НАРОДИ И ДЪРЖАВИ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Най нормално би било,

    8 2 Отговор
    ако американците забранят визи на цялото българско племе, ако искат да запазят държавата си нормална.

    Коментиран от #30

  • 27 Джулия

    5 13 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Тьй, тьй...ама не ти е унизително американска подлога да ти е Премиер, американска подлога да ти е външен министър, американска подлога да ти е мин. на енергетиката и т.н. И хич, ама нич не ти е унизително американци да ти спират мащабни проекти като Южен порок, АЕЦ Белене и т.н. и да ни пренаписват историята, да преправят конституцията ни! Много си умен!

    Коментиран от #31

  • 28 За жалост

    17 1 Отговор
    ОчевАдно е какво е отношението на Русия към България. И то е " Курица не птица и България не заграница". От това по - очевАдно няма.
  • 29 Ганьо

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Да не са те уважавали трима здрави руснака, та толкова ги мразиш?

    Коментиран от #32

  • 30 Сащ нормална държава ХАХАХАХАХА

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Най нормално би било,":

    За тебе е нормално да се стрелят в училища и болници. Нали психо?
  • 31 Един българин

    20 3 Отговор

    До коментар #27 от "Джулия":

    Русофилско говедо смени си ника поне, Джулия звучи много американско, плюете срещу САЩ а на всички русофили децата им учат в Англия и Америка, ние не искаме някой друг да управлява България както вие русофилски предатели позволихте това да се случи през комунизма, ние искаме веднъж завинаги мръсните ръце на империята на злото да изчезнат от България.
  • 32 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ганьо":

    Може би тебе са те любили двама трима пияни руснака затова толкова ги обичаш, мразя ги защото техен е приноса България да е една от най бедните държави в Европа.
  • 33 оня с коня

    9 3 Отговор
    Защо ПРОСТИЯ ЗАРКОВ след като му е Унизително Американското мнение за Правосъдната ни система НЕ ПОТЪРСИ РУСКОТО?Така и не вдява тоя Гьотверен че това Амер. мнение и препоръки НЕ СА ЗА НЕГО И БСП ,щото просто не ги смятат за хора!

    Коментиран от #35, #37

  • 34 Бесен Язовец

    3 4 Отговор
    Само разни зайчари и лебедари се вързаха на сороснята !
  • 35 Хензел

    4 6 Отговор

    До коментар #33 от "оня с коня":

    Много ти е малко пипето за да можеш да разбереш думите на Зарков!

    Коментиран от #36

  • 36 оня с коня

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "Хензел":

    Ще мериш Пипето на Гретел ...с Пипетката си!За Моето ти миришат краката.

    Коментиран от #38

  • 37 КОНТРАТА

    3 4 Отговор

    До коментар #33 от "оня с коня":

    Що да търси руско мнение? Руснаците не се бъркат и не интргантстват това е запазена марка за сориснята!

    Коментиран от #40

  • 38 Хензел

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "оня с коня":

    Ти не си претенциозен за миризмата на краката затова ти измерих на бързо пипето и се оказа критично малко !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 оня с коня

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "КОНТРАТА":

    Е как що да търси Руското мнение - ами за да НЕУТРАЛИЗИРА УНИЖЕНИЕТО СИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО!А това че според тебе Русия "не интригантства и не се бърка"...това все едно не съм го чул:)

    Коментиран от #43

  • 41 Монгола

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Инвеститор от балтийските страни":

    Трай бе соросоиден скротум!
  • 42 1914

    1 2 Отговор
    Зелен сопол!!!!!
  • 43 КОНТРАТА

    3 7 Отговор

    До коментар #40 от "оня с коня":

    Амерското мнени е беценно просто защото не струва нищо! Балони хвърлени в медийното пространство абс. нищо без капка доказателства.
  • 44 Казуар

    6 2 Отговор
    Руснакът, съпруг на фигуристката Албена, пиян като казак уби с джипа един мъж и осакати тотално едно момиче, не го вкараха в затвора. Бил спечелил медал за България. Колко хора знаят и ги интересува неговият медал.
  • 45 АРЕСТ ЗА КОРНЕЛА

    12 2 Отговор
    РЕШЕТНИКОВ И КОРНЕЛА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА СА ДОГОВАРЯЛИ ..“ СМЯНА НА ЕЛИТА В БЪЛГАРИЯ И ЗАВОЙ КЪМ МАСКВЕ ..“...РЕШЕТНИКОВ БУКВАЛНО Я Е ПОПИТАЛ ..“ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО ..“ И КОРНЕЛА МЕ РЕКЛА ...“ ОЩЕ НЕ ..“.....ЕТО БСП СА СЪВЕТСКИ МИШКИ ШПИОНЧЕНЦА !
  • 46 Галев Маев

    8 2 Отговор
    ЗАРКОВ СА ПРАЙ НА ЛУД ...МИ НАЛИ СЪДИЯТА С ЧЕРЕН ПЕЧАТ Е ОТ БСП - ту ..БЕ .....АРЕ ..!А ЗАРКОВ ЗАБЛУЖДАВА ЗРИТЕЛИТЕ ПО ПАНОРАМА , ЧЕ САЩ НИ СЕ КАРАТ !
  • 47 Галев Маев

    10 1 Отговор
    КОПЕЙКИН КОСТЯ СЕ ЗАКАНВА НА МЕДИИТЕ ...АКО БИЛ ТОЙ ВЗЕЛ ВЛАСТТА ...МАЛЕЕЙЙ....АРЕСТ ЗА СЪВЕТСКИТЕ ШПИОНИ ОТ възраждане И КОРНЕЛА И БСП , КОИТО ВЧЕРА БЯХА НА ПУЧА !
  • 48 STEFCO

    1 1 Отговор
    KRUMCHO AH NA MAMA SLADKOTO VMESTO POLİTİK POVECHE Tİ OTİVA DA Sİ PEDALCHE
  • 49 отзад без любов

    2 1 Отговор
    трай ма фусто червена
  • 50 Бай Стою касапина

    7 2 Отговор
    До кога тоя малкия пикльо от детската градина ще ми дава тон в живота? Зарков, не разбра ли, че когато " Кореком" говори, "Детмаг" мълчи. И ако не знаеш какво е "Кореком" и "Детмаг", ще ти дам нишан. "Детмаг"а си ти, а "Кореком"а се сети сам кой е!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Галев Маев

    8 2 Отговор
    АРЕСТ ЗА РУСКИТЕ МИШКИ В БЪЛГАРИЯ - РАДЕВ , КОРНЕЛА , ДЕБИЛА - РУСОФИЛА ИВО ХРИСТОВ , МАЛИНОВ , ЮРИЙ БОРИСОВ , ГЕЧЕВ И ПОЛОВИНАТА БСП В ПАРЛАМЕНТА ! АРЕСТ !
  • 53 Лорд Солсбъри

    3 4 Отговор
    Човека е получил орден защото е бил подложен на репресия и тормоз заради личните си убеждения и подкрепа към Русия на което всеки има право и затова е получил ореден .

    Коментиран от #56, #59

  • 54 Опа

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Абе диот ти едно също си знаеш, смени малко сюжета Ииии темата е друга бе (истино)
  • 55 Опа

    4 1 Отговор
    Съдията бил от бсп? Българският съд бил политически независим!? глупости, тогава защо партиите имат квота??? Българския съд с многото смешни присъди, показва колко е корумпиран, Ееее какво ви е чудното това?
  • 56 Галев Маев

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Лорд Солсбъри":

    ВЪЪЙ....КОЙ ГО Е РЕПРЕСИРАЛ БЕ ....НЯМА ТАКАВА ТЕРМИНОЛОГИЯ КАТО “ РУСОФИЛСТВО “....ТОВА Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И САБОТАЖИ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ЗЪРЖАВА . КРАЙ ...КАТО И СЪДИЯТА КОЙТО ГО ПУСНА ...КРАЙ ....РАДЕВ Е СЛЕДВАЩИЯ С ЧЕРЕН ПЕЧАТ ОТ САЩ ...ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ ...ПОСЛЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ КАТО КОРНЕЛА И ДРУГИ ДРУГАРИ ..!
  • 57 стоян

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    До 15 ком -Браво за отговора -дано го прочетат повече надупени на Русия
  • 58 Рус са Бал(СЛЪНЧЕВИТЕ, УВАЖИТЕЛНИТЕ)

    1 2 Отговор
    До преди 10 000г. ЕВРОПА е била в ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД и не е годна за живот, европейците народът Ба-Бал-Бел-Бул-Бъл предците на Траките се изнасят в Мала Азия(Месопотамия), това се е случило много преди 10 000г., т.с. когато е започнал ледникови период. В Месопотамия се преселват и много Африкани-Лидийци-Данайци-Гърци-КХоси(Южна Африка)-Хиксоси(Амери-Евреи)-Хари. При смесване на древните Бъл с Харите(Гърците) се получават БЪЛГАРИТЕ(ТРАКИТЕ) и БЪЛХАРИТЕ(Авганите). Българите с по-вече Бъл(предците на Траките), БЪЛХАРИТЕ с по-вече ХАРИ(Гер-Гур-Гър). Получават се и ГЕРМАНИ, подобни на Българите с превес към Гърците. В Индия Гърците са СИНГХ, в Китай са ТЮУЕ(УйГури-ТЮРК). БЪЛ и ГЪР са древни народи. ГЪР копира култура на БЪЛ с други имена и заличава в историята съществуването на БЪЛ. Гърците вевеждат думата ЕТНОС, за да се разделят, и думата ПОМАКОЙ - подчинил СЕ. ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА СВЕТА И ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА. ГЪРЦИТЕ НЕ Я УВАЖАВАТ, ЗАЩОТО ТЕ СА РАСИСТИТЕ. Бъдете БЪЛГАРИ с превес към БЪЛ.
  • 59 Казуар

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Лорд Солсбъри":

    Какво ще стане с умника Николай Малинов ако е руски гражданин, и пише и изпраща сведения до западноевропейски и американски служби за Русия.
  • 60 787

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Русороб":

    Хи Хи ,какви протести онези за по 100лв на семейство ,ако излезе с детето! Баце като си обра хората и останахте само дежурните алкохолици пред НС. Явно разчитате на късата памет на хората ?Какви избити генерали те гонят ,какви шумкари какви пет лев?Не виждаш ли ,че твоите приятели с американците са на власт ,какво виеш като карпатски вълк?
  • 61 тнт

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Инвеститор от балтийските страни":

    Спри да цвъкаш по целия форум инвеститоре болен!

    Коментиран от #64

  • 62 Политолог

    0 1 Отговор
    Зарков, генералско внуче, какво е унизителното български съдия да е с черен печат в паспорта? Като 129 човека от Русия, депутати, бизнесмени, политици, съдии, министри са с черни печати за погазване на човешките права, за корупция, за диктатура, В МОСКВА Е МНОГО ПО-УНИЗИТЕЛНО
  • 63 Бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ти не се притеснявай КОЙ ще Управлява.":

    За туриста Кошлуков и този парашутист на ЦРУ в БНР ли говориш? Те ли са свестните българия според теб!
  • 64 Сеянин

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "тнт":

    Триковете на Козяк са много активни под тази статия, за сккеритика Пардю! То Батето, май че го наричаше Пръдлю!
  • 65 Тома Неверни

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "guest":

    Блаженни са вярващите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове