2 623 28

Цветанов за импийчмънта на президента: Блъф е

На страната не е необходимо да има подобни действия, особено когато остава близо година до редовни парламентарни избори

Цветанов за импийчмънта на президента: Блъф е
Снимка: БГНЕС

„Винаги дипломацията и разговорите могат да решат дадени проблеми, а не военните действия или противопоставяне, от което може да има тежки последици за администрацията както на президента, така и на българското правителство. Институциите са призвани да бранят държавността“, заяви членът на ГЕРБ и ръководител на Евроатлантическия център за сигурност Цветан Цветанов в предаването "12+3" по "Хоризонт" на БНР.

„Това което се случва в момента, ние го считаме като възможност страната ни да отслабне като позиция по дадени значими теми. Давам за пример „Три морета“, защото президентът е този, който представлява страната ни, но без подкрепата на правителството няма как да се получи. Затова ние, в Евроатлантическия център за сигурност, инициираме кръгла маса на 26-ти февруари, в която ще участват представители и от президентската институция, и от изпълнителната власт. Ще има и представители от Естония. Убеден съм че ще има представители от българския парламент. Трябва да говорим по теми, които могат да обединяват институциите и от които можем да получавам един допълнителен добавен статус“.

„Що се касае до импийчмънт (бел. ред. на Румен Радев), смятам, че това е повече политически блъф, отколкото като реалност, защото на страната не е необходимо да има подобни действия, особено когато остава близо година до редовни парламентарни избори. За мен е по-важно страната да бъде подготвена за новите предизвикателства, които има както на регионално ниво, така и в глобален аспект“.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Последния софиянец

  29 6 Отговор
  Айде, соросоидите да почват Радев. Трябва да си изкарат центовете.

  Коментиран от #3, #25

 • 2 Санде

  41 2 Отговор
  От помощно училище до Евроатлантическа сигурност . Светът те побърка щом такива примати се подвизават в пространството .
 • 3 Рамбо

  34 0 Отговор

  До коментар #1 от "Последния софиянец":

  Блюдолизеца на групировката геп !!!!!!!!!
 • 4 Гост

  33 1 Отговор
  Това политическо мазно петно от къде се появи отново!
 • 5 анонимен

  27 1 Отговор
  Този пъпеш не е ли в затвора????
 • 6 що ги предупреждаваш бе морук

  21 1 Отговор
  нека се осерът!

 • 7 Дддддддд

  25 2 Отговор
  Като го видя тоя на снимката и за пореден път се убеждавам,че Сталин е бил прав---разстрел...
 • 8 Гост

  16 1 Отговор
  Абе тая нощ ще сънувам кошмари...видях цв.цв и ваню костов в две последователни снимки..пу, пу....
 • 9 Гербер Цецовист

  12 1 Отговор
  Мен никой не може да ме накаже. Доказах произхода на парите за апартаменто, дори ми остана и некой лев за пътувания по чужбина . Хихихи
 • 10 Активист на БКП

  12 2 Отговор
  Цецо Мъдреца !!!Наш другар,комунист !!!
 • 11 инчхай

  8 0 Отговор
  баерлито ги държи тия крадци
 • 12 Абе

  12 0 Отговор
  този не трябва ли да е в затвора , какви кръгли маси? Чакам ,като специалист да се произнесе за СРС - то на Гешев за президента.
 • 13 Робовладелец

  4 6 Отговор
  Нaй-нoвaтa клeтвa нa ''бългaритe'' c кoрeни oт бившият CCCР - ''Дa ce приcтрacтиш към aрмeнcки caйт, финaнcирaн oт Крeмъл чрeз Пoзитaнo 20 дaнo и cутрин кaтo cтaнeш, първo нeгo дa cи oтвaряш кaкo...!!" Тoвa e кoмуниcтичecки caйт, кoйтo прoпoвядвa кoмунизъм, oргaнизирa кoмуниcтитe в Бългaрия прoтив кaпитaлизмa и пaзaрнaтa икoнoмикa, нo в cъщoтo врeмe ce прeхрaнвa oт кaпитaлизмa, oт пaзaрнaтa икoнoмикa и зaплaтитe ca им кaтo нa дирeктoри нa фaбрики.Нaли знaeтe виe oт caйтa, чe aкo нaпрaвитe кoмунизмa кoйтo иcкaтe /шaнcът ви e нулeв/, зaплaтитe щe ca ви кaтo нa кoмуниcтитe кoитo oргaнизирaтe прoтив влacттa, тoecт никaкви, или нe cтe чaк дo тaм умни??
 • 14 ЧЕРНОТО КУЧЕ

  10 0 Отговор
  Миме, пред „особено когато” не се пише запетая, защото „особено” е пояснителна дума! Иначе Цецо крадецо в случая е прав, че импийчмънт на Румен Радев е политически блъф, но си трае, че поръчката идва от бившия му шеф Борисов.
 • 15 Хххх към журналистите

  8 0 Отговор
  Никой не се интересува от мнението на най-мразения бивш политик, слугата на чужди служби, национален предател ръпона !
 • 16 ДРАГАН

  7 3 Отговор
  ЦВЕТАНОВ, ТИ НИКОГА НЕ ЩЕ СТИГНЕШ РАДЕВ! ДА, ПРЕЗИДЕНТА Е БИВШ ВОЕНЕН , НО Е С ИНТЕЛЕКТ, ВЪЗПИТАНИЕ, МОРАЛ, ЦЕНЗ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ПОЛИЦАЯ-ФИЗКУЛТУРНИК, Т.Е. ПРОСТ И ТЪП МИЛИЦИОНЕР, КОЙТО КРАДЕ, КРАДЕ ДО НААКВАНЕ И ДЕ ЩО Е ТВОЯ РОДА НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ. ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ Е ПОДСЛУШВАЛ НИКОЙ СЪС СРС-ТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КОИТО СЛОЖИХТЕ ТАКЪВ НА ГЕН. СТОЙКОВ, ЧОВЕКА С КОЙТО НАЙ-МНОГО ПРЕЗИДЕНТА СИ Е КОМУНИКИРАЛ, ЗА ДА ГО ПОДСЛУШВАТЕ. ДНЕС ГЕШЕВ, КАЗА, ЧЕ НЕ СА ПОДСЛУШВАЛИ ПРЕЗИДЕНТА, А НЯКАКВА ФИРМА. СЕРИОЗНО ЛИ? ВЯРНО ЛИ, БЕ? ТОВА ВИЦ ЗА ГИНЕС ЛИ Е, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ РАЗГОВАРЯ С ФИРМА, А С КОМАНДВАЩИЯ ВВС ГЕН. СТОЙКОВ, ЧЕ АКО СА ПОДСЛУШВАЛИ ФИРМА, РАЗГОВОРА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ФИРМА - ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ИЛИ ФИРМА - ГЕН. СТОЙКОВ, А НЕ ГЕН. СТОЙКОВ - ПРЕЗИДЕНТА. А, БЕ, ВИЕ ЗА ТОЛКОВА ПРОСТ ЛИ ИМАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ПЛЕЩИТЕ И ДА ЛЪЖЕТЕ ПО МЕДИИТЕ НАРОДА? ЛУДИ ЛИ СТЕ, ОТ ПРЕЯЖДАНЕ С ВЛАСТ ЛИ СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ТЕЗИ НАГЛОСТИ?

  Коментиран от #26

 • 17 Тихия

  4 1 Отговор
  Сложил очила, гледа кадърно! Абе изобщо един дребен апартаментен бюфет стана фактор от световна величина. Ходи да му помпят гумите в САЩ и се връща, все едно от него почва света. Колко душици изгори?!
 • 18 АЛО

  4 1 Отговор
  ЦВЕТАНОВ, Я ОБЯСНЕТЕ КАК ПОДСЛУШВАТЕ ФИРМА, А ОТ СРЕЩА СЕ ЧУВА ГЛАСА НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО НЕ ВОДИ РАЗГОВОРА С ФИРМАТА, А С ГЕН. СТОЙКОВ! ЗА ГИНЕС СТЕ! СКРИЙТЕ СЕ, ЧЕ РЕЗИЛА ВИ НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА!
 • 19 ТАКА

  2 2 Отговор
  ДО ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ! ВНИМАНИЕ! "ПРИ ПОСТАВЯНЕ НА СРС-ТА ЗА ПРОСЛУШВАНЕ НА ФИРМИ, ЩЕ СЕ ЧУВАТ РАЗГОВОРИ НА ПРЕЗИДЕНТА С ДРУГО ЛИЦЕ!" ДНЕС ГЛ. ПРОКУРОР ГЕШЕВ, ТРЪБЕШЕ ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕ БИЛ ПОДСЛУШВАН СЪС СРС, А ФИРМА! НЯКОЙ ОТ ВАС, ГОСПОДА КОМЕНТИРАЩИ, ВЪВ ЗАПИСА СЪС СРС, КОЙТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЛУША В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 2 СЕДМИЦИ, ДА Е ЧУВАЛ И ДУМА ОТ "НЯКОЯ ФИРМА", ОСВЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ОТ ГЕН. СТОЙКОВ? АЗ НЕ!
 • 20 виждал ли е вякой умна платненка

  2 0 Отговор
  Тоя е господин Никой , кой го пита за мнението му.

  Коментиран от #28


 • 21 селянин 1

  2 3 Отговор
  Импийчмънт,не само на фатмако,а и на онова изрепченото от диванчето на слави,бившата PR на авиаторите-деса мерцедеса.
 • 22 Усмивката

  2 1 Отговор
  А за ,,асансьора” нема ли кръгла маса.

  Коментиран от #27

 • 23 9689

  2 2 Отговор
  Това е той,гордостта на нацията -цвъки празната чутура.
 • 24 Ауууу

  2 1 Отговор
  Ще по върна, не мога да го гледам
 • 25 Ново

  0 1 Отговор

  До коментар #1 от "Последния софиянец":

  Коя партия не се радва на слаба опозиция затова нито радев нито нинова ще бъдат атакувани до изборите
 • 26 Ново

  1 1 Отговор

  До коментар #16 от "ДРАГАН":

  Цветанов никога не. Водил жена си на две заплати и не е живял на държавна издръжка
 • 27 Озъбен

  0 2 Отговор

  До коментар #22 от "Усмивката":

  Цветанов е готов да замени апартамента си с техноимпекс или пловдиския панаир «кон за кокошка «
 • 28 Стара фурашка

  3 0 Отговор

  До коментар #20 от "виждал ли е вякой умна платненка":

  А президента кое че говори за доверие или в парламентарна република « първа дама» подигравка с държавата «съпруга « «жена»на президента може много бързо го качихте от магаре на кон споко нивата е дълга

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.