Last news in Fakti

12 Февруари, 2020 22:47 11 948 63

Журналистка: Гешев сега е със собствения си стил, защото над него вече няма никой

  • иван гешев-
  • имидж-
  • каскет-
  • стил

Диана Йонкова сравни настоящия главен прокурор с настощия премиер на България, правейки препратка към акциите на Борисов по времето, когато беше главен секретар

Журналистка: Гешев сега е със собствения си стил, защото над него вече няма никой - 1
Снимка: БГНЕС

''Toва, което виждаме в момента, е дълго потискан негов стил. Защото когато беше ръководител на Специализираната спецпоркуратура и зам.-главен покрурор винаги е имал някой над него. В присъствието на предшественика си Сотир Цацаров винаги е бил официален, с вратовръзка. Но в момента г-н Гешев е със собствения си стил'', така коментира имиджа на новия главен прокурор журналистът от сайта ''Фрогнюз'' Диана Йонкова.

Тя направи това си изказване в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Според журналистката виждането на книга Сталин в кабинета на Гешев според е целенасочено.

За каскетите на Гешев: ''Нали не си мислите, че той преди 2 месеца си ги е купил. Той ги е имал, просто досега не ги е слагал'', коментира Диана Йонкова.

''Виждаме как г-н Гешев в изминалите акции на различни места, главно в малки населени места, фрапиращи са. Тази акция, която видяхме вчера, много напомня за акциите на Бойко Борисов. Ако всеки ден ние виждаме такива акции, може би г-н Гешев в края на годината няма да е успял да мине през всички населени места. Може би има и друга престъпност, а там не виждаме '''Жандармерия''. Минават едни такива много силни акции, които са изключително репресивни'', добави Йонкова.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    68 20 Отговор
    Млък ма мисирке !

    Коментиран от #16

  • 2 ЕБАТИ

    85 11 Отговор
    Толкова много приказки и да не кажеш нищо!
  • 3 Робовладелец

    17 61 Отговор
    Това са само първите работни дни на Гешев, кулминациите тепърва предстоят...!!! Рибата се вмирисва откъм главата и той трябва да я "отреже"...Всички русофили, атакисти и комунисти гледат денонощно само американски филми и по-точно военни екшъни и фантастика, възхишават се на Холивуд, сънуват ги даже, но вечер преди да си легнат искат мляко...!!! Дали защото са недокърмени, дали защото са недоносени, дали защото са много гладни, но свързват това с крави, кравеферми и кравари??? Странно... дайте разяснения???КОЯ ОТ ТРИТЕ ПРИЧИНИ ВИ КАРА НЕУСТОИМО ДА ТЪРСИТЕ КРАВЕ МЛЯКО И КРАВЕФЕРМИ В ИНТЕРНЕТ?? И как го предпочитате, прясно или кисело и на каква цена??? Кажете нещо и за кравето масло и сметаната, бита от краварите, на филийка ли си размазвате??? Как консумирате продуктите произведени от краварите и успявате ли да ги платите или теглите заеми??? А сиренце обичате ли.... синьо, или саламурено, а кашкавалец...???Млекопроизводителите в България, които са няколкостотин хиляди души, от няколко дни започнаха да отчитат обидите на русофилите, атакистите и комунистите към трудът и професията им....

    Коментиран от #4, #9, #12, #15, #38, #41, #62

  • 4 Циганин

    31 13 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    Докато русофилите глрдат амерски филми ти гълтш чорейбе на буци!

    Коментиран от #6

  • 5 Уфолога

    30 6 Отговор
    Тук на тази геогрфска ширина трябва да дойдат древни астронафти да ви препрограмират робския бъгнат чип! Смешници със самочувствие на европейци европейци ама друг път, някакво племе от амазонка по скоро!

    Коментиран от #32

  • 6 Робовладелец

    8 12 Отговор

    До коментар #4 от "Циганин":

    А главата ти...??

    Коментиран от #8

  • 7 Гешев

    14 38 Отговор
    Ще ви скъсам задниците от шутове,шутове крадливи.А пък президентката на кака кури(р.радев)ще му разгоня фамилията...
  • 8 Циганин

    25 5 Отговор

    До коментар #6 от "Робовладелец":

    Ти нямаш глава бе, една лейка са ти монтирали пробита да стърчи!

    Коментиран от #37

  • 9 tost

    44 5 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    Пич, нищо лично но тоа от снимката ми прилича на МУТРА а проблема в България е мафията.

    Коментиран от #46

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 9 Отговор
    ГОСПОДИН ГЕШЕВ защо не вкарате взатвора ИВАН КОСТОВ който съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #22

  • 11 Кевин Костнер - Недосегаемите

    4 6 Отговор
    В главните роли: Гешев - Удри Бай Андонеее!
  • 12 ХА ХА ХА

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    Млък бе фиток ! ХА ХА ХА !
  • 13 Герб

    30 1 Отговор
    Собствен стил на облекло може и да има въпреки че и това не е сигурно но е ясно за чии интереси работи
  • 14 Рабад

    38 1 Отговор
    В тази държава освен скандали нещо друго случва ли се? Всеки ден полиция, жандармерия, СРСта, прокурори напред назад! От 1г насам само напрежение водата, боклука, апартаментите, терадите, дипломата по испански, шпонски уж скандали, туристите, хазарта, къщи за гости, напрежение след напрежение...
  • 15 Кравар

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    мръсен. Ше ти пръсна мандрата.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Усмивката

    14 2 Отговор
    Тоава мили Данче е България. Тук винаги има някой над тебе. А над всички е ,,Кой".Борисов е себе си и Гешев е себе си. Това, толкова го могат.Останалото е пак манипулативни сондажи
  • 18 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    11 17 Отговор
    Диана Йонкова !ЗАСРАМИ СЕ МА!МОЕ ЛИ СРАВНЯВАШ ГЕША С ПИНОЧЕТ МА!КЛЕХТЕ ГО,СРАХТЕ ГО МИТИНГИ МУ СПРЕТВАХТЕ А ТОЙ ДОБРЯКА УСМИРЯВА ИЗРОДИТЕ НАРОДНИ,ТА ДА МОЕ ДА СИ ВЕЕТЕ МЕСАТА БЕЗ ДА ВИ СМЪКВАТ ГАЩИТЕ!МЕНОПАУЗА ЛИ ТЕ ФАНА ТА НЕПОМНИШ КОЛЕЖКАТАТИ В РУСЕ ДЕ Е ПОПИЛЯ БУРСУКО!ТВА ДА НЕ ТИ Е ПОЛПОТ ИЛИ НЕКОЙ ДАДЕ ПАРА НА БЕДНАТА ТИ ДУША ДА ДРИЩЕШ ПРОСТОТИЙ!ОТ ТАКВИЗ ЛУМПЕНИ КАТ ТЕБ СМЕ НА ТУЕ ДЕРЕДЖЕ!СУЛЬО ПУЛЬО ИЗЕДНИЦИ САДИСТИ РЕЦЕДЕВИСТИ СУТЕНЬОРИ РЕКЕТЬОРИ КОРУМПИСТИ И ПРИВАТИЗИОНИСТИ ДЕ ОСМЪРТИХА НАРОДА ША ГИ СПРЕТВАТЕ ЗА СТРАДАЛЦИ И НАРОДНИ ГЕРОЙ!ЙОНКОВА!ГА ПИШЕШ ПРОСТОТИЙ Е ПОЗАМИСЛИСЕ С КУХАТА ГЛАВА ПА ВИЖ КВО ПИШЕШ ЩО ГО ПИШЕШ ИТ.Н ДЕЙСТВАЙ ГЕШ НАРОДА Е ЗА ТЕБ!ЧИСТИ И ИЧ ДА ТИ НЕДРЕМЕ КАК НА ТИЯ СИТЕ НЕИМ ДРЕМЕШЕ ЗА ХИЛЯДИТЕ ИЗНУРЕНИ ИЗМАМЕНИ УНИЗЕНИ ПОТЪРПЕВШИ БЪЛГАРЕ!ГОСПОД РОД НАРОД С ТЕБ!П.П ЙОНЧЕВА ФАНИ И НАПРАВИ СТАТИСТИКА ЗА САМОУБИЛИТЕ БЕЗДОМНИТЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ХОРА,ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ!НАПРАВИ И ЗА МАРОДЕРСТВАНИТЕ УБИТИТЕ И ВСИЧКИ СТАНАЛИ ОБЕКТ НА КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ВОЙНАТА В СИРИЯ НЯМА ТОЛКОВА ЖЕРТВИ!
  • 19 гост

    28 7 Отговор
    На снимката е показа мутра, която била прокур. Това безпорно доказва, че в България мафията си има държава.

    Коментиран от #23, #47

  • 20 Тая пък

    10 12 Отговор
    Виждала книга на Сталин в кабинета на Гешев... Е и какво от това? "Моята борба" на Хитлер ли да чете? Или някое порно списание?
  • 21 Шайка

    26 8 Отговор
    Между журналистиката и проституцията няма съществена разлика.
  • 22 Усмивката

    26 6 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И какво ши му конфискуват . Борисов се нуждае от свежи пари. Краденето на европомощи свърши.А това бе ,,икономиката" на Борисовия преход.Такава бе линията на партията.
  • 23 чистачката

    13 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Той и порно списания има, но са заключени в чекмеджето.
  • 24 Стоян

    23 5 Отговор
    Престъпността с най-големите вреди за държавата се извършва от корумпираното правителство.
    Този от снимката е тръгнал да се занимава с джебчиите за да прикрие кражбите и злоупотребите на министрите и назначените партийни чиновници.
  • 25 Боко

    5 5 Отговор

    До коментар #16 от "ЕБА И БИЯ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ":

    Точно за това мечтаем всички от ГЕРБ и ОП .

    Коментиран от #53

  • 26 Зайко Байко многознайко

    20 5 Отговор
    Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!

    Коментиран от #28

  • 27 АНЕНЕРБЕ

    24 1 Отговор
    Ако случващото се не бе трагично , щеше да е много комично.

    Изграждането образа на ГЕШЕВ наподобаващ този на Борисов като секретар на МВР , показва един и същ стил и бедна фантазия на тези които подреждат декора на политическата сцена у нас.

    ПРЕЗ 2009 ГОДИНА БОРИСОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ДА СЪБОРИ БАРБЕКЮТО НА ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА , НО В ПОСЛЕДСТВИЕ НЕ САМО НЕ ГО СЪБОРИ , НО МУ ПОДАРИ И СТУДЕНИЯ РЕЗЕРВ НА ДЪРЖАВНАТА ТЕЦ 2 !!

    НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ АКО УТРЕ И ГЕШЕВ ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО ГОВОРИ РАДЕВ И ЦИРКА ПРОДЪЛЖИ БЕЗ ПРОМЯНА.

    В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ВСИЧКО Е ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ И НЕ ВСИЧКО Е ТАКА КАКТО ВИ ГО ПРЕДСТАВЯТ.

    Коментиран от #29

  • 28 Усмивката

    12 4 Отговор

    До коментар #26 от "Зайко Байко многознайко":

    А „,Кой притрепа Мишо Бирата. Кенеди ще научим кой преби. Мишо Бирата никога няма да узнаем
  • 29 Усмивката

    16 1 Отговор

    До коментар #27 от "АНЕНЕРБЕ":

    А ..Кой" остреля Баретата пред съдъ. Напът да свидетелства. Може ли Гешев да разследва колегите си. Ще ма ли смелост.
  • 30 Да бе

    14 3 Отговор
    Над Гешев е Бойко. Над Бойко са американските елити. Над американските елити са рептилите. А над рептилите са тези от 5то измерение и тн.
  • 31 😈 Сатаната

    6 3 Отговор
    Боклук!
  • 32 Кълвача

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Уфолога":

    Що бе?
    "Истинските европейци" в Германия да не са цъфнали? Напълниха се с мангЮсти и ги е страх да ис пуснат жените на улицата, а Мерцедес и Фолксваген закриват хиляди, работни места.
    Във Франция всеки ден има "Аллах акбар" и нападение с ножове. *ма то е на битова основа".
    "Англия се напълни с тъмнокожи, ама иска да бяга от прогнилият ЕС. И там ги колят.
    Е, и ние на кои "ЕВРОПЕЙЦИ" тр

    Коментиран от #33

  • 33 Соколът

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "Кълвача":

    Много си прост бе Ганьо,става въпрос да си отстояваш правата пред “държавата” Бълхария
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 6 Отговор
    МАФИЯ
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 9 Отговор
    господин ГЕШЕВ мачкай престъпниците
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 8 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ НОМЕР 1

    Коментиран от #48

  • 37 Робовладелец

    3 5 Отговор

    До коментар #8 от "Циганин":

    Много се нервираш като чуеш за храна....😂😂😂 по принцип вие от Атака винаги си облизвате пръстите😂😂😂 Я кажи кашкавалец откога не си ял??
  • 38 Млякото

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    Само да не отидеш скоро при двама преработватели на мляко:бившите собственици на кисело мляко "Елена" и "Балкан".
  • 39 Гацо

    10 1 Отговор
    Сите,ядете на Цв.Бориславова минджата.СИКаджийте еваха майката на България ! ОВце,прости!
  • 40 АНЕНЕРБЕ

    10 2 Отговор
    КАМЕНАРЧЕ /СМИРНЕНСКИ/

    Тъмносив КАСКЕТ, изпобеляла блуза,
    дързост в погледа гори,
    алена кръв по одрасканата буза
    в тънка ивица струи.

    Спряло пред грамадната скала в закана,
    сръчно чука то върти;
    под целувките на хладната стомана
    камъка в искри пламти.

    И далече по чукарите, където
    утринна мъгла дими,
    мигом от крилатия ветрец подзето,
    бодро ехото гърми.

    Верен удар удара спокойно гони,
    екнат сънните гори;
    а скалата пука, цепи се и рони
    в кехлибарени искри…

    — Хей, другарю, ти какво решил си с чука!
    С тоя трясък и искри?
    — Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,
    нов път в тези канари!

    УСПЕХ ГЕШЕВ!!
    ДАЙ БОЖЕ ДА РАЗБИЕШ ТЕЗИ КАНАРИ!
    ДАЙ БОЖЕ , АМА НАДАЛИ!

    Коментиран от #54

  • 41 веЖЛИВ

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    И ти си оставил цървулите на околовръсото ,но не си забравил когнетивната недостатъЧност, като Простия и Каскета!
  • 42 Пенсионер 200

    4 10 Отговор
    Гешев, с теб сме!

    Коментиран от #43

  • 43 ИСТИНАТА

    7 1 Отговор

    До коментар #42 от "Пенсионер 200":

    С такива гладни като теб пенсионери , Гешев наистина ще вземе да утепа ЛАМЯТА.
    ПРОСТАШКАТА не те ли алармира? Вместо да надаваш подобни писъци изразяващи форма на съществуване, е по добре да отидеш да пикаеш на управляващите ни боклуци , които уверявам те не са във възхита от твоето съществуване и трошене на държавни пари за ПЕНСИИ на такива като теб.
  • 44 Гешев маймуната

    4 4 Отговор
    На това момче някой да му завре един банан в устата.
  • 45 Шляхтиц

    7 1 Отговор
    Журналистката да прочете коментарите на Гешев за медиите. Раздухват истерии за битовата престъпност, после изкарват престъпниците жертви на полицейско насилие. Типична проститутска история. Вечно болна или недоволна.
  • 46 goni

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "tost":

    Изобщо не се заяждам. Мутра с каскет няма да видиш. Модата на каскетите тръгва от Франция. Както обикновено!:) Популяризират го актьори като Жан Пол Белмондо, Ален Делон и др. Е! Гешев не може да се сравнява с тях, но му отива!:) Вълко Червенков е ходил с бомбе!:) На Бай Тошо каскета му отиваше!:)
  • 47 абе до 19

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    НЯМАТЕ ЛИ ЗА КАКВО ДА СЕ ХВАНИТЕ ТА СЕ ХВАЩАТЕ ЗА КАСКЕТА НА ГЕШЕВ,ВСЕКИ СЕ ОБЛИЧА КАКТО МУ ХАРЕСВА,АКО ИСКА ГЕШЕВ МОЖЕ И ДА СЛОЖИ ИФЕС,ТОВА НЕ Е ВАША РОБОТА ,СТИГА ДА СИ ВЬРШИ СЬВЕСТНО РАБОТАТА И ХОРАТА ДА СА ДОВОЛНИ,ТАКА ЧЕ НИ ТЬРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ И ТО ОСТАВЕТИ ДА РАБОТИ И НЕ ГО НАРИЧАЙТЕ МУТРА ЗАЩОТО НЕ Е ТАКЬВ.
  • 48 абе до 36

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НОМЕР 1 ОТ ЗАД НА ПРЕД,ОЩЕ МАЛКО ЩЕ МУ СЕ ВЬЗХИЩАВАТЕ,ДО КРАЯ НА МАНДАТА
  • 49 Гост

    1 0 Отговор
    Всичко в този живот в роли,в които се робува на егото.Животът е една илюзия,всичко е една сетивна измама и има временен характер.
    Всеки е такъв за какъвто ние му даваме като смисъл и значение в собственото си съзнание.
    Страхът е този,който води всички нас и повечето си избори са породени от мисли свързани със страха,а не от любов и за това стреса се увеличи,болестите и смъртността сред младите хора,а управляващите искат с увеличение на възрастта за пенсиониране да има пари за увеличение на пенсиите.То хора няма да има както вървят така нещата,ама кой ти го е грижа за това?
  • 50 Гост 2

    2 0 Отговор
    Курс по чудеса – “Светът който виждате е това което сте му дали. Нищо повече, нищо по-малко. И точно затова той е важен за вас, тъй като е доказателство и свидетел за състоянието на ума ви. Един външен израз на вътрешно състояние. Както човек мисли, така и възприема.”
  • 51 9999

    2 1 Отговор
    Истината е че всички се влияят от Банкенския стил в модата, нула номер прическа, само министрите на патриотите са извън този стил и единият е вече в ареста. А модата с каскета не ччак толкова лоша, възприемам я като стил Шерлок Холмс.
  • 52 БайХ

    1 3 Отговор
    Гешьо е от фашистката фамилия на Гешевците които винаги са били на страната на гешефтарите!
  • 53 мими

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Боко":

    Няма как да таковаш себе си!
  • 54 454

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "АНЕНЕРБЕ":

    Ако смяташ,че работата на Главния е да бие с чука,може и да излезеш прав.Може да разбива големи камъни на по малки камъни на друго място и то ще му отива!
  • 55 Гешев

    1 0 Отговор
    Пилците се броят са есен.
  • 56 Храна за размисъл

    3 0 Отговор
    Когато властта краде и използва народа за донор,кой всъщност извършва престъпление и е необходимо да се наказва?
    Да създаваш условия при които хората са на оцеляването и нямат ресурси за нормален и спокоен живот не е ли престъпление?
    С тези пенсии или заплати могат ли са живеят управляващите?
    Тайна ли е,че всъщност политиката има за цел да лансира определени бизнес кръгове? Не е,но всеки си кара в коловоза и се примирява.
    Престъпление е не този,който прави зло,а този,който стои и нищо не прави.
  • 57 Доно

    2 0 Отговор
    Да се самосезира спрямо премиерът- кратуна,или не му стиска,или знае как стигна до този пост.Милиардерът пожарникар,който всява страх навсякъде
  • 58 БОКО

    1 0 Отговор
    Мачкай човече!В ТЕБ НИЕ НАДЕЖДАТА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТОВА КРАДЛИВО И УРОДЛИВО ПЛЕМЕ наречено олигарси!
  • 59 стефан софия

    1 1 Отговор
    напълно фалшива журналистка ..това грачене е целенасочен акт към правовата държава и институционалност , което е признак за купена журналистика и подмяна на демокрацията и свободата на словата .това да плюеш по институциите и то в момент на въоръжени грабежи , си и чиста проба насърчаване на маргиналните групи да тероризират мирното и работещо общество . не е правилен начин на правене на журналистика ! позор за такива журналисти
  • 60 Умно село

    5 1 Отговор
    Нема по света такава държава с такова управление и туловищно огромна администрация!
    Всеки ден от всички медии да ни заливат с всякаква криминална помия и финни прахови частици.
    Изглежда, че от Прес - бюлетина на МВР не смогват , та журналистите го дъпълват ежечасно.
    АКО НА ПОЛИТИЦИ И ПРОКУРАТУРА НЕ ИМ СЕ ДАВА МЕДИЙНА ИЗЯВА ЗА ПОНЕ МЕСЕЦ, хората ще станат определено по мислещи и нолмални и по малко агресивни и стресирани.
    А те ни завалиите всеки ден ни бълват информация и ни хвърлят прах в очите, за да ни покажат колко са работни и загрижени за народа. Ще гонят приватизацията от преди 25 години. Трябва да си много наивен за да им се вържеш. Те хванаха пладнишките обири на КТБ от преди няколко години, та ще вярвам на Народни приказки за Пепеляшка.
    Алал им от такава загриженост.

    Коментиран от #61

  • 61 от КРУШОВИЦА

    0 3 Отговор

    До коментар #60 от "Умно село":

    по времето на БСП беше двойна администрацията и повсемесна корупция във чиновническата сфера ...сега точно такива корумпирани чиновници ги хващат в злоупотреби със служебно положение ...по времето на БСП никой не ги закачаше ....ясно ли ти е ..и сега администрацията е много по малка от преди ...,защото чиновниците се преструктуираха и се намали самият щат с 1\3.
  • 62 Пако

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Робовладелец":

    Бог да пази България,от Идиоти като теб....5949
  • 63 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    В Румъния имаше Лаура Кьовеши, сега Европейски главен прокурор..а нашите прокурори...първо позволиха на Цветанов да отпътува в Сърбия, сега пък Божков отлетя без проблеми...Гешев.....лошо начало ,трагикомично бих казал.Всеки ден упрекваш медии за какво ли не, а това петно с Божков ще е за цял живот.,на този въпрос ..как така изпуснахме голяма риба как ще отговориш..Все пак пожелавам успех и кураж, друго не ни остава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове