Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 15:10 2 645 35

Тома Биков: Радев превръща президентството в лична драма

  • румен радев-
  • президент-
  • бойко борисов

Атаката на държавния глава срещу премиера дойде малко неочаквано

Тома Биков: Радев превръща президентството в лична драма - 1
Снимка: БГНЕС

След като президентът атакува словестно премиера, коментарите по темата не стихват. Депутатът от ГЕРБ Тома Биков също изложи своето мнение.

"Румен Радев все повече стои извън политическия контекст и превръща президентството си в лична драма. Това е аматьорско поведение, което не подхожда на един държавен глава", коментира той във „Фейсбук“.

Според Биков са неоснователни и заканите за служебно правителство. Депутатът смята, че Радев не осмисля значението на служебен кабинет.

"И още нещо - ако махнем заяжданията на Радев с Борисов от дейността му, ще видим, че през последните 3 години Радев не е свършил нищо", добави още Биков.

Атаката на Радев срещу премиера дойде малко неочаквано. Държавният глава нападна Борисов, че контролира службите и знае за подслушванията срещу президента. От своя страна премиерът запази спокойствие и каза, че се заклева във внуците си, че няма общо със СРС - тата. Даже Борисов се здрависа с Радев на конференция на КНСБ по случай 30 години от създаването на организацията.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    30 11 Отговор
    Е как да свърши, като не уважиха нито едно негово вето.

    Коментиран от #19, #28

  • 2 Радев

    20 45 Отговор
    Е неадекватен комплексар.

    Коментиран от #30

  • 3 кнаус 485

    42 9 Отговор
    Биков как плюеше по тиквата забрави ли,а оня тъпанар А Тодоров с книгата "шайката" и него ли забрави....политици-омразна дума,а трябва да ги наричат лъжци и крадци.... та живеем в много скапана държава ...
  • 4 ПЕТКАН

    51 16 Отговор
    ЦИРКАДЖИЯТА БИКОВ ОЩЕ НЕ РАЗБРА, ЧЕ СА СЕ ОСРАЛИ, АМА ТОЛКОВА СА СЕ ОСРАЛИ, ЧЕ СА ЦЕЛИТЕ В ЛАЙНА!
    РЕЗИЛА С ПОДСЛУШВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ВЪРХА НА ЛАЙНАТА ИМ!
    НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В СВЕТА, ТАКА ГРУБО ДА НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА СИ! ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВОСЪДНИ ОРГАНИ! ЧОВЕКА, КОЙТО Е НАРЕДИЛ ПОДСЛУШВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА БЪДЕ ОСЪДЕН!
    НЕДОРАЗУМЕНИЕТО БИКОВ, ДА НЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ПОЗНАВА КОНСТИТУЦИЯТА, ЗАЩОТО АКО Е ТАКА МЯСТОТО МУ Е В ЦИРКА, ТОВА КОЕТО Е ЗАВЪРШИЛ, А НЕ В ПАРЛАМЕНТА!
    А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦИНИЗМА НА ГЕРБ, С ИЗМИСЛЕНИТЕ ИСТОРИИ ЗА СИНА НА ПРЕЗИДЕНТА, КОИТО СЕ ОКАЗАХА ПЪЛНИ ЛЪЖИ. КЪДЕ БЕШЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА ПО ПРАВАТА НА ДЕТЕТО, КОЯТО МЪЛЧА КАТО НЯМА?
    А ПИСАНИЯТА НА ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ, КОИТО ДЕНОНОЩНО ИЗЛИВАТ С ПОМИЯ ЗА СЪПРУГАТА МУ, А СЪЩИТЕ ИМАТ НЕВЪРНАТИ ЗАЕМИ ЗА МИЛИОНИ ОТ КТБ, СЛУЧАЙНИ ЛИ СА?
  • 5 Психиятъра

    37 13 Отговор
    Момчето Тома с болните нервички!
  • 6 Гражданин

    35 13 Отговор
    Напротив, пропагандата на режима в медиите създава усещане във всички българи, че ако не ни управлява ББ слънцето няма да изгрее!!!!
  • 7 BIK OFF

    25 9 Отговор
    Тоя БИГ ОФФ не лъскаше ли ботуш пред ЦУМ навремето, или беше баща му, ааа май се сетих, не пред ЦУМ, а в ЦК на БКП, да така си беше !!!
  • 8 Престанете всички

    23 10 Отговор
    Бико, ти като адвокат на дявола се изказваш. Дори Президентът да се е изказал емоционално, то е оправдано, защото не е уместно никой да плюе Държавния глава и Главнокомандващ. Борисов от своя страна също може да има аргументи. Гешев се намеси. И всичките тези в името на България и народа , с помощта на други заинтересовани влязоха в един голям махленски клюкарник, от което само народът е потърпевш.
  • 9 Onq s konq

    11 7 Отговор
    Деса е бачкала при Слави! Слави направи партия след като Румен стана Президент. Гешев след като стана гл. Прокурор налузи каскета. Бойко осещаш ли на къде духа вятъра?
  • 10 бисмарк

    23 10 Отговор
    абе мър..........ша, а тиквата в какво превърна БГ - или и ти си лапнал кожения..........ааа майката ви ...................

    Коментиран от #11

  • 11 ХА ХА

    10 11 Отговор

    До коментар #10 от "бисмарк":

    КЕФИ МЕ КАК ВИЕШ НА УМРЯЛО,ХИБАВОТО ОБАЧЕ Е,ЧЕ ОЩЕ МНОГО ДЪЛГО ЩЕ ВИЕШ.!!!

    Коментиран от #12

  • 12 бисмарк

    16 6 Отговор

    До коментар #11 от "ХА ХА":

    ще виеш ти разработения ................. тук в тази кочина БГ - не си мисли че тиквата ще е вечен и ще сте винаги на хранилка - и парите ще секнат - ще виеш и многоо - КАПИШ

    Коментиран от #13

  • 13 ГРАНИЦИТЕ СА

    11 9 Отговор

    До коментар #12 от "бисмарк":

    отворени,и спокойно можеш да си завлечеш миризливият задник в любимата ти проссия,а не да тролиш като обезумял тука мекере продажно.!!!
  • 14 8888

    18 9 Отговор
    Тима БИКОВ да се изправи на едни избори срещу Радев, за да видим колко хора ще го подкрепят. Пък после да говори срещу президента.
  • 15 5678

    13 17 Отговор
    С какво ще го запомним този невзрачен и зъл човек?!Ще го запомним с непрекъснатите семейни екскурзии по света на наш гръб.Ще го запомним още и с това,че е разеденител на нацията вместо да бъде обединител.Това е човек,който през целият си жизнен път не е изкарал с труд и един лев за бюджета.Непрекъснато е хрантутен за сметка на българите.Просташки арогантен,това е той!

    Коментиран от #27, #32

  • 16 Кирил

    10 16 Отговор
    Държавата не се нуждае от парламентарна криза заради курвенски те му истории
  • 17 Фактъ

    17 10 Отговор
    Биков ,жалък си ,смешен си !
  • 18 Фактъ

    14 10 Отговор
    Биков ,лъжеш ! Боко не се е заклевал във внуците си ,защото сам си знае ,че лъже !
  • 19 Алооуу..

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Радев с неговите ВЕТА всъщност се опитва да пречи, а не да върши нещо полезно.
  • 20 до кочината руска

    11 14 Отговор
    Тоя президент е пълен палячи и чехльо, Деса простакеса и Курни му бутат фитилите и фатмака ще избухне в най скоро време.
  • 21 До Телето

    5 5 Отговор
    Ех Теле Теле не спря да плюеш
  • 22 Да мразещите кашкавалеца сиренцето масълцето

    5 8 Отговор
    Не харесвате краварите и продуктите на кравите ли?? Каквото повикало това се обадило, да бяхте мирни седели не бихте чудо видели! Тази българска поговорка е много актуална за комунистите. Комунизмът в България трябва да бъде забранен със закон както е в повечето Източноевропейски и Западноевропейски страни !Това трябва да стане възможно най-скоро при гласуване в парламента, а комунистите да бъдат принудени да отидат и да работят, а не да се хранят наготово с рубли от Кремъл, които им се изпращат за денонощно русофилстване в интернет. Няма ефект господа комунисти русофилстването ви!! То е безсмислено... животът си продължава по същия начин...😂😂😂 На всеки следващи избори ставате все по-малко малцинство...!!

    Коментиран от #26

  • 23 Бургас

    7 4 Отговор
    Хомосексуалистът Тома го изнудиха със запис и от реформатор стана гербаджия.
  • 24 Партизани комунисти

    2 3 Отговор
    Ние обичаме крави на чеверме и кашкавалец. Довечера ще дойдем в мандрата.
  • 25 Алонсио

    3 6 Отговор
    Черната Янчева пак наднича в спалнята на Деса робинята и въжда пикантни гледки. Президента толкова бил дървен в кревата, че робинята Деса плетяла чорап (зелен) докато той се потял отгоре. Ах колко чикантно.
  • 26 ТОЧКАТА

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "Да мразещите кашкавалеца сиренцето масълцето":

    а БЕ АБДАЛ ,СЕГА СМЕ 21 ВЕК НЕ 19ти,.....КАКЪВ КОМУНИЗЪМ ТЕ ВЕЕ ТЕБЕ!!!!
  • 27 стоян

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "5678":

    До 15 ком =Браво -много точен коментар=това кумунягите не го разбират
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Активист на БКП

    3 3 Отговор
    Поне не краде като чорбаджията на ГЕРБ !!!
  • 30 А дръгите?

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Радев":

    А другите кви са?
  • 31 Чичо Гошо

    4 1 Отговор
    Нисък, дребен, нагъл некадърник Тома пък и Биков , ужас.......... и много лай като пудел, мазни се..........
  • 32 Onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "5678":

    Мноо си прав. Президента требе да е обедонител на ацията. Нация от Тикви и Кратуни. Хихихий
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 шушляк

    0 0 Отговор
    е този президент
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове